Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

ΣΑΝ ΤΗΝ...ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ!


     Η βλακεία αποτελεί τον κοινό παρονομαστή της ακροδεξιάς, των οπαδών και των εκφραστών της! Αυτό το σύμφυρμα ΕΛΛ-άνοιας κακαισθησίας, ετεροκλήτων αποχρώσεων και αντιφατικών τοποθετήσεων που το διατηρεί "για πλάκα" υπόδουλο η Αριστερά, παραμένει έρμαιο ανοησίας και αδυναμίας εννοήσεως του πολιτικού πλαισίου τόπου και χρόνου!

     Μετά την ολέθρια κατακρήμνιση της "Χρυσής Αυγής", κανείς ακροδεξιός δεν στάθηκε ικανός να αναλύσει τα διδάγματα της αυτο-αποσυνθέσεως αυτού του ακροδεξιού μορφώματος το οποίο, πάντως, ήταν και το μοναδικό το οποίο κατάφερε να εκπροσωπήσει κοινοβουλευτικώς την ακροδεξιά.

     Κανείς ακροδεξιός, π.χ., δεν αναλογίσθηκε  γ ι α τ ί  μέχρι τον Ιανουάριο του 2013 η "Χρυσή Αυγή" σκαρφάλωνε προς το ενδεχόμενο να κυβερνήσει ενώ, από τον Ιανουάριο του 2013 άρχισε η κατακρήμνισή της μέχρι τον Σεπτέμβριο, οπότε ...γονάτισε, με το επακολουθήσαν οικτρό τέλος της... Και μπορεί ο αρχηγός της να συνετρίβη τσεπώνοντας 7.811.000 ευρώ αλλά το μωροφιλόδοξο όραμα της πρωθυπουργίας που τον βασάνιζε από παιδί ...έγινε καπνός! 

     Τώρα, με απορφανισμένο το πελατολόγιο της "Χρυσής Αυγής", μια νέα "παρέα" ακροδεξιών λαμογιών σαλεύει νομίζοντας ότι μέσα στο σκοτάδι των ιδιοτελών προθέσεών τους παραμένουν αθέατοι. Διεφθαρμένοι, αριβίστες, καιροσκόποι και με "τσιχλόφουσκα" το "Θρησκεία. Πατρίς, Οικογένεια" ασελγούν και στις τρεις έννοιες ξεκινώντας από την τελευταία την οποία ήδη κατεξευτέλισαν... Αφού αντάλλαξαν συζύγους και τεκνοποίησαν υπό αδιευκρίνιστους "συνδυασμούς", έκαναν απογόνους που παντρεύτηκαν ...Πακιστανούς, τεκνοποιώντας πακιστανάκια, ενώ οι ακροδεξιοί δράστες όλων αυτών των "ωραίων" συνδυασμών και μελλοντικοί "σωτήρες", τολμούν να κάνουν τηλεοπτικά κηρύγματα περί ...χρηστότητος ηθών, φυλετικής ...καθαρογονίας των ...Ελλήνων και ...ΗΘΙΚΗΣ! Εδώ, κάτι ξεπερνάει κατά πολύ τον Μιχαλολιάκο και ξαναζωντανεύει τον ίδιο τον Ταρτούφο! 

      Για όλους και όλα υπάρχει "πρόνοια" και δίκης οφθαλμός... Ασφαλώς, υπάρχει και για τα συγκεκριμένα ακροδεξιά λαμόγια τα οποία βρέθηκαν στη "τροχιά" εκείνου του Γενάρη του 2013, χωρίς να το αντιληφθούν!

     Είναι ολοφάνερο ότι αποβλέπουν στη "μπάζα" που κατάφερε ο Μιχαλολιάκος αλλά δεν βλέπουν ότι ο Μιχαλολιάκος ξεκινώντας δεν αντιμετώπιζε τον Γενάρη του 2013 τον οποίο, τα εν λόγω λαμόγια αντιμετωπίζουν εξ'  αρχής! Και όπως είναι ανεγκέφαλοι νομίζουν ότι θα σωθούν με ψιθύρους συκοφαντικού "συμψηφισμού"...! Όταν όμως εσύ, απλώς, διασπείρεις συκοφαντίες κι ο άλλος σου ...αποσαφηνίσει ότι με πακιστανάκι δεν μπορείς να εξαπατάς οπαδούς μιλώντας τους για φυλετική ...καθαρότητα, θα "επανατοποθετήσεις" τις συκοφαντίες εκεί απ΄ όπου τις ανασύρεις και θα απέλθεις σαν το παγώνι, ή, μάλλον σαν την ...κουκουβάγια!

