Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019


Η «ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ» ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ


     Η "δικηγόρος" που βρήκε τον Τσίπρα στο αεροπλάνο της γραμμής ( ενώ στο Κούλη Μητσοτάκη πέφτει στα 4)και ο κ.Λαγός που λόγω της ασυλίας κυκλοφορεί ελεύθερος!

     Η κατάντια του εθνικιστικού χώρου έχει όνομα!

     Το Ελληνικό Όραμα δεν ακολουθεί τέτοιους είδους πολιτικές.
.
     Θα παρακαλούσαμε να αναρτηθούν τα πτυχία νομικής που διαθέτει η εικονιζόμενη εξ αριστερών γιατί έτσι δήλωσε και παράλληλα να να  ενημερώσει που ήταν όταν το 2011 -2012 που τρώγαμε τα χημικά στην πλατεία Συντάγματος, για τα μνημόνια που ήταν η συγκεκριμένη!

     Είναι αλήθεια ότι η συγκεκριμένη είναι αποσπασμένη στο γραφείο του ευρωβουλευτή κ.Λαγού;

     Ο εθνικισμός και η βουλευτική αποζημίωση των 20000€ δεν συνάδουν!

Ελληνικό Όραμα




     "Ανοικτές πόρτες" έκρουσε η κ. Μπιτάκου για την αυτοδιαφημιστική προβολή της λες και το πανελλήνιο δεν γνωρίζει το "επίπεδο" της μορφώσεως του κ. Τσίπρα! Και η κ. Μπιτάκου σε μία περισπούδαστη, on camera, επίδειξη γνώσεων αναφέρθηκε στον Μακεδονομάχο όταν η ίδια αγνοεί πότε έγινε, που και από ποιον, η πρώτη επιτυχής απελευθέρωση Ελληνικού εδάφους από τον οθωμανικό ζυγό, ερώτημα το οποίο την προκαλούμε να απαντήσει!

     Σε κάθε περίπτωση τα λύματα ως ρευστά τείνουν να καταλάβουν όλον τον χώρο που τους προσφέρεται και μετά την εκκένωση του βόθρου της "Χρυσής Αυγής" τα ακροδεξιά λύματα είναι φυσικό να τείνουν να καταλάβουν τον χώρο της ώστε να "τρυγήσουν" τα όσα ψίχουλα άφησε ξωπίσω του ο επιτήδειος Μιχαλολιάκος. Και η κ. Μπιτάκου, προφανώς, σπεύδει να κεφαλαιοποιήσει τώρα τις αναποτελεσματικές και, ως εκ τούτου, επιβαρυντικότατες για το Μακεδονικό, πανηγυροσυνάξεις που οργάνωσε καιροσκοπικότατα υπέρ Μακεδονίας, υπέρ βωμών και εστιών ..."Υπερπριζουνίκ Μαρινόπουλος"... Έτσι, η κ. Μπιτάκου δράττεται ...αύθις της ευκαιρίας (οππορτουνισμός) να πλαγιοπλευροκοπήσει τον κ. Λαγό ο οποίος, προς Τιμή του, ομολόγησε ότι πολιτεύονταν με την ¨"Χρυσή Αυγή" διότι είχε ανάγκη το παραδάκι! Και μέσα σε αυτό το οικτρό ακροδεξιό σκηνικό όπου ο ελληνικός εθνικισμός υφίσταται την -μετά "Χρυσήν Αυγή"- ...χαριστική βολή, η κ. Μπιτάκου αυτοδιακωμωδείται ως ...νηπιαγωγός του αμελέτητου Τσίπρα και, η καημένη..., ως διαφημιστής, τελικώς, του, δείχνοντας έναν τέως πρωθυπουργό να ταξιδεύει ως "κοινός θνητός" εν μέσω των απλών επιβατών ενός αεροπλάνου γραμμής!

     Εσαεί ηλίθιοι οι ακτοδεξιοί! Έτσι, αντί η κ. Μπιτάκου και ο κ. Λαγός να συγκροτήσουν ένα παρατηρητήριο αντίστοιχο με εκείνο των αριστερών "Jail, Golden Down" που τους σπρώχνει προς τον Κορυδαλλό, έναν οργανισμό "Jail Tsipras" ας πούμε, ασχολούνται με "πιασάρικα" καμώματα εμβελείας μέχρι προσωπικού λογαριασμού ...Facebook ανυπτοπόδων γραικύλων. Βεβαίως, ένα "Jail Tsipras" χρειάζεται μυαλό και διάθεση εργασίας τα οποία διαθέτουν οι αριστεροί αλλά όχι και οι συνεχιστές των ενεργουμένων της Intelligence Service ή της CIA με γραμμή καταγωγής από τον Μπάλφουρ και τον Ιωάννη Μεταξά...

     Και, ασχέτως της επιθυμίας του "Ελληνικού Οράματος" το οποίο, ευγενώς, μας απέστειλε προς δημοσίευση  το ανωτέρω κείμενο, εμείς ουδόλως ενδιαφερόμεθα να αποδείξει η κ. Μπιτάκου την "δικηγορική" της ιδιότητα. Εμείς την καλούμε να μας αποδείξει ότι γνωρίζει, απλώς, πότε, που και από ποιον έγινε η πρώτη επιτυχής απελευθέρωση Ελληνικού εδάφους από τον οθωμανικό ζυγό. Διότι είμαστε βέβαιοι ότι το αγνοεί!

Η κ. Μπιτάκου σε στιγμές εθνικοπατριωτικού οργασμού,
"στριμωγμένη" ανάμεσα σε  μελαμψά εισαγόμενα μελανούρια,
με το χέρι της ζωγραφισμένο με ένα υπερμοντέρνο τατού,
με το μάτι της να "βλεφαρίζει" στον ασφυκτικά ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΟ της
και με τον ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΟ της 
(του οποίου το υπογάστριο δεν ξέρουμε πως ...οργάζει)
σε απόσταση εγγύτερη της αναπνοής!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ!

