Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

"ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ" ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ


Τελικώς, όχι μόνον το Τζαμί θα γίνει 
στο Βοτανικό, 
στον χώρο όπου οι "συνήθεις" ακροδεξιοί πανύβλακες δήλωναν ότι οργανώνουν 
"Στέγη Αστέγων Ελλήνων" 
αλλά και οι εργασίες ανέγερσης του Τζαμιού άρχισαν 
από τη περασμένη Δευτέρα 
10η Οκτωβρίου 20161



     Ο εθνικιστικός-ακροδεξιός χώρος απεδείχθη για άλλη μια φορά ο δακτυλοδεικτούμενος εθνικός ολετήρας για τη σύγχρονη Ελλάδα και τα εθνικά της δίκαια! Ένας χώρος από καταβολής του συνυφασμένος με το διεφθαρμένο κράτος, επιβεβαιώνει με την συνεχή αστοχία των επιλογών του την εμμονικότητά του στη πολιτική ανοησία χωρίς καμία προσδοκία ...ιάσεως! 



     Ένας χώρος ο οποίος λειτουργεί διαλυτικά επί του εθνικού ιστού παρασύροντας τον όχλο προς τον ίδιο τον εθνικό γκρεμό, χρήσιμος ηλθιος συνεργάτης των πλέον αντεθνικών κύκλων, ο εθνικιστικός χώρος απέδειξε και στη περίπτωση του Βοτανικού ότι προορίζεται να ενισχύει τον αντίπαλο αναδεικνύοντάς τον σταθερά ισχυρότερο!



     Ένας χώρος ξεδιάντροπος, όμοιος με τα εκατομμύρια των αθλίων γραικύλων που καθημερινώς εξευτελίζουν την Ελλάδα με την οποία ουδεμία σχέση καταγωγής έχουν!



     Κι έτσι, ακόμα μια ψηφοθηρική σπέκουλα της ακροδεξιάς που εκμεταλλεύτηκε το δράμα των αστέγων ελλαδιτών κατέρρευσε με μία αναμενόμενη κίνηση του διεφθαρμένου κρατικού αφεντικού της, μια κίνηση που εάν η ακροδεξιά είχε ειλικρινείς προθέσεις θα μπορούσε να είχε ανακόψει ριζικά!



     Τα προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα έπρεπε να είχαν κατεδαφιστεί από δεκαετίας! Υπάρχει εγκεκριμένο πολεοδομικό σχέδιο αναπλάσεως ολόκληρης της περιοχής αλλά η τεράστια αυτή κτηριακή υποδομή, μέσα στη καρδιά της Αθήνας, στους Αμπελόκηπους, ανάμεσα στη ΓΑΔΑ και στον Άρειο Πάγο, παραμένει όρθια και χρηστική από  έ ν α ν  κομμουνιστή περίοικο ο οποίος, με πολύ καλή οργάνωση, την χρησιμοποιεί ως αυτόνομη και "απυρόβλητη" γιάφκα αμέτρητων αταυτοποίητων "ενοίκων" οι οποίοι λαθροβιούν στα εγκαταλελειμμένα διαμερίσματα που προορίζονταν για τους Έλληνες πρόσφυγες της Μικρασιατικής καταστροφής, έχοντας, μάλιστα, ανεγείρει στη πρόσοψή της και μαρμάρινο μνημείο για τους δολοφόνους του Κ.Κ.Ε.!


Ούτε οι πόζες με παπάδες, ούτε οι μεγάλοι σταυροί ευλόγησαν το ψηφοθηρείν.

     Στους τυχάρπαστους ψηφοζήτουλες επί προσχήματι της (δήθεν) "Στέγης Αστέγων" Βοτανικού, σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε επισημάνει:


     1. Συγκρότηση ομάδος Νομικών για την προσχεδιασμένη υποστήριξη κάθε εν εξελίξει εγχειρήματος.

