Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:
 ΒΟΘΡΟΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ


     "Ο Χρήστος Παππάς υψώνει την σημαία της 21ης Απριλίου υπό τα χειροκροτήματα των ανθυποαμοιβάδων που αποτελούν το μόνιμο κομματικό του ακροατήριο! Σήμερα το ίδιο το αγραμμάτιστο θλιβερό κομματόσκυλο δανείζεται τη "φωνή" του "LIFO", του αριστερού εντύπου για να ρίξει σκατά στο τάφο του προ-τελευταίου Απριλιανού, Συνταγματάρχη Θεόδωρου Θεοφιλογιαννάκου που μόλις πέθανε από καρκίνο, χαρακτηρίζοντάς τον ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ και μαζί μ'  αυτόν και το καθεστώς της 21ης Απριλίου. Επίσης, το χρυσαυγίτικο κομματόσκυλο επικαλείται για τον νεκρό τον τίτλο της καθαίρεσής του σε "Στρατιώτη" που του επέβαλαν τα καραμανλικά δικαστήρια!



     Σήμερα, στην προσωπική του ιστοσελίδα, Ο ανεκδιήγητος Χρήστος Παππάς που λίγο πριν έσκιζε την Αλβανική Σημαία υψώνοντας τη σημαία της 21ης Απριλίου και εγκωμιάζοντας το στρατιωτικό καθεστώς, σήμερα, στη προσωπική του ιστοσελίδα αποκαλεί την 21η Απριλίου ... "ΜΑΥΡΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ"!!

     Η Χρυσή Αυγή είναι ένας πραγματικός βόθρος παρανοίας που όχι μόνον δε σέβεται ούτε καν τους νεκρούς ομοϊδεάτες της αλλά είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει και τη φωνή των εχθρών της προκειμένου, όπως ο ...σκορπιός, να κεντρίσει θανατηφόρα εαυτήν επιτυγχάνοντας το θάνατό της! Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλώς ένας βόθρος παρανοϊκών απατεώνων αλλά και η επιτομή της αυτοκαταστροφής.!

     Ο Χρήστος Παππάς, λοιπόν, κατάφερε να υψώσει τη σημαία της ΜΑΥΡΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ που στελεχώνονταν από ...αρχιβασανιστές, όπως γράφει και η αριστερή "LIFO"! Αυτά είναι τα χρυσαυγίτικα σκουπίδια!

     Για λόγους δημοσίας τάξεως οι χρυσαυγίτες θα πρέπει να εγκλεισθούν αμέσως στη καθήλωση ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟΥ



Aκολουθούν σχόλια που λάβαμε στο e-mail μας:

26/9/2015, 11:15


ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟΣ: ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΔΟΘΗ ΣΤΟΝ Ε.Κ.

Με αφορμή τη φωτογραφία του θανόντος συνταγματάρχου στον ελεύθερο κόσμο...
Τι φωτογραφία είναι αυτή ρε κωλόπαιδα?
Ζηλέψατε την Espresso? Γίνατε δημοσιογραφίσκοι των αποκαλύψεων στυλ κλειδαρότρυπας?
Ανάγωγα τσογλάνια μεγαλωμένα στο πνεύμα της μεταπολιτεύσεως!
Και από πάνω κάνετε και διαφήμιση για το επόμενο φύλλο σας με αφιέρωμα?
Σκυλεύετε νεκρό ρε και νομίζεται ότι έτσι μαθαίνουν οι νέοι?
Κάνατε την Ιδέα μέσο βιοπορισμού άχρηστοι για οτιδήποτε άλλο.
Είστε το περίτωμα του εθνικισμού και τίποτε άλλο. Και μη μολύνεται μνήμες και μην αποβάλλετε τοξικότητα μολύνοντας αναγνώστες. Δεν το έχετε,δεν μπορείτε να είστε πατριώτες ουτε εθνικιστές ούτε τίποτα.
Με το φανφαρονισμό που διέπει σκύβαλα σαν εσάς τον ονομάσατε και στρατηγό.Γελοιότητες !Συνταγματάρχης ήταν σκύβαλα.Μιμητές δημοσιογραφίσκων της μεταπολιτεύσεως!
Πριν  απο ιδεολογίες βρίσκονται οι αξίες και το ήθος.Και για αυτούς που δεν τα έχουν, υπάρχει ο κώδικας συμπεριφοράς και τιμής.Εσείς σκύβαλα τίποτα απο αυτά δεν κατέχετε. Και ούτε πρόκειτε να τα αποκτήσετε.
Προσέχτε καλά γιατί η υπομονή έχει και όρια.Εκχυδαϊστές με συμπεριφορά τσογλανιού δεν έχουν θέση ανάμεσά μας.
Αν οι δημοκράτες με τον πόλεμό τους πετυχαίνουν τη συσπείρωσή μας εσείς φροντίζετε για τον εκφυλισμό του «χώρου».Ήσαστε οι εκ των έσω εχθροί.

