Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ 
Πανάκεια για το μέλλον, το ετοιμοπόλεμο των Ελλήνων

Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ. Νομικής ,Δικηγόρο

     Στην παράγραφο 6 του θεμελιώδους άρθρου 4 του Συντάγματος περί ισότητας των Ελλήνων ορίζεται, πως κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων. Η διάταξη αυτή δεν καθιερώνει μόνο μία υποχρέωση των Ελλήνων να συντελούν στην άμυνα της πατρίδας ,αλλά και ένα ατομικό δικαίωμα απέναντι στην κροκοδείλια πολιτεία , να κατέχουν νόμιμα όπλα, εφ όσον το επιθυμούν. Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε δεν υπάρχει συνταγματική κατοχύρωση στους "αντιρρησίες συνείδησης", ανεξαρτήτως του γεγονότος ,ότι η παλίμβουλη  πολιτεία της μεταπολίτευσης με την αποκρουστική τακτική της υπέθαλψε την τάση αυτή των ριψάσπιδων.

     Παρ ότι το δικαίωμα οπλοκατοχής είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο, έν τούτοις στην Ελλάδα ο κανόνας είναι να μην έχει κανείς το δικαίωμα να κατέχει όπλο(βλ ιδιαίτερα  άρθρα 7,8,10 του Ν 2168/1003 καθώς και πληθώρα απαγορευτικών υπουργικών αποφάσεων).Η απώτερη αιτία είναι πως μόνο ένας άοπλος λαός είναι απόλυτα δορυάλωτος και υπόδουλος στους στυγνούς κοσμοεξουσιαστές ,που απομυζούν και ελέγχουν την χώρα και όχι ο κίνδυνος διασάλευσης της έννομης τάξης.

.     Στις χώρες που ανέλαβαν την διακυβέρνηση οι κομμουνιστές και οι αριστερές δυνάμεις, το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να κατάσχουν τα όπλα από τους ιδιώτες και να ποινικοποιούν   την οπλοκατοχή.

     Αντίθετα σε μια άλλη γωνιά του πλανήτη, οι ιδρυτές της Αμερικής γνώριζαν αυτή την αλήθεια, όταν συνέταξαν το Σύνταγμά τους. Γι αυτό στην διακήρυξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων απαίτησαν μαζί με τις θεμελιώδεις  ελευθερίες του λόγου, του τύπου και της θρησκείας να κατοχυρωθεί και η ελεύθερη οπλοκατοχή και οπλοφορία. Ο πραγματικός λόγος για μία ελεύθερη οπλοκατοχή συνίσταται στην δυνατότητα που προσφέρεται στους πολίτες να προσφύγουν ως έσχατη λύση εναντίον της τυραννίας και του σφετερισμού της πολιτειακής εξουσίας από μία κυβέρνηση εκτός ελέγχου.

     Με πρόσχημα την αυξημένη εγκληματικότητα οι αριστερές ιδιαίτερα κυβερνήσεις,. όπως αυτη που έχει καθήσει στο σβέρκο μας τώρα, αρνούνται το δικαίωμα της οπλοκατοχής. Η ποινικοποίηση της οπλοκατοχής όμως, οδηγεί στην απαγόρευση της ατομικής και εθνικής ελευθερίας. Ένα άοπλο Έθνος είναι ένα υποδουλωμένο Έθνος. Σε αυτή την κατεύθυνση δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός, όταν το 2011 η τότε κυβέρνηση του Γιωργάκη Παπανδρέου αποφάσισε την αφαίρεση του οπλισμού των Μονάδων Εθνοφυλακής στην περιοχή της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας, ενώ ειδοποίησε τους Εθνοφύλακες να επιστρέψουν άμεσα τα όπλα τους .Η αφαίρεση των όπλων από την Εθνοφυλακή έγινε εσπευσμένα από την τότε κυβέρνηση μετά την έναρξη της οικονομικής κρίσης, γιατί η δορυάλωτη τότε από τα ξένα συμφέροντα κυβέρνηση φοβήθηκε ταραχές με μεγάλα τμήματα του ταλαίπωρου λαού μας. Ελέγχοντας όμως σε απόλυτο βαθμό την οπλοκατοχή οι ουτιδανοί πολιτικάντηδες πιστεύουν πως μπορούν να κατευθύνουν εκεί που θέλουν την μοίρα αυτής της χώρας. Αντί όμως το αποκρουστικό αυτο συνονθύλευμα κράτους να ελέγχει με τον μυσαρό αυτό τρόπο τους πολίτες του, βάζοντας τους απέναντι , θα έπρεπε να έχει δημιουργήσει όλες τις συνθήκες εκείνες προκειμένου τα υγιή και εύρωστα τμήματα του λαού να εξασκούνται στα όπλα και να είναι πάντοτε έτοιμα, ενάντια σε οποιαδήποτε ξένη ή και εσωτερική επιβουλή!

