Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ:
Η ΕΛΕΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ..."ΕΛΛΗΝΙΟΥ"


     Τον Κωνσταντίνο Πλεύρη τον γνωρίζουν όλοι ως τον χαφιέ των μυστικών υπηρεσιών! Ο "βίος και η πολιτεία του" ως κοινού καταδότη νεαρών Εθνικιστών τεκμηριώνεται με τις ίδιες τις υπογραφές του στο ντοκουμέντο που εξέδωσε ο Αριστοτέλης Καλέντζης με τίτλο "Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ" πολλά χρόνια πριν και, σήμερα βρίσκεται αναρτημένη και στο διαδίκτυο υπό μορφή pdf.  


     O Kώστας Πλεύρης, επιλέγοντας τη κουκούλα του χαφιέ, έγινε περίγελως των σκεπτομένων Ελλήνων οι οποίοι γέμισαν αμέτρητες διαδικτυακές σελίδες με καυστικότατα σχόλια για τα "έργα και τις ημέρες" του ενώ, αυτή η χαφιεδίστικη δραστηριότητά του δεν του επέτρεψε ποτέ να κατακτήσει τη βουλευτική έδρα όπως, λυσσαλέα, προσπάθησε τρυπώνοντας σε αμέτρητες κομματικές πόρτες! 

     Δυστυχώς, όμως, ενός κακού μύρια έπονται και ο Κώστας Πλεύρης απεδείχθη ότι δεν υπήρξε μόνον ΧΑΦΙΕΣ αλλά και ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ παραμένοντας μέχρι σήμερα υπόλογος για τη διαχείριση ενός σημαντικότατου ποσού το οποίο εισέπραξε από καλόπιστους Συνέλληνες για να δημιουργήσει έναν Ίδρυμα εθνικών σκοπών υπό την ονομασία "ΕΛΛΗΝΙΟΝ" και το οποίο όχι μόνον δεν έγινε αλλά και ο Κώστας Πλεύρης, μετά ταύτα, βρέθηκε από ένα διαμέρισμα στο Χολαργό σε μία ιδιόκτητη πολυτελέστατη βίλα στη Παλλήνη!

     Με τις γνωστές του ανιστόρητες ατάκες περί "Βυζαντίου", "Αρχαίας Ελλάδος", "αρχαιο, βυζαντινο κλπ ηρώων" και άλλα τέτοια ζητωπατριωτικά που θυμίζουν ΥΠΕΑ, ΚΥΠ, ΕΥΠ και λοιπά μυστικο-συστημικά κέντρα εξουσίας προηγουμένων δεκαετιών, ο χαφιές Κώστας Πλεύρης δε παρέλειψε να στήσει και μία οικονομική φάμπρικα εισφορών από αφελείς Έλληνες οι οποίοι του κατέθεταν στο τραπεζικό λογαριασμό της "ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ (!) ΤΡΑΠΕΖΗΣ" 39311291 το  υ σ τ έ ρ η μ ά  τους για να μπορέσει, ο αετονύχης, να ιδρύσει το "ΕΛΛΗΝΙΟΝ" που, τάχα, θα ανεδείκνυε τον Ελληνικό Πολιτισμό!

     Έτσι, φτωχοί αγρότες του Ο.Γ.Α., μικροσυνταξιούχοι και λοιποί μεροκαματιάρηδες που πίστεψαν στις δήθεν εθνικές προθέσεις του Κώστα Πλεύρη, έτρεχαν στην "ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ" για να του στείλουν τη συνδρομή τους νομίζοντας ότι ο Κώστας Πλεύρης θα υλοποιούσε το ..."ΕΛΛΗΝΙΟΝ".

     Ο Κώστας Πλεύρης, πουλώντας ελληνοκεντρικότητα με το καντάρι, με τις "πιασάρικες" κορωνίδες "Είμεθα ευτυχείς και υπερήφανοι, διότι είμεθα ΕΛΛΗΝΕΣ..." τύπωσε ένα πολυτελέστατο πλαστικοποιημένο (για να διατηρείται...!) διαφημιστικό φυλλάδιο το οποίο φρόντισε να φτάσει και στη τελευταία γωνιά της Ελλάδος, ώστε να μη μείνει κανένας Έλληνας μη εξαπατημένος και να καταθέσει τον οβολό του στο πουγγί του έξυπνου χαφιέ!








