Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ
ΤΟΝ "ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ"!*


     Σήμερα η αντιεξουσιαστική Αναρχική ομάδα "ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ" εισέβαλε στη πιο αμαρτωλή δημόσια υπηρεσία η οποία είναι ένοχη για τη καταστροφή της δημόσιας περιουσίας, την Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. (Κολοκοτρώνη 1-3, 7ος όροφος, κέντρο) και της απέδειξε ότι και ο απλός πολίτης υποχρεούται να καταστρέφει τους ...καταστροφείς του!


     Έτσι, σήμερα το πρωί, πουρνό -πουρνό με τη δροσούλα, ώρα 08:10 οι Αναρχικοί βιζιτάρανε τους καταστροφείς της δημόσιας περιουσίας και τους έδωσαν ένα μάθημα αιφνιδιασμού αποδεικνύοντας ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ προς όλους τους "ενδιαφερομένους" ότι οι ένοχοι εγκλημάτων κατά του δημοσίου, παρ' όλη τη φύλαξη, δεν πρέπει να νοιώθουν ασφαλείς! Και το κόκκινο χρώμα επισημαίνει την ...ευγενή υπόμνηση!...

     Με ανάρτησή της στην ιστοσελίδα indymedia, η ομάδα «Ρουβίκωνας» ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης, ενώ έχει ανεβάσει και σχετικό βίντεο:

     "Οι σεκιούριτι που φύλασσαν την είσοδο του κτιρίου κρατήθηκαν από μια περιφρούρηση της ομάδας η οποία τους αφαίρεσε τους ασυρμάτους τους και οι σύντροφοι αποχώρησαν ανενόχλητοι. Το κτήριο του ΤΑΙΠΕΔ φυλάσσεται σε 24ωρη βάση από ΔΕΛΤΑδες και ΟΠΚΕ αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν εμπόδισε την επίθεση και την ισοπέδωση του ορόφου...» αναφέρει, μεταξύ άλλων η ομάδα αναρχικών."


     H συγκεκριμένη υπηρεσία με τα τεράστια παρα-οικονομικά συμφέροντα που υπηρετεί, εκπροσωπεί το "πατριαρχείο" της οικονομικής διαπλοκής του δημοσίου και είναι γνωστά καταπελτικά καταγγελτικά δημοσιεύματα που τη βαρύνουν και τα οποία οι επίορκοι δικαστικοί "παρέβλεψαν" διότι το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. υπήρξε διασυνδεδεμένο με τον ίδιο το σύζυγο της Μπακογιάννη, τον Κούβελο (που ξέχασε να δηλώσει την ...εξαγωγή 1.000.000 δολλαρίων... και αθωώθηκε από τους επίορκους δικαστικούς!) κλπ κλπ.



     Την ίδια ώρα που οι "εθνικιστές" του ΚΩΛΟΥ καναπεδιάζονται και επιδίδονται σε ομφαλοσκοπήσεις περί της φυλετικής ...καθαρότητος του τάδε ή δείνα τριτοραϊχικού προτύπου, ή διαξιφίζονται αλληλοπερδόμενοι περί της αξίας του Ιωάννη Μεταξά ή του Γεωργίου Παπαδοπούλου για κανα-ψηφαλάκι, οι αντιεξουσιαστές Αναρχικοί χαστουκίζουν Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ., ΔΕΛΤΑδες, ΟΠΚΕ και κράτος με τον πλέον ηχηρό τρόπο αναφωνούντες προ του "Ρουβίκωνος" ...ΑΝΕΡΡΙΦΘΩ ΚΥΒΟΣ!, ή μάλλον, το ίδιο το διεφθαρμένο κράτος και οι πραιτωριανοί του από το παράθυρο της οδού Κολοκοτρώνη!

     ΕΥΓΕ ζωντανοί! κι αφήστε τους ψόφιους να ομφαλοσκοπούνται και να τραμποκωλιάζονται! Μόνο, την επόμενη φορά, στείλτε μας ένα μήνυμα να  συστρατευθούμε ώστε να μη πετάξουμε από το παράθυρο τα συμπράγκαλα των ατίμων αλλά και τους ίδιους τους άτιμους, επίορκους, καταστροφείς της περιουσίας του λαού μας!



* Αποφεύγουμε τη δοτική για να μη δώσουμε "στίγμα"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.