Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 
ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ 
ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΟΥΝ ΤΟ ...ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ!

     Το ειδησεογραφικό portal "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ" δημοσιεύει σαρκαστική επιστολή χρυσαυγίτη ο οποίος διακωμωδεί τον τοπικό βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γαλέο, κατηγορώντας τον ότι ντρέπεται να επικαλεσθεί το κόμμα του, ενώ η όλη συμπεριφορά του είναι ξένη προς τον τόπο τον οποίο, υποτίθεται ότι εκπροσωπεί στο κΥνοβούλιο!

     Λάβαμε και δημοσιεύουμε μια Ανοικτή Επιστολή από ένα Χρυσαυγίτη, η οποία απευθύνεται στον Γιώργο Γαλέο, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Αργολίδας της Χρυσής Αυγής:


     "Γιώργο μας! Τι κάνεις;

     Έμαθες, επιτέλους, τους δρόμους της Αργολίδας ή χρησιμοποιείς ακόμη GPS για να πας από το Άργος στο Ναύπλιο; Αλλά ξέχασα…. έχεις τώρα και ΣΟΦΕΡ! με καπελάκι πολύ σινιέ, τον Μάκη για το πολυτελές AUDI. Και όχι μόνο, σε είδαμε να κυκλοφορείς ως ταπεινός «εθνικιστής» στο πίσω κάθισμα μιας Jaguar και ενός τζίπ Renault Koleos (αυτό με τις… Ελβετικές πινακίδες) και να επισκέπτεσαι λαϊκά καφενεία σε χωριουδάκια , ξέρεις εσύ… εκεί που συχνάζουν οι παππούδες των 240 Ευρώ σύνταξης και να αφoυγκράζεσαι το πόνο του λαουτζίκου, της φτωχολογιάς . Ξέρεις άλλωστε εσύ από φτώχεια και μιζέρια…. βιοπαλαιστή βουλευτή (βολευτή!!!) των 8.000 ΕΥΡΩ που ευτυχώς που το κράτος σου δίνει και κουπόνια βενζίνης για τα εκατοντάδες αδηφάγα άλογα των πολυτελών αυτοκινήτων σου!!!

     Αλλά ρε Γιώργο μας, κάνε κάτι όμως επιτέλους με κείνη την απύθμενη τσιγκουνιά σου. Το ξέρουμε πλέον ούτε την Ιουλία την γυναίκα σου δεν κερνάς… καφέ!! Και τον καημένο τον Μάκη τον έχεις ταράξει με κρουασάν από τα περίπτερα, κοντεύουν να του πέσουν και τα υπόλοιπα δόντια από τη πολλή ζάχαρη!!!. Κέρασε ρε φίλε, κανένα καφέ, καμία μπύρα, κανένα τσίπουρο προεκλογική περίοδο μωρέ διανύουμε. Ακόμη κλαίει εκείνος ο παππούς στη Νέα Κίο που τον άφησες στην μάζωξη να πληρώσει τους καφέδες…. Έλεος πια! .Σηκώνεσαι και φεύγεις τρέχοντας από τους ομοτράπεζους και συνδαιτυμόνες σου για να μην πληρώσεις!! Ακόμη και τους Αλβανούς που σου βαψαν τα γραφεία σου στο Άργος , τους τάραξες στο παζάρι ρε φίλε. Ακούνε Γαλέο και…. φτύνουν τον κόρφο τους .Πρώτη φορά λένε ,ένιωσαν τέτοιο τρόμο από Χρυσαυγίτη !!! Και σταμάτα ρε Γιώργο μας, να ζητάς χρήματα από συναγωνιστές για την οικονομική σου ενίσχυση ως έσχατος πένης Και επιτέλους ρε φίλε, αγόρασε καμιά επώνυμη βαφή για το μαλλί σου, μία σου βγαίνει το χρώμα καροτί , μία κομοδινί . Και στείλε την Ιουλία να σου αγοράσει καμία γραβάτα. Αυτές που φοράς ,τις φόραγε ο Στάθης Ψάλτης στις ταινίες της δεκαετίας του 80…

