Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΌ ΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ!
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ!


     Δύο ΠΑΡΌΜΟΙΟΙ ακροδεξιοί δημαγωγοί χωρίς κανένα ιδεολογικό περιεχόμενο και με μόνη εμφανή πρόθεση την ιδιοτελή "αρπαχτή" βρέθηκαν να "συμπορεύονται" παράλληλα ο καθένας στη δική του ποινική δίωξη ως αποτέλεσμα μιας κοινής εγκληματικής δραστηριότητος.

Ο Μιχαλολιάκος διαπομπευόμενος ως πίθηκος στο κλουβί!

     Ο Μιχαλολιάκος ως αρχηγός κομματικού μορφώματος, παρά την επίσημη κρατική ασυλία που απολαμβάνει, βρέθηκε αιφνιδιασμένος και εκών-άκων "τσαλακωμένος" να σύρεται με χειροπέδες, μόνος με τους ελάχιστους συνενόχους του "πεταμένος" στα κρατητήρια της Γ.Α.Δ.Α. και αποφυλακίστηκε προσωρινά επίσης μόνος, με τους 500.000 ψηφοφόρους του επιμελώς ...εξαφανισμένους καθ΄ όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς του. Παρά το κομματικό "φοδράρισμα" και την ασυλία που του παρέχει το σύστημα, παρά τα τερατώδη κρατικά κονδύλια που ήδη είχε εισπράξει παρακρατώντας ακόμα και μέρος των μισθών των βουλευτών του, φάνηκε εντελώς ανίκανος να διαχειρισθεί έστω με σχετική αξιοπρέπεια την "κρίση"! Στη σύντομη φυλάκισή του ο Μιχαλολιάκος παρέμεινε ΨΟΦΟΔΕΗΣ, άπραγος και "αμίλητος" μη τολμώντας να αρθρώσει αντίλογο στους διώκτες του και δείχνοντας ότι παραμένει στα τέσσερα έτοιμος να δώσει ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ σε όποιον του το ζητήσει και έτσι, ευτελισμένος αποφυλακίζεται με την ίδια τη "Χρυσή Αυγή" να παριστάνει την ευπειθέστατη όρνιθα στο κοτέτσι της λεωφόρου Μεσογείων.

Η οικτρή εικόνα "πλήθους" κατά την αποφυλάκιση του Μιχαλολιάκου

     Από τη σύλληψή του και μέχρι σήμερα κανείς δε φάνηκε να του συμπαραστέκεται κι ενώ μέχρι πρό τινος ήταν, απλώς, περιφρονημένος, σήμερα δείχνει ότι ακόμα και σε κρίσιμες στιγμές που αφορούν στο κόμμα του προτιμά την ασφάλεια των "φουστανιών" της συζύγου και της κόρης του, όπως φάνηκε και κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίθεσης των Αντιεξουσιαστών στα κεντρικά γραφεία του (απο-)κόμματός του με διαρκώς φθίνουσα πορεία, ατομική και κομματική! 

Σώρρας ο ..."ατσαλάκωτος"

     Ο Σώρρας, αντίθετα, έδειξε αποφασιστικά προετοιμασμένος, αιφνιδιάζοντας τους διώκτες του με την αποφυγή της σύλληψής του ώστε να μπορεί να διαχειριστεί με νηφαλιότητα την "κρίση", εμφανίζεται να απολαμβάνει ευρύτατου λαϊκού ερείσματος που του εξασφάλισε την διαφυγή και την απόκρυψη ενώ ο ίδιος δεν κατάφερε να σώσει μόνο εαυτόν αλλά και την σύζυγό του επίσης διωκόμενη δείχνοντας ότι είναι πραγματικό "γατί" και με ...πανοπλία στα ...δύσκολα! Σε αντίθεση με τον ξεβράκωτο "Αρχηγό" της "Χρυσής Αυγής" ο Σώρρας δείχνει "ατσαλάκωτος" μέσα στη πανοπλία της οργάνωσής του και όχι μόνον...


     Ο ίδιος ο Σώρρας "εκπέμπει" από τη κρυψώνα του ...διάγγελμα μάχης προς τους οπαδούς του μέσω βίντεο που διακινεί στο διαδίκτυο και χαράζει κατεύθυνση "αγώνα", κάτι που δεν απετόλμησε ο "συμμορφωθείς προς τας υποδείξεις" Μιχαλολιάκος τον οποίο το μόνο για το οποίο διαμαρτυρήθηκε ήταν για το ότι οι ...σερβιτόρες του στο Κορυδαλλό ήταν αλλοδαπές και όχι ελληνίδες όπως θα ήθελε...  Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η οργάνωση του Σώρρα που φαίνεται να μην οπισθοχωρεί καθόλου από τον διωγμό του Αρχηγού της προκαλεί και το κράτος και την αστυνομία με ένα χιουμοριστικό βίντεο που παράγει για τον σκοπό αυτό και διακινεί, επίσης, στο διαδίκτυο, πράξη πρωτοφανής ως προς την θρασύτητα ενός διωκομένου που δείχνει ακόμα και ότι εμπαίζει τους διώκτες του!


     Τέλος, σήμερα, παρατηρούμε και το  κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό  από μία περιθωριακή οργάνωση που, ολόκληρη "Χρυσή Αυγή" δεν κατάφερε να το δει ούτε στο όνειρό της:

ΣΗΜΕΡΑ: Οπαδοί του Σώρρα στα δικαστήρια Πατρών!

     Αν και φερόμενος ως κοινός υπεξαιρέτης κάποιων χρημάτων από τον κουμπάρο του, ο Σώρρας καταφέρνει  σ ή μ ε ρ α  να κατακλύζει το δικαστικό μέγαρο Πατρών όπου δικάζεται αίτησή του αλλά και τους γύρω δρόμους με χιλιάδες οπαδούς του οι οποίοι διατρανώνουν την πίστη τους στο πρόσωπό του και του συμπαραστέκονται με φανατισμό, κάτι που σε καμία φάση της δίωξης του Μιχαλολιάκου δεν είδαμε να συμβαίνει!

ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΌ ΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ!
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.