Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ: ΑΣΚΗΣΗ "ΑΥΝΑΝ "


     Ο ίδιος "Ελληνικός Στρατός" ο οποίος έχει μετατρέψει πολεμικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα σε παραθεριστικά κέντρα αταυτοποίητων ξένων ...φιλοξενουμένων και τους άνδρες του σε "φιλιππινέζες" αυτών των ανέστιων ξένων "παραθεριστών, ο ίδιος "στρατός" ...απαγορεύει την εξωτερική φωτογράφιση ενός αρχιτεκτονικού μνημείου, του "Αβερωφείου"   που δεσπόζει στο κέντρο των Αθηνών και στεγάζει μία "σχολή" Αξιωματικών όπου, εκ των πραγμάτων, φαίνεται μάλλον να διδάσκεται ...κοπτική ραπτική κλινοσκεπασμάτων και χορτοφαγική ωμοφαγία για λεπτεπίλεπτους "εισαγόμενους" ουρανίσκους!


     Μάλιστα! Αυτό το κτήριο το οποίο επί "χούντας" ήταν ελεύθερα προσβάσιμο σε κάθε Έλληνα πολίτη ο οποίος μπορούσε να το επισκεφθεί περιερχόμενος τα ωραία παρτέρια και τις μουσειακές αίθουσές του όπου εφιλοξενούντο οι συλλογές της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, σήμερα, η μεταπολιτευτική δημοκρατία το έζωσε με συρματοπλέγματα και απειλητικές επιγραφές για απαγόρευση ...φωτογραφίσεως (!) αποτρέποντας τον πολίτη και να πλησιάσει! Τέτοια δημοκρατική ελευθερία είχαμε να δούμε από την εποχή του Αδόλφου Χίτλερ!


     Σε μιαν εποχή όπου τα drones καταγράφουν ανεμπόδιστα και από ψηλά κάθε είδους εικόνα, όπου οι δορυφόροι μεταφέρουν μέσω πληκτρολογίου κάθε εικόνα του πλανήτη στο σπίτι μας, όπου αμέτρητες αθέατες φωτογραφικές κάμερες κατακλύζουν τα αμέτρητα "κινητά" που τα χρησιμοποιεί κι ένα βρέφος, οι ...φωστήρες της τρισηλίου θεότητος του Γενικού Επιτελείου Στρατού ...απαγορεύουν την φωτογράφιση του "Αβερωφείου" για να μας πείσουν ότι εξακολουθεί να υπάρχει στρατιωτικό απόρρητο εκεί που ο στρατός έπαυσε να υπάρχει από το 1974!


     Κι ενώ οι αυτομόλοι "άνδρες" αυτού του ενστόλου τσίρκο Μητρετώδης και Κούκλατζης που παραδόθηκαν στους Τούρκους και παρέδωσαν και τον οπλισμό τους στον εχθρό, όχι μόνον δεν τιμωρούνται αλλά και ...τιμώνται μετακινούμενοι με το ...πρωθυπουργικό αεροπλάνο, οι παρασημοφορημένοι με τον χρυσό μεγαλόσταυροι της ...Λέσχης Αξιωματικών Ρηγίλλης, πολέμαρχοι της μαρμίτας και του μουσακά στρατάρχες του Γ.Ε.Σ. απαγορεύουν στον Έλληνα πολίτη να ...φωτογραφίσει το "Αβερώφειο" το οποίο ανηγέρθη όχι με χρήματα καλοπληρωμένων καραβανάδων αλλά με τη δωρεά του εθνικού ευεργέτη Αβέρωφ ο οποίος το προσέφερε στον Ελληνικό λαό και όχι στη παρασιτική κάστα ενστόλων επιόρκων! 


     ΞΕΡΝΑΜΕ γι αυτό τον "στρατό" του οποίου οι πτέραρχοι διακινούν με ιδιωτικά αεροπλάνα και επ΄ αμοιβή  λ α θ ρ ο μ ε τ α ν ά σ τ ε ς  και, ξερνάμε πολλαπλώς όταν αυτός ο "στρατός" παριστάνει με γελοίες ταμπέλες ότι ..."λειτουργεί"! ΑΛΗΤΕΣ, ποιον κοροϊδεύετε;Σε ποιον προσπαθείτε να "σερβίρετε" το ξέφραγο αμπέλι σας ως ...στρατιωτικής σημασίας επίκεντρο;


     Ακούγεται ότι η άσκηση "Παρμενίων" άφησε και φέτος πολλά κενά τα οποία, οι επιτελείς του Γ.Ε.Σ. είναι βέβαιοι ότι θα αναπληρώσουν με την άσκηση "ΑΥΝΑΝ" που διεξάγεται με επιτυχία από το 1974!



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Τ.Λ., 4/10/2019, 09:37 π.μ. 

     Δεν προλάβαμε να σας διαβάσουμε και βλέπουμε τη φραγάτα "Έλλη" να την έχουν πατώσει. Τι ντροπή με το κατάντημα του Στρατού μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.