     Πάντως σε παραδέχομαι!!!. Όλο το χρονικό διάστημα της βουλευτικής σου θητείας , ξεγύρισες ΟΛΗ την Αργολίδα από άκρη σε άκρη, ενημερώθηκες για ΟΛΑ!!!!! ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ του τόπου μας και στη συνέχεια ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΣ τη Βουλή με δεκάδες (μα τι λέω ο άσχετος!!! ) με εκατοντάδες επερωτήσεις!!! Παντού και Πάντοτε ΠΑΡΩΝ, στα κρίσιμα νομοσχέδια , στα δημοψηφίσματα , ξυπνούσες – κοιμόσουν στα έδρανα του Κοινοβουλίου, σκεπτόμενος και διαχειριζόμενος όλα τα θέματα που απασχολούν τους Αργολιδείς. Στην Ελβετία μάλιστα, έριξες μαύρη πέτρα. Τα άφησες όλα πίσω, μπίζνες, συνεργάτες, σπίτια, σκάφος όλα!!! .Οι Ελβετοί συμπατριώτες σου, ανησυχούσαν για την απουσία σου και ρωτούσαν εναγωνίως την Νικολούλη . Ενεργοποίησαν μάλιστα και το silver alert (προσοχή – προσοχή !! πιθανόν ο εξαφανισθείς να πάσχει από άνοια!!!)

     Και τώρα στη προεκλογική περίοδο ,τι να πω …. όπου γάμος και χαρά, εσύ αεί παρών. Ο Μάκης έμαθα, κρατά και ημερολόγιο με τις τοπικές εορτές . Κάθε μέρα σβήνει και από μία … Δεν χάνεις πανηγύρι για πανηγύρι, θαμών και παρών μετά της συζύγου και φυσικά μετά του Μάκη και της Μπάρμπι, βεβαίωςμ βεβαίως.

     Κάθε μέρα Γιώργο μας, με ανείπωτη λαχτάρα περιμένω να δω τα δελτία τύπου που αναρτήσεις στο διαδίκτυο, τις δεκάδες φωτογραφίες σου που συντρώγεις με τοπικούς κοτζαμπάσηδες, παπάδες, παράγοντες, πολιτικάντηδες και «επώνυμους» τζαμπαζήδες μέχρι τις πρωινές ώρες . Εύγε!!! Και Πάλι Εύγε Βουλευτή μας, μόνο ΕΣΥ συνάδεις με το Εθνικιστικό ιδεώδες .ΕΣΥ που δίνεις ένδοξες μάχες στα ηρωικά χαρακώματα της Πόσης!! και της Βρώσης!! και μεταξύ Τυρού!! και Αχλαδιού!! μάχεσαι με ηρωική αυταπάρνηση για τα Εθνικιστικά μας ιδεώδη!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (δις)

     Επίσης, με τρεμάμενα από συγκίνηση χέρια, κράτησα το προεκλογικό σου έντυπο που φωτογραφίζεσαι χαμογελώντας με τον Κοδέλα και τον Ανδριανό. Εύγε!!! Και πάλι Εύγε ηρωικέ!!! Βουλευτή μας, ΜΟΝΟ αυτά τα εξαίρετα πρόσωπα που συνευρίσκεσαι, σου περιποιούν τιμή. Και κάτι τελευταίο Γιώργο μας…. Έχω παρατηρήσει πολλάκις ότι, όταν προβάλεις την ιδιότητα σου, αυτοαποκαλείσαι ως βουλευτής Αργολίδας και όχι ως Βουλευτής Χρυσής Αυγής Αργολίδας. Γιατί βρε; ντρέπεσαι να λες ότι σαι Χρυσαυγίτης (δεν πιστεύω να έχει να κάνει με τα… «κολητιλίκια που έχεις εδώ και χρόνια με τον Βορίδη);;; Ε!! λοιπόν άστο σε παρακαλώ, άστο τουλάχιστον αυτό για εμάς!!!

     ΕΜΕΙΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ OΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ!!!!!

     ΡΕ ΟΥΣΤ!!!! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!


     Ενας Χρυσαυγίτης"







http://www.paratiritis-news.com/?p=124706#/ms-9/1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.