     Διότι είναι φυσικό η κουκουβάγια να είναι περήφανη για το κουκουβαγάκι της το οποίο και όλοι θα πρέπει να αγαπάμε, αλλά η κουκουβάγια ας μη προσπαθεί να μας πείσει ότι το κουκουβαγάκι είναι και ...αετός διότι, η κακομοίρα, θα σπάσει τα μούτρα της!



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


Π.Τ. 4/10/2019, 15:21 μ.μ.


     Δε βλέπω να σχολιάζετε το γλύψιμο στον χαφιέ Κωστάκη που κάνει ο παππούς του πακιστάνι για να τον χώσει σε ψηφοδέλτιο. Σας ξέφυγε;


Απάντηση Σ.Ο.:

     Κάθε άλλο! Μείνετε "συντονισμένοι" και θα δείτε εδώ ...γλειψίματα που θα ξεπερνούν κάθε τσοντοσενάριο.

_______________________________________________________

Δοξ. 4/10/2019, 16:01 μ.μ.

     Κάθε φέτος και χειρότερα για τον Εθνικισμό. Είχαμε το γκαράζ της Βουλής τώρα έχουμε φλογισμένες κρεβατοκάμαρες με πακιστανικά προϊόντα. Τι κατάντια για τους "πατρίς θρησκεία οικογένεια".

Απάντηση Σ.Ο.:

     Που το θυμηθήκατε το γκαράζ; Εδώ να δείτε εκείνα που δεν είδε ούτε φαντάστηκε ο Κουκούτσης... Να μαστιγώνει τη κερά ουρλιάζοντας Γερμανικά για ...αισθησιακούς λόγους και στους λόγους να επικρίνει τους ...Ναζιστές νομίζοντας ότι τα κουφωτά παντζούρια της κρεβατοκάμαρας κρατάνε αθέατα τα βίτσια...  Αμ, πως νομίζετε ότι γίνονται τα πακιστανάκια; Θέλει κόπο και ...φαντασία!

______________________________________________________

Τάκης Μπ. 4/10/2019, 18:09 μ.μ.

     Λύστε μου μια απορία μένουν όλοι μαζί;


Απάντηση Σ.Ο.:

     Να μη σας πούμε ψέμματα αλλά τουλάχιστον ένα πρόσωπο πρέπει να απαντά στο τηλεφωνικό κέντρο διότι λειτουργούν "ροζ γραμμή" για να μπορεί ο πρεσβύτερος να τρώει γιαούρτι κάθε βράδυ! Ο εθνικισμός, όπως θα ξέρετε, χαράζει νέους ορίζοντες μετά το μεσουράνημα του τεμένους της κ. Ζαρούλια στην οδό Λιοσίων...

_______________________________________________________

Λ.Λ., 4/10/2019, 18:35 μ.μ.

     Καρπερό το ραμολιμέντο δε μπορείτε να πείτε. 


Απάντηση Σ.Ο.:

     Ασφαλώς και δε μπορούμε να πούμε παρά μόνο ότι ο φαλλός του οσίου, όσο θαυματουργός κι αν θεωρείται πάσχει από δυσλειτουργίες που οδηγούν σε μοιραία λάθη πακιστανικής εκτροπής, ενώ, δεν δείχνει διόλου "τίμιος" μιας και η μοιχεία εξακολουθεί να θεωρείται αμάρτημα από την εκκλησία...




_________________________________________________________________________________

Παρ. Γερ. 4/10/2019, 19:43

     Κομπανία έκφυλων απατεώνων που άλλαξαν σαν τα φίδια τα ιδεολογικά πουκάμισα ξεκινώντας από Εθνικοσοσιαλιστές-παγανιστές μέχρι το 90 και μετά περνώντας στο αμπελοχώραφο της εκκλησίας σαν light Εθνικιστές κοροιδεύοντας όποιον αφελή συναντούσαν. Ο μαθουσάλας που έχασε τη γυναίκα του από το "μαθητή" του δήλωνε ιεροφάντης του Ναζισμού μέχρι που του έταξε ο "μαθητής" βουλευτική αποζημίωση αρπάζοντας το γυναικάκι. Και ο "μαθητής" από φανατικός αντίχριστος μέχρι το 90 το γύρισε στο Χριστιανισμό όταν είδε τη κωλοτούμπα του νικολάκη να φέρνει ψήφους. Ελεεινοί καραγκιόζηδες και σε λίγο θα δούμε και με αυτούς τα απερίγραπτα.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Μάλλον ως μεταξύ τους ...παν-γαμιστές ξεκίνησαν κι έμειναν. Συμφωνούμε σε όλα εκτός από την αφετηρία της προσχωρήσεως στον χριστιανισμό του νεώτερου λαμόγιου που δεν είχε σχέση με τον νικολάκη αλλά με άλλο συμφεροντολογικό κίνητρο, πολύ νωρίτερα του 2012. Την έχουμε μελετήσει την "περιπτωσάρα" και γνωρίζουμε σε βάθος καταστάσεις. 