     Το φυλλάδιο αυτό γραμμένο στη ψευτοκαθαρεύουσα του Κώστα Πλεύρη που εντυπωσιάζει κάθε αγράμματο και επικαλούμενο τα ανιστόρητα τσιτάτα που "θαμπώνουν" κάθε ανιστόρητο, απέβλεπε να κεντρίσει το εθνικό συναίσθημα των πλέον αγραμμάτιστων Συνελλήνων που αποτελούν και τη ...διαχρονική "πελατεία" του Κώστα Πλεύρη και οι οποίοι, πάντως, αποτελούν και την πλειονότητα του δύσμοιρου ελλαδικού λαού, διότι αυτή η πλειονότητα ήταν φυσικό, με γνώμονα το εισπρακτικό κέρδος, να αποτελεί πάντοτε και το target group του απατεώνα!

     Οι μεγαλοστομίες του αθλίου αυτού και απατεωνίστικου φυλλαδίου του Κώστα Πλεύρη έφεραν, επί τέλους, το ποθητό (για τον Κώστα Πλεύρη) αποτέλεσμα το οποίο, φυσικά, δεν ήταν το "ΕΛΛΗΝΙΟΝ" αλλά μία μετακόμιση σε μία πολυτελέστατη ιδιόκτητη βίλα στη Παλλήνη η οποία διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ανακτόρου ...μαχαραγιά!

      Είναι χαρακτηριστικό αυτό που αναφέρεται πάνω στο φυλλάδιο ως διεύθυνση του Κώστα Πλεύρη και δεν είναι άλλη από το διαμερισματάκι στο Χολαργό: Θεσσαλονίκης 9, Τ.Τ. 155 62. Μετά ...μετακόμισε στη βιλάρα της Παλλήνης!

     Όπως είναι ευνόητο το επίσημο κράτος με όλες τις διωκτικές οικονομικές υπηρεσίες του ουδέποτε έκανε έλεγχο στο Α.Φ.Μ. 90157663 που εμφανίζεται στο απατεωνίστικο φυλλάδιο του Κώστα Πλεύρη διότι είναι προφανές ότι οι χαφιέδες του κράτους δεν ελέγχονται φορολογικά! Ποτέ δεν αναζητήθηκε ο προορισμός των εισφορών που εισέπραξε ο Κώστας Πλεύρης για να ιδρύσει, δήθεν, το "ΕΛΛΗΝΙΟΝ" και ο Κώστας Πλεύρης ποτέ δεν απέδωσε λόγο για τα χρήματα αυτά σε κανέναν και, κυρίως, σε εκείνους που τα στερήθηκαν!

     Στο απατεωνίστικο, αυτό, φυλλάδιο ο Κώστας Πλεύρης επαναλαμβάνει τη "κασέτα" "ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ" αποφεύγοντας να γράψει "ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΩΣ ΧΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΙΟΤΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ" ενώ τα θύματά του θα ήθελαν να γράψουν πολλά για την ΕΛΕΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΟΥ", όλα όμως είναι τόσο ευνόητα για όσους είναι ικανοί να σκέπτονται...!



Ακολουθούν σχόλια που λάβαμε στο e-mail μας:

25/9/2015, 21:01

     Χαίρετε,
     Ο κ. Καλέντζης ο οποίος έχει γράψει τα βιβλία "Η μαύρη βίβλος του Κώστα Πλεύρη" και "Παρακρατικοί χαφιέδες" θα μπορούσε να υπερασπιστεί τις απόψεις του δημοσίως αφού υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση από τον κ. Πλεύρη
     Παρακαλώ όπως με ενημερώσετε για την εξέλιξη αυτού του ζητήματος.
     Με εκτίμηση,
     Δημήτρης


Απάντηση Σ.Ο.:

