Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Σ Ε Ι Σ Ο Π Υ Γ Ι Δ Ε Σ 
ΜΕ 'ΥΓΡΩΣ' ΛΑΜΠΙΡΙΖΟΥΣΕΣ ΠΥΓΕΣ


     O Eθνικοσοσιαλισμός, όπως και ο Φασισμός, ως λαμπρές και τεράστιες κοσμοθεάσεις, είναι φυσικό, μεταξύ ομοίως λαμπρών και τεράστιων νοών, να προσελκύουν και άφωτα ασήμαντα ανθρωπάρια τα οποία θέλγονται από το μεγαλείο των εν λόγω κοσμοθεάσεων και θέλουν να "κλέψουν" λίγο από αυτό ώστε να αναπληρώσουν τα δικά τους υπαρξιακά κενά.

     Έτσι, δεν είναι ανερμήνευτο το πόσες ποταπές υπάρξεις δηλώνουν ανερυθρίαστα "Εθνικοσοσιαλιστές" ή "Φασίστες" ενώ δεν εκπροσωπούν παρά κακέκτυπα διαμαρτιών περί την ύπαρξη.

     Το φαινόμενο αυτών των κακεκτύπων που αναιδέστατα δηλώνουν "Εθνικιστές" ή "Φασίστες" γίνεται εντονότερο στις μέρες μας όπου ταπεινά ανθρωπάρια μη έχοντα την δύναμη της επιμονής στην αυτοβελτίωση αρκούνται να "δηλώσουν" ...συμμετοχή στην κοσμοθέαση έστω και ολοσχερώς "τυφλά", νομίζοντας ότι μία απλή δήλωση γεμίζει το υπαρξιακό κενό τους και αγνοώντας ότι τα συμπεριφορικά πεπραγμένα δηλοποιούν την ουσία και όχι τα ...χείλη!

     Στη σύγχρονη γραικία, ουδεμία σχέση έχουσα με την "Ελλάδα", η απόγνωση του συλλογικώς ενιαίου ανθρωπαρίου γίνεται ολοένα και ασφυκτικότερη στους συνενόχους για το κατάντημα μαζανθρώπους, στραγγαλίζοντάς τους με την προβολή ενός υπαρξιακού αδιεξόδου άνευ "φωτός" στο ..."τούνελ" το οποίο δεν είναι άλλο από την ανάπτυξη της ψυχοπνευματικής Παιδείας. Και, επειδή οι μαζάνθρωποι την ψυχοπνευματική Παιδεία δεν την έχουν υπ΄ όψη ούτε ως γλωσσική διατύπωση, επιλέγουν να αλλάξουν "αμφίεση" και να ενδυθούν το -κατά την άγνοιά τους- κοσμοθεωρητικό ένδυματου "Εθνικοσοσιαλισμού" ή "Φασισμού" ν ομίζοντας ότι έτσι αποκτούν πιστοποίηση ανωτερότητος κι εξόδου από την αθλιότητα της μάζας των γραικύλων. Δυστυχώς όμως μια τέτοια "ένδυση" δεν είναι παρά μία 'παρένδυση" η οποία αργά ή γρήγορα απορρίπτεται από τον φέροντα αφήνοντάς τον απογυμνωμένο και έκθετο, με τις υπαρξιακές κακογραφίες του να τον γελοιοποιούν σε κοινή θέα.

     Δυστυχώς, κάτι τέτοιο επανελήφθη για πολλοστή φορά με μία κομπανία νέων γραικύλων οι οποίοι νόμισαν ότι δηλώνοντας "Εθνικοσοσιαλιστές", κατέκτησαν ..."στασίδι" δίπλα σε έναν Adolf Hitler, έναν Arno Breker, μία Σίτσα Καραϊσκάκη, έναν Ιωάννη Βουλπιώτη... 

     Ούτε τα ονόματα, ούτε η "ταμπέλα" αυτών των αφελών νέων γραικύλων έχει σημασία διότι σκοπός μας δεν είναι η στοχοποίηση κάποιων πανυβλάκων αλλά η κατάδειξη ενός φαινομένου που πλήττει τον πολιτικό πολιτισμό του λευκού Ανθρώπου. Διότι, αυτοί οι κρετινίζοντες γραικύλοι, αν και δήλωσαν ανοήτως "Εθνικοσοσιαλιστές" κατέληξαν φωτογραφιζόμενοι πέριξ ενός εβραιοχριστιανικού ρασοφόρου μιάσματος ωσεί ...γυφτοσκέπαρνα, αφελώς πιστεύοντες ότι έτσι η κομπανία τους αποκτά κύρος και μη αντιλαμβανόμενοι ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι, πρωτίστως, Αισθητική βίου.

     Εννέα, λοιπόν, ανέραστα αγοράκια τα οποία θα έπρεπε να πλαισιώνουν ισάριθμες (τουλάχιστον) κοπέλες (διότι αυτό επιτάσσει ο Εθνικοσοσιαλισμός) προτίμησαν να πλαισιώσουν ένα άπλυτο εβραιοχριστιανό ρασοφόρο και να φωτογραφηθούν ώσπερ καρικατούρες παρενδυτικών Καρυατίδων, δημοσιεύοντας, μάλιστα, την οικτρή αυτή φωτογραφία ως ...τρόπαιο πολιτικής δράσεως προς είσπραξη ...ευσήμων!