     Οι παγκόσμιες συνθήκες αλλάζουν ραγδαία .Πολύ μεγάλες ετερόκλητες και αλλογενείς μάζες κατακλύζουν την χώρα μας. Μαζί τους υποβόσκει μια συνεχώς αυξανόμενη εγκληματικότητα, την οποία ο Έλληνας την ζεί διαρκώς στο πετσί του. Επιβάλλεται λοιπόν οι Έλληνες και Ελληνίδες να ασκούνται στα όπλα από την εφηβική κι όλας ηλικία έτσι ,ώστε η οπλοκατοχή να τους γίνει αξιακός τρόπος ζωής. Πηγή έμπνευσης εξ άλλου οι Αρχαίοι πρόγονοι μας. Οι έφηβοι τότε σε εκείνες τις λαμπρές παλαίφατες εποχές ορκίζονταν στα όπλα που τους ήταν αναγκαίο παρακολούθημα. "Ου καταισχύνω τα όπλα τα ιερά"-δεν θα ντροπιάσω τα όπλα τα ιερά-.Όρκος των Αθηναίων εφήβων.
Μόνο μια παλλαϊκή προετοιμασία των ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων της Ελληνικής κοινωνίας στα όπλα υπό την νόμιμη εποπτεία της πολιτείας,, θα μπορέσει να αποτελέσει στέρεο έδαφος για την ασφαλή συνέχεια της φυλής. Το δουλικά εξαρτημένο από τους δυνάστες του κράτος μας, προτάσσει διαρκώς προσκόμματα για την θεσμοθέτηση της ελεύθερης και θεσμοθετημένης οπλοκατοχής. 

     Εμπόδιο σ αυτήν την ιταμή  κρατική συμπεριφορά οι Ελληνοπατριωτικοί  σύλλογοι που προωθούν την ιδέα της ελεύθερης και νόμιμης οπλοκατοχής. Άξιος συγχαρητηρίων, ο νόμιμος σύλλογος, το "Εύοπλο" στην Θεσσαλονίκη! .Μοναδική μας ελπίδα επιβίωσης, η καινή διαθήκη και η νόμιμη κατοχή όπλων από ευρείες μάζες του λαού μας για να είμεθα ετοιμοπόλεμοι ανά πάσα στιγμή.


.     Το Ισραήλ αλήθεια,-προσεγγίζοντας το αντικειμενικά και ψυχρά χωρίς προπαγανδιστικές κορώνες-, πως επιβίωσε μέσα σε τόσους αλλογενείς και αλλόθρησκους πληθυσμούς; Όλες οι κοινωνικές τάξεις του, ανεξάρτητα πόσο υψηλά ευρίσκονται, φέρουν περήφανα ένα όπλο,με το οποίο ασκούνται σε αυστηρό πλαίσιο από το κράτος. Μόνο αν επιδαψιλεύσουμε στις επόμενες γενιές την νοοτροπία των προπατόρων μας αντί του συρμού των "Σελφις", θα μπορέσουμε να ζήσουμε με κλέος και αξιοπρέπεια στον άφιλο αυτό κόσμο. Δεν κερδίζονται όλα με διαπρύσιους λόγους αλλά και με το υψηλό επίπεδο στο ετοιμοπόλεμο ενός λαού .Η νόμιμη και ορθά θεσμοθετημένη χρήση του όπλου ως τρόπος ζωής είναι σημείο Ελευθερίας και Εθνικής ανεξαρτησίας!
Σημείωση Σ.Ο.:

     Ας μας επιτρέψει ο εκλεκτός μας Αρθρογράφος να διατηρούμε σοβαρή επιφύλαξη για την καταλληλότητα των γραικύλων που αποτελούν την συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων αυτής της χώρας να οπλοφορούν! Η οπλοφορία προϋποθέτει γενναιότητα χαρακτήρος και Παιδεία όπλων που στερούνται οι γραικύλοι ακόμη και εκείνοι παρά των οποίων θα μπορούσε να υπάρξει έστω και ψήγμα προσδοκίας απευχόμενοι να δούμε ψυχοπαθείς κουμπουρολάγνους βάλλοντες κατά αρχαιολογικών επιγραφών ...κατά ριπάς!


     Επίσης, δε θα θέλαμε να παρακολουθήσουμε τη βροντώδη κουμπουρολαγνεία τον μαχαιροβγαλτών να αναλαμβάνει την σκυτάλη από τις ...κάμες και τα στιλέτα, με ό,τι συνεπάγεται η επαυξημένη ισχύς πυρός των εκηβόλων.      Γενικώς, επειδή ζούμε στη χώρα όπου οι Έλληνες παραμένουμε ολίγιστοι, ας μην ενθαρρύνουμε τους, όσους αμέτρητους, σχιζοειδείς γραικύλους σε ...οπλοφορία για το καλό όλων μας! 

     Με εκτίμηση!


ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


Ηλίας Ηλιακόπουλος 31/6/2016, 00:39 π.μ.

