Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ


Προς τον κ. Μιχαλόπουλο 
Εκδότη της Εφημερίδος "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"

     Αγαπητέ κ. Μιχαλόπουλε,

     Ως ιδιοκτήτης διαμερίσματος επί της οδού Αθανασιάδου 3-5 (Αμπελόκηποι) που σας κληρονόμησε η θανούσα θεία σας  Μαρία Μιχαλοπούλου (αδελφή του πατέρα σας Γρηγόρη Μιχαλόπουλου) εδώ και χρόνια αποφεύγετε να πληρώσετε τα κοινόχρηστα που σας αναλογούν με αποτέλεσμα το χρέος σας προς την πολυκατοικία να ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ και η διαχειριστική επιτροπή να βρίσκεται σε απόγνωση μη μπορώντας, εξ αιτίας της οφειλής σας, να εκτελέσει κρίσιμο έργο συντηρήσεως των μπαλκονιών εκθέτοντας σε κίνδυνο διερχομένους.

     Επειδή και οι Εκδότες πληρώνουν και πρέπει να πληρώνουν κοινόχρηστα, σας ενημερώνουμε ότι μετά τις προσπάθειες που έκανε ο αντίκλητος δικηγόρος της πολυκατοικίας κ. Λεωνίδας Σαραντόπουλος να σας υποβοηθήσει να διευθετήσετε την οφειλή σας και την συνεχιζόμενη τακτική σας να προσπαθείτε να αποφύγετε την υποχρέωσή σας, ο φάκελλος της οφειλής σας από σήμερα κατατέθηκε αρμοδίως ώστε να κριθείτε δικαστικώς μετά και την υποβολή της σχετικής αγωγής.

     Παρακαλούμε αγνοήστε το παραπάνω μήνυμα εάν ο "διάδοχος του Αγίου Παϊσίου" σας έδωσε εντολή να μην πληρώσετε τα κοινόχρηστα, άλλως θυμηθείτε πόσα επιπλέον πλήρωσε κάποτε ο πατέρας σας σε δημοσιογράφο του που, ακολουθώντας την οικογενειακή ως φαίνεται τακτική, αρνήθηκε να του πληρώσει τα οφειλόμενα... Άλλωστε, εδώ θα δούμε αν υπάρχει ...Άγιος Παίσιος προστατεύων κακοπληρωτές...

Εκ της, έκπληκτης, Σ.Ο.

Υστερόγραφο:

     Επειδή την εφημερίδα σας μπορεί να διαβάζουν καθημερινώς μερικές δεκάδες αναγνωστών αλλά το παρόν Ιστολόγιο φθάνει και τις 80.000  αναγνώσεων ημερησίως, μη διστάσετε να μας στείλετε την όποια τοποθέτησή σας την οποία ευχαρίστως θα δημοσιεύσουμε.



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


Μ. Λ. Κορ., 23/10/2019, 20:51 μ.μ.

Γνωστό το ζήτημα του πονηρού πελοποννησιακού μιχαλοπουλέικου με τον δουλέμπορα πατέρα Μιχαλόπουλο να εκμεταλλεύεται επί χρόνια απλήρωτο έναν μαλάκα αρχισυντάκτη και μερικές γεννημένες δουλάρες όπως ο Χατζηγώγος, ο Ποταμιάνος, κλπ που νόμιζαν ότι γίνανε «δημοσιογράφοι» γεμίζοντας με παραγγελιές τις στήλες ενός άθλιου εντύπου. Αλλά ποιος τον πήγε δικαστήριο για τα φέσια στο προσωπικό του; Κανείς. Όλοι στα τέσσερα σ αυτή τη χώρα. Εδώ τη Γιόλα εκμεταλλευότανε στο λογιστήριο. Τι εθνικόφρονες χριστιανοί και καθωσπρέπει;;;;
_______________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.