Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

ΤΟ MODUS OPERANDI ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ...

 ΤΟ MODUS OPERANDI ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ...

     Από αναγνώστη μας, λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

"ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ;

     Καλησπέρα σας. Γίνεται κάποιος να βγάζει πακέτο αλληλεγγύης για τους φυλακισμένους της Χρυσής Αυγής χωρίς να έχει τους έχει ενημερώσει; Τα σκρινσοτ προέρχονται από τις τελευταίες εκπομπές του Συμιγδαλά;



"

Αγαπητέ μας Επιστολογράφε,

     Ήδη γνωρίζουμε το γεγονός από ανάρτηση του δημοσιογράφου κ. Άρη Σπίνου ο οποίος το παρουσίασε στο Ιστολόγιό του "ΕΔΩΛΙΟ 5" αλλά το "περιστατικό" δεν μας ξάφνιασε διόλου διότι είναι γνωστή η αρχή της Εγκληματολογίας η οποία ορίζεται ως "modus operandi" (τρόπος δράσεως) που χαρακτηρίζει κάθε εγκληματία!

     Δυστυχώς, αυτή η αρχή της Εγκληματολογίας επαναλαμβανόμενη χαρακτηρίζει το "δακτυλικό αποτύπωμα" που αφέθηκε και στο παρελθόν όταν, αντί ενός ιδρύματος για την ίδρυση του οποίου οι εθνικιστές κατέθεταν τον πενιχρό οβολό τους στον εθνικό μας χαφιέ, εκείνος τον μετέτρεψε σε πολυτελή βίλα. Εάν θυμάστε, είχαμε επισημάνει τα οικτρά του χώρου με ανάρτησή μας στις 23 Σεπτεμβρίου 2015 η οποία είχε ως εν συνεχεία:


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ:

Η ΕΛΕΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ..."ΕΛΛΗΝΙΟΥ"


     Τον Κωνσταντίνο Πλεύρη τον γνωρίζουν όλοι ως τον χαφιέ των μυστικών υπηρεσιών! Ο "βίος και η πολιτεία του" ως κοινού καταδότη νεαρών Εθνικιστών τεκμηριώνεται με τις ίδιες τις υπογραφές του στο ντοκουμέντο που εξέδωσε ο Αριστοτέλης Καλέντζης με τίτλο "Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ" πολλά χρόνια πριν και, σήμερα βρίσκεται αναρτημένη και στο διαδίκτυο υπό μορφή pdf.  


     O Kώστας Πλεύρης, επιλέγοντας τη κουκούλα του χαφιέ, έγινε περίγελως των σκεπτομένων Ελλήνων οι οποίοι γέμισαν αμέτρητες διαδικτυακές σελίδες με καυστικότατα σχόλια για τα "έργα και τις ημέρες" του ενώ, αυτή η χαφιεδίστικη δραστηριότητά του δεν του επέτρεψε ποτέ να κατακτήσει τη βουλευτική έδρα όπως, λυσσαλέα, προσπάθησε τρυπώνοντας σε αμέτρητες κομματικές πόρτες! 

     Δυστυχώς, όμως, ενός κακού μύρια έπονται και ο Κώστας Πλεύρης απεδείχθη ότι δεν υπήρξε μόνον ΧΑΦΙΕΣ αλλά και ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ παραμένοντας μέχρι σήμερα υπόλογος για τη διαχείριση ενός σημαντικότατου ποσού το οποίο εισέπραξε από καλόπιστους Συνέλληνες για να δημιουργήσει έναν Ίδρυμα εθνικών σκοπών υπό την ονομασία "ΕΛΛΗΝΙΟΝ" και το οποίο όχι μόνον δεν έγινε αλλά και ο Κώστας Πλεύρης, μετά ταύτα, βρέθηκε από ένα διαμέρισμα στο Χολαργό σε μία ιδιόκτητη πολυτελέστατη βίλα στη Παλλήνη!

     Με τις γνωστές του ανιστόρητες ατάκες περί "Βυζαντίου", "Αρχαίας Ελλάδος", "αρχαιο, βυζαντινο κλπ ηρώων" και άλλα τέτοια ζητωπατριωτικά που θυμίζουν ΥΠΕΑ, ΚΥΠ, ΕΥΠ και λοιπά μυστικο-συστημικά κέντρα εξουσίας προηγουμένων δεκαετιών, ο χαφιές Κώστας Πλεύρης δε παρέλειψε να στήσει και μία οικονομική φάμπρικα εισφορών από αφελείς Έλληνες οι οποίοι του κατέθεταν στο τραπεζικό λογαριασμό της "ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ (!) ΤΡΑΠΕΖΗΣ" 39311291 το  υ σ τ έ ρ η μ ά  τους για να μπορέσει, ο αετονύχης, να ιδρύσει το "ΕΛΛΗΝΙΟΝ" που, τάχα, θα ανεδείκνυε τον Ελληνικό Πολιτισμό!

