Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ



Σάβ, 19 Οκτ, 2019, 18:24 μ.μ.


     Με οργή βλέπω τον λεγόμενο πατριωτικό χώρο να ξεφτιλίζει τη Πατρίδα μου με γραφικούς αρχηγίσκους και περσόνες που είναι χαφιέδες και εγκάθετοι υπηρεσιών, απατεώνες που κυνηγάνε να πιάσουν τη καλή, ανήθικους που ανταλλάσσουν τις γυναίκες τους στο όνομα του Έθνους, πορνίδια που πλευρίζουν προδότες για να τη βρουν, ξεφτίλες όλων των κατηγοριών και των τριών φύλων.

     Η περίπτωση Μπικάκου ξεχειλίζει το ποτήρι αλλά το ίδιο ξεχειλισμένο δεν ήταν με Πλεύρη, Μιχαλολιάκο, Βελόπουλο, Σταυρόπουλο, Πετρόπουλο,και αμέτρητους άλλους που στήθηκαν στη κάμερα για να μας πουλήσουν πατριωτικά φούμαρα αποβλέποντας μονάχα στη πάρτη τους;

     Ανάμεσα σε όλα αυτά τα τυχάρπαστα καραγκιοζάκια λάμπει με την περιφρόνηση του προς αυτό τον άρρωστο χώρο ο μόνος που στάθηκε άξιος ΗΓΕΤΗΣ του σύγχρονου Ελληνισμού θυσιάζοντας 12 χρόνια από τη ζωή του στις φυλακές του Καραμανλή χωρίς ποτέ να θελήσει να εξαργυρώσει αυτή τη μοναδική θυσία με οφίκια ο ΗΡΩΑΣ Αριστοτέλης Καλέντζης που έκλεισε τα αφτιά του σε φωνές επί φωνών που του ζητούσαν και του ζητάνε να εμφανιστεί στο πολιτικό προσκήνιο. Μπορεί κάποτε να πρέπει να δώσε λόγο για τη στάση του αυτή όμως κανένας δεν θα ξεχάσει το ηρωικό παράδειγμα της ζωής του και τη σταθερότητα του απέναντι στην ελληνική κοσμοθέαση που όλοι προσπαθούμε να πλησιάσουμε αλλά εκείνος είναι στο πυρήνα της.

     Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν μια συνεχή επιδείνωση του μέλλοντος του Ελληνισμού σε όλα τα επίπεδα και τη προδοτική συνταύτιση των θλιβερών ακροδεξιών "προκαθήμενων" που τους συνδέει ο κοινός κρίκος του αγοραίου αντιφασισμού. Χαρακτηριστική η αντιφασιστική ρητορική της Μπικάκου όπως και η αντιφασιστική ρητορική του Ανδρέα Πετρόπουλου όσο χαρακτηριστική και η ύπαρξη Πακιστανών στη φωτογραφία της Μπικάκου αλλά και στην ίδια την οικογένεια του Ανδρέα Πετρόπουλου. Είναι οι ίδιοι που μας μιλάνε για καθαρότητα φυλής, για τη Μακεδονία που είναι Ελληνική για το έξω οι ξένοι αλλά μας μιλάνε ανάμεσα από πολύ "κοντινούς"  ξένους. Είναι οι εξαφανισμένοι στις τρύπες τους Μπαρμπαρούσηδες χρυσαυγίτες που παντρευτήκανε Μεξικάνες για να μας πείσουν για το φυλετισμό τους και βάλανε τα κλάματα στη Βουλή όταν τους τράβηξαν το αφτάκι για μία φράση τους που ήταν η μόνη που άξιζε να πούνε.

     Με ΟΡΓΗ και ΝΤΡΟΠΗ απευθύνομαι στα λαμόγια για να τους πω μέχρι εδώ πατριδοκάπηλοι, σας πήραμε χαμπάρι.

     Και από σήμερα θα επιμείνω να πείσω εκείνο που μπορεί πραγματικά να σώσει την τιμή του Έθνους να αφήσει την περήφανη στάση του και να κατέβει στη πολιτική γιατί θα είναι ένοχος περισσότερο από όλους σαν ο μόνος που μπορεί να σώσει τη Πατρίδα και δεν το έκανε. Γιατί εμείς οι νεότεροι δεν μπορέσαμε να χαρούμε τον Αριστοτέλη Καλέντζη να κουνάει το δάχτυλο στο μάτι του συστήματος μπροστά στους "δικαστές" του κι εκείνοι  να κατουριούνται πάνω τους χωρίς ποτέ να απαρνηθεί την ιδεολογία του όπως οι γονείς μας διηγούνται αλλά αυτό είναι δικαίωμα μας και αυτό το δικαίωμα ας μη το περιφρονήσει ο Αριστοτέλης Καλέντζης.

     Με το δεξί στην ανάταση!

     Μάριος Στ.

(Θέλω να το αναρτήσετε ξεχωριστά και φωτογραφικά και με τη φωτογραφία που βάζω κάτω από το τίτλο. Ευχαριστώ)

Σημείωση Σ.Ο:

Αγαπητέ μας Αποστολέα,

Λόγοι ευανάγνωσης και μόνον μας υποχρεώνουν να προτάξουμε το περιεχόμενο του μηνύματός σας κανονικά γραμμένο και να παραθέσουμε, σύμφωνα με την επιθυμία σας φωτογραφικά το μήνυμά σας εν συνεχεία.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.



Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Αγαπητέ κ. Μάριε Στ.,

     Ο αυτοσεβασμός δια της επιμονής στις υπαρξιακές Αξίες ενός ατόμου εκ μέρους του, δεν συνιστά κάτι το ιδιαίτερο ή "εύσημο" δια του οποίου δικαιούται να διεκδικήσει δημόσιαν αναγνώριση, αλλ΄  αποτελεί οίκοθεν νοούμενη υποχρέωσή του προς αποφυγήν ελέγχου συνειδήσεως. Οπότε, σας είμαι, μεν, ευγνώμων για τα ευγενή σχόλιά σας προς το άτομό μου αλλά δεν θεωρώ καθόλου ότι νομιμοποιούμαι ως "σωτήρας" ενός ανελλήνιστου όχλου ο οποίος υποδύεται τον "Ελληνικό Λαό" μη έχων σχέση, ούτε με την εθνικότητα, ούτε με την ιδιότητα. Άλλωστε, επί του θέματος έχω τοποθετηθεί συχνά από το 1974 μέχρι σήμερα και, όπως χαρακτηρίζομαι γενικώς αμετακίνητος στις Ιδέες μου, επιτρέψτε μου να συμπεριφερθώ "ούτω πως" και εν προκειμένω. Ήδη σας διεβίβασα προσωπικήν αναλυτική τοποθέτηση προς διασκέδαση των αγωνιών σας.

     Με εκτίμηση!

     Αριστοτέλης Ηρακλέους Καλέντζης
     [τ. 6977764737]

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
     Τα σχόλια που ελήφθησαν με περιεχόμενο ανάλογο με το περιεχόμενο του ως άνω αναρτηθέντος κειμένου έχουν απαντηθεί κατ΄ ιδίαν. Εδώ θα αναρτηθούν όσα σχόλια λάβουμε με τοποθετήσεις αντίθετες προς το ως άνω κείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.