Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ...ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!

ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ...ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!



     Μετά τη κακήν-κακώς (κατά-)πτωση της "Χρυσής Αυγής" και την διάλυσή της εις τα εξ ων συνετέθη στα μπουντρούμια του, όπου το σύστημα την ..."αξιοποίησε" υπέρ εαυτών εκλογικών συμφερόντων, ένας κακός εσμός γυφτοποιημένων ακροδεξιών ζηλωτών της μπάζας του Μιχαλολιάκου κίνησε στο πηγαιμό για τη Βουλή προκειμένου να αναπληρώσει το κενό των εδράνων του.

     Ένα πολύχρωμο τσίρκολο αστοιχείωτων ελλαδοκαπήλων κρυμμένων κάτω από τα εθνικά μας σύμβολα που τα χρησιμοποιούν ως μπουζουριέρες πορτοφολά, κίνησαν να βιοποριστούν "πολιτικά" καθοδηγούμενοι από κάποιους που δεν κατάφεραν να βουλευτοποιηθούν πλάι στον Μιχαλολιάκο που, κάποτε, τον έγλειφαν σπεκουλάροντας στη "κονόμα"!

     Ετερόκλητοι ξεβράκωτοι σαλτιμπάγκοι, προερχόμενοι από πολύχρωμες, δίκην κουρελούς, κομματικές "προελεύσεις", ακόμη και από το αλήστου μνήμης ΠΑ.ΣΟ.Κ. αγραμμάτιστοι, ανιστόρητοι και, κυρίως ανελλήνιστοι, δήλωσαν "εθνικιστές" και υιοθέτησαν την αντιφασιστική  ρητορική νομίζοντας ότι αυτό το φαιδρό κοπιάρισμα φληναφηματούντος "πολιτικού" παραληρήματος θα τους προστατεύσει από επιθέσεις  και ...φάπες αναρχοαριστερών τους οποίους τρέμουν!

     Έτσι, αυτά τα αστοιχείωτα και ανελλήνιστα κνώδαλα, επέλεξαν τον αυτοπροσδιορισμό του "εθνικιστή" και απεφάσισαν να πουλήσουν "αντιφασισμό" στοχοποιώντας ανύπαρκτους ...Ναζί, ευθυγραμμιζόμενοι με την γνωστή αντιφασιστική ρητορική των αναρχοαριστερών οι οποίοι, εν γνώσει της απάτης που διαπράττουν, κατασκευάζουν την "μάγισσα" του Φασισμού ώστε να μπορούν να την καταδιώξουν αποκτώντας λόγο υπάρξεως.

     Αλλά, ενώ οι μεν αναρχοαριστεροί, απλώς, προωθούν το αυθεντικά δικό τους εμπόρευμα, οι κατά δήλωσή τους όψιμοι "εθνικιστές" οι οποίοι βγήκαν στο κυνήγι της μάγισσας του Φασισμού καταντούν τόσο γραφικοί μη ξέροντας καν Ελληνικά ενώ, υποτίθεται κόπτονται υπέρ ...Ελλάδος.


     Και το "μπουκετάκι" των ευκαιριακών ακροδεξιών σπεκουλαδόρων όπως δαχτυλοδείχνονται στη σχετική ανάρτηση, εξευτελίζεται από τον υπογράφοντα που τους "καρφώνει" ονομαστικά και ο οποίος δεν ξέρει, καν, Ελληνικά, αφού δεν ξέρει την ορθογραφία του βασικού βοηθητικού ρήματος της Ελληνικής "είμαι", γράφοντας ανορθογραφότατα ..."ήμαστε" και, μάλιστα  τ ρ ε ι ς  φορές στην ί δ ι α  φράση!

     Και είναι ο ίδιος αστοιχείωτος που δεν έμαθε την διαφορά του "χρήσματος" από το "χρίσμα" χρήζων ελληνοποιήσεως έστω και με άδεια παραμονής με την βοήθεια κάποιας Μ.Κ.Ο. ειδικευμένης στη προστασία Μπαγκλαντεσιανών παρανόμων μεταναστών.

