Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:
Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΤΗΤAΣ


Το "νέο" αποτέλεσμα της χρυσαυγίτικης εγκληματικότητας!

&

Ο κατηγορούμενος τραμπούκος και ληστής χρυσαυγίτης Χρήστος Ζέρβας

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

     «Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 42χρονος τραμπούκος χρυσαυγίτης Χρήστος Ζέρβας που είχε συλληφθεί για τον άγριο ξυλοδαρμό του 24χρονου φοιτητή στους Αμπελόκηπους. Κανένας ομοϊδεάτης τους και κανένας εκπρόσωπος του κόμματος της Χρυσής Αυγής δεν ήταν κοντά του τη στιγμή που οι αστυνομικοί τον φόρτωναν στη κλούβα με τις χειροπέδες. Κανένας κομματικός συμπαραστάτης δεν έδειξε μα ενδιαφέρεται γι αυτόν που υπήρξε ο υπεύθυνος των κεντρικών γραφείων του κόμματος και επικεφαλής του δικτύου ασφαλείας της Χρυσής Αυγής και η περίπτωση ταυτίζεται με εκείνη του Περίανδρου Ανδρουτσόπουλου τον οποίο η Χρυσή Αυγή εγκατέλειψε στη μοίρα του μετά από ένα παρόμοιο εγκληματικό γεγονός.

     Την ίδια ώρα, οι ανακριτικές αρχές μετέτρεψαν μια από τις αρχικές κατηγορίες σε βάρος του δράστη για την επίθεση στο φοιτητή σε κακούργημα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει πλέον δύο κακουργήματα. Συγκεκριμένα  το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης μετατράπηκε σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη (κακούργημα), ενώ αντιμετωπίζει και το κακούργημα της  λ η σ τ ε ί α ς κατά συναυτουργία.

     Τον κατηγορούμενο, που εργάζεται στη Βουλή ως μετακλητός υπάλληλος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, αναγνώρισε ως τον δράστη της επίθεσης εναντίον του και ο νεαρός φοιτητής που επβεβαίωσε την μαρτυρία του αυτόπτη μάρτυρα.


     Στην κατάθεσή του στην ανακρίτρια ο φοιτητής φέρεται να αναγνώρισε με βεβαιότητα τον χρυσαυγίτη ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως ο άνθρωπος που τον αναγνώρισε αρχικά είχε …‘προσωπικές διαφορές’ μαζί του.»

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

     Ο 24χρονος φοιτητής Αλέξης γύρω στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής 31ης Μαρτίου  επέστρεφε στο σπίτι του από την Εθνική Γλυπτοθήκη, όπου είχε βρεθεί για τις ανάγκες της διπλωματικής που κάνει ως φοιτητής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Τότε ήταν που βρέθηκε επί της οδού Μεσογείων απέναντι από τα γραφεία της οργάνωσης.

     «Εκεί κάποιος άνθρωπος έβρεχε τον δρόμο και στέκομαι για λίγο για να μην περάσω και βραχώ. Γυρνάω τότε, κοιτάζω απέναντι και βλέπω μια ομάδα 6-7 ατόμων έξω από τα γραφεία. Φορούσαν γυαλιά στο κεφάλι, ένας ήταν ξυρισμένος τελείως, άλλος με κουκούλα, ένας είχε στο χέρι κράνος. Μου κάνουν κάποια νεύματα κουνώντας τα κεφάλια και τα χέρια τους».

     Βλέποντας τα νεύματα, ο Αλέξης αποφασίζει να προσπεράσει το ύψος των γραφείων της οργάνωσης και να στρίψει από το επόμενο στενό του κτιρίου της Χρυσής Αυγής.

     »Πέρασα από το δίπλα στενό και φτάνω στη γωνία του οικοδομικού τετραγώνου και στρίβω στα δεξιά στην Παπαδά κι όταν φτάνω στο στενό τους, στην ευθεία τους, τους κοιτάζω, μου ξανακάνουν τα ίδια, σηκώνω τα χέρια μου κουνώντας τα σαν να λέω “τι;”. Εκεί αρχίσανε τις βρισιές: “Ελα, ρε πούστη, εδώ!” και κάτι τέτοια. Και τους βλέπω κατευθείαν να τρέχουν ο ένας από κάτω, ο άλλος από πάνω, από πίσω μου».

     Τότε ο Αλέξης αρχίζει να τρέχει για να αποφύγει την επίθεση. «Έκανα κάποιους ελιγμούς μέσα στα στενά προσπαθώντας να πάω σπίτι. Δεν σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή να μπω κάπου αλλού, να κρυφτώ», λέει και συνεχίζει:

     »Στέκομαι για ένα λεπτό να πάρω μια ανάσα, ένα δευτερόλεπτο, γυρνάω πίσω κι ήτανε ο ένας από αυτούς. Με κοιτάζει στα μάτια και μου λέει “χειρονομίες, ρε πούστη;” Και άρχισε να με βαράει με μπουνιές και γέλαγε κιόλας. Με βάραγε και γέλαγε και μου ‘ριχνε κλοτσιές στο κεφάλι. Και ταυτόχρονα έσκασε κι ένας από πίσω και με βάραγε από πίσω με γροθιές πάλι στο κεφάλι».

     Όπως διηγείται ο Αλέξης, ο ίδιος έχει πέσει κάτω από τα χτυπήματα, ενώ οι χρυσαυγίτες συνεχίζουν να τον χτυπούν. Κάποια στιγμή παρεμβαίνουν κάποιοι περαστικοί που καλούν τους δράστες να σταματήσουν. Τότε ο ένας από τους δράστες οπισθοχωρεί και έρχεται τρίτος δράστης, ο οποίος συμμετέχει στον ξυλοδαρμό.

