Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ

Η διάβρωση της Ευρωπαϊκής κοινωνίας οδηγεί στην άλωση της .
Θα αφήσουμε να κάνουν το ίδιο και σε μας;




Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ. Νομικής, Δικηγόρο


     Ο πολιτισμός μας έφερε πολλά δεινά. Ο άνθρωπος στην μεταβιομηχανική ιστορία απαρνήθηκε τα παραδοσιακά σχήματα κοινωνικής συμβίωσης,  αφού  ο έντονος ανταγωνισμός  ανέτρεψε τα ωράρια  εργασίας και μαζί μ αυτά και τις παραδοσιακές οικογενειακές σχέσεις. Η οικογένεια έπαψε να κάθεται μαζί στο τραπέζι την ιερή ώρα του μεσημεριανού φαγητού ,οι δεσμοί χαλάρωσαν, οι σύζυγοι και γονείς άρχισαν να παίρνουν  ο καθένας την δική του πορεία, να εγκλωβίζονται στον δικό τους μικρόκοσμο με αποτέλεσμα την απομόνωση  την φιλαυτία και τον εγωκεντρισμό. Η διάσπαση ήταν μοιραία σε έναν ανελέητο κόσμο που απομακρύνθηκε από τις αρχές της φυσιοκρατίας  και των άρρηκτων δεσμών της οικογένειας. Τα διαζύγια ολίγον κατ ολίγον  πλήθυναν ιδιαίτερα από την δεκαετία του εβδομήντα και μετά με αύξουσα γεωμετρική πρόοδο. Τα πράγματα χειροτέρευσαν όταν οι άφιλοι γονείς γοητευμένοι από τις ηδύχολες ψευδαισθήσεις  της καταναλωτικής κοινωνίας προτιμούσαν την δική τους ευδαιμονία από την στήριξη των παιδιών τους. Τις παρενέργειες των διαλυμένων οικογενειών τις ένοιωσαν πρώτα απ όλους τα παιδιά που κι αυτά με την σειρά τους απομονώθηκαν ακόμη περισσότερο κατά την ενηλικίωσή τους. Τα ναρκωτικά , η βία ,ο αλκοολισμός και οι έντονες ψυχασθένειες  συνοδεύουν αυτά τα παιδιά με περαιτέρω αποφώλια συνέπεια  την δημιουργία  μονογονεϊκών  οικογενειών, όπου η απουσία του άλλου γονέα επιτείνει το πρόβλημα ανασφαλών και συμπλεγματικών παιδιών.

      Ο ψευδεπίγραφος δυτικός πολιτισμός έδωσε πρόσφατα  την δυνατότητα   της νομοθετικής  θέσπισης του συμφώνου συμβίωσης  αντί του «παλαιομοδίτικου»  γάμου, όπως πολλοί ασπάλακες της πολιτισμένης και «εκφυλισμένης»Ευρώπης θεωρούν. Με την ελεύθερη αυτή μορφή συμβίωσης  ως εναλλακτική μορφή οικογένειας μπορούν τώρα πια στην συντριπτική πλειοψηφία των ευρωπαϊκών χωρών  να συμβιώνουν με νομοθετική κατοχύρωση και ομόφυλα ζευγάρια ,γιατί θεωρήθηκε προφανώς,  ότι είναι  σπουδαίο δείγμα πολιτισμού και γιατί προστατεύονται τα δικαιώματά τους! Να τονισθεί όμως με την ευκαιρία  η πολύ συντηρητική Νομολογία του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΔΕΚ)στην δικαστική κατάφαση δικαιωμάτων ατόμων που ζουν με καθεστώς συμφώνου συμβίωσης, γεγονός που αποτυπώνει ακόμη την ύπαρξη  ηθικών θυλάκων αντίστασης στην παραπαίουσα Ευρώπη. 

