Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" 
ΕΚΛΕΓΕΙΣ "ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"


ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ 
Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 
ΟΤΙ ΗΓΕΙΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣ 
ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ;

     Βομβαρδιζόμαστε με ηλεκτρονικά μηνύματα αλλά και προσωπικά τηλεφωνήματα ενδιαφερομένων να μάθουν "Γιατί ο Νίκος Μιχαλολιάκος που μέχρι τώρα κρατούσε αρνητική στάση σε κάθε ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα, δύο μέρες προ των εκλογών παραδέχτηκε τελικά την πολιτική ευθύνη του κόμματός του;"

     Όσοι θυμούνται τα τρένα στη κατοχή μπροστά από την ατμομηχανή προέτασσαν μια "κλούβα" (όπως την αποκαλούσαν) με έγκλειστους επιβάτες οι οποίοι, σε περίπτωση ναρκοθέτησης, θα σκοτώνονταν πρώτοι και θα σώζονταν ο κυρίως συρμός. Έτσι και οι ναρκοθετήσεις αποτρέπονταν και ο συρμός ήταν ασφαλής! Η Χρυσή Αυγή, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η "κλούβα" της Νέας Δημοκρατίας που πρόκειται να αναλωθεί για να προχωρήσει στη τροχιά της η ντόπια δεξιά που διαχειρίζεται η Νέα Δημοκρατία!

     Στη περίπτωση της Χρυσής Αυγής, ήδη από πολύ καιρό έχουμε καταδείξει ότι η Χρυσή Αυγή δεν αποτελεί αυτοτελές κόμμα αλλά είναι ένας "προωθητικός αποσβεστήρας" της νεοδημοκρατικής δεξιάς την οποία αβαντάρει εμφανίζοντας τους κινδύνους που εγκυμονεί μία ακροδεξιά την οποία επιτυχώς η χρυσή Αυγή υποδύεται.

     Όλες οι μέχρι σήμερα πράξεις και παραλείψεις της Χρυσής Αυγής έδειξαν μια παράταξη αναξιόπιστη η οποία αρνείται το παρελθόν της, να συνομιλεί πολύ στενά με το πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας (Μπαλτάκος) και όταν η σχέση αποκαλύπτεται να δικαιολογείται ως "ηχογράφηση" (λες και δε παραμένει ενδεικτική η οικειότητα μιας de profundis επαφής σε ιδιαίτερο γραφείο Κασιδιάρη-Μπαλτάκου), να υποκλίνεται βαθύτατα ο Μιχαλολιάκος στη ...Μπακογιάννη και να παρουσιάζεται ένα κομματικό σύμφυρμα χωρίς ιδεολογία, χωρίς επιτελείο, χωρίς πρόγραμμα και χωρίς λόγο υπάρξεως, παρασύροντας το (ποιοτικώς) κατακάθι ενός σώματος ψηφοφόρων αγόμενο και φερόμενο προς μία "άγνωστη" κατεύθυνση... Είναι, όμως, "άγνωστη" αυτή η "κατεύθυνση"; Τι προοπτική μπορεί να έχει ένα κομματικό μόρφωμα που βασίζεται σε έναν Γερμενή, σε έναν Παναγιώταρο και σε μία Ζαρούλια;... Αν, αύριο το πρωί η Χρυσή Αυγή κατάφερνε να πάρει την εξουσία θα όρκιζε τον Γερμενή ...υπουργό Δικαιοσύνης, τον Παναγιώταρο ...υπουργό εξωτερικών, ή, μήπως τη Ζαρούλια ...υπουργό Παιδείας; Ασφαλώς και η Χρυσή Αυγή γνωρίζει ότι ΠΟΤΕ δε θα πάρει την εξουσία γι αυτό αρκείται σε Γερμενήδες, Παναγιώταρους και Ζαρούλιες διότι ξέρει πολύ καλά ότι αποτελεί παρελκόμενο της Νέας Δημοκρατίας με σκοπό το προίκισμά της με τους χρυσαυγίτες ψηφοφόρους στη κρίσιμη στιγμή και αυτή η κρίσιμη στιγμή φάνηκε ότι ήρθε!