Εκ της Σ.Ο.





ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Ο.Ξ.,19/10/2019, 03: 07 π.μ.

     Η τελευταία φωτογραφία με την Μπιτάκου ανάμεσα σε Πακιστανούς με βάζει σε πειρασμό να ρωτήσω αν έχει κάποια σχέση με τον κ. Ανδρέα Πετρόπουλο. Ξέρετε κάτι;


Απάντηση Σ.Ο.:

     Ιδέαν δεν έχουμε ειδικώς όταν, σε κάποιες περιπτώσεις και οι χαρτορίχτρες σηκώνουν τα χέρια ψηλά... ή μάλλον τις πασιέντζες! Ιδεολογική σχέση προφανώς έχουν διότι και οι δύο είναι κατά του κ. Τσίπρα εκτός και εάν έχουμε κι εδώ κάποιαν κυβίστηση...
________________________________________________

Ο.Ξ. 19/10/2019, 04:21 π.μ.

     Η Μπιτάκου είναι γενικά ουρανοκατέβατη στο πατριωτικό χώρο με πολύ περίεργο "ρόλο" που σαν διοργανώτρια συλλαλητηρίων για το Μακεδονικό δικαιώνει την αντίθεση σας με αυτές τις κινητοποιήσεις. Είχατε δίκιο να τις πολεμάτε και αποδείχτηκε ότι η "διοργάνωση" τους ήταν εκ του πονηρού.



     Θα έχετε υπόψη σας παλιότερες αναρτήσεις της που εκθείαζε τον Τσίπρα και τον Σύριζα κάτι βέβαια που δεν εντυπωσιάζει μέσα στη γενικότερη σαπίλα της πολιτικής μας ζωής. Να μη σας πω ότι περιμένω τα χειρότερα και από το Λαγό που μοιάζει με σκουπιδιάρα από τον καιρό που ήταν στη ΧΑ και κουβάλαγε γύρω του όλα τα λούμπεν στοιχεία του χώρου. Και ο χώρος έχει κάμποσες Γιωργίτσες, Αντρίκους, Πίπηδες και λαγούς με πετραχίλια.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Δυστυχώς είναι έτσι όπως τα επισημαίνετε. Ναι, έχουμε υπ΄ όψη μας την περίπτωση "Μπιτάκου" γι αυτό και εναντιωθήκαμε στις φιέστες που διοργάνωνε -δήθεν!- για το Μακεδονικό γνωρίζοντας ότι από πίσω ήταν η Ε.Υ.Π. εφαρμόζοντας καθ΄ υπαγόρευση σχέδιο αποδυναμώσεως ουσιαστικών αντιδράσεων δια της εγκαθιδρύσεως κλίματος απογοητεύσεως στους Έλληνες. 

     Και, επειδή, κατά την άποψή μας όλη η "βάση" προσδιορισμού και διαχειρίσεως του "Μακεδονικού" ζητήματος από πλευράς Ελλάδος (...) υπήρξε ένα πελώριο λάθος, δεν επιμείναμε επ΄ αυτού αφού, για κάθε Έλληνα που γνωρίζει σε βάθος το θέμα η "Συμφωνία των Πρεσπών" ουδεμία βαρύτητα (θετική ή αρνητική) έχει για την Ελλάδα όντας ένα επινόημα αποεστιάσεως της προσοχής του κοινού από, πραγματικά, φλέγοντα πολιτειακά ζητήματα που το πλήττουν.

     Ασφαλώς, δεν θα ησχολούμεθα με το σούργελο εάν το "Ελληνικό Όραμα" δεν μας έστελνε το κείμενό του προς ανάρτηση υποχρεώνοντάς μας να πάρουμε θέση επί της "επισκεπτρίας" Μπιτάκου! Όπως και δεν ασχολούμεθα και με τα λοιπά υπερήλικα ακροδεξιά σούργελα με τα οποία ασχολούνται οι αναγνώστες μας.  Για να ...εξηγούμεθα!

________________________________________________


Xaviera Hollander, 19/10/2019, 08:53 π.μ.

     Άντε κανα δυο χρονάκια η συνάδελφος θα μπορεί να είναι στη πιάτσα μετά και οι πιο μπάνικες μεταξουργιώτισες αποσύρονται. Τερατόφιλοι πάντα θα υπάρχουν αλλά ο τζίρος είναι μικρός και δε συμφέρει το νοίκι.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Τι ωραία που θέτετε τα ...συνδικαλιστικά ζητήματα! Αν τα έβλεπε έτσι και ο Στουρνάρας θα είχαμε σωθεί!

________________________________________________


Μ. Σαββίδης, 19/10/2019, 10:43 π.μ.

     Απορώ πως τέτοιες γλάστρες σαν την Μπιτάκου κολλάνε παντού και πλασάρονται με τέτοιο θράσος που κανένας δεν τις βουτάει απ το γιακά να τις πετάξει στα σκουπίδια. Τι παριστάνει αυτή η Μπιτάκου εδώ και χρόνια; Γιατί ο Λαγός έχει τέτοια κουμάσια δίπλα του; Ξέραμε το Λαγό για λιοντάρι.


Απάντηση Σ.Ο.:
     
     Για "τι", ακριβώς, ξέρατε τον Λαγό; "Γατούλα" είναι όπου οσμίζεται παραδάκι, αλλά υπό περιορισμό ανιάτων διανοητικών δυσλειτουργιών οι οποίοι θα του κοστίσουν και "άλλους" ..."περιορισμούς"!.



________________________________________________
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.