Ροϊδοδήμος Γιώργος.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΔΟΘΗ ΣΤΟΝ ΓΑΜΑΓΑΜΑ ΤΗΣ ΧΑ

ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ
Ο συνταγματάρχης Θεόδωρος Θεοφιλογιαννάκος , έφυγε από τη ζωή χθές την 24η Σεπτεμβρίου.
Ο συνταγματάρχης, επαναστάτης της 21ης Απριλίου εμπράκτως συμμετέχων στην προσπάθεια προστασίας του εθνοσωτήριου εκείνου μα και αγαθού πολιτικώς καθεστώτος από τους κομμουνιστές και τα λογής πολιτικά σκύβαλα που έκαναν αντίσταση με τα λόγια και την ...έδρα τους ελλείψει...πολιτικής έδρας, έφυγε και αυτός με το κεφάλι ψηλά kαι τη συνείδηση καθαρή σαν αληθινός πατριώτης.
Ο συνταγματάρχης Θεόδωρος Θεοφιλογιαννάκος απετάχθη και εφυλακίσθη επί μακρόν για αυτή του την εμπλοκή. Έζησε δε χωρίς σύνταξη από την αγάπη της οικογενείας του και προσφιλών του ατόμων.

Τα ΜΜΕ του...πατριωτικού χώρου τήρησαν σιγή κότας. Ούτε μιά κουβέντα. Δεν είναι βέβαια ...πολιτικά ορθό και έτσι δεν έχετε ούτε το θάρρος να πείτε ένα τελευταίο αντίο. Ποντάρετε όμως στο ευρουδάκι που θα σας προσφέρει μιά επετειακή ανάρτηση για την 21η Απριλίου, ή για τον Μεταξά, ή για την εκκλησία, ή για την αστυνομία σε κάθε τεύχος σας, ώστε να διατηρήσετε το αναγνωστικό κοινό που σας προσφέρει έτσι τον όβολό του. Σα DJ για να ευχαριστήσετε όοολη τη γκάμα του πατριωτικού χώρου και τοιουτοτρόπως να βιοπορίσετε μη δυνάμενοι αλλιώς, τίμια και με εργασία.. Εμποροι των ιδεών. Καταντήσατε τον αγώνα μέσο επιβιώσεως και βιοπορισμού.
ΣΤΟΧΟΣ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  και όλοι οι μπλοκάκηδες του «χώρου»τίποτε με εξαίρεση τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ.
Αποτελείτε το περίττωμα του εθνικισμού, χωρίς αξίες και τιμή.
Όλοι μαζί δεν αξίζετε ούτε όσο τα άρβυλα του τιμημένου συνταγματάρχου. Είστε ένα μηδέν. Και τίποτε καλό δεν πρόκειται να προκύψει από σας τους νέους ¨εθνικιστές¨ γαλουχημένους στα βιβλιοπωλεία, στις εφημερίδες και σε γραφεία καμαρίλας φορώντας μαύρα και άρβυλα.

Εκείνοι γαλουχήθηκαν με την αγάπη στη πατρίδα στα πεδία των μαχών και στη σκληρή εκπαίδευση και τη τίμια ζωή του στρατοπέδου.Εκεί διαμορφώνεις χαρακτήρα και φιλοπατρία και όχι στα βιβλιοπωλεία μετρώντας τις εισπράξεις από τους χώρους τους οποίους σα βρυκόλακες εκμεταλεύεστε.
Είμαι ευτυχής που δεν πιάσατε το όνομά του στο στόμα σας.
Είμαι σίγουρος πως σε κάποια άλλη κηδεία στο μέλλον, ίσως κάποιου που δεν δυσφημίστηκε τόσο, να παρευρεθείτε με τα μαύρα σας γυαλιά και τις χαιρετούρες για πολιτική εκμετάλευση και σα τις γριούλες με τα πρόσφορα και τα κόλυβα. Καλύτερα να μην το κάνετε.

Αιωνία σου η μνήμη πατριώτη συνταγματάρχα.
Θα σε θυμόμαστε.

Ροϊδοδήμος Γιώργος.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.