     Λοιπόν, ανελλήνιστα λαμόγια που κάνατε "ρόμπα" τη σημαία μας, για το καλό σας, μη νομίζετε ότι οι αναρχοαριστεροί θα σας δώσουν "πάσο ελευθέρας" επειδή, απλώς και μόνο, αναμασάτε την αντιφασιστική τσιχλόφουσκά τους... Κάθε άλλο, θα θυμώσουν σφοδρότατα για το "ξεπατίκωμα" και θα προκαλέσετε τη μεγαλύτερη οργή τους ως ανταγωνιστές κι όλοι ξέρουμε ότι είστε "ξεβράκωτοι" με πολύ ευαίσθητους πισινούς σε "πεπειραμένα" ρόπαλα αλλά και άλλα "σκληρά" της αντίπερα όχθης! Και σεις ξέρετε ότι εντάσσεστε σε έναν "χώρο" ..."αποχωρητήριο" στον οποίο η "αλληλεγγύη" είναι άγνωστη λέξη άγνωστης γλώσσας γι αυτό αφήστε τα ευκαιριακά "αντιφασιστιλίκια" που αποτελούν ξένα "copyright" και ξανασκεφτείτε το! Ήδη, βρίσκεστε στη τροχιά του αλληλοφαγώματος (εδώ, ξέρουμε καλύτερα από σας τα "εσωτερικά" σας που δεν είστε ικανοί να καλύψετε) κι αντί στο πηγαιμό για τη Βουλή, καλό θα ήταν να προτιμήσετε έναν πηγαιμό στο ...νηπιαγωγείο να μάθετε λίγα Ελληνικά! Και το θέμα δεν είναι ότι σας πάει "καρότσι" ...έσωθεν η Κατεχάκη, αλλά το θέμα είναι το "τι" είναι τελικά η Κατεχάκη... 



ΠΥΡΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ 


γ. ζουκ., 12/11/2020, 22:13 μ.μ.

     Τραγικά αγράμματος ο Γιώργος Μανούσος παίζει τη κασέτα των αντίφα που μιλάνε για "αμόρφωτους Ναζί" ενώ ο ίδιος απ΄ ότι φαίνεται δε ξέρει να γράψει ούτε το όνομα του. Και λίγα γράφετε γι αυτόν τον αντιφασίστα της πορδής για τον οποίο η Αλεκάρα είπε ότι "κλάνει μέντες όταν βλέπει τα ζόρικα". Λοιπόν σας στέλνω ακόμα κάτι για να καταλάβετε πόσο αγράμματος είναι:

     Σίγουρα δε ξέρει να κλίνει το ρήμα "είμαι" και αντί επιτέλους να το μάθει όπως το μαθαίνουν και οι λαθρομετανάστες αυτός το χαβά του διότι δεν είναι απλώς αγράμματος αλλά και ανεγκέφαλος εκθέτοντας τον Ελληνικό Εθνικισμό. Και δεν είναι μόνον αυτό, αλλά ο Γιώργος Μανούσος δε πρέπει να έχει τελειώσει ούτε δημοτικό αφού τον βλέπουμε να σκορπίζει "μαργαριτάρια" όπως "ότι υγιής" και "το στέλνεται".  Αυτά τα αστοιχείωτα πλάσματα προσβάλλουν τον Ελληνισμό ενώ μέμφονται όπως οι αντιφάδες τους "Ναζί" που όπως πολύ σωστά λέτε (τουλάχιστον στην Ελλάδα) δεν υπάρχουν.