     Aγαπητέ κ. Δημήτρη,
     O κ. Καλέντζης δεν έχει ουδεμία χρεία "υπερασπίσεως" την οποία έχει ο χαφιές Κώστας Πλέυρης και ό,τι είχε να πει το είπε ενώπιον του δικαστηρίου στο οποίο ο χαφιές Κώστας Πλεύρης παραδέχθηκε ότι δε θεωρεί ντροπή του να υπηρετεί τις μυστικές υπηρεσίες με αποτέλεσμα ο κ. Καλέντζης να μη καταδικασθεί για συκοφαντική δυσφήμιση όπως τον είχε μηνύσει ο χαφιές Κώστας Πλεύρης.  Αντιθέτως, εσείς κ. Δημήτρη θα πρέπει να υπερασπισθείτε εαυτόν για μία συνηγορία υπέρ ενός χαφιέ και, μάλιστα, χαφιέ με δικαστική "βούλα" που ο ίδιος προκάλεσε!   Και τότε, εισαγγελέας επί έδρας ήταν ο Δημήτρης Τσεβάς για τον οποίο ο κ. καλέντζης είχε κατηγορηθεί ότι επρόκειτο να τον δολοφονήσει, παρά ταύτα ο μακαρίτης Τσεβάς ζήτησε την αθώωση του κ. Καλέντζη μετά την δημόσια ομολογία του χαφιέ Κώστα Πλεύρη!
     Επί πλέον, στη δημοσιευμένη "ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ" υπάρχουν πεντακάθαρες οι υπογραφές του χαφιέ Κώστα Πλεύρη κάτω από καταδόσεις ονομάτων νεαρών Εθνικιστών τις οποίες παραδέχθηκε στη δίκη που έχασε, τώρα ζητά ύστερη ..."εφετειακή κρίση"; "Εφετειακή" κρίση σε χαφιέδες δε προβλέπεται ούτε και συμβολή στη προώθηση εμπορευμάτων τηλεβιβλιοπωλών! 
     Tέλος στο Ημερολόγιο της Φυλακής Κορυδαλλού (ενδεικτικά αποσπάσματα έχουν δημοσιευθεί από γνωστό δημοσιογράφο με κάθε λεπτομέρεια) ο διευθυντής της σημειώνει επακριβώς την ημέρα και την ώρα που ο χαφιές Κώστας Πλεύρης εισήλθε με  ε ν τ ο λ ή  της Κρατικής Υπηρεσίας Πληροφοριών για να συναντήσει τον κ. Καλέντζη και να του υφαρπάσει πληροφορίες που ήθελε το καραμανλικό κράτος, Συνήθως οι χαφιέδες διαθέτουν στοιχειώδη ευφυία να μη ξύνονται στη γκλίτσα του τσομπάνη... Μήπως ο χαφιές Κώστας Πλεύρης επιθυμεί μια περαιτέρω "ανάπτυξη" εκείνων των σελίδων για να ξαναθυμηθούν οι Εθνικιστές "ποιος" ακριβώς είναι;
     Επίσης, με εκτίμηση!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


29/9/2015, 01:52

Χαίρετε,

Ήμουν ένας από αυτούς που τις απόψεις του Καλέντζη για τον Πλεύρη τις δημοσίευα κάτω από σχεδόν κάθε βίντεο του Πλεύρη. Νόμιζα ότι γι' αυτό το θέμα ήταν ο Πλεύρης εκείνος που αρνείται το δημόσιο διάλογο αλλά απ' ό,τι κατάλαβα είχαν δίκιο οι "Πλευρικοί" που μου έλεγαν ότι ο Καλέντζης είναι αυτός που φοβάται ν' αντιπαρατεθεί με τον Πλεύρη.
Συμβολή στην προώθηση εμπορευμάτων τηλεβιβλιοπωλών δε μπορεί να γίνει αν κάποιος υποτίθεται ότι μπορεί να τους αποκαλύψει μπροστά στα μάτια όλου του κοινού, ίσα - ίσα το αντίθετο, οπότε αυτό κατά την άποψή μου δεν είναι σοβαρό επιχείρημα, αλλά δικαιολογία.
Εγώ έβγαλα τα συμπεράσματά μου και θα φροντίσω να ενημερώσω και τον υπόλοιπο κόσμο.

Δημήτρης


Απάντηση Σ.Ο.:

Aγαπητέ μας φίλε,

Αν ακόμα δε καταλάβατε ότι ο κ. Καλέντζης ήδη και προ χρόνων αντιπαρατέθηκε ενώπιον ακροατηρίου με μηνυτή του τον χαφιέ Κώστα Πλεύρη και τον κατενίκησε με αντίπαλο  κ α ι   τον εισαγγελέα (Δ. Τσεβά) δείχνετε να μην έχετε αίσθηση της πραγματικότητας!

