Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Τ Α Ρ Α Ν Τ Ε Λ Λ Α 
(με δύο λάμβδα!)



     Ε​​χει κατακλυσθεί η ελλαδική ακροδεξιά με ανθρωπόμορφα σκύβαλα που φιλοδοξούν να μας προσελκύσουν γύρω τους νομίζοντας ότι ο βόθρος χρήζει διογκώσεως αντί αποξηράνσεως!

     Εντρεπόμενοι να υπογράψουν επωνύμως τις όποιες ανοησίες τους και, πολύ περισσότερο, αισχυνόμενοι να εμφανίσουν το πρόσωπό τους το οποίο αποκρύπτουν με φλουταρίασματα και λοιπούς … «φερετζέδες» της τεχνολογίας, καταδύονται σε αβύσσους ανοησίας δια μοδάτων διαδικτυακών εκπομπών συμβάλλοντας στην, συνακόλουθη παντοδαπή κατερείπωση των ήδη ερειπίων της, πάλαι, Αισθητικής της κοινωνίας των γραικύλων ως γνήσια παράγωγά της.

     Απόβλητα της «Χρυσής Αυγής» όπως κατά κανόνα όλα τα παρακρατικά περιτρίμματα της ντόπιας ακροδεξιάς και αυτή η ολιγάριθμη σέχτα ενός παρά φύση περιθωρίου, αρκείται να αυταρέσκεται σε μία αυτοτιτλοφόρηση με …δύο λάμβδα (κάτι σαν … «ΤΑΡΑΝΤΕΛΛΑ», ας πούμε) χωρίς κανένα πρακτικό λόγο υπάρξεως αλλά περιοριζόμενοι σε μία «ευανάγνωστη» αγοροσυναναστροφή της οποίας ο εξαγνισμός καταλήγει πάντοτε σε μία κορωνίδα αντιπουστρολογίας, έτσι για την αποφυγή «καρφώματος»!

     Και αγγίζοντας το ναδίρ της πολιτικής ανοησίας εναγκαλίσθηκαν συρμώδη παρανοϊκό ψευτορασοφόρο ο οποίος σπάει αγάλματα, θεωρώντας μέσα στη παραζάλη τους ότι ανεκάλυψαν "κελεπούρι" το  οποίο θα τους φέρει οπαδική πελατεία, συνομολογούντες ενοχή βανδάλου! Μέχρι εκεί φθάνει η ηλιθιότητα των λυμάτων της "Χρυσής Αυγής" των οποίων το διανοητικό κατάντημα ήταν κατώτερο και από το μηδενικό επίπεδο που θα μπορούσε να τους κρατήσει ακόμη και μέσα στο, εντελώς ανεγκέφαλο, χρυσαυγίτικο "περιβάλλον"! 

     Η εθνική διαστροφή των γραικύλων εκφράζεται απολύτως δια της «ΤΑΡΑΝΤΕΛΛΑΣ» η οποία διασκεδάζει κάθε πλήξη μας με λεπτοφυείς θηλύζουσες φωνούλες διεμφυλικών «αρσενικών» οι οποίες, από διαδικτυακού μικροφώνου, διερωτώνται γιατί κάποιοι άλλοι δεν σπεύδουν να τις σώσουν από την κακιά τους μοίρα και να διανθίσουν τις ανομολόγητες φαντασιώσεις τους με επιπρόσθετη τεστοστερόνη…

     Και, ανερυθριάστως, δηλώνουν «Ναζί» όχι διότι αντελήφθησαν το δίδαξε ο Josef Goebbels απευθυνόμενος στον «Φίλο αριστερό» αλλά διότι προς αυτή την κατεύθυνση τα οιστρογόνα τους «μυρίζουν» της ελλείπουσα τεστοστερόνη που θα τους «ικανοποιούσε» προσδίδοντας μία ικανοποίηση στη θλιβερή ασημαντότητά τους. Έτσι, ...ψέγουν άλλους ότι, δήθεν, δεν τολμούν να ...πολεμήσουν τους Αναρχικούς, ενώ οι ίδιοι δεν τολμούν ούτε να εμφανίζουν τα πρόσωπά τους στο φακό μέσα στη τρύπα τους, καθ΄ ην στιγμή οι "άλλοι" από παιδιά πολεμούσαν ενώπιον δικαστηρίων και εν μέσω αντιπάλων όχλων επωνύμως και με ακάλυπτα πρόσωπα πολυάριθμους αντιπάλους!

     Και ως γνήσιοι ακροδεξιοί χαφιέδες, επιμένοντας επιμελώς στην δική τους κρυπτωνυμία, δε διστάζουν να κατονομάσουν ως "σελίδα του Καλέντζη"  το παρόν συλλογικό Ιστολόγιο του οποίου τις αναρτήσεις υπογράφουν υπευθύνως οι συντάκτες ή η Συντακτική Ομάδα! Αλλά, ο πρόσφατος συναγελασμός τους με τον εθνικό χαφιέ Κώστα Πλεύρη αλλά και με τραβελοειδείς ρασοφόρους σε "ξενοδοχειακή" συνεύρεση υπό το πρόσχημα οπερετικού συνεδρίου, φαίνεται ότι τους παρέσχε υψηλά χαφιεδοδιδάγματα αλλά και διδάγματα "παρενδυτικής¨συμπεριφοράς! 

     Γνήσια προϊόντα νοσηρών οικογενειακών περιβαλλόντων, προοριζόμενα να μεταφέρουν την επιμόλυνση της μιας ήδη νοσούσας κοινωνίας μέσα στον χρόνο, το μόνο που διδάσκουν είναι ότι ο μητρικός υπερπροστατευτισμός του αγοριού έχει τραγικές επιπτώσεις στην αρσενικότητά τους με το οιδιπόδειο σύμπλεγμα να έχει θεαματική επίπτωση και στην πολιτική ζωή ενός Έθνους για την ανέλιξη του οποίου δεν φαίνονται και πολύ ενδιαφερόμενες οι σύγχρονες αγορομάνες.

     Ως Εθνικοσοσιαλιστές κηδόμενοι και των παρά φύση ανομημάτων της δημοκρατικής υπονόμου που εκπροσωπούν οι παραπάνω ανθρωπόμορφες διαμαρτίες οι αυτοτιτλοφορούμενες με …«δύο λάμβδα», δεν θα ήταν δυνατόν πέραν της καταδείξεως των προς αποφυγή παραδειγμάτων τους, να κατεχόμαστε έναντί τους από το οιονδήποτε αίσθημα αντιθέσεως διότι με το αηδές δεν ασχολείσαι, απλώς, το επισημαίνεις και το παρακάμπτεις! Άλλωστε, είναι πλέον πολύ αργά για την όποια διορθωτική παρέμβαση στα παιδαγωγικά λάθη των οιδιποδείων που προξένησαν οι ανασφαλείς (μπορεί και κακοποιημένες...)  αγορομάνες τους…


     Εμείς, απλώς, θα τους υποδείξουμε ότι ο «αυνανισμός» δεν γράφεται με δύο λάμβδα, το πολύ με ...ένα στην πλέον εκχυδαϊσμένη εκδοχή του.

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης.
[τηλ. 6977764737]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.