Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ "ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ"
Ο Δρ. ΝΟΜΙΚΗΣ
ΗΛΙΑΣ Ν. ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ



     Καταπελτικός ο Δρ. Νομικής Ηλίας Ν. Ηλιακόπουλος στο ραδιοφωνικό σταθμό του Έβρου "Maximum 93.6 FM", προκάλεσε σήμερα έναν ερτζιανό "σεισμό" με νομικώς τεκμηριωμένες τοποθετήσεις ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

     Ένας έγκριτος και ρηξικέλευθος νομικός επιστήμων και αυτόθυτος Πατριώτης, με συγκροτημένο πολιτικό λόγο, συνηγορεί αναφανδόν ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ θεωρώντας ως δεδομένη την ή δ η  κατάλυση του Συντάγματος εκ μέρους ΟΛΩΝ, ανεξαιρέτως, των προϋπαρξάντων, κομμάτων!

     Συνιστούμε την προσεκτική ακρόαση των τοποθετήσεων του Συνέλληνα Ηλία Ν. Ηλιακόπουλου πριν την ολίσθηση στην επανάληψη του λάθους (εγκλήματος καθοσιώσεως!) της κάλπης!


Κλικ εδώ.



Στη συνέχεια αναρτώνται σχόλια που λάβαμε στο e-mail μας:

18/9/2015, 22:55

     ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ 17/09/2015 ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ

     Σύντροφοι της Σ.Ο.

     Η ομιλία του έγκριτου-ρηξικέλευθου-αυτόθυτου κτλ. διδάκτορος(uni-freiburg.de ,αν και πάλι δε γίνομαι σαφής τι άλλο να κάνω για να γίνω?) ήταν πραγματικά μεγαλειώδης! Πραγματικός καταπέλτης διέλυσε κάθε αμφιβολία περί των αστικών εκλογικών διαδικασιών. Το κύριο όμως στοιχείο στο οποίο θα πρέπει να εστιαστεί η προσοχή των αναγνωστών είναι η διαρκής, ακάματη όσο και αγωνιώδης  προσπάθειά σας να νεκραναστήσετε τον STENNES, με προλογίσεις ως η συγκεκριμένη. Μήπως έφθασε η ώρα να αναφωνήσουμε ομού "ΛΙΑΚΟ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΟΣ"? Υπόσχομαι να επανέλθω λίαν συντόμως με το β΄μέρος της "πολυλογίας"(διότι ,κατά πως φαίνεται, θα τραβήξει επί μακρόν!!!) ΚΑΤΑ ΚΑΛΕΝΤΖΗ.

     Γιώργος Γιαννακόπουλος

     Aπάντηση Σ.Ο.: Η υπόδειξη του υπαρκτού χάους είναι και απαραίτητη και ευπρόσδεκτη εάν σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να υπάρχουμε και, εμείς είμαστε πάντοτε ευγνώμονες σε όποιον μας το υποδεικνύει, είτε Ηλίας, είτε Γεώργιος λέγεται αυτός! Και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως για τη συμβολή πολλών Συναντιληπτόρων μας στην ενημέρωσή μας, είτε με άρθρα τους (σας) είτε με προσωπικά μηνύματά τους (σας) που και μας διδάσκουν (διότι, μαθητές ζωής αισθανόμεθα)  και μας επιβεβαιώνουν ότι η προσπάθειά μας αυτή η οποία δεν έκλεισε ακόμη τον πρώτο χρόνο της ύπαρξής της απευθύνεται σε ώτα ακούοντα και νόες οξείς.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


19/9/2015, 23:12

     Ο Κος Γιώργος Γιαννακόπουλος για άλλη μια φορά- φαίνεται πως έχει αποκτήσει ψύχωση με την παρουσία μου στον σοβαρό ιστότοπο Σας- ασχολείται με το πρόσωπο μου, επιβεβαιώνοντας πως πετροβολούν τα καρποφόρα δέντρα και όχι τα βάτα και τα πουρνάρια. Έτσι χαίρομαι που με τα συνεχή ασαφή βέβαια εν πολλοίς σχόλια του , ευρίσκομαι συνεχώς στο κέντρο του ενδιαφέροντος Σας στον φιλόξενο ιστότοπο Σας.

     Η ειρωνεία του δεδομένη, πλην όμως αδιαμφισβήτητα φαίνεται πως Σας ψέγει στην τάχα αγωνιώδη προσπάθεια Σας να νεκραναστήσετε τον STENNES με τις προλογίσεις Σας, όπως την συγκεκριμένη για μένα, αν και ποτέ δεν ζήτησα επιβεβαίωση. Φυσικά η δική Σας αξιολόγηση δεν μπορεί να τυγχάνει αντικείμενο επιπόλαιης και επιφανειακής αμφισβήτησης, ούτε φυσικά έχετε σκοπό να αναφωνήσετε τα φαιδρά που αναφέρει «ΛΙΑΚΟ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΟΣ?» (Μανία που έχει με τα λατινογενή ερωτηματικά!)