________________________________________________


I. Pervanoglou, 4/10/2019, 20:42 μ.μ.

     Όλοι αυτοί οι υποκριτές χριστιανούληδες δεν κατάλαβαν ότι ο θεούλης τους όχι μόνον δεν τους προστατεύει αλλά τους έχει αναλώσιμους; 


     Και εσείς γιατί δεν τους κατονομάζετε να πείτε ότι είναι ο ... ... ο ... ... η ... ... και νομίζετε ότι δεν καταλαβαίνουμε σε ποια καθίκια αναφέρεστε. Χρόνια τους τρώμε στη μάπα μαζί με τον αρχιχαφιέ που ενώ τον έβριζαν δεκαετίες τώρα τον γλύφουνε.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Μην ανησυχείτε και θα ...αυτοκατονομαστούν! Έχετε ακούσει για την αχλάδα και την ...ουρά!

________________________________________________

I. Pervanoglou, 7/10/2019, 20:02 μ.μ

     Τα λαμόγια κάνουν πως δεν ακούν και το παίζουν ότι ψιχαλίζει ενώ τους φτύνουν. Θα δείτε μούγγα θα βγάλουν γιατί ξέρουν ότι θα ξεφτιλιστούν αλλά πρέπει να τους ξεβρακώσετε. Όταν ο ... έτρωγε τα λεφτά της ... μας έκανε κηρύγματα για Θρησκεία και Χριστό.

________________________________________________

Οργή και ματσούκι, 8/10/2019, 16:28 μ.μ.

     Αυτά τα σιχάματα που κρύβετε τα ονόματα τους ο ιεροφάντης ... ο ένστολος νταβατζής ... το παράσιτο ... που ζει με δανεικά από την ... η βιζιτού (που δεν το κατάλαβε) ... η κραγμένη γριά αδελφή ... η μούφα ρασοφόρος ... και κάμποσοι άλλοι που το παίζουν σωτήρες και υπεράνω είναι τα σκουλήκια που καμουφλάρονται πίσω από τον "χριστούλη" και δηλώνουν ευσεβείς για να ξεσαλώνουν στις κρεβατοκάμαρες τους και να καλοπερνάνε με τις συνδρομές των κορόιδων. Και για αυτά τα χαμένα κορμιά τυπώνονται ταμπλόιντ όπως αυτά που επισυνάπτω σε φωτογραφία και καταντάνε τη κοινωνία μας σκουπιδαριό και βρομίζουν τον εθνικισμό και τους πατριώτες. Ξεφτιλιστήκαμε με τέτοια τομάρια.



     Δώστε τους χαιρετίσματα ότι μαζί με τον αρχιχαφιέ τους περιμένει βρομόξυλο γιατί ο Μιχαλολιάκος τη γλίτωσε αλλά η συγκεκριμένη παρέα θα εισπράξει όλη την οργή μας. Να κάτσουνε καλά γιατί το σοπάκι στην ηλικία τους μπορεί να είναι και το τελευταίο.

________________________________________________


ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, εκ της Σ.Ο.:

     Η Σ.Ο. έλαβε δύο ηλεκτρονικά μηνύματα από τον ίδιον αποστολέα ο οποίος ούτε επιθυμητό ψευδώνυμο καθορίζει, ούτε σε ποιαν ανάρτηση αναφέρεται. Έτσι, αποφασίσαμε να τα δημοσιεύσουμε ως έχουν και μάλιστα με την μέθοδο του screenshot διότι η λαθρόβια πλατφόρμα μέσω της οποίας εστάλησαν δεν είναι συμβατή με τα δεδομένα του blogspot ώστε να είναι εφικτή η μεταφορά του περιεχομένου τους με απλό copy/paste όπως συνηθίζουμε στη μεταφορά των δημοσιευομένων μηνυμάτων των αναγνωστών μας.