     Οικτρό το κατάντημα αυτών των εννέα νέων γραικύλων! Οικτρό, διότι επέλεξαν να πλαισιώσουν έναν θεοκράτη σκοταδιστή ο οποίος πλένεται ...ντυμένος διότι θεωρεί ως αμαρτία το ανθρώπινο σώμα (!) όπως ακριβώς κατά τα σκοτεινά χρόνια της Ανθρωπότητος. 


     Οικτρό το κατάντημα αυτών των εννέα νέων γραικύλων! Οικτρό, διότι επέλεξαν να πλαισιώσουν έναν ποταπό βάνδαλο ο οποίος με σφυρί σπάζει δημόσια αγάλματα όπως διέπρατταν οι θεοδοσιανοί ομόδοξοί του στην πλέον σκοτεινή εποχή της Ανθρωπότητος για την οποία η Ιστορία αισθάνεται καταισχύνη...


     Οικτρό το κατάντημα αυτών των εννέα νέων γραικύλων! Οικτρό, διότι επέλεξαν να πλαισιώσουν ένα αστοιχείωτο ον που οραματίζεται την επιστροφή του Ανθρώπου και τον εγλωβισμό του στα σπήλαια!


     Οικτρό το κατάντημα αυτών των εννέα νέων γραικύλων! Οικτρό, διότι, δειλίας ένεκεν, ...φλουτάρισαν και τα πρόσωπά τους στη φωτογραφία ξεχνώντας την ρήση του Φασίστα Ezra Pound περί της Αξίας των Ιδεών και της υπέρ αυτών υπερήφανης διακηρύξεως ως χρέους του Ανθρώπου. Και απεδείχθησαν τόσον ηλίθιοι που ενώ άφησαν ακάλυπτο το πρόσωπο του βιολογικού ονείδους που ενεκολπώθησαν, απέκρυψαν τα δικά τους πρόσωπα! Αλλά τι θα περίμενε κανείς από όντα τα οποία δηλώνουν πατριωτισμό και εγκολπώνονται αυτόν ο οποίος καταριέται και αναθεματίζει τον Ελληνσιμό και την Πατρίδα ως εκ της δογματικής του επιταγής;

Το αντίπαλον της εννεαμελούς "αγοροπαρέας" ...κλέος!

     Eυτελείς μίμοι αθλιότητος τα εννέα, ούτως ειπείν, αγοράκια! Δεν πρόλαβε το παραδίπλα "μαγαζάκι" να εγκολπωθεί τον ρασοφόρο με τον "φίλο" του και έσπευσε και η "αγοροπαρέα" των εννέα να περιμαζέψει και αυτή τον δικό της ρασοφόρο (λίαν ...basse classe, αυτός) του οποίου τα αμέτρητα βίντεο τα τραβά, βεβαίως-βεβαίως, ο , επίσης, "φίλος" του ο οποίος τον "συνοδεύει" παντού! Και αυτό το τσίρκολο δηλώνει ..."Εθνικοσοσιαλισμό" και όχι τουρκογύφτικο τσαντήρι απόβλητο ακόμη και από καταυλισμό προοδευτικών ...αθιγγάνων.

     Έτσι, λοιπόν, το μοντέρνο σκουπιδαριό των εννέα νεανίσκων που χαριεντίζεται με το ρασοφόρο σκοταδιστή, νομίζουν ότι με την παραπάνω κακαισθησία του αστοιχείωτου θεοκράτη ταυτίζεται ο εντελώς αντίθετος Εθνικοσοσιαλισμός ο οποίος ανέδειξε τι αισθητικό μεγαλείο της Ανθρωπότητος και καταπολεμήθηκε από τους απανταχού θεοκράτες σκοταδιστές, είτε με κιπά, είτε με καλιμαύκι.


     Και είναι η ίδια η ανέραστη εννεαμελής "αγοροπαρέα" (με τα όσα ο όρος διαλαμβάνει ή και, διακριτικώς, αποσιωπά...) που εμφανίζεται να στηλιτεύει μετά ...επιδεικτικού πάθους την ...ομοφυλοφιλία νοιώθοντας βαθιά στο ρουθούνι την "μύγα" από την οποία νομίζει ότι με την στηλίτευση ..."ξεμυγιάζεται"!

     Ο Εθνικοσοσιαλισμός δεν είναι ένα "μάτι σε κλειδαρότρυπα", όπως οι "μυγιασμένοι" τον εννοούν..., ούτε, ευτυχώς, θίγεται από ταπεινές πυγολαμπίδες που νομίζουν ότι οι, 'υγρώς', λαμπυρίζουσες πΥγές τους μπορούν να εκληφθούν σοβαρά υπ΄ όψη και, πολύ περισσότερο, να εντυπωσιάσουν. Συμβουλή δική μας προς την ανωριμότητα αλλά και το "μύγιασμα" είναι να συμφιλιωθούν με τις όποιες κι αν είναι υπάρξεις τους και να αφήσουν τον Εθνικοσοσιαλισμό "ήσυχο" διότι, ως ανερμάτιστες 'κόρες', προορίζονται να αποκαλύπτουν την κενότητά τους στην πρώτη "στροφή" και, πολύ περισσότερο, στη πρώτη ..."φωτογραφία"!

     Εν ολίγοις, ο πάτος του βαρελιού της ακροδεξιάς στη σημερινή γραικία δεν έχει μέτρο, αλλά αυτό το ..."ξεπατιάρικο" βαρέλι με σκατά, ουδεμία σχέση έχει ούτε με Εθνικοσοσιαλισμό, ούτε με Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.