Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019


ΕΥΓΕ, ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΓΕ!


     Ικανοποιώντας πλήρως το δημόσιο αίσθημα το οποίο αγανακτεί για τον σοδομισμό του Δικαίου από την -ανέκαθεν κατευθυνόμενη- ελλαδική "δικαιοσύνη", ο Γιάννης Λαγός "χαστούκισε" αλύπητα ολόκληρο τον υποχθόνιο μηχανισμό της δικαιικής οπερέτας η οποία εξελίσσεται επί χρόνια με πρόσχημα την πολιτική δίωξη ενός κόμματος που είχε την ατυχία να διευθύνεται από ηλιθίους.

     «Είμαι υπερήφανος, Έλληνας, εθνικιστής πατριώτης και δεν με φοβίζουν οι διώξεις. Είμαι σίγουρος ότι ξέρετε την αλήθεια αλλά δεν έχετε το σθένος να αντιδράσετε . Δεν τολμήσατε να μπείτε στην ουσία της υπόθεσης...

     Υπάρχει ένας καθ ομολογίαν δολοφόνος και άλλοι 69 που ταλαιπωρούμαστε. Μας τραβολογάτε εδώ και 6,5 χρόνια... Ντροπιάσατε όλη τη διαδικασία και αν δεν σας τα είπαν οι άλλοι 68, θα σας τα πω εγώ. Δε φοβάμαι.  Έκανα φυλακή και κινδυνεύω να με καταδικάσετε επειδή έδινα τρόφιμα και αίμα σε Έλληνες. Και με έχετε εδώ να απολογούμαι για φωτογραφίες. Δεν έχετε το σθένος να αντιδράστε ενώ γνωρίζετε την παρέμβαση του πρωθυπουργού» , είπε ο Γιάννης Λαγός στους δικαστές. .

      Οι πράξεις που μου αποδίδονται είναι ομιλίες, τηλέφωνα και μηνύματα από συρραφή. Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα και ο λόγος που είμαι εδώ είναι να ακουστεί η φωνή μου γιατί έξι χρόνια μετά το τραγικό περιστατικό δεν μου  δόθηκε ο λόγος και το δικαίωμα να απαντήσω σε αυτά που με κατηγορούσαν

     Σέβομαι το δικαστήριο σας όμως πρέπει να με σέβεται και αυτό. Είδα από την πρώτη στιγμή τα δικαιώματά μου να καταπατώνται… Στόχος ήταν να δημιουργηθεί η  εντύπωση για μας ότι είμαστε  δολοφόνοι, κακούργοι , και  οι υποψήφιοί μας να  τρομοκρατηθούν».

     Και δεν παρέλειψε να καταφέρει και ισχυρότατο χαστούκι στην έδρα του κομματικού λαοδικείου λέγοντας ότι δεν έχει καμία απολύτως εμπιστοσύνη στην ελληνική «Δικαιοσύνη»!

     Όλα αυτά ο απολογούμενος τα ξεστόμισε ενώ οι γονείς του «στιχουργού» των πλέον αλήτικων στίχων  που αναμετρήθηκε ανεπιτυχώς με ομοϊδεάτη του κομμουνιστή τον άκουγαν αμίλητοι και υπό τα ηχηρά χειροκροτήματα του ακροατηρίου που επευφημούσε τον γενναίο Γιάννη Λαγό!. 

     Ιωάννη Λαγέ, ΕΥΓΕ! για την παρρησία της εκφοράς αληθούς λόγου ενώπιον αμφιλεγομένων "θεμιστοΚΩλων" οι οποίοι νομίζουν ότι απολαμβάνουν του απυροβλήτου των ...ενόπλων κρατικών προστατών τους, όντες οι έμμισθοι, πραιτωριανοί τους! Δυστυχώς, όμως, η δική σου παρρησία αντιδιαστέλλεται με την δειλία των ποταπών συγκατηγορουμένων σου και οι οποίοι απώλεσαν την ύστατην ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζει να ζουν!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
[και με την επιφύλαξη των λοιπών Μελών της Σ.Ο.]






ΘΛΙΒΕΡΟΝ ΕΠΙΜΕΤΡΟΝ:

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  ΣΩΠΑΙΝΕΙ ΕΝΟΧΑ!