Αν θεωρήσουμε όλους εκ προϊμίου Γραικύλους, άρα ακατάλληλους να οπλοφορούν νόμιμα, τότε οδηγούμεθα σε ένα φαύλο κύκλο.Οι Γραικύλοι λοιπόν δεν πρέπει να φέρουν όπλα,δεν πρέπει να έχουν νόμιμο δικαίωμα οπλοκατοχής, επομένως δεν έχουν διέξοδο,άρα εξ ορισμού είναι καταδικασμένοι.Θελουμε όμως να αναστήσουμε το Έθνος,έστω και αν το κατάντησαν αξιοθρήνητο η κλίκα των πολιτικών αλητών,έτσι ώστε μέσα από νόμιμες διαδικασίες οι Έλληνες να μπορούν να φέρουν όπλα;Νομίζω ότι οι γενικεύσεις  είναι επικίνδυνες ,αφού έχουν απομείνει σοβαροί Ελληνες που θέλουν την οπλοκατοχή όχι ως μέσο επίδειξης δυνάμεως αλλά ως μέσο ασφάλειας και άμυνας στους δύσκολους καιρούς που έρχονται.Δεν είναι όλοι τραμπούκοι,δεν είναι όλοι κουμπουρολάγνοι αλλά και άνθρωποι με ευαισθησίες για την πατρίδα και για την οικογένεια τους.Απαγορεύοντας η θλιβερή πολιτεία την οπλοκατοχή είναι σε θέση μόνη της  να εξασφαλίσει   τα ατομικά και ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών από μία επερχόμενη λαίλαπα εγκληματικότητας, που ήδη μαστίζει αυτό τον τόπο;Φοβάμαι πως όχι!Το συνταγματικό δικαίωμα ανάπτυξης της προσωπικοτητας  δικαιολογεί για τους εχέφρονες,εύρωστους και διορατικούς προς το μέλλον  την δυνατότητα οπλοκατοχής ,αφού θα έλθει μια μέρα που χωρίς νόμιμη οπλοφορία δεν θα μπορεί κανείς να συμμετέχει στην κοινωνική,οικονομική και πολιτική της χώρας!(Αρθρο 5 του Συνταγματος)Το ζήτημα δεν είναι των Γραικύλων αλλά της πολιτείας που έχει υποχρέωση να εκπαιδεύει σωστά  τους πολίτες της ακόμη και στα όπλα! Έρχονται δύσκολοι καιροί!


Απάντηση Σ.Ο.:

Ας ξεκινήσουμε από το τέλος: Ασφαλώς κι έρχονται (ήρθαν!) δύσκολοι καιροί, όμως, η παρούσα «Πολιτεία» η οποία είναι ανύπαρκτη και μοιραία, κατά κανένα τρόπο δε μπορεί, γενικά, να εκπαιδεύσει σωστά τους Πολίτες της και πολύ περισσότερο στη χρήση των όπλων.

Αν θελήσουμε να αναστήσουμε το έθνος μη διαχωρίζοντας τους γραικύλους, τότε δε πρόκειται να το αναστήσουμε ποτέ αλλά να παρατείνουμε τον επιθανάτιο ρόγχο του ως αποτέλεσμα της πλειοψηφούσας υπεροχής αυτών των ξένων σωμάτων που λέγονται γραικύλοι. Και, ασφαλώς οι γραικύλοι δε θα πρέπει να φέρουν ούτε γι αστείο όπλα!

Και επειδή, πράγματι, δεν είναι όλοι ψυχοπαθείς κουμπουρολάγνοι και τραμπούκοι, υπάρχουμε και εμείς οι Έλληνες οι οποίοι θα μπορούσαμε και θα έπρεπε να μας αναγνωρισθεί το δικαίωμα του φέρειν όπλα ΕΑΝ και ΕΦ’ ΟΣΟΝ υπήρχε μία Πολιτεία ΟΧΙ σαν τη σημερινή, μία Πολιτεία της οποίας το πρόταγμα θα ήταν το εθνικό συμφέρον, αλλά τέτοια Πολιτεία ΔΕΝ υπάρχει διότι, όπως και ο φίλτατος κ. Ηλίας Ηλιακόπουλος αναγνωρίζει, η σημερινή «Πολιτεία» είναι θλιβερή!

Άρα, φίλτατε κ. Ηλία Ηλιακόπουλε, με δεδομένο το φαύλο κύκλο, οι Έλληνες έχουμε κάθε συμφέρον ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ να φρενάρουμε την αναγνώριση της νόμιμης οπλοφορίας στους γραικύλους εάν πράγματι δε θέλουμε να κινδυνεύουμε από τους πανσπερμικούς υπανθρώπους να μας θέτουν καθημερινά ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά τους.

Ακολούθως, με ατομική πρωτοβουλία θα πρέπει να ασκούμεθα στη χρήση των όπλων έστω υπό τις παρεχόμενες, σήμερα, νόμιμες δυνατότητες καθιστάμενοι, τουλάχιστον ικανοί και ασφαλείς να τα φέρουμε όποτε χρειαστεί! Και ως τότε ας μη βγάζουμε τα μάτια μας με τα νύχια μας συνηγορώντας υπέρ μιας γενικής οπλοφορίας η οποία κάθε άλλο παρά τους Έλληνες συμφέρει και εξυπηρετεί…

_________________________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.