Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ


     Αναρωτιούνται πολλοί γιατί ο λαός επιτέλους δε ξεσηκώνεται και η εξουσία δείχνει τόσο ακλόνητη και τόσο αδίσταχτη να επιβάλει ολοένα και περισσότερα ληστρικά μέτρα εναντίον χωρίς καμία αντίδραση; Η απάντηση είναι μία: διότι ο λαός είναι τεχνητά ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ!


      Αυτή η καθοριστική για την κόπωση του προσπάθεια είναι αποτέλεσμα της έξυπνης τεχνητής σχεδίασης που κατάφερε το σύστημα ώστε να τον εξουθενώσει ψυχολογικά με τη βοήθεια ψευδεπίγραφων κατασκευασμάτων που εμφανίζονται με "πατριωτικό" μανδύα για να δείξουν ότι, η μόνη διέξοδος από την κρίση, ο Πατριωτισμός είναι ανίκανος για να επενδύσει ο λαός επάνω του τη σωτηρία του από τους δυνάστες.


     Ήδη απεδείχθη η "Χρυσή Αυγή" να εξευτελίζει τον Πατριωτισμό όπως τον εξευτέλισε και ο Αρτέμης Σώρας με το δήθεν "πατριωτικό" παραμάγαζό του, όπως εξευτελίζουν  σ υ σ τ η μ α τ ι κ ά  τον πατριωτισμό και αμέτρητα μορφώματα τα οποία κατασκευάζονται στα "εργαστήρια" της Κατεχάκη και της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τον κόσμο να σύρεται στη πλατεία Συντάγματος κάθε τρεις και λίγο μέχρι να πέσει εξουθενωμένος στο οδόστρωμα. 


     Αμέτρητα τα "πατριωτικά" παραμάγαζα που κατασκευάζουν καθημερινά οι συστημικοί "σχεδιαστές" της λαϊκής δυστυχίας. Συνεχώς παρατηρούμε νέες ταμπέλες να ξεπροβάλλουν από το πουθενά των ελληνέμπορων μαγαζατόρων τους και δεν προλαβαίνουμε να μετρήσουμε επίδοξους εθνοσωτήρες οι οποίοι, αφού παρασύρουν τη πελατεία τους στο γύρισμα ενός προχειροφτιαγμένου ευκαιριακού βίντεο που νομίζουν ότι θα προσδώσει "ειδικό βάρος" στη συνέχεια αφήνουν τη πελατεία να ανακυκλωθεί σε άλλα παραμάγαζα, όπως ακριβώς συμφέρει το σύστημα που αποβλέπει στο διαίρει και βασίλευε!


     Τελευταία παρατηρούμε την απεγνωσμένη προσπάθεια ενός ακόμη νεότευκτου κομματικού παραμάγαζου να εξευτελίζει τον πατριωτισμό με ένα βίντεο δικό του (!) που δείχνει μια συνάθροιση της πελατείας να τραγουδά τον Εθνικό Ύμνο χωρίς να τον ...γνωρίζει. "Σε γνωρίζω από την όψη" δυο φορές επαναλαμβάνουν και δεν υπάρχει θεία δίκη να τους ρίξει μία με την  κ ό ψ η  του σπαθιού στο σβέρκο πριν γελοιποιήσουν τα ιερά και όσια της Πατρίδας μας. Ακούστε το!

https://www.facebook.com/anakatalipsi/videos/1348543068566598/



   Λίγο πιο πριν ένα άλλο βίντεο του ίδιου κομματικού μορφώματος μας αποκαλύπτει ότι μπροστά σε έναν απλό αστυνομικό μια σύναξη "εθνοσωτήρων" έκανε ρολό τις σημαίες και αποχώρησε σαν κότα προς το κοτέτσι της... Απολαύστε το!


     Και ενώ στο παραπάνω βίντεο το μπούγιο κάνει ρολό τις σημαίες και οπισθοχωρεί όπως έχει δώσει εντολή ο υψηλός "σχεδιαστής", στη συνέχεια αυτού του απερίγραπτου βίντεο ο μαγαζάτορας ελληνέμπορος συνεχίζει τη "ρητορική" της δηθενιάς του, κρυμμένως πάντως για καλό και για κακό στη προστασία μιας " σκιάς" που παίζει ρόλο φερετζέ του ...πολέμαρχου!


     "ΑΝΑ-ΣΚΑΤΑ-ΛΗΨΗ" λοιπόν και ολοένα και νέα "σκατά" στο πατριωτικό χώρο μέχρι ο Έλληνας να πέσει ξερός από τη "κούραση" και να μακροημερεύει το σύτσημα είτε με έναν Τσίπρα, είτε με έναν Κυριάκο, είτε με όσους αναμένουν στη σειρά για να δαγκώσουν λίγο κόκαλο που πετάει το σύστημα στους κοπρίτες του.


     Όσοι αισθάνονται θύματα ας ακολουθήσουν τα λαμόγια που στήνουν "πατριωτικά" παραμάγαζα και βολεύουν τις οικογένειές τους. Έτσι κι αλλιώς αυτοί οι ηλίθιοι είναι άχρηστοι για τη Πατρίδα όσοι νουνεχείς, όμως, ας ψάξουν καλά το "προφίλ" κάθε απατεώνα-"εθνοσωτήρα" πριν τον ακολουθήσουν. Γιατί όλα μπορούν να διακριβωθούν εκ των προτέρων και να αποφευχθεί η επιδείνωση της κόπωσης ενός λαού που το σύστημα τον θέλει εξουθενωμένο και ανίκανο να αντιδράσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.