Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΥΠΟΘΕΣΗ "THOMAS COOK":
O ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!


     Ο μεγάλος τουριστικός οργανισμός ε β ρ α ϊ κ ώ ν συμφερόντων "Thomas Cook" κατέφυγε στην ομιχλώδη "χρεωκοπία" η οποία προοιωνίζει ότι την επομένη ένας νέος "κολοσσός" των τοκογλύφων θα αναδειχθεί στη θέση του, "καταπίνοντας" τρισεκατομμύρια κερδών από τους αφελείς πελάτες του οι οποίοι του εμπιστεύθηκαν τα χρήματά τους για λίγες ημέρες διακοπών ανά τον κόσμο!

      Αναγγέλλοντας, σήμερα, την "χρεωκοπία" του, ο οργανισμός "Thomas Cook" εγκαταλείπει, διεθνώς, 600.000 πελάτες του ξεκρέμαστους σε διάφορα σημεία του πλανήτη με αδυναμία επαναπατρισμού! Και όταν μόνον σε μία συγκεκριμένη ημέρα έχει 600.000 πελάτες (!!) καταλαβαίνει κανείς αν έχεις λόγους να ...χρεωκοπήσεις!

      Και υπό το αναίσχυντο σιωνιστικό θράσος που χαρακτηρίζει τον διεθνή εβραϊσμό, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πολιτικής των απανταχού φερεφώνων του εγκληματικού σιωνισμού, οι υποτελείς τους Βρεταννοί, εξήγγειλαν την οργάνωση προγράμματος επαναπατρισμού μόνον των Βρεταννών υπηκόων-θυμάτων της "Thomas Cook" υπό την προκλητική ονομασία «Οperatiοn Matterhorn», δηλαδή, της μισαλλόδοξης επιχειρήσεως των αμερικανοσιωνιστών για τον βομβαρδισμό των αμάχων αντιπάλων τους στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο!

     Ακόμη ένα συμπέρασμα για μία ηλίθια κοινωνία που πολέμησε το Τρίτο Ράιχ υφιστάμενη οικτρή εκμετάλλευση από τους "νικητές" αλλά και το δηλητήριο της απροκάλυπτης μισαλλοδοξίας τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.