     Παράλληλα με γραμμή καταγωγής του ίδιου του Νίκου Μιχαλολιάκου από τη Νέα Δημοκρατία (πατέρας, εξάδελφος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και δήμαρχος Πειραιά με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, άλλος ξάδερφος στο ιδιαίτερο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά... κλπ κλπ) τεκμαίρεται αναμφισβήτητα ο δεσμός μεταξύ Χρυσής Αυγής και Νέας Δημοκρατίας τον οποίο θίξαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας.

     Ήδη ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής (Επιτήδειος) προετοίμασε τους χρυσαυγίτες για την αφομοίωση του κόμματός του από τη Νέα Δημοκρατία! Οι τοπικές οργανώσεις και τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής βρίθουν από νεοδημοκράτες


O Mιχαλολιάκος και ο Κασιδιάρης αρθρογραφούν στη "ΠΕΝΑ"
όργανο της Ντόρας Μπακογιάννη

     Δύο μέρες προ των εκλογών και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος παραδέχεται δημόσια ότι ηγείται κόμματος ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ενώ μέχρι σήμερα μιλούσε για "στημένες" διώξεις και "καθαρά χέρια"! Ξαφνικά ο "πεντακάθαρος" γελωτοποιός παραδέχεται την ευθύνη του (και μάλιστα την ΠΟΛΙΤΙΚΗ!) σε μία ΕΙΔΕΧΘΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ στιγματίζοντας έτσι, όχι μόνον αυτούς που ήδη τον ακολουθούν αλλά και αυτούς που επρόκειτο να τον ακολουθήσουν ψηφίζοντας σε δύο ημέρες το κόμμα του! Αλλά, ακριβώς γι αυτούς τους τελευταίους προορίζεται η ομολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου ώστε να κατευθυνθούν προς τη Νέα Δημοκρατία εν όψει κρίσιμων εκλογών και σχεδόν βέβαιης ήττας του δεξιού "μαντριού"!

     Είναι δεδομένο ότι με την παραδοχή της ευθύνης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής σε μία ειδεχθή δολοφονία, μόνον αύξηση των εκλογικών ποσοστών της Χρυσής Αυγής στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου δεν είναι λογικό να αναμένεται! Αλλά και κόσμος που θα την ψήφιζε είναι δεδομένο ότι ανήκει στη δεξιά της οποίας ως εναλλακτική της Χρυσής Αυγής δεν είναι παρά η Νέα Δημοκρατία διότι αποτελεί το κορμό του δεξιού χώρου αλλά και διότι οι λοιποί "δεξιίζοντες" (ΑΝΕΛ κλπ) ήδη εφθάρησαν. Έτσι λοιπόν, όταν ο κομματάρχης Νίκος Μιχαλολιάκος "καίει" ως εγκληματική τη Χρυσή Αυγή, δείχνει στους ψηφοφόρους του τη πόρτα της Νέας Δημοκρατίας, ασφαλώς, με ανταλλάγματα τα οποία δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε επακριβώς αλλά είναι ορατά τοις πάσι!

Ο νεοδημοκράτης επικεφαλής της ...Χρυσής Αυγής Μεσσηνίας
Δημήτρης Κουκούτσης
που με συνήγορο τον Προκόπη Παυλόπουλο 
στράφηκε εναντίον του εκλεγμένου υποψηφίου της
 ...Χρυσής Αυγής Μεσσηνίας!

     Και στο παρελθόν του ο Νίκος Μιχαλολιάκος προβοκάρησε τον Ελληνικό Εθνικισμό με αντάλλαγμα την εξαφάνιση του ποινικού του φακέλλου και την ουδέποτε διεξαγωγή της δίκης του για την υπόθεση εκείνη τη παλιά...  Σήμερα, πολύ πιο ώριμος αλλά εντελώς "τελειωμένος" ως "πολιτικός" και πάντοτε με μία οικογένεια-παραφερνάλιο της Νέας Δημοκρατίας, μπορεί να παζαρεύει καλύτερα κι αλλοίμονο στους εξαπατημένους, πανηλίθιους, οπαδούς! Γι  αυτό και σήμερα λέμε:



ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" 
ΕΚΛΕΓΕΙΣ "ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 
ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ
Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΤΟΥ 
ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.