Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΑΣ!
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

     Όταν κάποιοι επιχειρούν να μπουν στη Βουλή από το γκαράζ κάποιοι άλλοι εκπαραθυρώνονται από τον φεγγίτη και αυτά τα σκηνικά δε χαρακτηρίζουν "κινήματα" αλλά "κουνήματα" τραβεστί διατοιχιζομένων ...ιππαστί στη κουπαστή, λίγο πριν το οριστικό φουντάρισμα! Και το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής καθημερινά αποδεικνύεται ολοένα και περισσότερο ομαδικό τραβεστιλίκι που οδειγεί στο πάτο όχι τον οπαδικό εσμό του αλλά τον ίδιο τον Ελληνικό Εθνικισμό!

     Λίγα εικοσιτετράωρα πριν αναφερθήκαμε στα "κρυφά" εσωκομματικά της Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας, της Χρυσής Αυγής, που (και αυτή!) βρίσκεται σε πλήρη διάλυση εξ αιτίας των αθλίων επιλογών κατόπιν εκβιασμών στους οποίους υποκύπτει ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Ένας "τοσούτον" ευάλωτος κομματάρχης θα έπρεπε ήδη να είχε αποσυρθεί στο γειτονικό του καφενείο και να παραχωρήσει την (όποια...) πρωτοβουλία στους επερχομένους αλλά ο ανθυπογραμματέας της Χρυσής Αυγής προτιμά να επισκέπτεται το Τμήμα Εκτάκτων Περιστατικών του 251 ΓΝΑ προς αντιμετώπιση καρδιολογικών προβλημάτων τα οποία του προξενεί η συμπεριφορά του λίαν "οικείου" περιβάλλοντός του, αντί να πράξει το αυτονόητο.

     Ευάλωτος, λοιπόν, σε εκβιασμούς, ο Νίκος Μιχαλολιάκος σύρεται σε αποφάσεις τραγικές για τη "στελέχωση" του μορφώματός του ήδη δέσμιος της Νέας Δημοκρατίας η οποία έχει αρχίσει να "καταπίνει" την ανύπαρκτη πια Χρυσή Αυγή της οποίας η (όποια)  δυναμική είναι πλέον ανεπίστρεπτο παρελθόν! Δέσμιος των "αταξιών" του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος, ο Νίκος Μιχαλολιάκος εν όψει εκλογών σύρεται από τη Νέα Δημοκρατία στη στελέχωση των τοπικών οργανώσεών του με ...νεοδημοκράτες οι οποίοι μεθοδικά εκτοπίζουν τα καθιερωμένα στελέχη της πρώην Χρυσής Αυγής στο "δρόμο" της αφομοίωσής της από τη Νέα Δημοκρατία. Ηχηρό παράδειγμα η Τ.Ο. Καλαμάτας, η οποία, πλέον στελεχώνεται με νεοδημοκράτες που "εκπαραθύρωσαν" μαζικά τους μέχρι τώρα καθιερωμένους χρυσαυγίτες!

     Τέσσερα εικοσιτετράωρα πριν (6 Σεπτεμβρίου 2015) αναρτήσαμε σχετικό άρθρο με στοιχεία για τη φύση των εκβιασμών που μπορεί να δέχεται ένας κομματάρχης. Σήμερα, 10 Σεπτεμβρίου 2015, η τοπική διαδικτυακή εφημερίδα της Καλαμάτας "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ on line.gr" επιβεβαιώνει την ανάρτησή μας  ως ακολούθως:





     Σοβαρή εσωκομματική κρίση ξέσπασε στη Χρυσή Αυγή της Καλαμάτας, καθώς παραιτήθηκαν 4 από τα 5 μέλη του Συμβουλίου της Τοπικής Οργάνωσης. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας, τα μέλη αυτά διαφώνησαν με το ψηφοδέλτιο της Χ.Α. στο νομό.

     Αντιδρούν κυρίως στην απόφαση της ηγεσίας της Χ.Α. να θέσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου στη Μεσσηνία το Δημήτρη Κουκούτση, ενώ στρέφονται και κατά άλλων υποψηφίων, των Γιώργου Γιαννακόπουλου, Δημήτρη Αδαμόπουλου και Γιάννη Ζαφειρόπουλου, αναφέροντας ότι μέχρι πρόσφατα ήταν στελέχη της Ν.Δ.

     Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση παραίτησης του Αχιλλέα Μαστορίδη, πρώην υπεύθυνου Διοικητικής Μέριμνας στην Τ.Ο. Καλαμάτας. Κάνει λόγο για «επαίσχυντο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό» και μεταξύ άλλων αναφέρει:

     «Κουκούτσης Δ.: Παιδί της ΟΝΝΕΔ και του Σαμαρά (γι' αυτό προφανώς και μετά την 8ωρη απολογία του, η διαδικασία τού φάνηκε ''... άψογη και δεν έχουμε κανένα παράπονο…''), "… οι συντοπίτες μου είναι κότες...'', ''... δεν βγαίνω με 6.500 ευρώ/μήνα...'', ''...καίει πολλά η Μερσεντές…'', δηλώσεις στην Τ.Ο. Νίκαιας 12/2012 (ethnos.gr). Οικονομική βοήθεια στην Τ.Ο. Καλαμάτας από τον 6/2012 έως τις 7/9/2015: 340 ευρώ. Επί μήνες το 2014 προσπαθούσε να αποτρέψει συναγωνιστές να προσέλθουν στα γραφεία της Τοπικής, με επικεφαλής τον αδελφό του. Κατά τη διάρκεια των εκλογών του Ιανουαρίου και ορμώμενος από την ενασχόληση του νυν γραμματέα της Τοπικής με το Rotary Καλαμάτας (ο γραμματέας έχει δηλώσει με δημοσίευση σε τοπική εφημερίδα πως δεν είναι πια μέλος από το 2012), διέδιδε πως ο νυν γραμματέας της Τοπικής είναι ''μασόνος'' προκειμένου να τον βλάψει πολιτικά.

