Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΑΡΑΔΕΣ 
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

     Γνωστός ζητω-πατριώτης εθνικισταράς, διαπρύσιος κήρυκας της Χρυσής Αυγής και "αγανακτισμένος" κατά των "λαθρομεταναστών", μεγαλοπαράγοντας του ντόπιου α(θ)λητικού κατεστημένου, ο Κώστας Αντωνακόπουλος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΦΗΒΩΝ και ΝΕΑΝΙΔΩΝ! Από αυτούς που ποζάρουν με το εθνόσημο στο "στήθος" και επικαλούνται "ηρωικούς προγόνους" κραυγάζοντας το γνωστό "Αλβανέ, δε θα γίνεις Έλληνας ποτέ!" Και, όμως, αυτός ο ξεσαλωμένος ζητω-πατριώτης αναδύεται ως "Αφροδίτη της Μήλου" πίσω από τη δράση εγκληματικής συμμορίας νεαρών αλλοδαπών τους οποίους φέρεται να κατηύθυνε. Οι σημερινές ειδήσεις τον έχουν "πρωτοσέλιδο" και εκ της σοβαρότητας των ανευρεθέντων πειστηρίων, το τεκμήριο της ..."αθωότητος" ηχεί ως αστεϊσμός στη περίπτωσή του: 

KΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

     "Ο Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος προπονητής της Εθνικής ομάδας τάε κβον ντο, κατηγορείται για συμμετοχή σε σπείρα ληστών που είχε βάλει στο στόχαστρό της ηλικιωμένα άτομα και μάλιστα εμφανίζεται αναμεμειγμένος και σε αιματηρή ληστεία στην Πάτρα. 

     Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», ο 49χρονος προπονητής ο οποίος είναι αθλητής αλλά και προπονητής της Εθνικής ομάδας Εφήβων και Νεανίδων Τάε Κβο Ντο που από τα χέρια του οποίου πέρασαν Ολυμπιονίκες όπως ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και ο Μιχάλης Μουρούτσος, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και του ασκήθηκε δίωξη για ηθική αυτουργία. Στη συνέχεια, πήρε από τον ανακριτή 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. 

     Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά από ληστεία που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης, με θύμα έναν 66χρονο και θύτες τρεις δράστες αλβανικής καταγωγής οι οποίοι συνελήφθησαν λίγο αργότερα από την αστυνομία. 

     Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, οι αστυνομικοί εξέτασαν τα κινητά τους και οι κλήσεις τους οδήγησαν στον προπονητή. 

     Οι τρεις Αλβανοί ισχυρίστηκαν ότι ο Αντωνακόπουλος τους έφερε από την Αθήνα στην Πάτρα, τους φιλοξενούσε στο σπίτι του και διέπραξαν τη ληστεία υπό τις οδηγίες του. Επίσης, ισχυρίστηκαν πως ο ίδιος τους μετέφερε στο σπίτι του θύματος. 

     Κατόπιν τούτου, ο Έλληνας τεχνικός συνελήφθη ενώ μετά από έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν ένας ανιχνευτής μετάλλων με δύο βέργες ραβδοσκοπίας για τον εντοπισμό χρυσαφικών, ρούχα και προσωπικά αντικείμενα των τριών Αλβανών, 20 ναρκωτικά χάπια και επτά κινητά."

     Να τον χαίρεται ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και το υπόλοιπο ντόπιο α(θ)λητικό κατεστημένο αλλά και οι γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε ανάλογα "χέρια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.