     »Συνεχίζανε να με βαράνε κι έρχεται ένας περαστικός, πιάνει το χέρι του ενός που με βάραγε, του λέει, τι θες, να τον σκοτώσεις; Σταματάει αυτός για ένα λεπτό, σηκώνεται να φύγει, σηκώνομαι κι εγώ για να μη μείνω κάτω, έχω φάει τις κλοτσιές και τις μπουνιές στο κεφάλι, είμαι ζαλισμένος», μας λέει ο φοιτητής και συνεχίζει:

    »Όταν σηκώνομαι είναι ένας τέταρτος που είναι λίγο πιο ψηλός και μου λέει “καλά είσαι, φίλε;” Λέω, όχι, δεν είμαι καλά. “Α, δεν είσαι καλά”, μου λέει και μου ρίχνει ξανά μπουνιά και δεύτερη μπουνιά, ξαναπέφτω κάτω και δίνουνε σε έναν την μπλούζα και την τσάντα μου. Μου λένε “έλα, πάμε στα γραφεία”. Φώναζα “άσε με, ρε φίλε!”.

     »Για δύο μέτρα με έσυραν προς τα γραφεία και όπως σηκώνομαι να τραβήξω την τσάντα μου, του λέω “άσε την τσάντα, ρε φίλε” και την τραβάει, κόβει το σκοινί, την παίρνει την τσάντα και ανεβαίνει τρικάβαλο στη μηχανή και φύγανε ανάποδα στον δρόμο κατευθυνόμενοι προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής».

     Στην τσάντα που του λήστεψαν ο Αλέξης είχε μια φωτογραφική κάμερα, το κινητό του και τα κλειδιά του. Μετά την επίθεση, όπως διηγείται:

     »Πιάνω το πρόσωπό μου, κατάλαβα ότι είχα αίματα, έρχεται μια κοπέλα, μου δίνει λίγο νερό, ξαναπάω μετά να πάρω τηλέφωνο τους δικούς μου. Είχα πόνο στο κεφάλι. Με χτυπούσαν μόνο στο κεφάλι. Και πίσω στον σβέρκο έφαγα κλοτσιά», μας λέει και θυμάται τα λόγια των γιατρών που του είπαν ότι ευτυχώς τη γλίτωσε φτηνά.

     Αλλά το θέμα είναι ότι η Χρυσή Αυγή δεν έμεινε μόνο στην επίθεση. Εμφανίστηκε και έξω από τον «Ερυθρό Σταυρό» όπου νοσηλεύεται ο Αλέξης και πέταξε τρικάκια σε μια προσπάθεια να εκφοβίσει περαιτέρω το θύμα της εγκληματικής της ενέργειας.


Η μητέρα του θύματος καταγγέλλει:

     «Τον χτυπούσαν με σφοδρότητα 4 άτομα και ο ένας από αυτούς μάλιστα γελούσε την ώρα που κακοποιούσε το παιδί μου. Είναι αυτός ο άνθρωπος που ο γιος μου αναγνώρισε ενώπιον του ανακριτή και συνελήφθη από την αστυνομία



O πατέρας του θύματος στιγματίζει:

«Αθήνα 1-4-2017
Για την επίθεση που δέχτηκε ο Αλέξης…
Όταν μισείς τον εαυτό σου είσαι ανόητος.
Όταν μισείς τον εαυτό σου και το κρύβεις είσαι συμπλεγματικός.
Όταν μισείς τον συνάνθρωπό σου μισείς πρώτα τον εαυτό σου.
Όταν μισείς τον συνάνθρωπό σου και δεν παραδέχεσαι ότι μισείς τον εαυτό σου, είσαι σχιζοφρενής.
Όταν μισείς τον συμπολίτη σου και λες ότι αγαπάς τον εαυτό σου είσαι θρασύδειλος.
Όταν το άλλοθι σου είναι όλα αυτά δεν είσαι άνθρωπος.
Όταν επικαλείσαι την ιδιότητα του ανθρώπου και δηλώνεις όλα τα προηγούμενα είσαι υπάνθρωπος.
Όταν είσαι υπάνθρωπος, δεν αντιλαμβάνεσαι τις έννοιες του κάλλους, της αρμονίας και της ευγένειας.
Όταν δεν κατανοείς αυτές τις έννοιες δεν μπορείς να είσαι Έλληνας.
Όταν ενσωματώνεσαι σ’ όλα τα προηγούμενα και θεωρείς τον εαυτό σου Έλληνα, τότε είσαι Χρυσή Αυγή.
Με αφορμή τη βία που εκδηλώνεται μέσω των ανεγκέφαλων, την κακοήθεια που εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα στην κοινωνική ενσάρκωση της προσαρμοσμένης γεροντικής αδιαφορίας, οδηγείσαι στη λατρεία της νεκρικής ακαμψίας.
Δημήτρης Φ. Λάζαρης,
Αρχιτέκτων»


Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ


     Έχει καταγγελθεί κατά κόρον ότι όλοι οι τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής είναι "άνθρωποι" του Μιχαλολιάκου και το τελευταίο περιστατικό τεκμηριώνει αυτή την καταγγελία! Ο 42χρονος κατηγορούμενος για την κακοποίηση και τη ΛΗΣΤΕΙΑ του φοιτητή αποτελεί ακόμα μία "σερβιέτα" της συστημικής "σερβιέτας" που υποδύεται τον "αρχηγό" της Χρυσής Αυγής! 

Ο μπαρόβιος Χρήστος Ζέρβας απευθύνεται στα ..."πλήθη" 
κάτω από το πορτρέτο του Νίκου Μιχαλολιάκου

     Ένας κλασσικός μπαρόβιος, με καφετέρια-μπαρ στο όνομα της μητέρας του (Σοφίας Ζέρβα) για να μας θυμίζει το "κατά μάνα, κατά κύρη..." (και όλοι ξέρουμε τι "διακινείται" στις καφετέριες...), κατάστικτος με "τατουάζ" , συνοικιακό μαγκάκι με όση θρασυδειλία η "ιδιότητα" συνεπάγεται, ο 42χρονος εν δυνάμει δολοφόνος κατάφερε να αναρριχηθεί στο "κλουβί" της εγκληματικής Χρυσής Αυγής, με τι άλλο παρά με την επίδειξη της κτηνωδίας της αγέλης εναντίον ΕΝΟΣ μεμονωμένου! Και αυτός ο ..."πατριώτης" και ..."ελληνολάτρης" επιλέγει για να ονομάσει την επιχείρησή του "BRISTOL ROCK CAFE", ...ελληνικότατα και με ...ελληνικότατη επιγραφή! Τέτοια πατριωτική ...ειλικρίνεια. 


