Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΩΝΗ 

ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

     Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια για να περιγραφεί η γύμνια του εθνικιστικού χώρου που ενώ έχει δύναμη φωνής δεν έχει ούτε μια εφημερίδα και ούτε ένα ιστολόγιο άξιο λόγου. Και για εφημερίδα ούτε λόγος να γίνεται αλλά όταν δεν υπάρχει ούτε ένα ιστολόγιο άξιο λόγου ένα ιστολόγιο που είναι τσάμπα και το μόνο που θέλει είναι θέληση για σωστή έκφραση προς τα έξω, αυτό σημαίνει είτε ότι ο εθνικιστικός χώρος δεν έχει καμιά θέληση για έκφραση είτε ότι είναι ανίκανος να αρθρώσει λόγο.

     Ευκαιριακοί αλεξιπτωτιστές που άξαφνα εμφανίστηκαν εκφραστές του εθνικιστικού χώρου χωρίς προηγουμένως να τους ξέρει ούτε η μάνα τους (Λευτέρης Πανούσης), ευροφονιάδες ευρωβουλευτάδες που θυμήθηκαν ότι διώκονται κι έχουν ανάγκη από παραπάνω παραδάκι κατόπιν εράνου (Λαγός) , τηλεβιβλιοπώλες που πλασάρουν τυπωμένο εμπόρευμα σε τιμή ευκαιρίας (Συμιγδαλάς, Καρράς), παπάριες γραφικότητες (Γκέκας), παραεκκλησιαστικοί ξαμωραμένοι (Πετρόπουλος), ασυνάρτητα χρυσαύγουλα (Ουρανία), τελάληδες του τρίτου ράιχ (Καλέτζης), γελωτοποιοί μέχρι δακρύων (Χάρης Δοξούλα) και άφθονοι μαϊντανοί που πάνε με όλα σαν την Coca Cola (Πλεύρης, Χατζηγώγος κλπ) όλοι μαζί παράγουν θόρυβο και σύγχυση με αποτέλεσμα να χαντακώνουν ακόμα περισσότερο τον ελληνικό εθνικισμό και να διχάζουν το κόσμο του και μόνο το ιστολόγιο του Άρη Σπίνου θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι υπηρετεί την εθνικιστική πληροφόρηση με σοβαρότητα και συνέπεια άσχετα αν η εμφάνισή του το μειώνει.

     Λυπάμαι που δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι ο χώρος αυτός χρειάζεται έστω ένα ιστολόγιο με επαγγελματική δημοσιογραφική δομή, ειδησεογραφική πληρότητα, επικέντρωση σε θέματα που ενισχύουν το εθνικιστικό φρόνημα παρακολουθώντας τη δραματική επικαιρότητα και σωστά ελληνικά (Σπίνο, στο αξιόλογο ιστολόγιο σου υπάρχουν πολλά ορθογραφικά λάθη) ώστε και γραμμή να δίνεται και να τσιμπάει ο αναγνώστης ώστε να  το παρακολουθεί ανελλιπώς. Πρόταση μου να υπάρξουν συνεργασίες μεταξύ σας στη δημιουργία μιας πλατφόρμας κοινής συνεισφοράς με άξονα εκείνο που ενώνει κι όχι εκείνο που χωρίζει. Για παράδειγμα ας αποφύγει ο Καρράς τις κόντρες για τον Μεταξά κι ο Χατζηγώγος για τον Δραγούμη όταν οι λαθρομετανάστες απειλούν την ύπαρξη και του Καρρά και του Χατζηγώγου. Γιατί στο τέλος οι Πακιστανοί θα σφάξουν και τους δύο που δεν θα ξέρουν γιατί σφάχτηκαν.

     Τώρα θεωρώ ότι ο Πανούσης κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά και την κάνει για να αυξήσει την επισκεψιμότητα του δολώνοντας με κόντρες Χατζηγώγου που δεν θα άξιζε ούτε καν να παρουσιάζεται για δημοσιογράφος αφού δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια σερβιτόρα των Μιχαλόπουλου και Χατζησάββα που τον στύψανε και τον πέταξαν σα λεμονόκουπα. Μπορεί να έχει σωστές ιδέες σε πολλά αλλά δε μπορεί να ξεχειλίζει στο ιστολόγιο του Πανούση σα "κορυφαίος δημοσιογράφος" του εθνικιστικού χώρου γιατί ο τίτλος προκαλεί γέλιο. Και υπάρχουν πολύ σημαντικότερα θέματα που απασχολούν τον εθνικισμό Πανούση από της κόντρες που ποντάρεις για επισκεψιμότητα με λογική Χίου (άσε καλύτερα).

     Όμως ξέρω πολύ καλά ότι η γυφτιά του "χώρου" και η μικροκαρδία όσων αποφασίζουν να βγουν μπροστά στοχεύοντας στη βουλευτοποίηση (βεζύρηδες στη θέση του βεζύρη χοντρού ενοίκου του Δομοκού) είναι τόσο ισχυρές που όταν οι αναρχικοί θα μας θερίζουν ο Χατζηγώγος θα θάβει τον Δραγούμη κι ο Καρράς τον Χατζηγώγο.

     Δε βρήκα τα μέιλ του Πανούση και του Γκέκα για να τους στείλω το παρόν. Τόσο οργανωμένα είναι τα σάιτ τους και οι ίδιοι. Αν κάποιος από τους παραλήπτες τα ξέρει ας τους το στείλει. Κι ενώ είναι ξεβράκωτοι παριστάνουν και τους παράγοντες του εθνικισμού.

       Κώστας Μ. 


Aπάντηση Σ.Ο.:

     Αγαπητέ κ. Κώστα Μ,

     Αν και κατά την ουσία του κειμένου τοποθετήστε μάλλον ορθά στην περίπτωση του Ιστολογίου του "Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος" και όχι του κ. Α. Καλέντζη όπως εσφαλμένα αναφέρετε, σας καταλαμβάνουμε ως τελούντα εν αντιφάσκουσα συγχύσει διότι, ενώ μιλάτε για "φωνή του εθνικιστικού χώρου" μας ...μέμφεστε ως "τελάληδες του τρίτου ράιχ". Το Ιστολόγιό μας (όπως και ο κ. Α. Καλέντζης) είναι Εθνικοσοσιαλιστικό και όχι, απλώς, "εθνικιστικό" και τούτο σημαίνει ότι ως Εθνικοσοσιαλιστές δεν είμαστε "μονοπόδαροι" όπως οι εθνικιστές αλλά ολοκληρώνουμε τον σεβασμό μας προς την κοινωνία με την ...κοινωνικότητα, τον "σοσιαλισμό" (social κλπ κλπ) η οποία θα πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε ισορροπημένο κοσμοθεωρητικό. Τούτο σημαίνει ότι η Εθνικοσοσιαλιστική Κοσμοθεωρία μας εμπεριέχει και τον εθνικισμό αλλά δεν αρκείται σε αυτόν. Οπότε, ως Εθνικοσοσιαλιστές, δεν μας απασχολεί διόλου το πως θα βιοπορισθούν οι επαγγελλόμενοι τους "εθνικιστές" ούτε οι ίντριγκες που δημιουργούν αποκτώντας "λόγο υπάρξεως", οπότε, το κείμενό σας εμπεριέχει "έρμα" αληθείας για τους υπολοίπους αλλά, στην περίπτωσή μας, παρεδράματε ασυγγνώστως.

Με εκτίμηση!

Η Σ.Ο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.