Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΚΑΤΙ  ΓΡΑΦΤΗΚΕ  ΓΙΑ ..."ΠΑΡΘΕΝΟΡΡΑΦΕΣ"
ΚΑΙ  ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ  ΚΑΙ  ΟΙ ..."ΓΥΦΤΟΙ"!


     Παραμένοντας ανοργάνωτη και ακυβέρνητη η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να τελεί ο καρπαζοεισπράκτορας των Αντιεξουσιαστών με την κατάσταση ολοένα κι αγριότερη εις βάρος της. Αν και κοινοβουλευτικό κόμμα με όλα τα πλεονεκτήματα που θα λέπρεπε να είχε αξιοποιήσει η ηγεσία της, η εμφανής ανυπαρξία του αρχηγού της και η εσωτερική διχόνοια που την έχει αποσαθρώσει σε πανελλήνιο επίπεδο την ξανάφεραν σήμερα στο προσκήνιο με τον εξευτελισμό της από μια παρέα διερχομένων Αντιεξουσιαστών οι οποίοι σοδόμησαν το κεντρικό της οχυρό, παρά τη ένοπλη φύλαξή του από αστυνομικό και παρά το ότι βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τις κεντρικές αστυνομικές εγκαταστάσεις του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και σε ελάχιστη απόσταση από τις μηχανοκίνητες μονάδες της ΕΛ.ΑΣ.



     Έτσι, σήμερα το πρωί, καμιά δεκαριά περαστικοί Αντιεξουσιαστές, έκαναν λαμπόγυαλα τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, κλειδαμπαρώνοντας ...μεγαλόψυχα τον οπλισμένο με υποπολυβόλο (!) και πιστόλι (!) αστυνομικό στη σκοπιά του και απερχόμενοι συντεταγμένα μετά την επιτυχέστατη ολοκλήρωση της κατεδαφιστικής αποστολής τους, παρά το ότι η "ευφυία" του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη θα τους ήθελε να παραμένουν για να "υποδεχθούν" την Ελένη Ζαρούλια και την Ουρανία Μιχαλολιάκου οι οποίες έφθασαν , αργότερα, επιμελώς μακιγιαρισμένες αντί του αρχηγού του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου που φαίνεται ότι δεν πρόλαβε την ...πεντικιουρίστα του, παραμένοντας στην ασφάλεια της εξαφανίσεώς του!


     Η παρακάτω έμμεση ανακοίνωση-ανάληψη ευθύνης (;) για την επίθεση στο κεντρικό "φρούριο" (διάβαζε: "τριμπούρδελο") αλιεύθηκε από διαδικτυακό ιστότοπο λίγη ώρα μετά την "επιχείρηση":

ΠΛΗΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" 
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ


 Με μία αστραπιαία καταδρομική επιχείρηση που απέδειξε άριστο στρατιωτικό σχεδιασμό, Αντιεξουσιαστές των Αμπελοκήπων διέλυσαν ταυτόχρονα τα κεντρικά γραφεία και το παρακείμενο κατάστημα της "Χρυσής Αυγής" επί της λεωφόρου Μεσογείων, απέναντι ακριβώς από τις αστυνομικές εγκαταστάσεις όπου για λόγους αυτοπροστασίας έχουν αποτραβηχτεί οι χρυσαυγίτες, τις πρωινές ώρες της 31ης Μαρτίου 2017.

Η καταδρομική επιχείρηση των Αντιεξουσιαστών διήρκεσε ελάχιστα λεπτά και το αποτέλεσμα υπήρξε καταστρεπτικότατο αποδεικνύοντας ότι ο μεν αντιεξουσιαστικός "χώρος" είναι άριστα οργανωμένος ενώ ο ακροδεξιός χρυσαυγίτικος "χώρος" παραμένει ένα ανοργάνωτο και ακυβέρνητο γκροπούσκολο που βυθίζεται συνεχώς και περισσότερο σε ένα απερίγραπτο κατάντημα μη μπορώντας να εξασφαλίσει ούτε καν την ύπαρξη των κεντρικών γραφείων του παρά το ότι αυτά βρίσκονται απέναντι στις κεντρικές αστυνομικές εγκαταστάσεις!

Το δε κατάντημα της "Χρυσής Αυγής" είναι τέτοιο που, αμέσως μετά την επίθεση, στο κεντρικό ιστολόγιο του ακροδεξιού μορφώματος αναρτήθηκε η είδηση με σχόλιο για την απομάκρυνση των Αντιεξουσιαστών μετά την θεαματική επιτυχία της αποστολής τους λες και θα έπρεπε να παραμείνουν περιμένοντας την άφιξη της Ουρανίας Μιχαλοβλάκα!


Οι Αντιεξουσιαστές Αμπελοκήπων έχουν ήδη εξαγγείλει την επόμενη αχτιβιστική δράση τους στη περιοχή: γκλομπ στο κόλο κάθε χρυσαυγίτη που θα πλησιάσει τη πόρτα των κεντρικών της "Χρυσής Αυγής". Και οι μπάτσοι που είναι απέναντι από τα γραφεία του παρακρατικού μορφώματος και τους φυλάνε το μόνο που θα προλάβουν είναι να τους πάνε για παρθενοραφή.