Ο τραμπούκος ληστής μπροστά και η ...οικογενειακή "επιχείρηση"...

      Η καφετέρια, λοιπόν, με το ...ελληνικότατο όνομα "BRISTOL ROCK CAFE" όπως ταιριάζει σε "Έλληνες πατριώτες"  ήταν ήδη καρφωμένη από το «Μακελειό» του Στ. Χίου και σημειώνει (24/10/2014) ότι «αποτελεί εδώ και χρόνια στέκι των στελεχών και οπαδών της οργάνωσης». Δηλαδή, "άντρο"!

     Και η συγκεκριμένη  καφετέρια αυτή κατονομάζεται από τον προστατευόμενο μάρτυρα Γ’ της υπόθεσης "Φύσσα",  ως "άντρο" της Χρυσής Αυγής όπου, μάλιστα, σύχναζε αστυνομικός ο οποίος συμμετείχε σε εκπαίδευση σκοποβολής της Χρυσής Αυγής σε ανοιχτό χώρο στο Χαϊδάρι. Τυχαίο; Όχι! Ο Χρήστος Ζέρβας "συνδέεται" ΚΑΙ με τους κατηγορουμένους για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα!


     Αδίστακτος και "ορκισμένος" για το κάθε "τι", απροκάλυπτος με την ασυδοσία που του παρέχει η ιδιότητά του ως διορισμένου από τον Μιχαλολιάκο στο προσωπικό γραφείο του (!) στη Βουλή (!) και κρατικοδίαιτου-διαπλεκόμενου με κράτος και Αστυνομία, ο Χρήστος Ζέρβας είναι ο "άνθρωπος" - ασφάλεια της Χρυσής Αυγής αλλά και το «κομβικό» …σημείο της χρυσαυγίτικης εγκληματικότητας και εμπλέκεται ακόμα και στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. 
"ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ" 
φαίνεται γραμμένο στη μπλούζα του Χρήστου Ζέρβα

     O διορισμός του Χρήστου Ζέρβα από τον ίδιο τον Νίκο Μιχαλολιάκο ως "μετακλητού υπαλλήλου" της Βουλής και, μάλιστα, στο πολιτικό γραφείο του αρχηγίσκου του ακροδεξιού μορφώματος αποκαλύπτει πολλά!...

Το Φ.Ε.Κ. διορισμού του τραμπούκου από τον Μιχαλολιάκο
στο προσωπικό του γραφείο στη Βουλή και

     Πιστός στις αρχές της κοινοβουλευτικής ρεμούλας και παρά τις υποσχέσεις του περί δήθεν «αποχής» από τα κρατικά μπαξίσια, ο Μιχαλολιάκος διόρισε τον μπαρόβιο Χρήστο Ζέρβα ως «μετακλητό υπάλληλο» στο πολιτικό του γραφείο ώστε να «ροκανίζει» το δημόσιο παραδάκι και να μπορεί να ασχολείται απερίσπαστος με την «ασφάλεια» των κεντρικών γραφείων του κόμματος αλλά και τις ληστείες των διερχομένων! Η δημοκρατία σε όλο της το μεγαλείο και ο Μιχαλολιάκος με τη Χρυσή Αυγή στο επίκεντρό της. Κατά τα λοιπά, ο απατεωνίσκος αρχηγός του αποκόμματος επικαλείται την περίπτωση του Αδόλφου Χίτλερ που εκμεταλλεύθηκε τις δημοκρατικές διαδικασίες ώστε να αναλάβει την εξουσία, αλλά δε μας λέει ότι ο Αδόλφος Χίτλερ δεν διόριζε ληστές για να του κάνουν το μπράβο! Έτσι, με τους διορισμούς ληστοσυμμοριτών ως «μετακλητών υπαλλήλων» της Βουλής από τους λογής-λογής Μιχαλολιάκους, ο αριθμός αυτών των κρατικοδίαιτων παρασίτων αυξήθηκε μέσα στα δύο τελευταία χρόνια με την πρόσληψη επιπλέον 64 αργομίσθων-ευνοουμένων του συστήματος και ο υπερχρεωμένος Ελληνικός λαός τρώει από σκουπιδοτενεκέδες ώστε να καλοπερνάνε οι ληστές-ευνοούμενοι των κομματαρχών!


     Αλλά ο μπαρόβιος Χρήστος Ζέρβας ως "άνθρωπος" του Μιχαλολιάκου ήταν και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ακροδεξιού μορφώματος!

Ο μπαρόβιος Χρήστος Ζέρβας στη κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής.

     Η σχέση του Χρήστου Ζέρβα με τους εμπλεκόμενους στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα προκύπτει από μία τηλεφωνική επικοινωνία που υποκλάπηκε και απομαγνητοφωνήθηκε, στις 19 Σεπτέμβρη 2013 και στην οποία ο τραμπούκος ληστής χρυσαυγίτης συνομιλεί με τον τον πυρηνάρχη της Νίκαιας, Γεώργιο Πατέλη. Η κλήση έγινε με πρωτοβουλία του Χρήστου Ζέρβα την ώρα που η δολοφονική δράση του τάγματος εφόδου της Νίκαιας βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας και μερικές μέρες πριν ο Πατέλης συλληφθεί, μαζί με την ηγεσία της οργάνωσης.