Αν ακόμα  δε καταλάβατε ότι ο κ. Καλέντζης όχι μόνον αντιπαρατέθηκε νικηφόρα ενώπιον δικαστηρίου με τον χαφιέ Κώστα Πλεύρη αλλά παρουσίασε δημόσια και τα έγγραφα με τις υπογραφές του χαφιέ Κώστα Πλεύρη ο οποίος κατέδιδε ονόματα Εθνικιστών στις καραμανλικές υπηρεσίες ("Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ") δεν έχετε παρά να ενημερωθείτε από το κυκλοφορούν βιβλίο ή να προσφύγετε σε Ελληνομαθή να σας βοηθήσει.

Ο χαφιές Κώστας Πλεύρης απεγνωσμένα ζητά μία άτυπη "εφετειακή" ευκαιρία για την "αναθεώρηση" του τίτλου του χαφιέ που του έμεινε από τη βλακεία του να καταμηνύσει τότε τον κ. Καλέντζη αλλά οι ευσεβείς πόθοι χαφιέδων δεν είναι υποχρεωτικό να ....δικαιώνονται!

Kαι να ενημερώσετε όσους μπορείτε! Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ" κυκλοφορεί και σε pdf εδώ: http://issuu.com/horsebackarchers/docs/kostasplevristraitor Mπορείτε και να την τυπώσετε αλλά μη παραλείψετε τα έγγραφα με τις υπογραφές του χαφιέ (σελίδα 8 έως σελίδα 19).

Ειδικά για σας, αγαπητέ φίλε, σας συνιστούμε, προς διασκέδαση της προφανούς ανίας σας ή και κάποιας υπηρεσιακής αποστολής την οποία, όμως, δε μας αποκαλύπτετε,, να επιλέξετε κάποιο "πωϊνάδικο" διότι ο κ. Καλέντζης δε μετέχει σε τέτοια και δη με χαφιέδες-τηλεβιβλιοπώλες! Ξέρετε, υπάρχουν και σοβαρότερα πράγματα για τον ίδιο!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

29/9/2015,  03:22

Δεν είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύεται ότι οι χαφιέδες είναι και χαζοί. Ο Δημητράκης που δείχνει πολύ για Κωστάκης δείχνει να θέλει να ρεφάρει αλλά ΄δε φοβάται να χάσει όπως αυτοί και το σώβρακο γιατί του το πήρε ο Καλέτζης στο δικαστήριο εκείνο που το θυμόμαστε ακόμα. Χαιρετισμούς στο Μιχαλόλια.

Θεοφάνης Γκ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29/9/2015,  06:37

Φίλε κ. Καλέντζη πηγαίνετε να ξαναγελάσουμε με το Πλεύρη να μας δηλώνει ότι δε θεωρεί κακό να είναι χαφιές. Θα μπορέσετε να γράψετε και παράρτημα στη Βίβλο του.

Ι. Ιωαννίδης
Καβάλα

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29/9/2015, 11:05

Κύριε Καλέντζη απορούμε με την υπομονή σας. Εσείς πάντα ήσασταν κάθετος με τα χαφιεδόσκυλα και ανέχεστε ακόμα τον Δημητράκη να παίζει τη ντουντούκα του Κωστάκη; Χαστουκίστε τον με το τρόπο σας που όλοι τον χαιρόμαστε.

Άκης Μ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29/9/2015, 11:24

Δημήτρη σε ποιον όροφο της Κατεχάκη κερνάς καφέ;

Κ4Α παλιός

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

29/9/2015, 16:53

Πλεύρη πες αλεύρι ο Καλέτζης σε γυρεύει. Άρη δε του κάνεις μια επίσκεψη να τη θυμάται; Του χρωστάς και ένα χέρι βρομόξυλο.

Δ. Σερ.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

29/9/2015, 21:58

Γιατί δίνετε μικρόφωνο σε ρουφιάνους δε μπορώ να καταλάβω. Ο πλεύρης μπορεί να πουλάει κουβέρτες στη Λιβύη, Εθνικιστές στην Ασφάλεια, βιβλία στους πελάτες του αλλά είναι λάθος σας να του δίνετε μικρόφωνο. Αλίμονο αν κάθε ανεπάγγελτο χαφιεδόσκυλο πλήττει και θέλει κουβεντολόι.

Μάριος Σ.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29/9/2015,  23:44

...

γ. κ.


