Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΕΤΡΑΠΛΗ, ΣΤΥΓΝΗ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ



     Όταν ένας εσμός χωρίς Αξίες, χωρίς Ιδανικά, χωρίς Παιδεία και χωρίς λόγο υπάρξεως κατασκευάζεται τεχνηέντως από το ίδιο το δημοκρατικό σύστημα μέσα σε μία δημοκρατική κοινωνία προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως «φασιστικό παράδειγμα προς αποφυγή», τότε, σίγουρα μιλάμε για τη Χρυσή Αυγή η οποία απεδείχθη εκτροφείο εγκλήματος (και όχι, απλώς, «εγκληματιών»…) σε μία ακόμη περίπτωση η οποία πέρασε απαρατήρητη υπό τη συγκάλυψη (και αυτή!) του ιδίου του συστήματος.

Με «εύγλωττη» τη συνθηματολογία της Χρυσής Αυγής

και στο χώρο του … «σιδεράδικου» (γυμναστηρίου).

     Δε πάει πολύς καιρός από τότε που η κοινή γνώμη συγκλονίστηκε από μία διπλή δολοφονία δύο «γυμναστών» με πολλά και «εύγλωττα» τατουάζ που ένα βράδυ έπεφταν νεκροί κάπου στη Μεσσηνία. Και δε πέρασαν παρά μερικά εικοσιτετράωρα μέχρι τη σύλληψη των δολοφόνων τους που δεν ήσαν άλλοι από δύο μαθητές καλών οικογενειών και με λαμπρό μέλλον σπουδών εν όψει πανελλαδικών εξετάσεων. Κοινός παρονομαστής και των τεσσάρων πρωταγωνιστών της διπλής δολοφονίας ο χρυσαυγιτισμός τους, που αρχικά, προσπάθησαν όλοι να αποκρύψουν αλλά, δυστυχώς, για το μόρφωμα, δεν έγινε κατορθωτό να αποκρυβεί!



     Ο λόγος της διπλής δολοφονίας υπήρξε οικονομικός! Τα δύο θύματα είχαν αναλάβει να προμηθεύσουν αναβολικά στους δύο νεαρούς δράστες οι οποίοι πάσχιζαν να αναπτύξουν φαρμακοδιεγερτικώς (!) το μυικό όγκο τους, ώστε να γίνουν καλύτερα αποδεκτοί στο μαντρί της Χρυσής Αυγής στο οποίο το βασικό κριτήριο εισδοχής είναι τα μούσκουλα και τίποτε άλλο! Δυστυχώς τα δύο θύματα δε φάνηκαν συνεπή στη παραγγελία των αναβολικών αν και είχαν εισπράξει τα αντίστοιχα χρήματα και οι δράστες θεώρησαν σωστό να τους αποδείξουν ότι συντάσσονται με την ηθική του μορφώματος… Η συντροφικότητα σε όλο της το … «μεγαλείο»!

     Σήμερα, δύο χρυσαυγίτες βρίσκονται στο τάφο και άλλοι δύο ομοϊδεάτες τους στη φυλακή διότι … «συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις» της Χρυσής Αυγής θέτοντας ως προτεραιότητα κομματικού στελέχους τα «μούσκουλα», αντί της οιασδήποτε άλλης Αξίας!



     Είναι γνωστό ότι τα αναβολικά είναι κατά τι χειρότερα των ναρκωτικών! Τα αναβολικά, ακόμη και εάν ο χρήστης το θέλει, δεν επιτρέπεται να διακοπούν μετά από συστηματική χρήση, ενώ, τα ναρκωτικά ο χρήστης μπορεί να τα κατανικήσει εάν φυσικά το θέλει! Η δημοκρατική κοινωνία όμως, στηρίζοντας την οικονομία της στο αλισβερίσι της πρέζας από τα υψηλότερα κλιμάκιά της μέχρι εκείνα της φτωχογειτονιάς (καλή ώρα…) προωθεί τόσο τα ναρκωτικά όσο και τα αναβολικά παριστάνοντας το διώκτη τους. Όπως ακριβώς προωθεί τη Χρυσή Αυγή, παριστάνοντας το διώκτη της και προετοιμάζοντάς την ως «εναλλακτική εξουσίας» σε περίπτωση εκλογικού «στομώματος» λόγω ανεπανόρθωτης εξάντλησης των μέχρι τώρα μαριονετών της.



     Στη προκείμενη διπλή δολοφονία μας είναι δύσκολο να συνταχθούμε με τη θλίψη των οικείων των θυμάτων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επιχαίρουμε για το θάνατό τους. Κανονικά, η ίδια η ευνομούμενη Πολιτεία θα έπρεπε να εκτελεί τους εμπόρους θανάτου, είτε ως εμπόρους ναρκωτικών, είτε ως εμπόρους αναβολικών! Βεβαίως, δε μπορούμε να συνταχθούμε και με την οδύνη των οικείων των δύο δραστών οι οποίοι κατέστρεψαν τις ζωές του παρασυρμένοι, ως ηλίθιοι, από τα κελεύσματα και τις «υποδείξεις» ενός παρακρατικού μορφώματος που νόμισαν ότι άξιζε να ενταχθούν στις γραμμές τους! Μεταξύ εμπόρων θανάτου και ηλιθίων δολοφόνων κανένα ψευτοδίλημμα δε συγχωρείται: ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ!

     Εμείς θα σταθούμε στη βαρύτατη ενοχή ηθικής αυτουργίας του παρακρατικού εκτροφείου εγκλήματος το οποίο αφήνεται ανεξέλεγκτο να «παιδαγωγεί» ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ τα μέλη του με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για μια κοινωνία. Και ένα ακόμα «δείγμα» αυτής της εγκληματικής κομματικής «παιδαγωγικής» των χρυσαυγιτών το παραπάνω περιστατικό το οποίο, στη πραγματικότητα, δεν ήταν παρά μία ΤΕΤΡΑΠΛΗ, ΣΤΥΓΝΗ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ για την οποία το μόρφωμα θα πρέπει να δώσει λόγο!


Δ.Π.


Eν συνεχεία ακολουθούν σχόλια που λάβαμε στο e-mail μας:

13/9/2015, 20:49

Aν τα προβλήματα της Χρυσής Αυγής Καλαμάτας σταματούσαν εδώ τι καλά που θα ήταν. Αν και εφ όσον γνωστοποιηθούν θα φρίξουν πολλοί για τα ήθη της ακροδεξιάς σε αυτή τη επαρχιώτικη πόλη. ήδη εσείς γνωρίζετε τι εννοώ γιατί από τη δολοφονία σωμάτων χειρότερη είναι η δολοφονία ψυχών

Παλιός

---------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.