     Η απόφασή μας να αναρτήσουμε τα δύο, εν λόγω, μηνύματα στην συγκεκριμένη ανάρτηση συνδέεται με την λογική του χρόνου αποστολής και την τελευταία ανάρτηση. Εάν το σκεπτικό μας διαφέρει από την πρόθεση του αποστολέως, τον παρακαλούμε να μας διορθώσει διευκρινίζοντας σε ποιαν άλλη ανάρτηση θα ήθελε να αναρτηθούν τα μηνύματά του.

     Είναι χαρακτηριστικό ότι εάν αυτά τα δύο μηνύματα είναι τα μόνα, τρόπον τινα, "υπερασπιστικά" των κρινομένων προσώπων στην συγκεκριμένη ανάρτηση και η επάλληλη αποστολή τους, πέραν των άλλων αρνητικών, αποκαλύπτει έναν πανικό και μία παραληρηματικότητα με τον αποστολέα να μην τολμά να υπογράψει επωνύμως τις θέσεις του και να κρύβεται πίσω από ανωνυμία με ό,τι αυτό σημαίνει για την αξιοπιστία του. Αν και το "σκηνικό" της αποστολής ανωνύμων σχολίων μέσω μιας λαθρόβιας πλατφόρμας υπαγορεύει την αγνόησή τους, εμείς θα απαντήσουμε στον δειλό αποστολέα:

     1. Το δικαίωμα της κρίσεως δημοσίων προσώπων στους πάντες είναι αυτονόητο και όποιος το αμφισβητεί κάτι σοβαρό φοβάται με την επίταση, βεβαίως και του φόβου αποκαλύψεως της ταυτότητός του! Και ο σχολιαστής μας είναι εμφανές ότι δεν εννοεί ούτε καν τα αυτονόητα! 

     2. Η κρίση πολιτικών απατεώνων και κοινωνικών αποστημάτων αποτελεί Κ Α Θ Η Κ Ο Ν  του Πολίτη μιας ευνομούμενης κοινωνίας,άλλως ο αποφεύγων την κρίση/κριτική/επίκριση βαρύνεται με ενοχή συγκαλύψεως και, εμείς, αγαπητέ σχολιαστή δεν έχουμε κανένα λόγο να συγκαλύψουμε την μπόχα του οιουδήποτε και, δη, εκείνου που εμφανίζεται ως "εθνοσωτήρας"!

     3. Οι κρινόμενοι παραταξιακοί Α Λ Η Τ Ε Σ  καθ΄ όλο τον ανέντιμο βίο τους έκριναν τους πάντες (και καλώς έκαναν!) , καθύβρισαν τον Κώστα Πλεύρη και "ξανάγλειψαν" τον Κώστα Πλεύρη (και κάκιστα έκαναν!) αλλά και συκοφάντησαν πλείστους όσους διαπράττοντας ποταπό έγκλημα! Για όλα τούτα αγαπητέ σχολιαστή δεν σε βλέπουμε να παίρνεις θέση ενώ σε ενοχλεί η αυτονόητη κριτική των αθλίων... έχεις κάτι να απολογηθείς, έστω και εκ μέρους τους, ιδίως όταν δείχνεις ...ταυτοπροσωπία;     




[Για την καλύτερη ανάγνωση κάντε "κλικ" επάνω στις εικόνες]

Εκ της Σ.Ο.

_________________________________________________________________________

Ο.Ξ, 13/10/2019, 04:09 π.μ.

     Φαιδρά υποκείμενα που φτιάχνουν μαγαζάκια για να ξεγελάσουν γριούλες . Τελειωμένοι καραγκιόζηδες που τους είχαμε στη Σαλαμίνα μέχρι που τους διώξαμε βλέποντας ότι σαλιάριζαν με λαθρομετανάστριες έγχρωμες και καμπαρετζούδες. Αλλά δε βλέπω τίποτε διαφορετικό σε όλο τον εθνικιστικό χώρο ο ένας χειρότερος του άλλου. 

________________________________________________

ICXCNIKA, 16/10/2019, 13:35 μ.μ.

     Satanades eistai xaragmenoi antixristoi to xaragma einai sto koutelo sas 666 kai brizete ton Antrea pou einai agios kai ton Spiridona pou mas afierosan th zoh tous gia na mas sosoun. Metanoiste tora pou einai kairos sataniasmenoi. Thriskeia patris oikogeneia bromonazistes mathete to.