Ζέρβας - Πατέλης

     Από τον μεταξύ τους διάλογο προκύπτει ότι ο Ζέρβας θέλει να καταλάβει την ψυχολογία του επικεφαλής του τάγματος της Νίκαιας, να δει αν έχει «σπάσει» και να τον εμψυχώσει, ενισχύοντας έτσι και την πίστη του στον αρχηγό.

     Και έχει σημασία ότι ο Ζέρβας συνομιλεί απευθείας με τον Μιχαλολιάκο, στου οποίου το γραφείο είναι υπάλληλος, ενώ παράλληλα είναι και ο «υπεύθυνος ασφαλείας» των κεντρικών γραφείων στη Μεσογείων, δηλαδή επικεφαλής του τάγματος εφόδου της Κεντρικής Διοίκησης.

     Εδώ, λοιπόν, παίζει ρόλο γέφυρας ανάμεσα στον αρχηγό Μιχαλολιάκο και τον πυρηνάρχη Πατέλη, ανάμεσα στην Κεντρική Διοίκηση της Χρυσής Αυγής και στο τάγμα εφόδου που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα.

     Ο διάλογος είναι αποκαλυπτικός, παρά το γεγονός ότι οι συνομιλητές εμφανώς γνωρίζουν την πιθανότητα να παρακολουθούνται τα τηλέφωνά τους στο πλαίσιο των νόμιμων συνακροάσεων της ΕΥΠ, με αποτέλεσμα να είναι πολύ προσεκτικοί στα λεγόμενά τους και να προσπαθούν να εμφανιστούν ως μη σχετιζόμενοι με το έγκλημα που έχει συντελεστεί δύο μέρες πριν.

Ζέρβας: Πώς πάμε; Καλά;

Πατέλης: Προσπαθούμε.

Ζέρβας: Τι νέα έχουμε; Καλά πάμε, νομίζω, ρώταγα κι εγώ.

Πατέλης: Ετσι λες.

Ζέρβας: Ετσι λέω, ναι μωρέ. Ο,τι ήταν θα είχε βγει, ρε, γιατί μίλαγα και εδώ με μία που είναι, μη λέω τώρα, που είναι στη Μεσογείων και μου έλεγε: Ο,τι ήταν στα δεκαπέντε λεπτά θα ‘χε βγει, λέει. Αποκλείεται, δεν έχουν συνομιλίες. Έχουν, λέει, μόνο κλήσεις, λέει, και τέτοια. Σιγά, λέει, αυτά γίνονται.

     Εδώ ο Ζέρβας ομολογεί την αγωνία των χρυσαυγιτών να μη βγουν οι συνομιλίες τους το βράδυ της δολοφονίας και προσπαθεί να καθησυχάσει τον Πατέλη, ο οποίος, πριν και μετά το έγκλημα, έχει ανταλλάξει πλήθος κλήσεων με τον περιφερειάρχη Πειραιά Ι. Λαγό, ενώ είναι αυτός που έχει ενεργοποιήσει το τάγμα εφόδου.

     Στον διάλογο βέβαια που δημοσιεύουμε σήμερα, ο Πατέλης -ο οποίος έχει γνώση της πιθανής παρακολούθησης τηλεφώνων- σπεύδει να πει: «Μα και πάλι δεν έχω και κάτι, φίλε, δεν έχω κάνει κάτι».

Ζέρβας: Ε, αυτό σου λέω, δεν έχουμε κάτι και μετά θα τους γαμήσουμε στις μηνύσεις, γιατί έχουν βγάλει το όνομά σου παντού χωρίς να έχουν βάλει από πάνω τέτοιο.

Πατέλης: Το ξέρω, με έχουνε γαμήσει. [...]

Ζέρβας: Μη στεναχωριέσαι (όλα καλά) θα πάνε ρε, θα πάνε, θα δεις, δεν θα τους περάσει αφού ο κόσμος είναι, έχει γυρίσει, πέρασε ο αρχηγός εδώ απ’ έξω και λέει μισό τοις εκατό έχουμε πέσει.

Πατέλης: Τι είπε;

Ζέρβας: Λέει ο αρχηγός, καθόμουνα εδώ και μου λέει: Χρηστάρα, περιμένεις τις μολοτοφιές (...) και γέλαγε. Και τον λέω και μου λέει μισό τοις εκατό έχουμε πέσει, μη μασάτε, λέει, θα τους γυρίσει μπούμερανγκ η σαπίλα και το ψέμα. Και το μισό τοις εκατό ξέρεις γιατί πέσαμε; Γιατί φοβούνται τώρα ο κόσμος να μιλήσει στο τηλέφωνο, ξέρεις, να πει ψηφίζω Χρυσή Αυγή.

Πατέλης: Μακάρι, φίλε, μακάρι.

Ζέρβας: Ναι, ρε, τίποτα, θα δεις, αυτό ίσα ίσα θα μας δυναμώσει τώρα, γάμησέ τους, γαμώ την πουτάνα τους και μετά, εντάξει, απλά θα προσέχουμε με τα αρχίδια.

     Ο Χρήστος Ζέρβας, όμως, είναι ακόμα πιο βαθιά χωμένος στο βούρκο της εγκληματικότητας της Χρυσής Αυγής.

Ζέρβας - Κασσιδιάρης οι ..."κολλητοί"

     Ο Ζέρβας είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, "κολλητός" του Μιχαλολιάκου και του Κασσιδιάρη. Είναι επίσης ο πυρηνάρχης της Τοπικής Οργάνωσης Αμπελοκήπων, τον οποίο μάλιστα ο Κασιδιάρης προσφωνεί «η ψυχή του Λαϊκού Συνδέσμου στον Ερυθρό και τους Αμπελόκηπους», στην περιοχή δηλαδή όπου βρίσκονται τα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης της Χρυσής Αυγής. Ο υπαρχηγός της οργάνωσης τον προσφωνεί έτσι (15/5/2014) λίγες μέρες πριν από τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών, στις οποίες ο Ζέρβας ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Κασιδιάρη στον Δήμο Αθηναίων.