     Όμως το θέμα στη "γιάφκα" του φαιδρού Πανούση δεν είναι μόνο ο πιασάρικος (όπως νομίζουν) "αντιφασισμός" του Γιώργου Μανούσου αλλά η αγραμματοσύνη όλων όσων λημεριάζουν στο νεοπαγές σάιτ του Λευτέρη Πανούση με πρώτο απ΄ όλους τον ίδιο αυτό βρωμύλο ο οποίος στο γνωστό βίντεο του με τα παιδιά της Ε.Σ.Α. σκούπιζε τις μίξες του με το δάχτυλο. Δείτε τι γράφει εδώ:


     Eδώ ο Πανούσης κάνει το ίδιο λάθος αλλά από την ανάποδη που κάνει (όπως αναφέρετε) ο Γιώργος Μανούσος, μη ξεχωρίζοντας το "χρήζω" (έχω ανάγκη) από το "χρίζω" (δίνω χρίσμα). Δυστυχώς ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι τελειωμένος από μέσα εκπροσωπούμενος από ανελλήνιστους σα και τα υποπροϊόντα που κατά καιρούς εμφανίζονται ως ατζέντηδες του ή μάλλον νταβατζήδες του. Και αυτοί οι καιροσκόποι και αγράμματοι νταβατζήδες θα αναδείξουν σε πραγματική "μορφή" κάθε Ναζί που θα μπορούσε να εμφανιστεί μελλοντικά! Γι αυτό και η κυριαρχία της ντόπιας αριστεράς φαίνεται να ηγεμονεύει για κάμποσους, ακόμα, αιώνες. Συγχαρητήρια για το άρθρο σας και για τις φωτογραφίες που επιλέξατε. Είναι ότι πιο περιγραφικό.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Σας ευχαριστούμε! Συντασσόμεθα με την πεσιμιστικότατη τοποθέτησή σας περί συνεχίσεως της ηγεμονίας της αριστεράς λόγω της πολλαπλής ανεπαρκείας της ντόπιας αντιφασιστικής ακροδεξιάς η οποία διασύρει με το "στίγμα" της κάθε τι εθνικό, του Εθνικισμού συμπεριλαμβανομένου! Δυστυχώς, το θράσος να εμφανίζεται το κάθε απόρριμμα, χωρίς περίσκεψη και χωρίς αιδώ, ως "εκπρόσωπος του ...Εθνικισμού" στην Ελλάδα, αποτελεί το καλύτερο υποστύλωμα της ντόπιας αριστεράς!
_____________________________________________________

Μάκης Ρ., 12/11/2020, 23:03 μ.μ.

     Εγώ δε μπόρεσα να καταλάβω πως ο Χάρης που είναι καθαρός και προσέχει την εμφάνισή του άντεξε το Πανούση να σκουπίζει μίξες και να καθαρίζει τα ρουθούνια του με το δάχτυλο τόση ώρα. Αν αυτοί είναι οι Έλληνες εθνικιστές τότε οι "άπλυτοι" μπορούν να κάνουν πάρτυ.


_____________________________________________________

Πέτρος Ροσ. 13/11/2020, 01:15 π.μ.

     Οι αντιφάδες είτε ως αριστεροί είτε ως δεξιοί είναι αγράμματοι και πραγματικά δεν έχουν καμιά παιδεία Ελληνική, ούτε στο επίπεδο της γλώσσας. Ο υστερικός αντιναζί Γιώργος Μανούσος είναι απερίγραπτος σε ότι αφορά στα Ελληνικά του και παρακινημένος από αυτή την ανάρτηση μπήκα στο σάιτ Πανούση να δω το "ψυχογράφημα" του τύπου και έφριξα. Αυτός πρώτα απ΄ όλα δηλώνει αντιμεταξικός μέσα στο λόμπι των φανατικών μεταξικών που προωθεί και ίσως μιλώντας για αλληλοφαγώματα αυτό εννοείτε. Αλλά και στο γράψιμο ο τυπάκος είναι άπαιχτος και χρησιμοποιεί ελληνικούρες που άκουσε χωρίς να ξέρει να τις γράφει:



