Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΥ



     
     Όμαιμος, ομόδοξος και ομότροπος με το τέρας της βαρβαρότητος, ο αντιφασισμός, έδειξε για μια ακόμη φορά το άθλιο πρόσωπό του κατά την διάρκεια της σημερινής «σύναξης» του Μίκη (Μάους) Θεοδωράκη στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, όταν ο κομμουνιστής υπουργός του …Μητσοτάκη και κομματικά κατασκευασμένος «βάρδος» της ντόπιας «Αριστεράς», κατέφθασε εποχούμενος και με όχημα κινούμενο επί του ΤΑΠΗΤΟΣ του μνημειακού Σταδίου!!

     Μία βαρβαρότητα την οποία άλλοι, αληθώς Επίσημοι (Βασιλείς, πρωθυπουργοί κλπ) απέφυγαν να την διαπράξουν στο παρελθόν, ο βάρδος της τουρκο-μπουζουκιάς «Μαργαρίτας, Μαργαρώς» δε δίστασε να διαπράξει, προσβάλλοντας όχι μόνον τα ιερά και όσια ενός ιστορικού χώρου αλλά και περιφρονώντας ως νέος Αλάριχος τον υπερευαίσθητο ειδικό τάπητα που προορίζεται αυστηρώς για αθλητική χρήση!

     Τα σύγχρονα αντιφασιστικά λαμόγια, πάτησαν το βρώμικο ποδάρι τους ξεδιάντροπα επάνω σε ένα εθνικό έργο για το οποίο πιστώνεται ο Βασιλέας Όθων Α’, οι ευεργέτες Ευάγγελος Ζάππας και Γεώργιος Αβέρωφ, με υλοποιητές τους κορυφαίους αρχιτέκτονες της εποχής Φρανσουά Μπουλανζέ, Αναστάσιο Μεταξά και Ερνέστο Τσίλλερ. Έτσι, τα σύγχρονα ανυπτόποδα συστημικά λαμόγια, με εκπρόσωπό τους τον πρώην σκαπανέα του Μεταξά, μετέπειτα αΗδό (sic) του Κ.Κ.Ε. και τέλος, υπουργό του Μητσοτάκη, Μίκη (Μάους) Θεοδωράκη, δε διστάζουν να βεβηλώνουν ένα Μνημείο εθνικής σημασίας εισβάλλοντας ως άλλες Θεοδώρες μεταφερόμενες επί φορείου (ευτυχώς, εκείνες) στον γυναικωνίτη ενός τεμένους Πολιτισμού!


     Η βαρβαρότητα του αντιφασισμού δικαιώνει έστω και εκ των υστέρων τον ίδιο τον Φασισμό κατά τον πλέον πανηγυρικό τρόπο. Και η μεγαλύτερη "ευχή" του Φασισμού είναι η, προσέτι, παράταση της αντιφασιστικής κτηνωδίας ώστε όσοι ηλίθιοι στο παρελθόν εναντιώθηκαν σε αυτόν, επιτέλους, να συναισθανθούν ότι δια της δημοκρατίας και του αντιφασισμού μετετράπησαν σε κτήνη και, ει δυνατόν, να ανανήψουν!! 

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
Φορ.: 6977764737




ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 20/6/2017, 01:33 π.μ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΟΡΥΦΑΙΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ "ΥΠΕΡ"ΠΛΗΡΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΕΙΡΑ ΑΡΘΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΞΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ (Π.Χ. ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, 114, ΑΝΤΙΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΤΛ), ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ Η ΔΕΞΙΟ ΒΟΔΙ? ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ 12,5,ΤΖΑΜΠΑ!!!!!

_________________________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.