     Γιαννακόπουλος Γ.: Γνωστός νδούλος του νομού μέχρι και τις παραμονές των εκλογών του '12 που είδε φως και μπήκε:  ''…Οχι απλά όσοι γνωρίζουν καλά τα νεοδημοκρατικά μεσσηνιακά πράγματα της Μεσσηνίας, περιμένουν με ενδιαφέρον να …αντικρίσουν τις αντιδράσεις, μετά τον αποκλεισμό τους, πρωτίστως των Γιώργου Γιαννακόπουλου και Αντωνίας Μπούζα και, έπειτα, του Παύλου Ιωαννίδη. Οι δύο πρώτοι χαρακτηρίζονται "άνθρωποι του Σαμαρά" (τουλάχιστον μέχρι εχθές), που μάλιστα είχαν προβεί σε σχετικές προπαρασκευαστικές προεκλογικές κινήσεις", pelopsnews.gr 18/4/2012. Γραμματέας της Τοπικής, δήθεν θύμα λεκτικού bullying του Κουκούτση.

     Αδαμόπουλος Δ.: Αλλος ένας νδούλος τον οποίο 3μισι χρόνια παρουσίας μου στην Τοπική, δεν τον έχω δει ποτέ!!!.Ζαφειρόπουλος Ι.: Πυρηνάρχης Μεσσήνης και υποστηρικτής, μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 τουλάχιστον, της συνεργασίας της Χ.Α. με την ΝΔ (;;;!!!).(Ποιον νδούλο θα πάρει αγκαζέ άραγε αν εκλεγεί ποτέ;).Δράσεις Μεσσήνης από καθόλου έως ελάχιστες που και αυτές διενεργήθηκαν παρασιτικά. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι ανάξιοι σχολιασμού αφού παίζουν εν γνώσει τους τον ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου».

     Ο Αχ. Μαστορίδης επισημαίνει πως «η παραίτησή μου είναι ανιδιοτελής, ποτέ δεν είχα αξιώσεις για βο(υ)λευτιλίκια και ήρθε την στιγμή που ο Ν. Μιχαλολιάκος είναι εκτός φυλακής και ενήμερος για όλους και για όλα. Φιλικά να σε ενημερώσω πως οι ΦΟΝ είναι ''εντός των πυλών'', Νίκο» και καταλήγει: «Χαιρετώ με τεταμένη την δεξιά τους έντιμους και άξιους! Ζήτω η νίκη των Ελλήνων Ε/Σ!».

     Ο Ιωάννης Δαβίλλας, πρώην υπεύθυνος κινητοποίησης της Τ.Ο. Καλαμάτας, αναφέρει ότι «διαφωνώντας ιδεολογικά με τους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής στο Νομό Μεσσηνίας και μην μπορώντας να συστρατευτώ μαζί τους, ούτε βέβαια δύναμαι να τους βοηθήσω προεκλογικά, αποχωρώ από την Τ.Ο. Καλαμάτας». Και δηλώνει «αμετανόητος εθνικιστής μέχρι την τελική νίκη των Ελλήνων».


     Ζητήσαμε την άποψη του Δημήτρη Κουκούτση, που είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Χ.Α. στη Μεσσηνία για τις παραιτήσεις. Ο Δ. Κουκούτσης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Κάποιοι επιθυμούν τη Χρυσή Αυγή στο 0,25%, περιθωριακή κι έξω από την κοινωνία. Εμείς στηρίζουμε ένα εθνικιστικό κίνημα, ανοιχτό στην κοινωνία με ευπρέπεια, δυναμική και δυνατό στην ελληνική κοινωνία. Η Χρυσή Αυγή δεν έχει ανάγκη κανέναν μας όσο την στηρίζει ο ελληνικός λαός». 

[http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/kommata/item/75982-esokommatiki-krisi-paraitiseis-sti-xrysi-avgi-kalamatas]


     Όταν ο Κασιδιάρης τα έκανε πλακάκια με το Μπαλτάκο τον οποίο ΔΗΘΕΝ ..."μαγνητοφωνούσε" (!) είχε δρομολογηθεί η αφομοίωση της Χρυσής Αυγής από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά οι ηλίθιοι οπαδοί της δεν ήθελαν να καταλάβουν ΠΩΣ ο Μπαλτάκος καλούσε στο "άντρο" του τον Κασιδιάρη και του "άνοιγε τη καρδιά του" και, κυρίως, το τι σήμαινε μια ...προηγηθείσα ...υπόκλιση!



     Eμείς θα επαναλάβουμε ότι το διεφθαρμένο δημοκρατικό σύστημα το οποίο δημιούργησε και στηρίζει τη Χρυσή Αυγή θα την οδηγήσει στο ικρίωμα, μαζί με τους ηλίθιους που την ακολουθούν ώστε να αποκεφαλίσει οριστικά μαζί μ'  αυτή και τον Ελληνικό Εθνικισμό! Τα όσα μέχρι στιγμής επικαλέσθηκε αυτό το Ιστολόγιο επαληθεύθηκαν, σύντομα και ο τραγικός επίλογος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.