Απάντηση Σ,Ο.:

     Κατ'  αρχήν δεν ξέραμε ότι στο κόλπο μπαίνει, εκτός από τον φαλλό του οσίου Ανδρέα και ο φαλλός του αγίου Σπυρίδωνος. Ομολογουμένως ότι στα θρησκευτικά μέναμε πάντα μεταξεταστέοι. Aναφορικώς προς το χάραγμα, πράγματι, έχετε έντονες διορατικές ικανότητες, σκέτος Πα(γ)ι(δ)ίσιος είστε, αλλά εδώ και καιρό ψάχνουμε τον πατέρα Κλεομένη να σπάσουμε κανένα ΑΤΜ, συγγνώμη, να μας εξορκίσει αλλά μάλλον τον ψάχνουν κι "άλλοι" και αποφεύγει να εκτίθεται. 



     Όσο για την τελευταία αποστροφή του σχολίου σας παραμένουμε πιστοί μαθητές σας μαθαίνοντας το ταλμούδ και την σημασία των φαλλών στην ποιμαντική, την χρήση των greeklish εις αντικατάσταση της ομηρικής και την ανταλλαγή συζύγων με την επακόλουθη απρογραμμάτιστη παιδοποιία η οποία και πάλι στην υπηρεσία της Πατρίδος καταλήγει με τον εμπλουτισμό του εθνικού της "αίματος" με ...πακιστανικό. 

     ΥΓ. Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη: Και μη με ξαναρωτήσεις αν ...βάφω τα μαλλιά μου διότι δεν τα βάφω. Απλά, τόσο εσύ όσο και ομοειδή σου ζαγάρια, δεν είστε ικανοί ούτε καν να μου τα ...ασπρίσετε!  

_________________________________________________________________________

Ζώης Ταχ, 22/10/2019, 23:43 μ.μ

     Η αρχηγάρα που είναι βι και λίγοι το ξέρουν κουβάλησε το τεκνό του για να το παρασημοφορήσει. Και η αριστοφανούλα με τρεμάμενο στυλάκι σα να του παιρνε πίπ@ έμενε μουγγή στο φακό και όλοι κατάλαβαν αυτό που γράφω παραπάνω. Όσο για το ρασοφόρο νομίζουν ότι μπορούν να το παίξουν αδάμαντες αλλά είνα άνθρακες και θα πούμε και άλλα για το μπαιλίκι.
________________________________________________

Π.Βασ., 23/10/2019, 16:14 μ.μ.

     Μπόχα μέσα όξω στο κονάκι των φαρισαίων δήθεν θεοσεβούμενων υποκρίταρων αλλά δε ξέρουν τι τους περιμένει. Εδώ μια ΧΑ βρέθηκε μπαγλαρωμένη στις τρυπες της έχοντας πίσω της ολόκληρο σύστημα τα δυο έκφυλα γερόντια με το πακιστανάκι θα ξεφύγουν; Έμπαινε καθίδρυμα και ξέρεις καλά τη δουλειά σου. Δωστους να καταλάβουν ξέρεις εσύ. Άκου τράμπα τις γυναίκες τους και μας φλομώνουν με χριστιανική αποβλάκωση και καλόγερους νομίζοντας ότι θα βγουν λάδι. Άσε πια εκείνο τον Αριστοκλάνη που λες και βγήκε από το pride μα καλά δε ντρέπονται οι ανώμαλοι;

________________________________________________

Χ, 24/10/2019, 07:36 π.μ.

     Ξεφτίλα ο Αντρίκος στα τελευταία του να γλύφει εκεί που έφτυνε ποζάροντας αγκαλιά με τον χαφιέ. Ρε μ@λ@κ@ βάλθηκες να κάνεις και τους λίγους φίλους σου εχθρούς σου με το ένα πόδι στο τάφο; Και τολμάς να κομπάζεις για το εθνικιστικό παρελθόν σου αγκαλιά με τον χαφιέ εθνικιστών; Τα σκάτωσες στην ατομικη σου ζωή σκάτωσες και το πολιτικό σου παρελθόν και βγαίνεις στο γυαλι να μας πεις τι ρε; Ότι είσαι μια ξεφτίλα κολογλύφοντας μπας και τα τσεπώσεις σαν τον Νικολάκη πιάνοντας τη καλή με μια βουλευτική έδρα; Ξέχασες ρε μ@λ@κ@ τι βρισές έριχνες στο Πλεύρη τα τελευταία τριάντα χρόνια και τι ξερνάγατε στο μαγαζί της Ασκληπιού μπροστά σε κόσμο; Ξέχασες ρε καραγκιόζη που ο Οικονομάκος προσπαθούσε να σας καλμάρει κι εσύ με τον πορνόγερο του λέγατε να διαβάσει το βιβλίο του Καλέτζη για να μάθει την αλήθεια; Μπροστά είμουν ρε μ@λ@κ@ που ξεφτίλισες τον ελληνικό εθνικισμό με πακιστάνια μπάσταρδα.