Ο Χρ. Ζέρβας (τρίτος από δεξιά) με τον Ηλ. Κασιδιάρη και τον πυρηνάρχη Σπάρτης Γ. Ορφανάκο (δεξιά). Οπως έχει αποκαλυφθεί από ντοκουμέντα, ο τελευταίος ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τους Γ. Ρουπακιά και Γ. Πατέλη του πυρήνα Νίκαιας.

     Ο πυρηνάρχης Αμπελοκήπων ήταν υποψήφιος όμως και σε αλλεπάλληλες βουλευτικές εκλογές, μεταξύ των οποίων και οι δύο τελευταίες του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου 2015. Κατά δική του ομολογία, ο Ζέρβας ανήκει «πολιτικά στον χώρο της Χρυσής Αυγής» από το 1990, δηλαδή όταν ακόμα η οργάνωση αποτελούνταν μόνο από έναν μικρό πυρήνα σκληρών ακροδεξιών  και δεν είχε προλάβει καν να φορέσει τον μανδύα του «πολιτικού κόμματος» και να κατέβει σε εκλογές. Ο Ζέρβας όμως ανήκει από τότε στη Χρυσή Αυγή, ενώ πιο ενεργά λέει ότι ασχολήθηκε μετά το 2002.

     Αλλά πού τα λέει όλα αυτά; Όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, όλα αυτά τα λέει σε κατάθεσή του στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Και πότε τα λέει; Στις 18 Σεπτεμβρίου 2013, δηλαδή την επομένη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Με λίγα λόγια, έχει κληθεί ως γνωστός χρυσαυγίτης να καταθέσει για το έγκλημα που διέπραξε το τάγμα εφόδου της Νίκαιας.

Ο Κασιδιάρης με τον στενό του συνεργάτη Χρήστο Ζέρβα (δεξιά) 
στη διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής (15/4/2014) |

     Εκεί ερωτάται αν αναγνωρίζει τον Ρουπακιά και φυσικά ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν τον ξέρει και ότι δεν ξέρει αν είναι μέλος της Χρυσής Αυγής. Αυτή είναι άλλωστε και η γραμμή που δίνουν τηλεφωνικά την επομένη της δολοφονίας οι Λαγός, Μιχαλολιάκος και Κασιδιάρης στον σημερινό πυρηνάρχη Πειραιά, Σωτήρη Δεβελέκο, στον οποίο λένε να κάνει ότι δεν ξέρει τον Ρουπακιά εάν κληθεί στη ΓΑΔΑ.

     Αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην κατάθεση του Ζέρβα είναι ότι ομολογεί πως είναι «υπεύθυνος ασφαλείας» των γραφείων στη Μεσογείων. Είναι δηλαδή ο υπεύθυνος για τη δράση του τάγματος εφόδου. Αυτού του τάγματος που επιτέθηκε την Παρασκευή στον Αλέξη Λάζαρη.

Ο Χρήστος Ζέρβας σε τραμπουκισμούς στη πορεία του Πειραιά

     Θυμίζουμε ακόμα ότι ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει τον Ζέρβα να συμμετέχει και σε μια άλλη επίθεση. Αυτήν που πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά τον Απρίλιο του 2016 εναντίον συγκέντρωσης  Αντιεξουσιαστών από τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

     Ήταν, όταν κρανοφόρος χρυσαυγίτης με σιδερόβεργα είχε κινηθεί κατά οπερατέρ του καναλιού «Ε», ενώ άλλος είχε επιτεθεί στη φωτογράφο του Vice, Αλεξία Τσαγκάρη.

     Η Αλ. Τσαγκάρη αποκαλύπτει λοιπόν σήμερα ότι αυτός που την κλότσησε, τη χτύπησε και απείλησε να τη σκοτώσει τότε δεν ήταν άλλος από τον Χρήστο Ζέρβα.

     Και κάτι όχι τελευταίο που θα έχει συνέχεια έρευνας με "πολύ ζουμί":

Ο δολοφόνος χρυσαυγίτης αστυνομικός Φώτης Μπέλλος

     Στους Αμπελοκήπους δίπλα από την Γ.Α.Δ.Α. "μεσουράνησε" ένα χρυσαυγίτικο "μπουμπούκι", ο συνταξιούχος αξιωματικός της αστυνομίας Φώτης Μπέλλος που δολοφόνησε με το παρανόμως κατεχόμενο πιστόλι του έναν συγκάτοικό του για ασήμαντη αφορμή. 

Ο δολοφόνος χρυσαυγίτης αστυνομικός Φώτης Μπέλλος
εν μέσω της εγκληματικής αγέλης.

     Ο χρυσαυγίτης Φώτης Μπέλλος υπήρξε όχι μόνο στέλεχος των κεντρικών γραφείων του κόμματος αλλά και υποψήφιος δήμαρχος της Χρυσής Αυγής. Ήταν ο χρυσαυγίτης που  δ η μ ό σ ι α  είχε προτείνει την οργάνωση ενόπλων ταγμάτων εφόδου, στελεχωμένα με 17χρονους (!) χρυσαυγίτες που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε αδίστακτους "ταλιμπάν" της ακροδεξιάς, δήθεν, για τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης!  Υπήρξε, όμως και κάτι άλλο: Θαμώνας του "BRISTOL ROCK CAFE" όπου θεάθηκε κατ΄ επανάληψη όχι μόνο στα "τραπεζοκαθίσματά" του παρέα με τον Χρήστο Ζέρβα και τον Ηλία Κασσιδιάρη, αλλά πολύ συχνά και στο πεδίο βολής του Χαϊδαρίου μαζύ με "ασκούμενους" στη σκοποβολή με πυροβόλα όπλα, χρυσαυγίτες. 

