Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ "ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΟ"

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ  "ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΟ"



     Η έλλειψη "κεφαλής" στον εθνικιστικό χώρο αποδεικνύεται συνεχώς ολοένα και πιο "ζημιογόνος" μετατρέποντάς τον σε αναρχομπαχτσέ όπου διάφορα παράσιτα ανθίζουν και κάνουν ακόμη πιο στέρφο το ήδη γερασμένο έδαφός του. Κάτι τέτοιο ήρθε να επιβεβαιώσει μια πρόσφατη εκπομπή τηλεβιβλιοπωλείου προμοτάροντας εκδόσεις του 10ευρου και βαθυστόχαστες ανακρίβειες περί 21ης Απριλίου 1967 και 25ης Νοεμβρίου 1973, περιφρονώντας όχι μόνον την Ιστορία αλλά και το ίδιο το εθνικό μας σύμβολο το οποίο κάποια τηλεπερσόνα έχει πισωπλατισμένο(!) και κρεμασμένο ως ...καραγκιοζομπερντέ(!), αγνοώντας ακόμη και τον επίσημο κανονισμό ο οποίος επιβάλλει να αναρτούμε επί  ι σ τ ο ύ  και μόνον και ουδέποτε να την πισωπλατίζουμε(!) την Σημαία, άλλως  την π ε ρ ι ϋ β ρ ί ζ ο υ μ ε!

     Χωρίς να αμφισβητούμε το πατριωτικό κίνητρο των τριών εμφανιζομένων, το όλο κουβεντολόι τους παγιδεύθηκε στο πλαίσιο το οποίο, κατά την εισαγωγή του, έθεσε ο παρουσιαστής με το ρήμα (ο Ιωαννίδης...) ...ανέτρεψε (τον Παπαδόπουλο) κάτι, όχι απλώς αναληθές αλλά φαλκιδευτικό επινόημα της CIA που κατάφερε να φιλτράρει στις ανόητες μεταπολιτευτικές μάζες αξιοποιώντας το σκηνικό το οποίο οι ίδιοι οι Απριλιανοί σκηνογράφησαν προκειμένου να καταφέρουν να αναδείξουν κυβέρνηση λαϊκής αποδοχής με νόμιμες εκλογές, ευνοούμενοι πανηγυρικώς από την εσωτερική συγκυρία της εποχής, κάτι το οποίο επ΄ ουδενί οι Αμερικανοί ήθελαν!

     Μιλώντας λοιπόν για "ανατροπή" ο παρουσιαστής, εκών άκων, αναπαρήγαγε την ρητορική του Langley Va και εξέτρεψε τους δύο καλεσμένους του σε "αφηγήματα" μακράν της ιστορικής αληθείας την οποία, βεβαίως, ακόμη και εάν γνωρίζουν (αμφιβάλλω...) δεν είναι εξουσιοδοτημένοι να την δημοσιοποιήσουν, σεβόμενοι τους λόγους για τους οποίους οι ίδιοι οι εμπλακέντες πρωταγωνιστές ουδέποτε την κοινολόγησαν.

     Λαμπροί πατριώτες και καθόλου "εθνικιστές", οι Γ, Παπαδόπουλος και Δ. Ιωαννίδης, λειτούργησαν, εν τέλει, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, ασχέτως εάν ο πρώτος υπεκινήθη από την CIA κατά το εγχείρημα της 21ης Απριλίου, ενώ ο δεύτερος "υπεστύλωσε" τον πρώτο στην (ανεπιτυχή, δυστυχώς...) τελεσφόρηση του κοινού σχεδίου. Ανεξαρτήτως λαθών και οι δύο αυτές προσωπικότητες χαίρουν της εκτιμήσεως των Ελλήνων και πρέπει να χαίρουν ισοτίμως, διότι και οι δύο επιτέλεσαν ένα ανιδιοτελέστατο καθήκον υπέρ Πατρίδος και όχι "εθνικισμού" ή άλλης ιδεολογίας και καλόν είναι, ευφυώς πράττοντες όσοι αγνοούν τα εσωτερικά της επταετίας εν τω βάθει να αποφεύγουν να φληναφηματολογούν περί αυτής  διότι δεν αρκούν οι καλές ...προθέσεις με τις οποίες είναι στρωμένος ο δρόμος προς την ...κόλαση, αλλά είναι απαραίτητη η σωστή ενημέρωση τόσο της αληθείας, όσο και της σκοπιμότητος της οποίας την αναγκαιότητα ελάχιστοι γνωρίζουν.

     Ας σεβαστούμε, λοιπόν, την μνήμη εκείνων που θυσιάστηκαν για την Πατρίδα και, κυρίως, την Σημαία μας, αγαπητοί "οίοι"! Και, εάν πράγματι επιδιώκετε δράση υπέρ Πατρίδος αποφύγετε την εικόνα "πρωινάδικου" συνδέοντάς την, μάλιστα, με έναν ήδη βεβαρυμμένο πολιτικό χώρο, προσθέτοντας σύγχυση στην ήδη ...βαβυλωνία!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης

τ. 6977764737

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.