     Παρά την αντισυνταγματικότητα του θεσμού, ιδίως για τα ομόφυλα ζευγάρια  το σύμφωνο συμβίωσης αποτελεί και στην χώρα μας νομοθετικά κατοχυρωμένο θεσμό, απόρροια των «νεωτερισμών» της παραπαίουσας Ε Ε(Βλ. επ αυτού άρθρο μου, Η αντισυνταγματικότητα του συμφώνου συμβίωσης –Πόσο συμβατές είναι οι αποφάσεις των Ευρωπαϊκών Οργάνων με την ανθρώπινη υπόσταση;- σε Ελεύθερη ώρα 3-1-2016, Ελεύθερη Θράκη 31-12-2015  και διαδικτυακή πληροφόρηση Maximum Fm Δεκέμβριος 2015 )Δυστυχώς αλλά  την θλιβερή συγκυβέρνηση Αθέων (βλ. άρθρο μου Μια κυβέρνηση Αθέων σε Ελληνικό Εθνικό κοινωνικό καθίδρυμα 25-9-2015 και Ελεύθερη  Ώρα 27-9-2015 ) δεν φαίνεται να την απασχολεί , ότι ο εωσφορικός αυτός θεσμός αντίκειται στο άρθρο 21 του ισχύοντος Συντάγματος, διάταξη με την οποία η οικογένεια αναδεικνύεται ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, ενώ παράλληλα προβλέπεται πως ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του κράτους. Αντίκειται όμως και στην δική μας ημεδαπή έννομη τάξη, όπως αυτή ορίζεται μέσα από την υπερνομοθετικής ισχύος διάταξη  του άρθρου 33ΑΚ,αφού διαφορετικά είναι τα χρηστά ήθη στην χώρα μας από εκείνα της εκφυλισμένης Ευρώπης Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά όσο θέλουν να τα βλέπουν οι  προοδευτικοί της Ε.Ε και τα δικά μας πολιτικά φερέφωνά τους. Δεν κατοχυρώνουν οι «σύντροφοι»του συμφώνου συμβίωσης μόνο δικαιώματα σύνταξης και κληρονομικής διαδοχής, όπως ισχυρίζονται αλλά το πιο σημαντικό, επιχειρούν να μεταλλάξουν την υγιή οικογένεια σε αρρωστημένη συμβίωση.

     Το πρόβλημα αρχίζει να γίνεται οξύ λοιπόν, όταν τα ομόφυλα ζευγάρια δεν θέλουν μόνο να υιοθετήσουν αλλά και να τεκνοποιήσουν. Πως; Με την σύμπραξη τρίτου προσώπου. Τα παραδείγματα πληθώρα από τα οικογενειακά δικαστήρια της Γερμανίας, που ταλανίζονται  με ιδιόμορφες περιπτώσεις, έχοντας σηκώσει τα χέρια ψηλά.(Βλ. Άρθρο Familiensache  (οικογενειακές υποθέσεις)στο  περιοδικό Spiegel της 2-7-2016 σελ.56επ.(59))Δεν είναι λίγα τα ομόφυλα ζευγάρια που γίνονται   επιβήτορες ή αντίστοιχα παρένθετες εγκυμονούσες γυναίκες  για να αποκτήσουν παιδί με το σπέρμα ή το ωάριο τους. Το  πρόβλημα διογκώνεται με πυρίκαυστες προεκτάσεις, όταν ο δωρητής του σπέρματος ή και εμπλεκόμενος σε τυπική σεξουαλική πράξη  σε ζευγάρια λεσβιών θέλει να  διατηρήσει  για το παιδί τον ρόλο του πατέρα. Αντίστοιχα όταν ομοφυλόφιλοι  αντιμετωπίζουν την άρνηση της παρένθετης μητέρας  να παραιτηθεί από τον ρόλο της έναντι του σπλάχνου της. Μπορεί το παιδί να μοιράζεται στα τρία; Υποθέσεις πάμπολλες από τις 200.000 περιπτώσεις γεννηθέντων παιδιών στην Γερμανία  με   τεχνητή γονιμοποίηση. Ο   Νόμος σ αυτές τις περιπτώσεις δεν προβλέπει τίποτε. Όπως φαίνεται όμως και αυτή η ανωμαλία θα ρυθμισθεί νομοθετικά στην Γερμανία και έτσι θα ασκούν τρείς και όχι δύο την γονική μέριμνα του παιδιού! Τα αποκρουστικά και μυσαρά αυτά φαινόμενα  θα έλθουν μετά από λίγο  και σε μας, ανεξαρτήτως, αν τώρα οι δορυάλωτοι νομοθετούντες  εφησυχάζουν την δική  μας αποκοιμισμένη και καθεύδουσα  κοινή γνώμη, πως με το σύμφωνο συμβίωσης  απαγορεύεται  η τεκνοθεσία. Ιδού λοιπόν πως επί τούτω μεταλλάσσεται συνειδητά  και εκφυλίζεται η δυτική κοινωνία και ιδιαίτερα η ευρωπαϊκή!