Απροκάλυπτες "συζυγικές" σχέσεις

     Τα "συγκοινωνούντα δοχεία" Αστυνομία-Χρυσή Αυγή δείχνουν και πάλι τις ..."συζυγικές" σχέσεις τους και ο Φώτης Μπέλλος ίσως κάποτε ερωτηθεί όχι μόνο για το πιστόλι με το οποίο δολοφόνησε τον συγκάτοικό του αλλά και για κάποια πιστόλια, όπως και για κάποια πολύ ...βερύτερα όπλα ..."αγνώστου προελεύσεως" που βρίσκονται στα "χέρια" χρυσαυγιτών... έτοιμα να προκαλέσουν τον εσωτερικό εμφύλιο που θα εξυπηρετούσε το σκαρφάλωμα της Χρυσής Αυγής στην εξουσία, όπως φαντάζονται οι σκατοκέφαλοι οπαδοί της. 

Ο Ηλίας Κασσιδιάρης ...ποζάρει!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

     Η Χρυσή Αυγή κατάφερε και πάλι να προσφέρει τη πολύτιμη στήριξή της στο αστικό ανθελληνικό κράτος. Με τη δολοφονική της επίθεση ενάντια στον 24χρονο φοιτητή συσπειρώνει τους "αντιφασίστες" που καλούν σε (εύλογη!) εξέγερση το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Απριλίου ενώ παράλληλα τους δικαιώνει να εξαπολύσουν ένα πανελλαδικό πογκρόμ εναντίον Εθνικιστών φοιτητών σε όλα τα Πανεπιστήμια ενώ, ήδη, στο Πάντειο υπάρχει κρούσμα άγριου προπηλακισμού Εθνικιστή φοιτητή με απειλές και εναντίον άλλων! 


     Βέβαια και στις 8 Απριλίου θα απολαύσουμε και πάλι τη κρατική καταστολή όχι στα κεφάλια των ακροδεξιών παρακρατικών προβοκατόρων τους οποίους προστατεύουν "διακριτικά", αλλά εναντίον κάθε διερχόμενου ο οποίος θα πρέπει να περάσει στη συνείδησή του ότι το κράτος είναι παντοδύναμο και να "ξεχάσει κάθε αντίδραση"!

     Ήδη, η Χρυσή Αυγή κατάφερε να εντάξει στις γραμμές του ΚΕΕΡΦΑ ακόμη και το τελευταίο θύμα της το οποίο όχι μόνον δεν ανήκε σε καμία πολιτική παράταξη αλλά ήταν και θαμώνας του ..."BRISTOL ROCK CAFE" του ...θύτη του! Μαζύ με αυτόν, το Σάββατο η Χρυσή Αυγή συσπειρώνει στο ΚΕΕΡΦΑ και όλους τους ...Αμπελόκηπους αλλά και φορείς που ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαν "χρωματιστεί" παραταξιακά!

     Το κράτος και οι μηχανισμοί ασφαλείας του ποτέ δε θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο συνεργάτη από το Νίκο Μιχαλολιάκο και το συστημικό "βόθρο" του που παρέχουν όλες τις εκδουλεύσεις ώστε πολύ σύντομα ακόμα και η λέξη "Έλληνας" να είναι συνώνυμη του  παρακρατικού "δολοφόνου"!
Το εσωτερικό "ήθος" της Χρυσής Αυγής...



Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗΣ 
ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΤΗΤΑΣ


     Η ίδια ΕΛ.ΑΣ που αφήνει αφύλακτο τον Παρθενώνα με αποτέλεσμα οι αλήτες Κ.Κ.Ε.δες να τον μετατρέπουν σε γυφτοπαράγκα, σπεύδει να περιφρουρήσει με ΔΙΠΛΕΣ "ζώνες" προστασίας  τα γραφεία της Χρυσής Αυγής απασχολώντας έναν ολόκληρο "στρατό" πάνοπλων μπάτσων και μηχανοκίνητων μέσων...


     Το κράτος που αδιαφορεί για ένα παγκόσμιο Μνημείο, σπεύδει να προστατεύσει το χρήσιμο ηλίθιο δεκανίκι του της Χρυσής Αυγής!


  Η ίδια ΕΛ.ΑΣ που αδιαφορεί για τον Λευκό Πύργο της συμπρωτεύουσας και οι ανενόχλητοι Κ.Κ.Ε.δες τον καταντάνε καταυλισμό,  σπεύδει να οχυρώσει με αμέτρητες κλούβες και διμοιρίες επίλεκτων μπάτσων τα γραφεία της Χρυσής Αυγής!


     Έτσι, την ημέρα του συλλαλητηρίου κατά της Χρυσής Αυγής (8η Απριλίου 2017) οι διαδηλωτές παρεμποδίζονται να πλησιάσουν τα γραφεία των παρακρατικών ακροδεξιών από την συνεργό τους ΕΛ.ΑΣ. η οποία τους παρέχει υψηλή προστασία λόγω κρατικής συναδελφικής συνάφειας!


     Και αυτή δεν είναι η πρώτη αλλά η πολλοστή επιβεβαίωση ότι η Χρυσή Αυγή είναι απροκάλυπτα παρακρατική οργάνωση έχοντας μάλιστα αποτυπωθεί η συνεργασία της με τις ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας και "on camera" όπως βλέπουμε στο παραπάνω αδιάψευστο βίντεο όπου χρυσαυγίτες μαζί με μπάτσους των ειδικών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. επιτίθενται εναντίον Αντιεξουσιαστών. Και το "σπικάζ" του βίντεο προσυπογράφει την υπόθαλψη της Χρυσής Αυγής από τα Μ.Μ.Ε. αφού η διμοιρία των μπάτσων ΔΕΝ φαίνεται "ανάμεσα" στους χρυσαυγίτες και στους Αντιεξουσιαστές αλλά ,ξεκάθαρα, ΜΑΖΙ με τους χρυσαυγίτες να επιτίθενται παρέα κατά των Αντιεξουσιαστών ενώ στο 00:42 ένας μπάτσος παίρνει ...αγκαλίτσα έναν δαρμένο χρυσαυγίτη για να τον προστατεύσει!

