Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ 
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


     Δέκα αντιεξουσιαστές κατάφεραν να θέσουν σε καταδίωξη τους δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη και Ηλιόπουλο οι οποίοι ήσαν προσκεκλημένοι στο τηλεοπτικό σταθμό "ASTRA" χωρίς να μπορούν να συγκεντρώσουν ούτε μία ισάριθμη ομάδα για να τους προστατεύσει.

     Η τηλεοπτική κάμερα 'συνέλαβε" τον Ηλία Κασιδιάρη να πετάει πανικόβλητος τα ακουστικά του και να εξαφανίζεται από το στούντιο, όταν υπάλληλος του σταθμού τον ενημερώνει ότι οι αντιεξουσιαστές τον περιμένουν με ρόπαλα στην είσοδο του "ASTRA".

     Ο έντρομος βουλευτής της "Χρυσής Αυγής" δραπέτευσε από τον "ASTRA" μέσω του ...γκαράζ, χώρος που φαίνεται ότι θα πρωταγωνιστεί στη ζωή των εναπομενόντων χρυσαύγουλων.

     Για άλλη μια φορά τα ακροδεξιά "απόνερα" απογυμνώνονται δημόσια, αποδεικνυόμενα ανίκανα ακόμα και να υπερασπίσουν την, όποια, τιμή τους.

ΞΕΦΤΙΛΑ



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Μεταφέρεται μήνυμα από Συναγωνιστή-γνώστη της εσωτερικής καταστάσεως της ΧΑ στο Βόλο, 11/3/2017, 17:42 μ.μ.:

Προσθήκη εγκύρων πληροφοριών:

 Η Τ.Ο Βόλου της ΧΑ είναι σε κατάσταση πλήρους διαλύσεως.

Τα στελέχη της και τοπικοί αιρετοί βρίσκονται σε εχθρική στάση προς τον Ηλιόπουλο ο οποίος είναι πλήρως απομονωμένος.

Με αφορμή ένα περιστατικό ξυλοδαρμού περιφερειακού συμβούλου από αναρχικούς στο Δημαρχείο του Βόλου πριν από μήνες, θεώρησαν τον Ηλιόπουλο ως επιδείξαντα φιλοτομαριστική στάση και τον ...έκραξαν.

Ακόμα και ένα πρώην μισθοδοτούμενο στέλεχος της ΧΑ Βόλου, και αυτός θύμα ξυλοδαρμού, πριν από δύο χρόνια, ο Καρακατσάνης [ο γνωστός από τα παλιά..] αποχώρησε με την ομάδα του, λούζοντας με ύβρεις τον Μιχαλολιάκο και τις επαναλαμβάνει συνεχώς για αυτό δεν μπόρεσε να κάνει  καμμιά κινητοποίηση ο Ηλιόπουλος όταν ήλθε ο Κασιδιάρης στον Βόλο είναι πλήρως απομονωμένος και η ΤΟ Βόλου ανύπαρκτη πλην ελαχίστων κομματόσκυλων τα οποία αλληλοτρώγονται για να ρίξουν τον Ηλιόπουλο προσδοκώντας να μπουν υποψήφιοι βουλευτές. ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ..

Γνωστά στελέχη τα οποία απεχώρησαν από την ΧΑ, αποστρεφόμενα την ιδιοτελή συμπεριφορά Ηλιόπουλου, δεν παραλείπουν να τον ..κράζουν ποικιλοτρόπως και μέσω διαδικτύου, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για το που και πόσο υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ο βουλευτής Ηλιόπουλος. Παρόμοιες καταγγελίες και διφορούμενοι υπαινιγμοί είχαν φτάσει παλαιότερα από τα ίδια αποχωρήσαντα πασίγνωστα στελέχη της ΧΑ στον Μιχαλολιἀκο καί στον Κασιδιάρη οι οποίοι προφανώς, γνωρίζοντας το βάθος των καταγγελιών, έσπευσαν να προστατεύσουν τον Ηλιόπουλο, με αποτέλεσμα την διάσπαση και την ολική αποδυνάμωση της Τ.Ο Βόλου

Προς διευκρίνιση.
Καταγγελία από ένα πρώην στέλεχος της Χ.Α Βόλου όπως αναρτάται δημόσια στον λογαριασμό του στο φ/β..:

ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ, ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΛΑ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ, ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΣΟ ΑΤΙΜΑ ΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΡΥΣΙ; ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΡΥΨΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΘΗΤΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΕ 200 ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΤΙΦΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ, Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝ, ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ!!! ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ ΒΟΛΟΣ 11/3/2017. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ .
Νικολας Κασσαβετης


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Οι ως άνω πληροφορίες ερμηνεύουν πλήρως και την απουσία περιφρουρήσεως των δύο καταδιωχθέντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής ο οποίοι εξετέθησαν και σε κίνδυνο ζωής. Η Χρυσή Αυγή, πλέον, αποτελεί θανάσιμο κίνδυνο για τα ίδια τα μέλη της. Άλλωστε, είναι πασίγνωστο ότι και παλιός παιδικός φίλος του Νίκου Μιχαλολιάκου και τοπικός πολιτευτής του κόμματος, απεχώρησε οργισμένος και αποδοκιμάζοντας τον "χοντρό" και τη καμαρίλα του όταν πέντε αναρχικοί του Βόλου τον είχαν μετατρέψει σε ...γιαουρτοσυλλέκτη και τον ίδιο και το σπίτι του, ενώ η Χρυσή Αυγή παρέμενε ανύπαρκτη στο να τον προστατεύσει. Παναγιώτης το όνομά του και αξιέπαινος για την αντοχή του ως τοπικός "σάκος του μποξ" για λογαριασμό του ανύπερκτου κόμματος. Ο Μιχαλολιάκος είναι γεγονός ότι δεν θα καταφέρει τίποτε σπουδαίο, εκτός από το να ξεκάνει όλους όσους βρίσκονται γύρω του ικανοποιώντας το παιδικό του σύμπλεγμα ως αποσυνάγωγος ενός χώρου ο οποίος ουδέποτε του επέτρεψε την "είσοδο".

_________________________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.