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017, 12:41


     Η τελευταία αυτή επίθεση στα κεντρικά "γραφεία" της ανύπαρκτης, πια, Χρυσής Αυγής η οποία παρά τις αμέτρητες ταπεινώσεις της και τους δύο νεκρούς της δεν εννοεί ούτε να οργανωθεί ούτε και να προστατεύσει τους οπαδούς της δείχνει, κατ' αρχήν την εγκληματική ανικανότητα της ηγεσίας να λάβει τα στοιχειώδη μέτρα που θα δικαιολογήσουν την υπόσταση του μορφώματος ως κόμματος διεκδικούντος την εξουσία, αφού, ως μη δυνάμενο να υπερασπίσει εαυτόν ΠΩΣ θα σώσει ...άλλους; Kαι η καλοσχεδιασμένη επιθετικότητα των Αντιεξουσιαστών κατά της Χρυσής Αυγής στο πρώτο που επιχειρεί και επιτυγχάνει να παραπέμψει κάθε παρατηρητή είναι σε αυτό το συγκεκριμένο ερώτημα!

     Το δεύτερο συμπέρασμα από την τελευταία αυτήν επίθεση είναι η απόλυτη εξαφάνιση του "αρχηγού" της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου από τον τόπο της καταστροφής καταδεχόμενος να εκπροσωπηθεί από την σύζυγο και την κόρη του, κάτι που αποτελεί ...παγκόσμια πρωτοτυπία δειλίας αλλά και πολιτικής ανοησίας, όταν μάλιστα όλοι γνωρίζουν ότι την Χρυσή Αυγή την διοικούν η σύζυγος και η κόρη μιας παραπαίουσας "περσόνας" κλεισμένης στο ...λουτροκαμπινέ ενός διαμερίσματος! Τέτοια "λούφα και παραλλαγή" πίσω από τα φουστάνια συζύγου και κόρης ακόμα και σε ένα τέτοιο δημόσιο και σοβαρό γεγονός δεν θα περιμέναμε ούτε από τον ...Τάκη Ζαχαράτο!


     Το τρίτο συμπέρασμα είναι η στάση της αστυνομίας η οποία ενώ απροκάλυπτα στηρίζει και ψηφίζει "δαγκωτό" Χρυσή Αυγή, παραμένει άτολμη και άνευρη να την υποστηρίξει ακόμη και στο πλαίσιο των νομίμων υποχρεώσεων προστασίας του Πολίτη, κλείνοντας το μάτι σε όποιον κακόβουλο επιθυμεί να εκτονωθεί κατά του ακροδεξιού μορφώματος και των οπαδών του! Η τελευταία επίθεση απέδειξε ότι κανένα ουσιαστικό μέτρο προστασίας, γενικώς, της Χρυσής Αυγής δεν έχει ληφθεί ούτε και η ηγεσία της έχει καταφέρει να υποχρεώσει την ΕΛ.ΑΣ. να εφαρμόσει τα αυτονόητα, όσο και η ίδια η ΕΛ.ΑΣ. παραμένει καρπαζοεισπράχτορας των Αντιεξουσιαστών όπου και εάν αυτοί αντιπαρατεθούν εναντίον της. Δηλαδή, με την εξυπνότατη  ε π ι θ ε τ ι κ ή  τακτική τους οι Αντιεξουσιαστές παραμένουν κυρίαρχοι της "σκακιέρας" του "δρόμου" και όποιος κυριαρχεί στους δρόμους κυριαρχεί ΠΑΝΤΟΥ, κάτι που ο διαμερισματάρχης της Πεύκης αδυνατεί να αντιληφθεί...

     Το τέταρτο και αποκαρδιωτικότερο συμπέρασμα είναι ότι τη μοίρα της Χρυσής Αυγής την καθορίζει το cherchez les femmes το οποίο, ήδη έχει αφήσει έντυπη "εποχή" στα διάφορα tabloids... τα πρωτοσέλιδα των οποίων, σε άλλες εποχές θα επέφεραν ή μονομαχίες ή, έστω, δικαστικές εγκλήσεις. Αλλά, ως φαίνεται, στη Χρυσή Αυγή η ΞΕΦΤΙΛΑ ανοίγει "τα κάτι τις" κλείνοντας, πάραυτα, ...στόματα! Και αυτοί οι ευτελισμένοι επιμένουν να ισχυρίζονται ότι θέλουν να μας ...σώσουν! Σκατά στα ..."πάρκιγκ" τους! Έτσι, μόλις οι Αντιεξουσιαστές μίλησαν για ...παρθενορραφές, πλακώσανε και οι "γύφτοι"!

Και η σύζυγος του εξαφανισμένου, σκιώδους, αρχηγού 
επιτηρεί ως κομματικός κομισάριος τον αγχωμένο λόγο 
του "εκπροσώπου τύπου" του θλιβερού ...αποκόμματος!
Απολαύστε την!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.