     Ο "προσκυνημένος" Νίκος Μιχαλολιάκος με τον εσμό των ελαχίστων ανθρωπαρίων τα οποία, πια, τον γυροφέρνουν, αποσιωπούν ένοχα την γενναία στάση του Γιάννη Λαγού ενώπιον των "κοινών" πραιτωριανών "δικαστών", στάση η οποία υπήρξε η  μ ο ν α δ ι κ ή  από συστάσεως της "Χρυσής Αυγής"  που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως γενναία! Στο αμαρτωλό και κάτισχνο "ιστολόγιο" που του απόμεινε, ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν αναφέρεται καν στην απολογία του τέως κορυφαίου στελέχους του κόμματός του λες και ουδέποτε πέρασε από το "απέναντι" πεζοδρόμιο ο Γιάννης Λαγός ο οποίος με την απολογία του ανέλαβε στη πλάτη του και για λογαριασμό όλης της χρτυσαυγίτικης "κομπανίας" το βάρος της διασώσεως της (όποιας) "Τιμής" των (άσφαιρων) οππορτουνιστικών "όπλων" των τέως συντρόφων του. Αισχροί, μοιραίοι και τιποτένιοι όσοι παραμένοντες στο βόρβορο της "Χρυσής Αυγής", ανίκανοι να διδαχθούν τα ...αυτονόητα αλλά και να υπάρξουν!  





ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Π. Σωτήρχος, 31/10/2019, 00:16 π.μ.

     κ. Καλέντζη με όλο τον σεβασμό αλλά εσείς έχετε γράψει τα χειρότερα για τον Λαγό  και τώρα τον επαινείτε; Τι σόι κολοτούμπα είναι αυτή; 


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     κ. Σωτήρχο, με όλον τον σεβασμό είστε ένας ηλίθιος γραικύλος που δεν εννοείτε ότι κρίνονται οι πράξεις και αναλόγως, όταν είναι ορθές (όπως εν προκειμένω) το άτομο επαινείται, εάν δε, είναι μη ορθές (όπως αυτές για τις οποίες τον επέκρινα, στο παρελθόν) το ίδιο άτομο κατακρίνεται. Αμέσως μόλις εννοήσετε τα αυτονόητα περάστε με τον κηδεμόνα σας να συζητήσουμε και για τις κωλοτούμπες! 
________________________________________________

Αλ. Ε.. 31/10/2019, 00:47 π.μ.

     Χαρακτηριστική η σιωπή του Μιχαλολιάκου και του σάιτ της Χρυσής Αυγής για την απολογία Λαγού που ουσιαστικά ξελασπώνει και τους ίδιους και να δούμε τι θα πει στην απολογία του ο Μιχαλολιάκος με τη γνωστή βλακεία που τον δέρνει και έτοιμος να αναλαμβάνει ευθύνες. 

Απάντηση Σ.Ο.:

     Μάλλον θα αποφύγει να παραστεί και, βεβαίως, να απολογηθεί, ακολουθώντας προτροπή ψυχιάτρου αλλά και δικηγόρου εκ του οικογενειακού του περιβάλλοντος ο οποίος γνωρίζει πόσο επικίνδυνα ηλίθιος είναι και πόσο μπορεί να περιπλέξει την υπόθεση για τον εαυτό του και όλους τους κατηγορουμένους. Θα δούμε...
________________________________________________

Ορ. Γ. 31/10/2019, 02:38 π.μ.

     Ένας κουραδόμαγκας είναι ο Λαγός που ποντάρει στη βουλευτική του ασυλία για να πουλήσει τζάμπα μαγκιά. Θα ήθελα να τον έβλεπα εάν δεν ήταν ευροβουλευτής τι πίπες θα έπαιρνε από τη Λεπενιώτη.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Επειδή δηλώνουμε άγνοια, οι ουσίες που έχει γνωστοποιηθεί ότι καταναλώνει χρήζουν πίπας ή καταναλώνονται με σιγαρόχαρτο; Kαι τις χορηγεί η κ. Λεπενιώτη; Περίεργο...
________________________________________________

Ι. Τσάγκας, 31/10/2019, 02:51 π.μ.

     Συγχαρητήρια κ. Καλέντζη για το άρθρο σας αυτό που δείχνει πόσο επιμένετε να είστε δίκαιος και να μην αδικείτε ούτε εκείνους που αντιπαθείτε. Μπράβο σας.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Το αίσθημα Δικαίου είναι βασική συνισταμένη ψυχικής υγείας αλλά και υπευθυνότητος κάθε νουνεχούς, οπότε σας είμαι ευγνώμων για την ευγένεια των συγχαρητηρίων πλην, όμως, δεν έπραξα τίποτε περισσότερο πέραν της στοιχειώδους υποχρεώσεώς μου.
________________________________________________

Ξ. Παπάζογλου, 31/10/2019, 03:16 π.μ.

     Φίλε Άρη μπράβο για το θάρρος σου να πεις το σωστό για το συγκεκριμένο άτομο που ξέρω ότι δεν εκτιμάς το παρελθόν του. Παραμένεις μάθημα ήθους.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Τίποτε περισσότερο από τα αυτονόητα αγαπητέ συμμαθητή μου. Με φιλόλογο την τρισμέγιστη Χρυσάνθη Μελέα, τουλάχιστον, μάθαμε και την βαθύτερη σημασία της λέξεως ..."Ήθος".
________________________________________________

A.K. 31/10/2019, 04:12 π.μ.