     Ο καημένος ο αντίφας Γιώργος Μανούσος ακόμα δεν έμαθε ότι υπάρχει δοτική πτώση και μιλάει για "αμόρφωτους Ναζί" ενώ τα βάζει και με τις βιβλιοθήκες. Το νέο μόρφωμα που ετοιμάζει ο Πανούσης θα είναι πολύ χειρότερο από τη ΧΑ κι απ΄ ότι φαίνεται θα έχετε πολύ δουλειά παρουσιάζοντας το φύραμα. Καλή συνέχεια.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Σας ευχαριστούμε! Όχι, γράφοντας για "αλληλοφαγώματα" δεν έχουμε μόνον υπ΄ όψη αυτό που αναφέρετε και που οπωσδήποτε ισχύει, αλλά πολύ περισσότερα και σημαντικότερα που ήδη γνωρίζουμε για τον εσμό των ακροδεξιών αντίφα. Να είστε καλά και είμαστε (με ει- σε ενεστώτα κι ας μη το ξέρει ο Μανούσος) πάντα έτοιμοι για "δουλειά" καταλυτικού ξεμπροστιάσματος έχοντας πείρα διαλύσεως ανόμων καιροσκόπων όπως κάναμε και στη περίπτωση Κ. Πλεύρη, Ν, Μιχαλολιάκου κλπ χαφιεδο-αγυρτών! Άλλωστε, είμαστε (...) ταγμένοι στο "φρενάρισμα" των πιονιών της Κατεχάκη, από το 1974 και εντέυθεν με ήδη μεγάλη εμπειρία... Μην ανησυχείτε!

_____________________________________________________

Κώστας Μ., 13/11/2020, 22:14 μ.μ.

     Αγαπητοί κύριοι, συγχαρητήρια στο άρθρο του κ. Πύρρου Γιαννιώτη για τις καίριες τοποθετήσεις του και την επισήμανσή του που συνοψίζεται στο τραγικό ενδεχόμενο εμφάνισης μιας συνέχειας της Χρυσής Αυγής που θα περιλαμβάνει ακροδεξιούς λούμπεν που θα δώσουν τη χαριστική βολή στον εθνικιστικό χώρο. Συμφωνώ με τους φόβους του απόλυτα όπως και συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες χολιαστές που επισημαίνουν τα όσα κι εγώ έγραψα στο κείμενο μου με τίτλο «Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΩΝΗ ΤΟΥΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ» που το έστειλα και στο Σπίνο και στον Συμιγδαλά και στον Λαγό (ΕΛΑΣΥΝ) αλλά μόνο εσείς τολμήσατε να το δημοσιεύσετε ενώ οι άλλοι το πνίξανε. Ειδικά δε για τον Λευτέρη Πανούση σας έγραψα «ο Πανούσης κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά και την κάνει για να αυξήσει την επισκεψιμότητα του» και δικαιώνομαι διαβάζοντας το άρθρο του κ. Πύρρου Γιαννιώτη. Αλήθεια πως έσκασε στον εθνικιστικό χώρο αυτός ο αλεξιπτωτιστής Λευτέρης Πανούσης από τη μια στιγμή στην άλλη; Ποιος τον έμπασε και από ποια πόρτα; Έτσι για να μαθαίνουμε πως οι υπηρεσίες φυτεύουν τους εγκάθετους στους πολιτικούς χώρους μπας και εξηγήσουμε πως βρέθηκε στη Χρυσή Αυγή ο κομμουνιστής Ρουπακιάς για να μαχαιρώσει τον αριστερό Φύσσα. Σας ευχαριστώ και πάλι.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Μας αιφνιδιάζετε με την τροφή για σκέψη που μας προσφέρει το σχόλιό σας. Κι εμείς σας ευχαριστούμε.

_____________________________________________________

B.Mis. 14/11/2020, 09:28 π.μ.

