Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ/ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

     ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΕΥΓΕΝΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ, ΓΑΛΟΥΧΗΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΝΑ ΒOΗΘΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΚΑΙ TA ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤA ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΩΝ. Η ΕΥΡΩΠΗ,ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΩΦΕΙΛΕ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.

     ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΣΤΟ «Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ». ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΠΟΣΑΡΚΟ ΠΑΠΑ ΜΕ ΤΗ ΦΛΟΓΕΡΗ ΜΑΤΙΑ. ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΠΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ Η ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ…

     Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΥΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.  ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΦΙΚΤΟ.

     ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΣΦΥΡΟΚΕΦΑΛΩΝ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ». ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ, ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΠΗΛΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ, ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ. ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΗΣΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ...ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ!

     Η ΑΛΛΑΓΗ «ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ» ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΑΞΗ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΑ ΝΟΣΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΙΚΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ.

     ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ.


ΡΟΪΔΟΔΗΜΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ






Εν συνεχεία αναρτώνται σχόλια που λάβαμε:


12/9/2015,  12:1

     Επιτέλους!!!!!Μετά από συνεχείς  άστοχες ή και espressιακού χαρακτήρα αναρτήσεις,βλέπουμε και μία πραγματικά αξιόλογη: αυτή του κ.Ροϊδοδήμου. Οι χρυσαυγουλίτικες ιστορίες  "κλειδαρότρυπας" απάδουν σχολιασμού, άν και ομολογουμένως, λόγω του περιεχομένου τους δεν προκαλούν σύγχυση στό Ε/Σ αναγνωστικό κοινό. Δημοσιεύσεις όμως "σοβαροφανείς", στις οποίες επιχειρείται "μάκρο" ανάλυση της Ελληνικής οικονομίας από φερόμενο ως κάτοχο διδακτορικού τίτλου σπουδών(?????????), χωρίς ο συντάκτης να έχει καμία σχέση όχι μόνο με  το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο αλλά και γενικότερα με τη μεθοδολογία της επιστήμης(εξ ού και τα ερωτηματικά),θεωρώ ότι μόνο βλάβη μπορεί να προκαλέσουν στο κοινό σας. Η Σ.Ο. αξιολογεί τα πρός δημοσίευση κείμενα ή απλά αρκείται στην αναπαραγωγή της "μπουρδολογίας" ιστότοπων όπως TRIKLOPODIA,GOOFY,COCOBIL κ.α.?  
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 

     Απάντηση ΣΟ: Αγαπητέ κ. Γ. Γιαννακόπουλε, είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να γίνετε συγκεκριμένος για να μπορέσουμε να σας απαντήσουμε και, δυστυχώς, παραμένετε ασαφής.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12/9/2015, 15:22

     Μήπως ο Γιαννακόπουλος στενοχωριέται για τα χάλια της χρυσής αυγής και ντρέπεται να μας το πει; Έλα Γιώργο μη ντρέπεσαι και ψήφισέ την μη το παίζεις όμως τάχα μου υπεράνω γιατί άλλο σου βγαίνει.

Πέτρος Β. (κι εγώ χρυσαυγίτης ήμουν αλλά πήρα χαμπάρι Γιώργο)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12/9/2015, 21:16

     Ο κ. Γιαννακόπουλος ρίχνει μπηχτή κατά του κ. Ηλιακόπουλου και είναι φως φανάρι. Γιατί όμως ο κ. Γιαννακόπουλος δε μας καταθέτει την άποψή του να μας κάνει σοφότερους αλλά απλά καρφώνει τον κ. Ηλιακόπουλο; Μήπως γιατί ο κ. Ηλιακόπουλος ξέφυγε από το μαντρί που φαίνεται να στηρίζει ο κ. Γιαννακόπουλος;