     Έτσι, φτωχοί αγρότες του Ο.Γ.Α., μικροσυνταξιούχοι και λοιποί μεροκαματιάρηδες που πίστεψαν στις δήθεν εθνικές προθέσεις του Κώστα Πλεύρη, έτρεχαν στην "ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ" για να του στείλουν τη συνδρομή τους νομίζοντας ότι ο Κώστας Πλεύρης θα υλοποιούσε το ..."ΕΛΛΗΝΙΟΝ".

     Ο Κώστας Πλεύρης, πουλώντας ελληνοκεντρικότητα με το καντάρι, με τις "πιασάρικες" κορωνίδες "Είμεθα ευτυχείς και υπερήφανοι, διότι είμεθα ΕΛΛΗΝΕΣ..." τύπωσε ένα πολυτελέστατο πλαστικοποιημένο (για να διατηρείται...!) διαφημιστικό φυλλάδιο το οποίο φρόντισε να φτάσει και στη τελευταία γωνιά της Ελλάδος, ώστε να μη μείνει κανένας Έλληνας μη εξαπατημένος και να καταθέσει τον οβολό του στο πουγγί του έξυπνου χαφιέ!








     Το φυλλάδιο αυτό γραμμένο στη ψευτοκαθαρεύουσα του Κώστα Πλεύρη που εντυπωσιάζει κάθε αγράμματο και επικαλούμενο τα ανιστόρητα τσιτάτα που "θαμπώνουν" κάθε ανιστόρητο, απέβλεπε να κεντρίσει το εθνικό συναίσθημα των πλέον αγραμμάτιστων Συνελλήνων που αποτελούν και τη ...διαχρονική "πελατεία" του Κώστα Πλεύρη και οι οποίοι, πάντως, αποτελούν και την πλειονότητα του δύσμοιρου ελλαδικού λαού, διότι αυτή η πλειονότητα ήταν φυσικό, με γνώμονα το εισπρακτικό κέρδος, να αποτελεί πάντοτε και το target group του απατεώνα!

     Οι μεγαλοστομίες του αθλίου αυτού και απατεωνίστικου φυλλαδίου του Κώστα Πλεύρη έφεραν, επί τέλους, το ποθητό (για τον Κώστα Πλεύρη) αποτέλεσμα το οποίο, φυσικά, δεν ήταν το "ΕΛΛΗΝΙΟΝ" αλλά μία μετακόμιση σε μία πολυτελέστατη ιδιόκτητη βίλα στη Παλλήνη η οποία διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ανακτόρου ...μαχαραγιά!

      Είναι χαρακτηριστικό αυτό που αναφέρεται πάνω στο φυλλάδιο ως διεύθυνση του Κώστα Πλεύρη και δεν είναι άλλη από το διαμερισματάκι στο Χολαργό: Θεσσαλονίκης 9, Τ.Τ. 155 62. Μετά ...μετακόμισε στη βιλάρα της Παλλήνης!

     Όπως είναι ευνόητο το επίσημο κράτος με όλες τις διωκτικές οικονομικές υπηρεσίες του ουδέποτε έκανε έλεγχο στο Α.Φ.Μ. 90157663 που εμφανίζεται στο απατεωνίστικο φυλλάδιο του Κώστα Πλεύρη διότι είναι προφανές ότι οι χαφιέδες του κράτους δεν ελέγχονται φορολογικά! Ποτέ δεν αναζητήθηκε ο προορισμός των εισφορών που εισέπραξε ο Κώστας Πλεύρης για να ιδρύσει, δήθεν, το "ΕΛΛΗΝΙΟΝ" και ο Κώστας Πλεύρης ποτέ δεν απέδωσε λόγο για τα χρήματα αυτά σε κανέναν και, κυρίως, σε εκείνους που τα στερήθηκαν!

     Στο απατεωνίστικο, αυτό, φυλλάδιο ο Κώστας Πλεύρης επαναλαμβάνει τη "κασέτα" "ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ" αποφεύγοντας να γράψει "ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΩΣ ΧΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΙΟΤΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ" ενώ τα θύματά του θα ήθελαν να γράψουν πολλά για την ΕΛΕΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΟΥ", όλα όμως είναι τόσο ευνόητα για όσους είναι ικανοί να σκέπτονται...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.