     Καλά πλάκα μας κάνουν αυτά τα ζωάδια να μη ξέρουν Ελληνικά και να μας λένε ότι τους φταίνε οι ναζί; Ποιοί ναζί ρε ακροδεξιοί αντιφάδες το αγράμματο κεφάλι σας φταίει και απορώ γιατί δε τραβάτε στους απέναντι αντιφάδες να γίνετε ένα. Πασόκος δεν ήταν ο Αλέκος Καρράς κι από εκεί δε κουβαλήθηκε στην ακροδεξιά; Άντε πίσω ρε ζωάδια να βρείτε τη χαρά σας εκεί που σας παίρνει. Έτσι κι αλλιώς γράμματα δε πρόκειται να μάθετε ούτε και θα γράψετε σωστά ποτέ το όνομα σας τι το θέλετε τον "εθνικισμό" για να τον ξεφτιλίσετε; Το έκανε ήδη η ΧΑ

_____________________________________________________

T.K. 14/11/2020, 14:23 μ.μ.

     Τους ξεφτίλισε όλους ο Χατζηγώγος και κατάλαβε κι αυτός ότι το πολύ γλείψιμο που έκανε στο Πανούση ήταν μειωτικό για τον ίδιο.


     Αργά αλλά τελικά ο Χατζηγώγος κατάλαβε ότι το ιστολόγιο του Λευτεράκη ήταν ρετσινιά για όποιον το πλησίαζε και κάλλιο αργά παρά ποτέ έκανε πίσω καταγγέλλοντας το σώζοντας τουλάχιστον την αξιοπρέπεια του αφού έτσι κι αλλιώς ο τάχα μου 'ενωτικός" Λευτέρης Πανούσης θα τους βάλει όλους να σκοτωθούν.

_____________________________________________________

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης, 14/11/2020, 20:19 μ.μ.



     Ως μέλος της Συντακτικής Ομάδος αυτού του Ιστολογίου, παρακολουθώντας τους σχολιογράφους και εμπλεκόμενος στην συναίνεση των δημοσιεύσεων η οποία αποτελεί υλοποίηση τετραμερούς ομοφωνίας, άλλως, τίποτε δεν δημοσιεύεται, θα ήθελα να συγχαρώ τους παραπάνω σχολιογράφους για την σημαντική συνεισφορά τους στην επισήμανση της υπαρξιακής, πρωτίστως, αλλά και μορφωτικής ανεπαρκείας των ό,τι αποχρώσεως "αντιφάδων" οι οποίοι παραμένουν οι επιτομές της υπαρξιακής κακαισθησίας αλλά και αντιθέσεως προς ό,τι Ελληνικό και πολιτισμένο!

     Ορθότατες, λοιπόν, οι διαπιστώσεις-διαγνώσεις των σοβαρώς νοσούντων "αντιφάδων" και, εν προκειμένω, ακροδεξιών, όμως, η ένστασή μου έγκειται στην επανάληψη του δεδομένου περί αυτών και της κατάντιας τους, ενώ προέχει η συνεισφορά προς τον Πολιτισμό με ουσιαστική δράση και λόγο αδιαφορώντας για σιχάματα που ασχημονούν "on camera" ως παρίες ή για συμπλεγματικά υποκείμενα που αγνοούν και την γραφή του βασικού βοηθητικού ρήματος της γλώσσας μας.

     Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να επιλέξετε την οδό της πρωτογενούς συγγραφής και αποστολής στο παρόν Ιστολόγιο κειμένων που αναδεικνύουν κοινές Αξίες και όχι σκιαγραφήσεις των εμετικών ακροδεξιών "αντιφάδων" οι οποίοι, τάχιστα, θα έχουν την κατάληξη των προκατόχων τους της Χρυσής Αυγής όσο και εάν νομίζουν ότι η αντιφασιστική ρητορική τους θα τους χορηγήσει "συγχωροχάρτι" επιβιώσεως εν μέσω της, ως έχει διαμορφωθεί, "σκακιέρας"! 


_____________________________________________________

alekos karas , 15/11/2020, 01:07 π.μ.