     Βέβαια ο Κος Γιώργος Γιαννακόπουλος αρκέσθηκε μόνον στην ραδιοφωνική παρέμβαση μου. Όμως αν ήταν παρατηρητικότερος θα έβλεπε πως ακόμη και τώρα τυγχάνει καθολικής επιδοκιμασίας από το αναγνωστικό κοινό. Αν έκανε τον κόπο να διαβάσει και το άρθρο μου, αναρτημένο στον αξιόλογο ιστότοπο Σας, θα διαπίστωνε πως η αποχή αποτελεί νόμιμο συνταγματικό δικαίωμα αντίστασης αυτού του παραπλανημένου λαού στην συνεχιζόμενη κατάλυση του Συντάγματος.

     Βέβαια ο Κος Γ. Γιαννακόπουλος αντί να κάνει αναφορές στον STENNES και τον ΡΟΝΙΝ καλό θα ήταν να αντιπαρατεθεί επιστημονικά έστω κι αν ευρίσκεται εκτός του γνωστικού του αντικειμένου…  Εξ άλλου η άποψη την οποία εκθέτω με το άρθρο μου και την ραδιοφωνική παρέμβαση μου, καθόσον γνωρίζω δεν έχει υποστηριχτεί ποτέ μέχρι τώρα σε νομικό επίπεδο. Μήπως άραγε θα το ειρωνευτεί και αυτό ;

     Πρέπει ίσως να αντιληφθεί κάποτε πως δεν πρέπει μόνον να αμφισβητεί αλλά και να αντιπροτείνει. Στην άρση αναμένεται η θέση. Που είναι άραγε;!

     Όμως στο πλαίσιο της ομιλίας και του άρθρου μου τον καλώ να αναρωτηθεί. Μπορεί άραγε υπό τις σημερινές συνθήκες να αποκτήσει νόημα και περιεχόμενο το άρθρο 120 παρ 4 του ισχύοντος Συντάγματος (παλαιό 114 από την περίφημη γενιά των Λαμπράκηδων, αν θυμάται…..);!

     Αν αυτός ο λαός αποφάσιζε να αντισταθεί ενεργά κατ’ επιταγήν του ακροτελεύτιου άρθρου πιστεύει πως δεν θα αντιμετώπιζε από το μεταλλασσόμενο με μορφή Ιανού σύστημα, την κροκοδείλια κατηγορία, ότι είναι εκείνος (ο λαός) που με ακτιβιστικές ενέργειες επιχειρεί να καταλύσει το Σύνταγμα;!

     Όταν μάλιστα στον λαό αυτό ολίγον κατ’ ολίγον ο σύγχρονος κρατικός Ιανός του έχει ενσπείρει τον φόβο για τα πάντα, υπάρχει άραγε άλλος τρόπος υλοποίησης της συνταγματικής επιταγής, που άλλωστε επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων και δεν αποτελεί μόνον δικαίωμα αλλά και υποχρέωση με (παθητική) αντίσταση αποχής από την ψηφοφορία να προστατεύσει για μια και μοναδική φορά το καταταλαιπωρημένο και χιλιοπαραβιασμένο Σύνταγμα μας;! (ας ανατρέξει επιτέλους ο όψιμος τιμητής μου στο εύστοχο πόνημα του Βασιλείου Νικόπουλου Προέδρου του Αρείου Πάγου επί τιμή, Δρ. Νομικής, Αγαπημένο μου…… Σύνταγμα ή αντισυνταγματικοί παραλογισμοί. Η αλήθεια για την σημερινή αντισυνταγματική κατάσταση της Ελλάδος, 2η έκδοση, εκδόσεις Αρμός 2013) Μήπως θα μυδραλιοβολήσει και τον προαναφερόμενο, λόγω της ιδιότητας του ως διδάκτορος;

     Τίποτε από όλα αυτά (γόνιμη αντιπαράθεση) όμως δεν κάνει ο Κος Γ. Γιαννακόπουλος , παρά μόνον ειρωνεύεται,  αποκαλώντας Σας συντρόφους. Δεν είναι εύηχο και παραπέμπει σε κοινό φαγοπότι! Σας αδικεί γιατί δεν είστε έτσι! Εκείνος συνήθισε σε συντροφικές προσφωνήσεις; Παραδίδεται λοιπόν  στην κρίση των διαδικτυακών χρηστών.

     Δυστυχώς αλλά είναι μελαγχολική διαπίστωση πως ο Κος Γ. Γιαννακόπουλος δεν αντιπαρατίθεται με επιχειρήματα αλλά διακατέχεται από αδικαιολόγητες εμμονές, γιατί ο ιστότοπος Σας να προβάλλει εμένα με την ιδιότητα του Διδάκτορος. Που να έβλεπε και την ιδιότητα μου ως κατόχου πρόσθετου μεταπτυχιακού τίτλου στο Ποινικό Δίκαιο;! 