________________________________________________

Χ, 24/10/2019, 08:04 π.μ

     Και ξέχασα να γράψω στο προηγούμενο για το μίσος του στρατάρχη για όλους εμάς που δε το βρίσκαμε απαραίτητο να γραφτούμε στο κόμμα του που το βλέπαμε γελοίο ενώ εκείνος μας έλεγε "άμα γίνουμε κράτος εσάς θα κρεμάσουμε πρώτους". Τόσο χριστιανός ο κατεργάρης. Και δεν καταλαβαίνει ότι έτσι και αρχίσουμε και γράφουμε για τις βόμβες στα σινεμά και τους σκουπιδοτενεκέδες που άφησαν πίσω σακάτηδες δε θα ξέρει που να κρυφτεί.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Πολύ στενοχωρείτε την ΛΑ(γνα) ΚΙ(νκι) ΠΑ(ρωδία) και το πάτε για ...τραγωδία! Περασμένα, ξεχασμένα!

________________________________________________


Ι. Ψα. 25/10/2019, 17:12 μ.μ.

    Σιγά το πράμα να τραμπάρεις τη γυναίκα σου με την γυναίκα του συναγωνιστή. Εδώ ο Παπαδόπουλος έκανε για πάρτη του νόμο να βγάλει διαζύγιο σε μια νύχτα και η σκάτζα των έτσι μας πείραξε. Γαμάτε γιατί χανόμαστε ρε μάγκες.   

Απάντηση Σ.Ο.:

     “Στάζει» …σεξ το σχόλιό σας κι εμείς οι καχύποπτοι «μυριζόμαστε» …δυσλειτουργία, αν όχι –κατ΄ ανάγκην- στυτική, σίγουρα …διανοητική. Αλλά, ας μη το κάνουμε και θέμα!  

______________________________________________________  

Δατ. Π. 25/10/2019, 17:43 μ.μ.


     Χαλαρά διπρόσωπος ο αντρίκος που ξέρουμε, προσπαθεί δημόσια να κρατήσει πισινή με το σιμιγδαλένιο κοράκι του αρχιχαφιέ ενώ από πίσω σε πρόσφατη σύναξη κάποιων καλεσμένων είπε ότι «το τσιράκι του χαφιέ τον απομάκρυνε από το κανάλι τους με πρόσχημα φράσεις του που προκαλούν το σύστημα και με αποτέλεσμα το κανάλι του στο youtube να πέσει και συμπλήρωσε «η παρέα των χαφιέδων αλλάζει πουκάμισα τα κονέ της» εννοώντας ότι ο σιμιγδαλένιος τον παραμέρισε από το κανάλι στο οποίο κουβάλησε βιβλιοπώλη του χώρου που είναι εχθρός του αντρίκου και με τον οποίο σχεδιάζουν τηλεπωλήσεις. Ο εθνικιστικός χώρος είναι ο λάκκος με τα φίδια που τη βρίσκουν με αλληλοδαγκώματα και ξεκατινιάσματα αντί να κάνουν αγώνα. Κρίμα όμως που δε τολμάνε να τα πουν κατάμουτρα ο ένας στον άλλο. 

Απάντηση Σ.Ο.:

     Να τους κλείσουμε όλους μαζύ σε έναν ανελκυστήρα, να κλειδώσουμε την πόρτα και να κλείσουμε και το ρεύμα! Μετά από καιρό η μπόχα που θα βγαίνει από μέσα θα είναι πολύ ηπιότερη από αυτή που βγάζουν τώρα που είναι όπως έχουν!

_______________________________________________________

Αλ. Κ. 30/10/2019 19:15 μ.μ.
...........................................................................................................

Απάντηση Σ.Ο.:

     Περιμένουμε κάποιες περισσότερες διευκρινίσεις.
_______________________________________________________

Σόγια για τα σόγια, 31/10/2019, 18:03 μ.μ.

------------------------------------------------------------------------------------------      
Απάντηση Σ.Ο.:

     Περιμένουμε κάποιες περισσότερες διευκρινίσεις.

_______________________________________________________ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.