Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019


ΟΙ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ 
ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ


Η δολοφονημένη από τους εγκληματίες του Κ.Κ.Ε. 
κορυφαία τραγωδός Ελένη Παπαδάκη

     Σε μιαν Ελλάδα η οποία αγνοεί τον Σκαλκώτα, τον Χαλικιόπουλο-Μάντζαρο, τον Καρρέρ, τον Λαμπελέτ, τον Μητρόπουλο και ξέρει ότι η Κάλλας ήταν κάποια που … «στρίγγλιζε» δυναττά, εκτίθεται σε …λαΙκό  π ρ ο σ κ ύ ν η μ α  ένα μικρούτσικο κομματικό προϊόν του Κ.Κ.Ε. το οποίο με ασήμαντες μουσικές σπουδές και ασημαντότερες «δημιουργίες» επιπέδου χασαποσέρβικου και καρσιλαμά, προωθήθηκε από τους δολοφόνους της τραγωδού Ελένης Παπαδάκη σε περίοπτους «καλλιτεχνικούς θώκους» ευτελίζοντας αρχαία θέατρα!

     Σε μιαν Ελλάδα όπου οι κομμουνιστές δολοφόνοι της τραγωδού Ελένης Παπαδάκη ακόμη δεν ζήτησαν συγγνώμη για το ανοσιούργημά τους κατά της Τέχνης, η ίδια η Τέχνη συνεχίζει να παραμένει μια παλλακίδα του Κ.Κ.Ε. με εκβιαζόμενους τους πραγματικούς καλλιτέχνες οι οποίοι καταδικάζονται στην αφάνεια του έργου τους όταν δεν υποκύπτουν στην έκδοση κομματικής ταυτότητος του Κ.Κ.Ε. ενώ στη θέση τους οι δολοφόνοι του Περισσού και πρώην Διϋλιστηρίων ανεβάζουν ό,τι μικρούτσικο διαθέτει η στρούγκα τους!

     Και είναι χαρακτηριστική η ευθυγράμμιση σιωπής προς το Κ.Κ.Ε. και του Μικρούτσικου ο οποίος ουδέποτε εξέφρασε καμία λύπη για το ανοσιούργημα της δολοφονίας της Ελένης Παπαδάκη, όπως άλλωστε σωπαίνουν και όλοι όσοι επιδιώκουν να "σταθούν" στον χώρο της "τέχνης" με μία κομματική ταυτότητα του Κ.Κ.Ε. στη τσέπη τους. Η "ομερτά" είναι ευνόητο ότι αποτελεί την απαραίτητη υποχρέωση όλων των συνενόχων εγκληματικών οι οποίοι είτε ως φυσικοί είτε ως ηθικοί αυτουργοί, είτε ως συγκαλύπτοντας δια σιωπής έχουν τα χέρια τους βουτηγμένα στο αίμα αθώων θυμάτων! 

     Όχι! Οι ζεϊμπεκιές του κάθε μκρούτσικου δεν αφορούν στην Τέχνη και, δη, στην Τέχνη των Ελλήνων και τους μικρούτσικους θα τους θυμόμαστε για τον εξωνημένο κυνισμό τους να εκχωρηθούν σε ανθελληνικές κομματικές συμμορίες οι οποίες δεν αρκέστηκαν να κατασφάξουν την Ελλάδα αλλά και τα απομεινάρια της να τα πετάξουν στα συμφέροντα ξένων Μ.Κ.Ο. που συναχίζουν να την κατασπαράσσουν. Άραγε, πόσοι πρόσεξαν την προτροπή της οικογένειας του Μικρούτσικου για την διάθεση των χρημάτων «αντί στεφάνων» στην ξένη Μ.Κ.Ο. που διαχειρίζεται τον καταυλισμό της Μόρια;!...


     Και οι Έλληνες θα στιγματίζουμε εσαεί τους δολοφόνους κομμουνιστές της κορυφαίας μας τραγωδού η οποία, αρνούμενη να αποκτήσει κομματική ταυτότητα των εγκληματιών εκβιαστών της Τέχνης, όχι μόνον δολοφονήθηκε αλλά τα κτήνη που διέπραξαν το ανοσιούργημα, ακόμη και μετά τον θάνατό της, πασχίζουν να σπιλώσουν την μνήμη της! 



     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.