Αγκαλιά με τους μπάτσους και προστατευόμενοι από αυτούς, 
οι χρυσαυγίτες σε ένα από τα αμέτρητα στιγμιότυπα της κοινής δράσης τους 
που κατέγραψε ο φακός στην "ιστορία" της ΧΑ

     Η Χρυσή Αυγή κατασκευάστηκε από το μεταπολιτευτικό κράτος για να παίξει το ρόλο του "κυματοθραύστη" από τα ..."δεξιά" προωθώντας στη θέση του "αρχηγού" τον Νίκο Μιχαλολιάκο προερχόμενο από μια οικογένεια βυθισμένη στο σκληρό πυρήνα αυτού του κράτους. Ο πατέρας του ήταν χωροφύλακας, ο αδελφός του Γιάννης Μιχαλολιάκος ήταν "σύνδεσμος" Β' γραφείου Πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου Στρατού με την Ε.Υ.Π. και ο άλλος αδελφός του δικηγόρος Τάκης Μιχαλόλιας άνθρωπος της αμερικάνικης πρεσβείας στην Αθήνα. Τι άλλο θα χρειάζονταν να προσθέσουμε.


     Έτσι, σήμερα το άλλοτε φτωχόπαιδο Νίκος Μιχαλολιάκος που έπαιζε σε μια κοινόχρηστη αυλή με πολλά δωμάτια της οδού Φιλολάου, όπου συγκατοικούσαν ομαδικά διάφοροι συγγενείς, βρέθηκε με μία φορολογική δήλωση ως ο  π λ ο υ σ ι ό τ ε ρ ο ς αρχηγός κόμματος στη Βουλή και όλους τους συγγενείς του αποκαταστημένους στο κοινοβουλευτικό παραμάγαζο.



     Οι -υποτιθέμενα- "λάθος" επιλογές του Νίκου Μιχαλολιάκου δεν είναι καθόλου τυχαίες αλλά σχεδιασμένες ώστε να βάλει οριστική ταφόπετρα στον Ελληνικό Εθνικισμό που αποτελεί μόνιμη απειλή για το σύστημα. Ούτε ο Ρουπακιάς, ούτε ο Ζέρβας ήταν τυχαίες επιλογές του Μιχαλολιάκου και το μόνο σίγουρο ήταν ότι στη θέση τους θα μπορούσε να είχε τοποθετήσει πραγματικά αξιότερα στελέχη που διαθέτει η Χρυσή Αυγή. Όμως ο Μιχαλολιάκος ακολουθεί το σχέδιο που του έχει υπαγορεύσει το ίδιο το κράτος.


     Εγκληματίες, βιαστές, περιθωριακοί, έμποροι ναρκωτικών, τυχάρπαστοι, και άσχετοι με κάθε πολιτική Αξία άκαναν τον ίδιο τον Γιάννη Λαγό να παραδεχθεί σε συνομιλία του με τον Σωτήρη Δεβελέκο ότι η Χρυσή Αυγή είναι άντρο ψ υ χ α ν ώ μ α λ ω ν.


     Όλα τα παραπάνω δεν αποδεικνύουν απλά τη "παντρειά" της Χρυσής Αυγής με το ίδιο το σάπιο δημοκρατικό κράτος αλλά και ότι το διεφθαρμένο κράτος, είτε "αριστερό" είτε "δεξιό"  αποτελεί μία μαφία που διαμορφώνεται από την ηλιθιότητα των πολλών για να υπηρετεί όχι εθνικές και κοινωνικές Αξίες αλλά τα συμφέροντα της ολιγοπρόσωπης νομενκλατούρας του!  


     Έτσι, όποιος ηλίθιος νομίζει ότι ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή υπηρετεί το Έθνος και την Πατρίδα ας συνεχίσει να προικίζει τα τρισέγγονα του Μιχαλολιάκου και να υποστηρίζει τη μακροημέρευση του σάπιου ανθελληνικού κράτους! Οι ηλίθιοι πάντα ήταν χρήσιμοι στους δυνάστες τους.    

Γ. Ι. Κανελλόπουλος
Φοιτητής





Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ
"ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑΤΟΣ"

     Το "ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑ"  δημοσιεύει το παραπάνω κείμενο εκφράζοντας ευχές για ταχεία ανάρρωση στο νέο θύμα της χρυσαυγίτικης εγκληματικότητας και συμπαριστάμενο στην αγωνία των γονέων του, ευχαριστώντας τον νεαρό Συναγωνιστή μας και για την αποστολή του εμπεριστατωμένου άρθρου του αλλά και για την ευαισθητοποίησή του απέναντι σε ένα ακόμη αποτρόπαιο γεγονός που καταγράφει την αθλία πορεία της χρυσαυγίτικης συμμορίας. 

     Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι η συστημική και παρακρατική Χρυσή Αυγή, διαπλέκεται με το σκληρό πυρήνα του σημερινού διεφθαρμένου αντιφασιστικού κράτους και η απροκάλυπτη θρασύτητά της, απλώς, εμφανίζει, κατά περιόδους, την κορυφή του "παγόβουνου" της εγκληματικότητός της, όπως συνέβη και με την περίπτωση της δολοφονικής επιθέσεως και της ΛΗΣΤΕΙΑΣ του 24χρονου φοιτητή Αλέξη Λαζαρή!