ξεμάντρωτος

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12/9/2015, 21:29

     Σα κάπως θολά μας τα λέει ο Γιώργος Γιαννακόπουλος (σπάνιο όνομα και είμαι βέβαιος και υπαρκτό!). Δηλαδή φιλαράκο σε ενοχλεί η αποκάλυψη των ιστοριών "κλειδαρότρυπας" του μορφώματός σου και δε σε εννοχλεί το ότι το μόρφωμα κατάντησε κλειδαρότρυπα? Άλλωστε η πρώτη θέση στη λίστα της ΧΑ Μεσσηνίας του Κουκούτση απόδειξε την αλήθεια αυτού του κειμένου που (αν δε το ξέρεις ) αναδημοσιεύτηκε από πολλά σάιτ ( http://katerininews.blogy.gr/post/1305-sodoma-kai-gomora-stin-xrysi-aygime-roz-binteo-ekbiase-kai-mpike-stin-lista-proin-boyleytis-tha-friksete) και επιβεβαιώθηκε από άλλα τόσα και συ θίχτηκες που το δημοσίευσε ο Καλέτζης? Αφού είναι μπ@υρδέλο το κόμμα σου τι ζητάς τώρα?

Ν. Φεργαδιώτης

     Απάντηση Σ.Ο. : Δεν πρόκειται περί δημοσίευσης του Συναγωνιστή Αρ. Ηρ. Καλέντζη ο οποίος υπογράφει μετά τηλεφώνου τα κείμενά του αλλά περί συλλογικής.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13/9/2015, 00:12

     Γεια χαρά «Γιώργο Γιαννακόπουλε». Εδώ «Τσε Γκεβάρα» Θέλεις να μας πεις ότι αναρτήσεις όπως οι παρακάτω είναι ανυπόστατες συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής;


     Αντί να προβάλετε έστω και ένα επιχείρημα για να τα ανατρέψετε δείχνετε απλά ότι δε μπορείτε επικαλούμενοι χαρακτηρισμούς όπως «κλειδαρότρυπα» αλλά έτσι τα ανεβάζετε πολύ πιο πάνω στην εκτίμηση μας. Κρίμα που δε μπορείτε να βγάλετε κιχ μετά από τόσες κολοτούμπες και να σας πηγαίνει σπρώχνοντας η Ντόρα στο γκρεμό. Κρίμα.

ΘΗΣΕΑΣ


     Απάντηση Σ.Ο.: Θησέα, μένουμε …εμβρόντητοι με το 'απάνθισμα' και θα σου αναθέσουμε τα περιεχόμενα ειδικής ...«επετηρίδας» των αναρτήσεών μας! Σε κάθε περίπτωση, σε ευχαριστούμε! Kαι προς ενημέρωσή σου ο Συναγωνιστής κ. Γ. Γιαννακόπουλος είναι υπαρκτό πρόσωπο και αυτό είναι και το πραγματικό όνομά του. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13/9/2015, 10:39

     Προσπάθησα χτες βράδυ να τηλεφωνήσω στον κ. Καλέντζη αλλά δεν απάντησε. Ίσως γιατί κάλεσα με απόκρυψη. Θέλω να σας συγχαρώ για τις αναρτήσεις σας και για την ανάρτηση του συναγωνιστή Ροιδοδήμου που αγωνίστηκε από παιδί για τις ιδέες του και κάθισε κι αυτός στο εδώλιο από το καραμανλικό κράτος. Είναι σημαντικό να παραμένουμε ίδιοι πάντα όπως ταιριάζει σε αγωνιστές.

Μάνθος

     Απάντηση Αρ. Ηρ. Καλέντζη : Αγαπητέ Συναγωνιστή (και θυμάμαι ποιος είσαι) απαντώ πάντοτε στο τηλέφωνο, είτε με απόκρυψη (διότι πολλοί μου τηλεφωνούν και από φυλακές όπου υπάρχει απόκρυψη) είτε χωρίς, αλλά συμβαίνει να μετακινούμαι συχνά από την κυρίως κατοικία μου στο Αναγνωστήριό μου το οποίο βρίσκεται κοντά, ξεχνώντας να πάρω μαζύ και το τηλέφωνό μου. Σου ζητώ συγγνώμη για την παράλειψη, αλλά μπορείς να με ξανακαλέσεις όποτε θέλεις. Αναφορικώς με τις επισημάνσεις σου, πράγματι, ο χρόνος τεκμηριώνει την αυθεντικότητα όχι των τιτλούχων "αγωνιστών" αλλά όσων αγωνιζόμαστε επιτελώντας το αυτονόητο χρέος μας ως λόγον υπάρξεως. Έρρωσο!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14/9/2015, 11:24