     Κοτούλα είναι βούτηξε την έδρα της Χρυσής Αυγής και την έκανε δικό του κόμμα και τώρα πως εσείς τον θαυμάζετε απορίας άξιο.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Αμ , δεν τα λέτε όλα όπως τα λέτε για κάθε ένα που φεύγει απ΄το μαντρί... Πείτε να το ξανακούσουμε εκείνο το "είναι αδελφή", "είναι gay", "τι περιμένεις από έναν ομοφυλόφιλο;" ελάτε, μη ντρέπεστε...
________________________________________________

Βι.Μακ. 31/10/2019, 04:37 π.μ.

     Μπράβο κ. Καλέτζη για άλλη μια φορά φαίνεστε σωστός και υπεράνω από μικροψυχίες. Και κάποτε το είπα αυτό για σας και στα γραφεία της ΧΑ όταν σας έλεγαν "πούστη" όταν παλιότερα ανεβάσατε τη συνομιλία του Λαγού με τον Σωτήρη Δεβελέκο και έλεγαν ότι είστε και ρουφιάνος.

Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Σας ευχαριστώ αγαπητή κυρία αλλά μόνον πούστης και ρουφιάνος; Αν από τους συγκεκριμένους (όπως και από τον Αντρίκο και τον Πίπη) δεν ακούσεις ότι είσαι και ολίγον ...έγκυος έχεις την αίσθηση ότι κάτι έχει αφεθεί ...ημιτελές!
________________________________________________

Κ.Ε. 31/10/2019, 05:46 π.μ.

     Τελικά λούφαξε η θεατρίνα Μάγδα και μπράβο στο Λαγό που την έκανε να σκάσει. Μακάρι κι οι άλλοι να έκαναν το ίδιο και να μη βλέπαμε αυτή τη αντιπαθή γυναίκα να παίζει τον παλιάτσο στο δικαστήριο.
________________________________________________

Djhope, 31/10/2019, 06:06 π.μ.

     Θα πολιτευτείτε κ. Καλέντζη;


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Μην ελπίζετε σε κορόιδα που θα θυσιαστούν για να σας σώσουν από τα λάθη σας. Σερβίρεται και "φραπές" στο Μπουρνάζι.
________________________________________________


Ιουδήθ Καρασάββα, 31/10/2019, 09:59 π.μ.



     Δεν μας χέζεται με το Λαγό και τον κάθε χρήστη μπάφου που ξαφνικά θυμάται να το παίξει ήρωας με την αβάντα της ασυλίας μιας βουλευτικής θέσης που έκλεψε από το κόμμα που τον έκανε άνθρωπο; Άντε μπράβο στο φινάλε.



Απάντηση Σ.Ο.:

    Θα απαντούσαμε «Υπομονή εκεί στη Μεσογείων» αλλά με την συρρίκνωση της Χρυσής Αυγής στο σπίτι του Μιχαλολιάκου και τους οπαδούς της στον απέναντι …τηλεφωνικό θάλαμο, δεν γνωρίζουμε το όνομα της οδού.
_______________________________________________________

ΕΡ. ΤΑ. 31/10/2019, 10:43 π.μ.

     Άντε ρε Καλέντζη μόνο εσύ μόνος κι έρημος υπήρξες γενναίος κάθε φορά που εμφανιζόσουν στα δικαστήρια χωρίς να έχεις τη προστασία της βουλευτικής ασυλίας τι να λέμε τώρα για τσουτσέκια.
_______________________________________________________

Νικόλαος Γ. 31/10/2019, 10:52 π.μ.

     Κ. Καλέντζη κι εγώ αν ήμουν βουλευτής μπορεί και να έδειχνα κάτι ενδιαφέρον στη πρόεδρο. Που είδατε την γενναιότητα; Σκατάς είναι και προετοιμάζεται για πρωθυπουργός τρομάρα του.
_______________________________________________________

Π Σαρ. 31/10/2019, 11:23 π.μ.

     Να δώσει πίσω στο κόμμα την έδρα του ο απατεώνας.


Απάντηση Σ.Ο.

     Στο «κόμμα», ποιο «κόμμα», υπάρχει …κόμμα, ή μήπως, εννοείτε το κώμα του Μιχαλολιάκου;
_______________________________________________________

baggelhs panagiotopoulos, 31/10/2019, 12:14 μ.μ.