     Έτσι είμαι βέβαιος πως ακόμη κι αν επανέλθει, όπως υπόσχεται πάλι δεν θα προσφέρει τίποτε για έναν γόνιμο επιστημονικό διάλογο. Προκαλώντας ίσως και πάλι την μήνιν των χρηστών, πως με κτυπά (τιμή μου!) γιατί έφυγα από το μαντρί της Χ.Α.! Είναι έτσι άραγε;! Πόσο επίκαιροι θα ήταν αλήθεια σε τέτοια φαινόμενα ο Φρόιντ και Γιούνγκ;!

     HΛΙΑΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20/9/2015, με καθυστέρηση άφιξης μιας ημέρας λόγω αποστολής από υπηρεσιακή σύνδεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ Δρ.ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑ ΤΗΣ 18-19/09/2015

     Αξιότιμε κ.Ηλιακόπουλε

     Επανέρχομαι προκειμένου να δηλώσω δημόσια τον απόλυτο σεβασμό τόσο στην επιστημονική σας αξία όσο και στη πολιτική σας σκέψη και δράση.Προφανώς παρεξηγήσατε το νόημα των σχολίων μου,με αποτέλεσμα να εκλάβετε τη κριτική μου ως κακόπιστη,κάτι που φυσικά επ΄ ουδενί ισχύει:

     -Η προτροπή μου "Λιάκο δείξε μας το χάος" αναφέρεται προφανέστατα στη θεωρία του "ντετερμινιστικού χάους" ,όπως αυτή προσαρμόζεται στην οικονομική θεωρία.Ενδεικτικά σας παραπέμπω σε Kyrtsou-Labys,Journal of Macroeconomics v.28,σελ.256-63. Αν δεν μας διαφωτίσετε εσείς ,τότε ποιός?

     -Έξοχη η αναφορά σας στο αρ.120 (πρώην 114) του συντάγματος.Συμφωνώ απόλυτα ότι ο σεβασμός στην αστική πολιτική νομιμότητα-την οποία και επικαλείται - αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας.Σαφέστατα και μπορεί να αποκτήσει νόημα η προτροπή σας για λαϊκούς αγώνες πρός προάσπισή του! Τι σόϊ Εθνικοσοσιαλιστές είμαστε?(αν και πάλι δε καταλαβαίνετε σ.Καλέντζη, τότε Χαραλάμπης Δ., Στρατός και πολιτική εξουσία,Εξάντας,1985 )

     -Διατύπωσα την αντίθεσή μου στη  μονομερή προβολή σας από τη Σ.Ο., όχι προφανώς για να αμφισβητήσω την επιστημονική σας αυθεντία, αλλά για να προασπίσω το δικαίωμα στη δημόσια έκφραση και άλλων επιφανών επιστημόνων του χώρου(βλ. ΡΟΝΙΝ, ο αψεγάδιαστος " φαλαγκήτης" ,Θησέας-Γκεβάρας ,ξεμάντρωτος κ.α.) 

     -Ομολογουμένως δε προχώρησα σε ακρόαση της εκπομπή σας τρέμοντας και μόνο στην ιδέα της πνευματικής φόρτισης την οποία και θα επωμιζόμουν.Αντίστοιχη φόρτιση την οποία είχα δεχθεί προ μηνών-στον ίδιο ιστότοπο-με οδήγησε στην υπερ-κατανάλωση Λίθιου(κανονικά θα έπρεπε να αιτηθώ αποζημίωσης από τη Σ.Ο.).

     -Τέλος, διακηρύττω δημόσια το θαυμασμό μου αλλά και την  ευγνωμοσύνη μου στο πρόσωπό σας αφού από το πρώτο κιόλας άρθρό σας καταφέρατε να εξασκήσετε γοητεία τέτοιου μεγέθους ,ώστε να μην μου είναι πλέον απαραίτητη η θεραπευτική αγωγή με CIPRALEX!!!!!!!

     Δημόσια ευγνώμων

     Γιώργος Γιαννακόπουλος


     Υ.Γ. :Σύντροφοι γιατί αναλώνουμε ομού, τη πνευματική τροφή που μας προσφέρει η Ε/Σ ιδεολογία. Συναγωνιστές όμως ,από πού και ως πού?Δέν έτυχε να βρεθώ ποτέ σε κοινωνικούς αγώνες ή στα αστικά δικαστηρία με το σ.Καλέντζη ή άλλους Ε/Σ! Με ποιό δικαίωμα ο κάθε αμάχητος μπορεί να σφετερίζεται τον όρο?  

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.