     Τα σχόλια του Γ. Γιαννακόπουλου με αφορμή το κείμενο Σας περί μεταναστευτικού/προσφυγικού μεταξύ άλλων , περιέχουν επικρίσεις σε «σοβαροφανείς» δημοσιεύσεις (στον ιστότοπο Σας, που ευτυχώς δεν απαξιώνει!)  που επιχειρούν «μακρο»ανάλυση της Ελληνικής Οικονομίας από κάτοχο διδακτορικού τίτλου σπουδών. Οι επικρίσεις του προαναφερομένου αφορούν εμένα και το δημοσιευθέν στον ιστότοπο Σας άρθρο μου «γιατί δαιμονοποιείτε την δραχμή» όπως και άλλοι αναγνώστες ορθώς επεσήμαναν, παρ’ ότι ο Κος Γ. Γιαννακόπουλος δεν είναι συγκεκριμένος, αλλά περιγράφει….. .
     Θέλοντας μόνο να καταπραΰνω το μένος του Κου Γ. Γιαννακόπουλου, γιατί τόλμησα να εισέλθω σε άλλα πεδία που δεν είναι του γνωστικού μου αντικειμένου, υπογραμμίζω πως δεν απέκρυψα ποτέ τις πηγές μου, τουναντίον ανέφερα,  σε ποια σημεία στηρίζω την δική μου επιχειρηματολογία.
     Θα είχε νόημα λοιπόν η κριτική του πρώτον, αν με κατονόμαζε και δεν εξαπέλυε αορίστως τους μύδρους του, αλλά στην συνέχεια αν αντιπαρατίθετο με ειδική οικονομολογική αντιπρόταση στις θέσεις μου και κατ’ επέκταση του καταξιωμένου στο τραπεζικό γίγνεσθαι Διεθνούς εμβέλειας τραπεζίτη- οικονομολόγου Σπύρου Λαβδιώτη, πρώην Διοικητή της Τράπεζας Καναδά.
     Επισημαίνω όμως ότι δεν απηχεί επιστημοσύνη να ειρωνεύεσαι τον ιστότοπο απ’ όπου αντλήθηκαν οι κρίσιμες σκέψεις, (ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ) να αποκρύπτεις όμως την πηγή, που ήταν το εξέχον άρθρο του Σπύρου Λαβδιώτη (Να γιατί θα έχουμε ανάπτυξη με εθνικό νόμισμα).
     Η απόκρυψη κρίσιμων στοιχείων αποπροσανατολίζει τους αναγνώστες, γι’ αυτό και ίσως και εκείνοι με την σειρά τους εξαπέλυσαν δριμεία κριτική σε βάρος του.
     Πάντως η διάδοση σκέψεων βασισμένη σε στέρεες πηγές δεν είναι απαγορευμένη, ούτε χωρίς αντίθετη επιχειρηματολογία απορριπτέα.  Ούτε πολύ περισσότερο  η ειδίκευση του συντάκτη σε συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο  (οι Γερμανοί ομιλούν περί Fachidiots) αποτελεί πάντοτε πανάκεια για την ορθότητα των σκέψεων….! 


Ηλίας Ηλιακόπουλος

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14/9/2015, 12:21

     Ο Ηλιας Ηλιακοπουλος είναι γνωστός ακροδεξιός έφυγε από το ένα μαντρί και πήγε στο άλλο μαντρί πάντως της φωτογραφίες που έχει βγει παρεουλα με το νδουλο δεξιό αβραμόπουλο δεν της βγάζετε και εκτός της ακροδεξιάς χρυση αυγη υπάρχει και η ακροδεξιά του ζαφειροπουλου και ΣΙΑ

Αυτονομος

     Aπάντηση Σ.Ο.: Αγαπητέ Αυτόνομε σε ευχαριστούμε για το μήνυμά σου, όμως, στην Ελλάδα κάποτε θα πρέπει κάποιοι να μάθετε να επικοινωνείτε όπως στον, υπόλοιπο, ανεπτυγμένο Κόσμο! Το να μας κατηγορείς ότι "δε βγάζουμε τις φωτογραφίες" που εσύ επικαλείσαι είναι απολύτως άτοπο! Εφ'  όσον διαθέτεις παρόμοιες φωτογραφίες και θέλεις να τις δημοσιεύσουμε να μας τις στείλεις και αν δεις ότι δε τις δημοσιεύουμε κάκισέ μας, μη το κάνεις όμως εκ των προτέρων και ατόπως διότι συ εκτίθεσαι!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14/9/2015, 21:47

     http://www.laos.gr/homepage/item/997-2015-01-13-10-50-26  

     η φωτογραφία κάτω κάτω.

