Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ" ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ     Σταχυολογώντας τις πρόσφατες στατιστικές εγκλημάτων παιδεραστίας και ενώ ακούγονται πολλές κραυγές κατά της εγκληματικότητος των αλλοδαπών κακοποιών, διαπιστώνουμε ότι οι ιθαγενείς γραικύλοι κυριαρχούν στο έγκλημα της παιδεραστίας!
     ΝΙΚΟΣ ΣΕΙΡΑΓΑΚΗΣ: Ειδικά, το συγκεκριμένο ανώμαλο κτήνος το οποίο βίασε κατά συρροή δεκάδες ανήλικους μαθητές του, παραδέχεται προκλητικά τη διαστροφική προσωπικότητά του και επικαλείται περήφανα τον  α ν τ ι φ α σ ι σ μ ό  του σε συνέντευξη που του εξασφάλισαν τα δημοκρατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης με ειδική σύνδεση μέσα από το κελί της φυλακής! "Απολαύστε" το κτήνος στο βίντεο που ακολουθεί, πριν συνεχίσετε:

                               
     Ατέλειωτη η "πινακοθήκη" αρρωστημένων γραικύλων παιδεραστών κάνουν τη περίπτωση της Μυρτούς να φαντάζει ..."λαϊκό παραμύθι" μπροστά σε οργανωμένους βιασμούς ολόκληρων μαθητικών σχολείων από το δάσκαλο-γυμναστή του (περίπτωση Σειραγάκη) !


     Και να σκεφθεί κανείς ότι από τη παραπάνω "πινακοθήκη" απουσιάζει το πορτραίτο της θυγατέρας του πρύτανη, υπουργού ...Παιδείας κλπ κλπ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ, της Φλωρέτας Μπαμπινιώτη η οποία, ως καθηγήτρια του Αρσακείου Κολλεγίου Θηλέων, κατηγορήθηκε δύο φορές για παρατράγουδα σε βάρος μαθητριών της χωρίς να μάθουμε ποτέ το τι απέγινε η ποινική αυτή υπόθεση και με τη κατηγορηθείσα να παραμένει στο Αρσάκειο του ...μπαμπά της, με τη φωτογραφία της ουδέποτε να έχει δοθεί στη δημοσιότητα όπως ισχύει για τους κοινούς ...θνητούς, αφού, ως γνωστόν, στη μπανανία όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί. Άλλωστε δεν θα ήταν δυνατόν ο παρακοιμώμενος του ...Πούτιν να μη μπορεί να καλύψει μία κόρη που κατηγορήθηκε έστω και για ένα τόσο τραγικό λόγο!

     Την επόμενη φορά, λοιπόν, που κάποιοι ιθαγενείς γραικύλοι θα σπεκουλάρουν στην περίπτωση του νεαρού Πακιστανού που εγκλημάτισε κατά της Μυρτούς ας θυμούνται ότι "στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί" και ας προσέξουν την ακεραιότητα των παιδιών τους που τα βιάζουν οι ..."λαμπροί" δάσκαλοι των σχολείων στα οποία τα εμπιστεύονται!

     ΣΚΑΣΤΕ, λοιπόν, γραικύλοι γιατί εκπροσωπείτε όχλο ανωμάλων!

Τα πλήρη στοιχεία όλων των παραπάνω στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.