Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ

 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ


     Θα παρακούσω τον κ. Αριστοτέλη Καλέντζη που ζήτησε να μην ασχοληθούμε με τους νεόκοπους ακροδεξιούς αντιφάδες και θα παρακαλούσα να αναρτήσετε σαν ανεξάρτητο άρθρο ή έστω σαν σχόλιο στη σχετική ανάρτηση το τελευταίο βίντεο της "ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ" που απαντά στους γιαλαντζί "εθνικιστές" που υπέκυψαν στις πιέσεις των συστημικών λιμπεραλιστών που τους θέλουν εκ δεξιών εξαπτέρυγά τους. Και θα παρακαλούσα τον κ. Αριστοτέλη Καλέντζη να μας πει τη γνώμη του για το περιεχόμενο αυτού του βίντεο και τον παρουσιαστή του.

     Με εκτίμηση,

     Φ. ΗΛΙΟΥ 


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Αγαπητέ κ. Φ. Ηλιού,

     Ίδιον του χαρακτήρος μου είναι ο άξων της αληθείας και του δικαίου και επ΄ αυτού του άξονος θα σας απαντήσω.

     Οφείλω να δηλώσω ευγνώμων προς τους κ.κ. Πανούση, Μανούσο και ομοαυτόχειρες ...αποδέλοιπους, οι οποίοι ως αυθεντικά κατασκευάσματα του διεθνιστικού συστήματος βοήθησαν τόσο καταλυτικά τον παρουσιαστή και το επιτελείο του συγκεκριμένου βίντεο όχι μόνο να ανελιχθούν ως πολιτικές οντότητες, αλλά και να διατυπώσουν μια τόσο πλήρη όσο και καταπελτική, δημόσια, απάντηση στα συφιλιδικά παράγωγα του ποικιλόχρωμου αντιφασισμού.

     Στο, ως άνω βίντεο, παρακολουθώ μιαν εξαιρετική και ολοκληρωμένη πολιτική απαντητική "πρόταση" όχι τόσο ως προς τα ακροδεξιά αντιφασίζοντα σκύβαλα αλλά προς το ίδιο το διεθνιστικό σύστημα το οποίο δεν κανιβαλίζει, απλώς, την Ελλάδα αλλά ολόκληρη τη Δύση! 

     Ο κύριος παρουσιαστής και οι συνομιλήτριές του, όχι μόνον αποδομούν την αντιφασιστική ρητορική των, διανοητικώς, συφιλιδικών αυτοχείρων σε όλα τα επίπεδα της φληναφηματολογίας τους, αλλά και τοποθετούν το ζήτημα της κοσμοθεωρητικής "Ελληνικότητος" στο ευσταθέστερο φυλετικό βάθρο του!

     Και με χαρά διαπιστώνω ότι ο κύριος παρουσιαστής του του οποίου την "σκηνική παρουσία" δεν εκτιμούσα, εμφανίζεται ραγδαίως βελτιστοποιημένος, κάτι το οποίο αποκαλύπτει το αίσθημα ευθύνης που του ανέπτυξε η επίγνωση της ιερότητος να εκπροσωπήσει μια κορυφαία Κοσμοθεωρία, αυτή του Εθνικοσοσιαλισμού! Και για τον λόγο αυτό, πλην της ευγνωμοσύνης μου προς τους ...συνεργούς της βελτιστοποιήσεως Πανούσηδες και Μανούσους, συγχαίρω τόσο τον παρουσιαστή (δυστυχώς αγνοώ το επώνυμό του γνωρίζοντας μόνον ότι ονομάζεται Χάρης), συγχαίρω λοιπόν τον κ. Χάρη αλλά και τις δύο συμπαρουσιάστριες για την δημόσια διατύπωση ενός αδιάσειστου πολιτικού λόγου ο οποίος σαρώνει πανταχόθεν την αντιφασιστική "σύφιλη"! 

     Με την ιδίαν εκτίμηση,

     Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.