Αυτονομος

     Απάντηση Σ.Ο.: Aγαπητέ Αυτόνομε, σε ευχαριστούμε για το μήνυμά σου και για το σύνδεσμο! Δυστυχώς όμως, ενώ εσύ επικαλείσαι κάποιες φωτογραφίες του κ. Η. Ηλιακόπουλου με τον Αβραμόπουλο ["της φωτογραφίες που έχει βγει παρεουλα με το νδουλο δεξιό αβραμόπουλο"] ο σύνδεσμος τον οποίο επικαλείσαι καταλήγει σε μία φωτογραφία του κ. Η. Ηλιακόπουλου με τον πολιτευτή του ΛΑΟΣ κ. Μυλωνάκη τον οποίο, προφανώς, μπέρδεψες με τον Αβραμόπουλο.  Η φωτογραφία είναι αυτή:


     Eπειδή πιστεύουμε ότι το λανθάνειν ανθρώπινο, θα πρέπει να εντοπίσεις κάποια φωτογραφία του κ. Η. Ηλιακόπουλου με τον Αβραμόπουλο ή, ευθαρσώς, να ανακαλέσεις, ζητώντας του συγγνώμη. 

     Και, νομίζουμε, ότι ως Έλληνες δε στερούμεθα θάρρους να αποκαταστήσουμε τα σφάλματά μας!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14/9/2015, 23:20

     Οκ έκανα λάθος μπέρδεψα πρόσωπα υπάρχει μεγάλη ομοιότητα άλλα δεν αλλάζει ότι έφυγε από το αντιφασιστικο μόρφωμα της χρυσης αυγης και πήγε στο ΛΑ.Ο,Σ στα κολληταρια της νδ και η ΧΑ και το ΛΑ.Ο.Σ.

Αυτονομος

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


15/9/2015, 02:20

     ντρέπομαι διαβάζοντας επικρίσεις του ενός εθνικιστή εναντίον του άλλου αλλά όχι του ενός αναρχικού εναντίον του άλλου. Ντρέπομαι όταν βλέπω τους ανάρχες μια γροθιά απέναντι στο σύστημα και τους εθνικιστές να γονατίζουν μπροστά στο σύστημα. Όταν κάνω χαρτογράφηση των σχέσεων των γνωστών εθνικιστών βλέπω ότι δεν υπάρχει ευθεία γραμμή να συνδέει έστω δύο από αυτούς. φανταστείτε ενωμένους το Καλέτζη με το Πλεύρη το Μιχαλολιάκο με το Καλέτζη και το Πλεύρη το Κασιδιάρη με το Καρατζαφέρη και όλους μαζί με την εκκλησία. θα σαρώναμε.

Χριστόδουλος


     Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη: Αγαπητέ Χριστόδουλε, μέσα σε λίγες γραμμές κατάφερες να συνθέσεις την επιτομή του … «Παρά φύση» διότι ο υπογράφων ούτε στην ΥΠ.Ε.Α. και στη Κ.Υ.Π. δούλεψα επί χρήμασι καταδίδοντας Συνέλληνες όπως ο Κώστας Πλεύρης, ούτε στις κωλοτούμπες εθίστηκα όπως ο Νίκος Μιχαλολιάκος για λίγα ψηφαλάκια και άτοκο δημόσιο δάνειο μετά βουλευτικής αποζημιώσεως. Ένας φτωχός και μόνος αλογατάρης είμαι και, το κυριότερο, δεν είμαι και …εθνικιστής. Πάρε, όμως και συ όρκο ότι δεν είσαι ο Ξηρός και δε …τρολάρεις…?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15/9/2015, 14:13

     Πάντως πρώτη φορά έχω δει προσφυγές με I-phone κινητό και να κάνουν selfie.Εποικισμός σε όλη την Ευρωπη από αλλόφυλους  θέλουν να εξαφανίσουν τους λευκους.