     2. Συγκρότηση ανεξαρτήτου νομικού προσώπου-φορέως για τη νομιμοποίηση του συγκεκριμένου εγχειρήματος και οργάνωση έμπειρης ομάδος εργασίας.

     3. Συγκρότηση γραπτού καταστατικού χάρτη του εγχειρήματος ώστε ΗΛΙΘΙΟΙ! να γνωρίζετε εκ των προτέρων ΠΟΙΟΝ θα στεγάσετε και υπό ποίους όρους στη περίπτωση επιτυχίας (...) των προσπαθειών σας.

     4. Διενέργεια επαφών και επίτευξη συνεργασίας με φορείς και οργανισμούς που θα υποστηρίξουν δημοσίως τη προσπάθειά σας ώστε αυτή να μην εμφανίζεται ως κομματικό πρόσχημα ψηφοθηρίας, όπως είναι τώρα!


     5. Διάδοση του εγχειρήματος μέσω των μμε για την επίτευξη "πλατειάς" υποστηρίξεως (και αν σας φαίνονται "κινέζικα" ανακαλύψτε και μελετήστε το "ΑΓΩΝ Ε.Ο.Κ.Α. ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ" του Γ. Γρίβα-Διγενή και σε ό,τι αναφέρεται (σ.21) στην αναγκαιότητα πλατειάς υποστηρίξεως διότι αυτό που επιχειρείτε δεν αποτελεί απλώς "οικιστικό πλάνο" αλλά ΠΟΛΕΜΟ, ανόητα κομματόσκυλα).

     Δυστυχώς, οι ακροδεξιοί ψηφοζήτουλες τίποτε από όλα αυτά δεν έκαναν γιατί, κοντόθωρα, ποτέ δεν είδαν καμία στέγη αστέγων αλλά ακόμα μια σπέκουλα για ψηφοθηρία και αναρρίχηση στα πολυπόθητά τους βουλευτικά έδρανα!  Ούτε καν άκουσαν τις σοβαρότατες παρατηρήσεις της Συναγωνίστριας Κυριακής Καρύδη η οποία ενημέρωνε για το καπέλλωμα της ψευδεπίγραφης "Στέγης Αστέγων" από ακροδεξιά αποκόμματα. Και το αποτέλεσμα αναμενόμενο!


     Ποτέ δε μπόρεσαν κάποιοι να καταλάβουν ότι ούτε οι πολιτικάντικες συμπεριφορές, ούτε οι "πόζες" συνιστούν Αγώνα!


     Ποτέ δε μπόρεσαν κάποιοι να καταλάβουν ότι ο διαχεριστής των Προσφυγικών της Αλεξάνδρας ΔΡΑ χωρίς να ποζάρει και χωρίς καν να εμφανίζεται ...

     Η μοίρα αυτού του γονατισμένου τόπου είναι προδιαγεγραμμένη από την περίσσεια γραικύλων που τον γονατίζουν και σύντομα, εκτός από τον Γερμανό Ναύαρχο Διοικητή Αιγαίου και τον Τούρκο Πτέραρχο Διοικητή αεροπορικών νατοϊκών δυνάμεων στη Λάρισα, αναμένεται και Οθωμανός πρωθυπουργός στην Αθήνα! Και δυστυχώς, κύριος υπεύθυνος αυτής της ολέθριας εξέλιξης δεν είναι η, "αυτεπαγγέλτως", προδοτική αριστερά, αλλά η χρήσιμη ηλίθια ακροδεξιά των διαφόρων αρχηγίσκων, φυρερίσκων και λοιπών εραστών δημοσίου χρήματος που είναι και το μόνο ζητούμενό της, είτε ως χαφιές Κώστα Πλεύρης από την ΥΠ.Ε.Α. και την Κ.Υ. Π., είτε ως "Χρυσή Αυγή" απ΄ όπου φανταστεί κανείς, είτε ως πλείστοι όσοι μετέπειτα και τα ονόματα λίστα χωρίς τέλος! 


ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ "ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ"

Ακόμα μια προδοσία της εθνικιστικής ακροδεξιάς συντελέσθηκε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.