     Μετά τη κυβίστηση με Λαγό περιμένουμε ανάλογη στάση για τίς ηρωϊκές Μαυροκρινιώτικες ταξιαρχίες και τον ηγέτη τους Σταύρο"Λιμποβίση" που στήριξαν αποφασιστικά το πρόεδρο Άσαντ και το Συριακό λαό. Ελπίζουμε να τηρήσει αυτή τη φορά ο Καλέντζης,ιδια στάση!
_______________________________________________________

Μίλτος Φ. 31/10/2019, 13:15 μ.μ.

     Να είναι καλά ο Μιχαλολιάκος που όλους αυτούς που δεν είχαν ξεροκόματο στη κουζίνα τους έκανε να λιγδώσουν το αντεράκι τους και ο Λαγός που δεν είχε στον ήλιο μοίρα βρέθηκε Βριξέλες. Και είδαμε μετά το φιλότιμο όλων αυτών που σκάσανε στη μάσα. Βαριστομάχιασαν και ξεχάσανε ποιος τους τάισε.

Απάντηση Σ.Ο.:

     Πολύ εύστοχα ορίσατε τον σκοπό της «Χρυσής Αυγής». Μάλλον περί …ταχυφαγείου επρόκειτο. Τέτοιο «τάισμα» σε τόσο σύντομο χρόνο ούτε στα Mac Donalds.
_______________________________________________________

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Σ.Ο.:

     Ένας καταιγισμός μηνυμάτων κατέφθασε  και συνεχίζει να καταφθάνει στην ηλεκτρονική μας θυρίδα αλλά, δυστυχώς, οι εργατώρες επεξεργασίας και σελιδοποιήσεως που απαιτούνται προς ανάρτησή τους δεν μας επιτρέπει να το επιχειρήσουμε. Ήδη και προ της λήξεως 48ώρου από την ανάρτηση, τα μηνύματα ανέρχονται, μέχρι στιγμής, σε 139 και οι αναγνώσεις σε 12.831. Τα περισσότερα εξ αυτών αναφέρονται επαινετικώς στην στάση του κ. Α. Η. Καλέντζη κατά την διάρκεια της πολιτικής του διώξεως ενώπιον των δικαστηρίων του Καραμανλή, ενώ οι συντάκτες τους τοποθετούνται επικριτικώς ως προς τον κ. Ι. Λαγό στον οποίο προσάπτουν θράσος ενθαρρυνόμενο από την βουλευτικήν ασυλία του. Κάποιοι κατηγορούν τον κ. Α. Η. Καλέντζη ότι έγινε ...οπαδός του κ Ι. Λαγού! Δυστυχώς, αρκετοί δεν έχουν καταλάβει ότι το παρόν άρθρο αναγνωρίζει στον κ. Ι. Λαγό την ενδεδειγμένη, αξιοπρεπή, στάση ενός πολιτικώς διωκομένου ενώπιον ενός "στημένου" δικαστηρίου (και μόνον!) χωρίς αυτό να εξαγνίζει το χρυσαυγίτικο "παρελθόν" του κ. Ι. Λαγού το οποίο θα τον βαρύνει απαράγραπτο. Επίσης, το άρθρο επικροτεί ανάλογες σθεναρές στάσεις οι οποίες αποθαρρύνουν την δημιουργία "εντυπώσεων" σε άτομα όπως η Μάγδα Φύσσα η οποία υπό την ανοχή της έδρας ασχημονεί εν ώρα διαδικασίας στο ακροατήριο ασεβής προς κάθε έννοια Δικαίου και εκσφενδονίζοντας ακόμη και φιάλες νερού μετατρέποντας το δικαστήριο σε γήπεδο υπό την ενθάρρυνση ανοχής της προέδρου κ. Λεπενιώτη!
     Όλοι οι αποστολείς σχολίων έχουν λάβει προσωπική απάντη
ση από την Σ.Ο. και κάποιοι και από τον ίδιο τον κ. Α. Η. Καλέντζη.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!




ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Η επιτέλεση του υπαρξιακού καθήκοντος απέναντι στην ατομικήν αξιοπρέπεια αλλά και στην ενάρετην ανέλιξη της προσωπικότητος αποτελεί οίκοθεν νοούμενη υποχρέωση του ατόμου για την οποία κανένας ιδιαίτερος έπαινος δεν αξίζει. Όπως δεν αξίζει κανένας ιδιαίτερος έπαινος και για τον γράφοντα αναφορικώς προς την «στάση ζωής» του η οποία, απλώς, είναι η κατά το μάλλον οίκοθεν νοούμενη για τον καθένα. Παρά ταύτα, αισθάνομαι ευγνώμων προς τον συντάκτη του δημοσιεύματος του Ιστολογίου «Λευτερης Πανουσης» [http://panusis.blogspot.com/] για την περίσσεια της ευγενείας του αναφερόμενος προς την μετριότητά μου.


Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.