Ο Λευτέρης Πανούσης ανέστησε νεκρό του 2012 και τον ξαναπέθανε το 2020!!!

     Πρόσεξτε το άρθρο "Τον ήθελε κοντά Του" http://panusis.blogspot.com/2020/11/blog-post_82.html Τίποτε το επιλήψιμο θα μου πείτε αφού αναφέρει το θάνατο ενός συντοπίτη του Λευτέρη Πανούση από του Γκύζη.

     Μονάχα που αυτός ο βιολιτζής είχε ξαναπεθάνει!!! Αν δε με πιστεύετε δείτε εδώ http://panusis.blogspot.com/2012/08/blog-post_10.html

     Εγώ ενημερώθηκα από το τουίτερ για αυτό το πρωτοφανές περιστατικό όπου ένας συναγωνιστής κοινοποιούσε την παραπάνω απεχθέστατη προσβολή νεκρού!!! Πως αλλιώς να την ονομάσω πείτε μου εσείς. Αποθήκευσα το τουιτ το οποίο ήταν το εξής: Ο Λευτέρης Πανούσης ανασταίνει τώρα και νεκρούς! Νεκρός που πέθανε το 2012, δες εδώ: https://archive.fo/wbIF3 αναστήθηκε και ξαναπέθανε!!! το 2020, δες εδώ: https://archive.fo/wbIF3 "Δεύρω έξω» τι Λάζαρος τι Λευτέρης Πανούσης το ίδιο και το αυτό!

     Η ντροπή και ο εξευτελισμός που πρέπει να αισθάνθηκε ο Λευτέρης Πανούσης πρέπει να τον οδήγησε και στο να τεθεί σε αποκλεισμό ο λογαριασμός του τουίτερ που μας είχε ενημερώσει. Ήταν όμως τόσες πολλές εκατοντάδες οι παραλήπτες του τουίτ που το μήνυμα έφτασε σε όλους.

     Δεν έχουν όμως όλοι τουίτερ ούτε όλοι μπαίνουν σε αυτό και πιστεύω ότι και εσείς πρέπει ή οφείλετε αν θέλετε να το αναδείξετε το θέμα αυτό γιατί είναι απεχθέστατο και δείχνει το ποιον του ανθρώπου συμφωνείτε;

     Το θεωρώ περιττό να σας ενημερώσω ότι στο άρθρο του με τον νεκρό[αυτόν που τον Ανέστησε ντε ο Πανούσης] δεν δημοσίευε τα σχόλια αναγνωστών του που του εκφράζανε τον αποτροπιασμό τους.

     Εγώ θα πάρω τη θέση του συναγωνιστή και θα κοινοποιήσω σε πολλούς δικούς μου ακολούθους στο τουίτερ αλλά και αλλού αυτή τη "πανούσια νεκρανάσταση".

     Είδα ότι στα πρόσφατα άρθρα σας αφιερώνετε και κάποιες κουβέντες για τον Λευτέρη Πανούση και αυτό θα έπρεπε να προστεθεί σαν σχόλιο ή ακόμα καλλίτερα σαν αυτοτελές άρθρο αφιερωμένο για τον εν λόγω "κύριο".

     Πρέπει όλος ο κόσμος να το μάθει δε συμφωνείτε;


Απάντηση Σ.Ο.:

     Σας ευχαριστούμε για την ...ανατριχιαστικήν ενημέρωση αλλά, είναι γεγονός ότι μετά τον ενταφιασμό της Χρυσής Αυγής, όχι μόνον από τα εγκληματικά λάθη της αλλά και από όσους ποντάρησαν στην βουλευτοποίησή τους στους κόλπους της χωρίς να τα καταφέρουν, θα βρεθούν πολλοί οι οποίοι θα επιχειρήσουν νεκραναστάσεις όχι των ενταφιασθέντων χρυσαύγουλων αλλά της πελατείας των ψηφοφόρων της με εγχειρήματα του ταχυδακτυλουργού της Ναζαρέτ! Μην ανησυχείτε και θα δούμε πολλά ευτράπελα των ακροδεξιών αστοιχείωτων "αντιφάδων" μέχρι τις επόμενες εκλογές όταν πολλοί από αυτούς θα προαυλίζονται μαζί με την "ηγεσία" στο Δομοκό!