Απάντηση Σ.Ο.:

Φίλτατε, μέχρι το "χαφιές" επιτρέπεται, ή, μάλλον επιβάλλεται! Ας αρκεσθούμε, όμως μέχρι εδώ!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29/9/2015,  23:56

Εγώ ένιωσα εμετό διαβάζοντας το ημερολόγιο της φυλακής Κορυδαλλού όπου ο διευθυντής του έγραφε ότι "σήμερα μπήκε ο Πλεύρης με εντολή της ΚΥΠ να παγιδεύσει τον Καλέτζη σε χώρο παγιδευμένο με μικρόφωνα". Καλά δε ντράπηκε ο αχρείος να πάρει εντολές από τη ΚΥΠ για να παγιδεύσει ένα φυλακισμένο Εθνικιστή και ο παραπάνω "Δημήτρης" να θέλει και τα ρέστα; Γιατί δε τους ρίχνετε μια επιπλέον ξεφτίλα; Ξεσκί@τε τους.

Ανώνυμος
[το e-mail του στη διάθεσή μας]


Απάντηση Σ.Ο.:

Αν, φίλτατε, αποφασίσουμε να τον "ξεσκί@ουμε" ο κρότος θα είναι πολύ πιο ηχηρός απ΄ ό,τι φαντάζεστε και είμαστε πολύ κοντά... Βλέπετε, στο μεταξύ ο χρόνος προσθέτει στοιχεία,..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30/9/2015, 00:18

Υποβαθμίζετε το επίπεδο αυτού του σάιτ δημοσιεύοντας τρολιές των δημητροπλεύρηδων και άλλων συναφών περσόνων του ίντερνετ. Είναι κρίμα ας πούμε κάτω από ένα πληροφοριακό κείμενο όπως το παραπάνω που δε το είχαμε υπόψη μας να εμφανίζεται κάποιος δημητροπλεύρης και να προσπαθεί να μας πείσει ότι αδικείται αυτός που είχε το θράσος να δηλώσει περήφανος που δουλεύει για τις μυστικές υπηρεσίες. Κατανοητό να θέλετε να είστε εντάξει με τη συνείδησή σας αλλά το να ανοίγετε τη πόρτα σε κάθε τρολ δεν υπηρετεί το σκοπό ενός σοβαρού σάιτ.
Με εκτίμηση,

Ι. Χριστοδούλου
Αθήνα

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ενημέρωση από τη Σ.Ο.:

Αγαπητοί Συνέλληνες, ο φίλτατος Δημήτρης "πολυβολεί" την ηλεκτρονική γραμματοθυρίδα μας με υστερικές απειλές ότι θα ..."αποδομήσει τη κριτική που ασκούμε κατά του ...Λαϊκού Συνδέσμου" (sic) και ότι δεν ανέχεται τον ..."συστημικό Καλέντζη που στρογγυλοκάθεται σε τουρκοκάναλα" (sic)!

Γίνεται, λοιπόν, σαφές ότι ο εν λόγω διέρχεται φάση παροξυσμού η οποία, όμως, αφήνει να διαφύγει του έρκους των οδόντων του το ... "δακτυλικό αποτύπωμα" εκείνων που δημοσιεύουν σε blog αναγνωστών γνωστού ανθελληνικού portal ότι ο κ. Καλέντζης υπηρέτησε ως ..."ιππέας του Τουρκικού στρατού" (ναι, μη γελάτε! αφήστε μας να γελάμε εμείς). Σημασία, βεβαίως, δεν έχει ότι ουδέποτε ο κ. Καλέντζης επικοινώνησε με ...τουρκικό κανάλι (!) αλλά είναι προφανής ο ...χρυσαυγουλισμός στο βάθος... (και εις το βάθος ...κήτος) του φίλου μας του Δημήτρη, ο οποίος δε χρειάστηκε και πολύ για να "πετάξει" τη μάσκα ή και το φερετζέ.

Έτσι, τον μεν Δημήτρη τον παραπέμπουμε στις παραπάνω υποδείξεις των αναγνωστών μας που πυροδοτήθηκαν από τα μέχρι τώρα μηνύματά του, τα δε ακολουθήσαντα υστερικά παραπέμπονται στα spam του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου και τον παρακαλούμε "τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία" με άπειρη αγάπη και ευχές για καλά "κτίσματα στην άμμο"! Και, πάντα, με την ευχή να ξανασκεφτεί αν μπορεί να αποδομήσει διότι κινδυνεύει να ...αποσοδομήσει!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.