Αυτονομος

     Aπάντηση ΣΟ.: Κατά την ίδια λογική και οι Έλληνες πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία του '22 κουβαλώντας μαζί τους όλα τους τα κοσμήματα, τις εικόνες και τα όσα πολύτιμα είχαν (και είχαν πολλά, διότι ήσαν πλουσιότατος πληθυσμός) δεν ήσαν πρόσφυγες αλλά περιοδεύοντες Κροίσοι.  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


15/9/2015, 14:15


Αυτοί σας φαίνονται για κακόμοιροι πρόσφυγες

Αυτονομος

     Aπάντηση Σ.Ο.: Αγαπητέ Αυτόνομε, μπορεί να είσαι ο,τιδήποτε, ακόμη κι ένας μαθητευόμενος προβοκάτορας, όμως Εθνικοσοσιαλιστής προφανώς ΔΕΝ είσαι διότι ο Εθνικοσοσιαλιστής έχει σφαιρική γνώση του Κόσμου και. κυρίως, νοημοσύνη ώστε να καταλάβει ότι μία σκηνή βίας στη Γερμανία δεν σχετίζεται με το προσφυγικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η χώρα μας για την οποία αγωνιούμε και στην οποία αναφερόμαστε. Επειδή, λοιπόν, δε μας αρέσει το τρολάρισμα θα σε βοηθήσουμε να καταλάβεις ποιοί είναι οι πρόσφυγες με φωτογραφίες πρόσφατες από το λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ κι όποτε θέλεις στη διάθεσή σου για να καταλάβεις περισσότερα και, κυρίως, ότι εδώ οι σουλατσαδόροι δε μπορούν να προβοκάρουν! Πάρτες λοιπόν τις φωτογραφίες των προσφύγων από τη Συρία στο Πειραιά, προχθές:






     Kαι αν ακόμη η νοημοσύνη σου δε σε βοηθά να διακρίνεις τη διαφορά μεταξύ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ και ΠΡΟΣΦΥΓΑ ζήτησέ μας να επανέλθουμε. Και να θυμάσαι ότι οι πρόσφυγες δεν είναι ούτε "κακόμοιροι" ούτε "καλόμοιροι" αλλά ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΡΗΖΟΝΤΕΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ, όπως θα χρειαζόσουν και συ αν βρισκόσουν στη δύσκολη θέση τους, όπως χρειάστηκαν και οι παππούδες μας που βρέθηκαν σ'  αυτή τη θέση.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15/9/2015  σωρεία μηνυμάτων από Αυτόνομο που μόνο "αυτόνομος" δε δείχνει...

     Αγαπητέ Αυτόνομε,

     Επειδή αυτό το Ιστολόγιο δεν είναι περιστερεώνας όπου μπορούν να κουτσουλάνε οι ταχυδρομικές περιστέρες της Μοσσάντ, ο καταιγισμός ισλαμοφοβικών ιαχών που προσπάθησες να μας σερβίρεις υπό μορφή "αυτόνομων μηνυμάτων" υπηρετώντας τη γωνιακή πρεσβεία του Π. Ψυχικού, σιτεύει στο e-mail μας, φασιστικότατα λογοκριμένος. Η εβραϊκή σεναριογραφία  της "τζιχάντ", των "δίδυμων πύργων" και των λοιπών "inside stories" μπορεί να σέρνει από τη μύτη τους ηλιθίους αλλά σε αυτό το Ιστολόγιο ηλίθιοι δεν ευδοκιμούν, οπότε, τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία. Δε φτάνει που δημιούργησες προβλήματα επικαλούμενος ανύπαρκτα πρόσωπα σε άσχετες φωτογραφίες, δε φτάνει που μας έστειλες άλλες φωτογραφίες από τη Γερμανία προσπαθώντας να μας πείσεις ότι αφορούν στην Ελλάδα τώρα δολώνεις και τη παγίδα της ισλαμοφοβίας νομίζοντας ότι εδώ λιμνάζει ο Γερμενής και θα τσιμπήσει το τυράκι. Μα, καλά φιλαράκο τόσο προχειροδουλειά κάνετε εκεί στη γωνιακή; Kαι για να εξηγούμεθα: αν ξαναενοχλήσεις με e-mails θα αντιμετωπίσεις τον έλεγχο της Google, διότι η διεύθυνσή σου, ήδη, μπήκε στα spam. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.