     Φτάσαμε το ανώμαλο και το παράταιρο να  θεωρείται  φυσιολογικό και η  ομαλή συμβίωση να εξοβελίζεται στο πυρ το εξώτερο.

     Η Διαπίστωση είναι οδυνηρή. Η Ευρωπαϊκή Ένωση  έχει απομακρυνθεί από  τις αρχές της πλατωνικής φιλοσοφίας. Ο διαχρονικά επίκαιρος φιλόσοφος θεωρεί  στην «Πολιτεία» του, ότι το θέμα της τεκνοποιίας δεν είναι ιδιωτική υπόθεση, αλλά φροντίδα του κράτους. Που υπάρχει   αλήθεια τώρα κάτι τέτοιο; Όταν τα δυτικά κράτη επιτρέπουν την αναπαραγωγή μεταξύ τοξικομανών, μεταξύ αλκοολικών ,ψυχασθενών, όταν επιτρέπουν οι ουτιδανοί πολιτικοί απανταχού της Ευρώπης να συμμετέχουν στις γεννήσεις παιδιών  ομοφυλόφιλα ζευγάρια , τα οποία  μάλιστα θα έχουν λόγο στην ανατροφή τους .Τι παραδείγματα θα πάρουν αυτά τα παιδιά; Η στατιστική για τα παιδιά που μεγαλώνουν σε τέτοιου είδους κοινωνικά και παρά φύσιν εξαμβλώματα  είναι τραγική. Στην Γερμανία  λοιπόν η πλειοψηφία τέτοιων παιδιών καταλήγουν στα ναρκωτικά, στις ληστείες , στην βία αλλά και στις αυτοκτονίες. Αφού δεν έχουν το πρότυπο του πατέρα και της μάνας. Αφού όλα τελούν σε σύγχυση. Είναι αναντίλεκτη αλήθεια, πως την φύση την νίκησε αυτός που της δήλωσε υποταγή  Πως περιμένετε να ορθοποδήσει  λοιπόν αυτή η Ευρώπη; Με περίσσιο εκφυλισμό; Δεν μπορεί! .Ας μην ξεχνάμε  ότι  στις παλαιές Βέδες της Ινδίας,  που αποτελούν τα σοφά βιβλία Αρίων  κατακτητών στις  παλαίφατων εποχών του 15ου αιώνα, διασαλπίζεται  η ακόλουθη σοφή διαπίστωση. «Όταν επικρατεί αναρχία στις γεννήσεις ,η κοινωνία καταστρέφεται…»

     Ας αφήσουμε λοιπόν τις εωσφορικές συνευρέσεις, που γεννούν και παράγουν εκτρώματα και ας επιστρέψουμε στο ύψιστο φυσιοκρατικό σχήμα της ετερόφυλης οικογένειας , σφυρηλατώντας  γνήσιες αυθεντικές οικογενειακές σχέσεις μέσα από το άρρηκτο δεσμό του αίματος της φυλής μας. Τότε θα έχουμε μια ελπίδα να συνεχίσουμε, να υπάρχουμε. Έχουν όμως το Εθνικό και ηθικό χρέος οι χαμερπείς πολιτικοί μας ή παραμένουν ανδράποδα ενός σάπιου καθεστώτος;  Θα συνεχίσουν λοιπόν  να αποπροσανατολίζουν με την ιταμή στάση τους ακόμη περισσότερο την παραπαίουσα και νωχελική ελληνική κοινωνία;(βλ άρθρο μου, Η αποδόμηση και ο αποπροσανατολισμός της Ελληνικής κοινωνίας, Ελληνικό….Καθίδρυμα 23-12-2015,Ελεύθερη Θράκη 24-12-2015,Ελεύθερη Ώρα 25-12-2015)  Κάτι τέτοιο δείχνει η προσπάθεια  της πρόσφατα προαναγγελλόμενης εκ βάθρων συνταγματικής μεταρρύθμισης από πλευράς της συγκυβέρνησης αθέων. Ο «Καισαρίσκος» Αλέξης επιθυμεί να τα αλλάξει όλα για να συνεχίσει ανενόχλητα το εθνοκτόνο έργο του.

     Είδαμε όμως την κατάντια της πολιτισμένης Ευρώπης! Το μέλλον υποτονθορύζει την αποσύνθεσή της  ως ένα τυμπανιαίον , οδωδός και αποκρουστικό πτώμα! Το πλήρωμα του χρόνου έρχεται!              
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.