     Αναφορικώς με την διάζευξη της δημοσιεύσεως επί τεσσάρων οι τρεις προτίμησαν την ανάρτηση του μηνύματός σας ως σχολίου και όχι ως πρωτογενούς αναρτήσεως εις εφαρμογή του παραπάνω σχολίου (14/11, 20:19 μ.μ.) του κ. Α.Η. Καλέντζη.

     Δι ευνοήτους λόγους αποφασίσαμε να αναρτήσουμε και "φωτογραφικώς" το αποσταλέν μήνυμά σας αφαιρώντας βεβαίως το εμφανιζόμενο e-mail σας προς αποφυγήν οχλήσεώς σας.

     Με εκτίμηση!

 _____________________________________________________ 

QI, 16/11/2020, 11:54 π.μ.


     Τώρα που ο Χατζηγώγος έφτυσε επιτέλους τον Πανούση και το βόθρο του ο τελευταίος βλέπει την επισκεψιμότητα του να πέφτει κάθετα και νομίζει ότι θα ισοφαρίσει αν δημοσιεύει «αλληλογραφία» με τον εαυτό του ποστάροντας δήθεν επιστολές και μηνύματα αντιναζιστικού περιεχομένου που τελικά τον γελοιοποιούν και δείχνουν ότι εξαρχής ο Πανούσης ήταν ένας καιροσκόπος εγκάθετος στο πατριωτικό χώρο που επεδίωκε διάσπαση. Το δικό μου ερώτημα είναι γιατί δεν δίνετε μικρόφωνο στον Χατζηγώγο αλλά και γιατί αυτός επαινούσε με τόσο πάθος τον μυξιάρη λες και μίλαγε για τον σωτήρα της παράταξης.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Ομολογουμένως, δεν μας αφορούν οι διαπροσωπικές σχέσεις και διενέξεις τρίτων και σε ό,τι αφορά στον οιονδήποτε, το Ιστολόγιό μας φιλοξενεί κείμενα εφ΄ όσον αυτά προάγουν την κριτική σκέψη επί των Αξιών που εκπροσωπεί το Ιστολόγιό μας.

_____________________________________________________

Χρήστος Λαμπρ. 17/11/2020, 10:11 π.μ.

     Εμένα δε μου φαίνεται να σκουπίζουν τις μύξες τους αλλά να κάνουν κάτι άλλο γιατί κάποιες έξεις δε κόβονται.



     Και είναι αντιφασίστες πάντα με τη σβάστικα ανεξίτηλη στο μπράτσο ενώ ο Πανούσης δε ξέρουμε ούτε από που μας ήρθε ούτε ποιος τον συντηρεί. Γιατί για τον Ηλία ξέρουμε ότι μας τον έφερε ο Μιχαλολιάκος και τον συντηρεί ο μπαμπάς του. Κι έχουνε κι ακριβές έξεις και οι δύο... Ξέρεις τι σημαίνει να αλευρώνεις το πόμολο... και το αλεύρι να πηγαίνει σύννεφο;


_____________________________________________________

Μέμος. Χρυσογ. 17/11/2020, 16:15 μ.μ.

     Και δε προλάβανε να τελειώσουν τους Ναζί οι τελειωμένοι χρυσαυγίτες αντιφάδες και τελειώσανε στη μπουζού. και σα να μην έφτανε αυτό τελειώνουνε κι εκεί μέσα με ένα αλληλοσκοτωμό βάζοντας διαιτητές τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Άμα είσαι ρεζίλης ακροδεξιός αντίφας Καρρά, Μανούσο, Πανούση και ρέστοι, έτσι καταντάτε.

_____________________________________________________ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.