     H Xρυσή Αυγή του Μιχαλολιάκου, ξεδιάντροπα συστημική και κρατικοδίαιτη, είναι ένας αποστηματικός «βόθρος»   στον οποίο σήπονται δολοφόνοι Ρουπακιάδες, Μπέλλους, Στεργιόπουλους, Λιακόπουλους και πολλοί άλλοι, εν δυνάμει δολοφόνοι-τραμπούκοι μπαρόβιοι Ζέρβες και αμέτρητοι άλλοι, βιαστές ανηλίκων Πετράκηδες, εκβιαστές όπως οι Πετράδες, Γερολυμάτοι κλπ κλπ. Εν ολίγοις, η Χρυσή Αυγή δικαιώνει όσους πολεμούν τον Ελληνικό Εθνικισμό αποτελώντας τον καλύτερο «νεκροθάφτη» του αλλά και παραμένει το καλύτερο κρατικό «δεκανίκι» προκαλώντας με την εγκληματικότητά της όλη εκείνη την εσωτερική αναταραχή η οποία κρίνεται απαραίτητη ώστε να διατηρηθεί το κνούτο του συστήματος με την κραταίωση των κατασταλτικών μεθοδεύσεών του, την ενίσχυση των αστυνομικών δομών και την ανοχή της κρατικής τρομοκρατίας η οποία φαίνεται «απαραίτητη» και η οποία βεβαίως επεκτείνεται στον κυρίως στόχο της που δεν είναι άλλος από την «μακροημέρευση» του ιδίου του παρόντος διεφθαρμένου κράτους το οποίο την υποθάλπει απροκάλυπτα!

     Και δεν είναι τυχαίο το ότι όχι μόνον κατά την εσωτερική της παρακρατική δομή αλλά και κατά την επιλογή των εγκαταστάσεών της η Χρυσή Αυγή φαίνεται «αγκαλιασμένη» με το «σκληρό πυρήνα» του κράτους, νοικιάζοντας γραφεία «κολλητά» με αστυνομικά τμήματα ενώ τα κεντρικά της επελέγησαν ώστε να είναι μέσα στη «καρδιά» της κρατικής ασφαλείας, απέναντι ακριβώς από τη Σχολή της Αστυνομίας, δίπλα στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και απέναντι στο Υπουργείο Δικαιοσύνης πέριξ των οποίων αθροίζονται οι μεγαλύτερες αστυνομικές δυνάμεις φύλαξης σε πλήρη ετοιμότητα.

     Ορισμός, λοιπόν, της παρακρατικής συστημικότητας η Χρυσή Αυγή του Νίκου Μιχαλολιάκου, απεργάζεται μεθόδους που υπηρετούν το σημερινό διεφθαρμένο κράτος εναντίον των Ελλήνων, παραμένοντας σφιχταγκαλιασμένη μαζί του ! 

     Το εγκληματικό μόρφωμα του Νίκου Μιχαλολιάκου το μόνο που κατάφερε στα τριάντα τόσα χρόνια της παρακρατικής ύπάρξεώς του είναι να τεθεί αντιμέτωπο με τους Έλληνες ανεξαρτήτως ιδεολογικών διαφοροποιήσεων, αντιμετωπιζόμενο καθολικώς, πλέον, ως συμμορία κοινών κακοποιών.

     Το "ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑ" από την ίδρυσή του (1989) στάθηκε αντιμέτωπο προς την νοσηρή προσωπικότητα του Νίκου Μιχαλολιάκου και των ανισορρόπων παρακολουθημάτων του, διακηρύσσοντας ότι η συγκεκριμένη "αγέλη" δεν έχει καμία σχέση όχι απλώς με τον Φασισμό ή τον Ναζισμό αλλά με καμία Κοσμοθέαση και αποτελεί έγκλημα καθοσιώσεως η πρόσδοση σε αυτούς του οιουδήποτε ιδεολογικού περιεχομένου.

     Τα γεγονότα επιβεβαιώνουν τις θέσεις μας και λυπούμεθα παρατηρώντας τον μεν ηγετίσκο των μισότρελλων απελπισμένων χρυσαύγουλων να επιμένει στις καταστρεπτικές για την Κοινωνία μας επιλογές του, τους δε παρατρεχάμενούς του να επιβεβαιώνουν την αντιφασιστική ρητορική των αριστερών και δεξιών σπεκουλάδόρων. 

     Και, αδιάφοροι γι αυτη τη σπεκουλαδόρικη ρητορική του αντιφασιστικού "χώρου" ο οποίος συνδράμει τον, ομοίως, συστημικό ακροδεξιό "χώρο" στη διαιώνιση του κοινού διεφθαρμένου κράτους-δυνάστη που και οι δύο υπηρετούν, αμετακίνητοι στα αξιώματα Ήθους αυτού που οι σπεκουλαδόροι αποκαλούν ως "Φασισμό", ελπίζουμε κάποτε όλοι αυτοί να αντιληφθούν τον κατήφορο στον οποίο άγει τόσο ο "αριστερός" όσο και "δεξιός" αντιφασισμός σταματώντας την αναπαραγωγή μίσους και "Αλέξηδων"! 

Ε.Ε.Κ.Κ
.





MHNYMATA ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


Ι. ΜΕΝΤΗΣ 6/4/2017, 22:31 μ.μ.

Θα πήγαινε καλά και ο τίτλος ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.
_________________________________________________________________________________

K.L.B. 6/4/2017. 23:21 μ.μ.

Τα χρυσαυγίτικα κτήνη θέλουν κάθαρση.
_________________________________________________________________________________

Ελένη Η. Ξ. 7/4/2017, 10:46

Τεκμηριωμένο άρθρο που δεν αφήνει καμια αμφιβολία για τη σαπίλα της Χρυσής Αυγής. Μπράβο στο συγγραφέα του.
_________________________________________________________________________________

Παναγιώτης Σκουλ.. 7/4/2017, 14:11 μ.μ.

Δεν έχω διαβάσει ποτέ πιο τεκμηριωμένο άρθρο. Μπράβο σας. Τέλος η Χρυσή Αυγή είναι το ίδιο το σύστημα.
_________________________________________________________________________________

Σπύρος Ελ. Αγγελόπουλος, 7/4/2017, 15:52 μ.μ.

αξίζει ένα εύγε στον αρθρογράφο
_________________________________________________________________________________




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.