Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"
[Αυστηρώς ακατάλληλον δι ανηλίκους]

[Kλικάρετε επάνω στην εικόνα]

     Η Χρυσή Αυγή, είναι αλήθεια, δεν χρειάζεται αντιπάλους για να την επικρίνουν διότι σε αυτό τα καταφέρνει περίφημα από μόνη της. Και αυτό το κείμενο, πάλι, δεν θα θέλαμε να το γράψουμε εμείς ως επικριτές της αλλά θα θέλαμε να μεταφέρουμε από το Facebook την συνομιλία δύο ψηφοφόρων της -και όχι μόνον...- των οποίων το διακαές ενδιαφέρον για την άνοδο του μορφώματος είναι εμφανές και οι οποίοι κάθε άλλο παρά αρνητική διάθεση για το ..."παντοπωλείο" της οικογενείας Μιχαλολιάκου έχουν.


     Μεταφέρουμε, λοιπό, copy/paste τον παραπάνω διάλογο δύο σοβαρών υποστηρικτών της, του Χάρη και του Σπύρου, οι οποίοι τελικώς συμπίπτουν στο ότι στις ...τουαλέτες της Χρυσής Αυγής, με ...πηδήματα και ...πεοθηλασμούς, ο αγώνας συνεχίζεται.

     Οι δύο συνομιλητές, διαλεγόμενοι με ευπρέπεια δημοσίου λόγου και εντελώς καλοπροαίρετοι έναντι του ακροδεξιού μορφώματος, με πλήρη κοσμιότητα αλλά και τραγικότητα, καταλήγουν ότι στη Χρυσή Αυγή οι ...τουαλέτες, με ό,τι δυσώδες κρύβουν, έχουν υποκαταστήσει το πεδίο του αγώνος

     Αναγνωρίζοντας την αδιαμφισβήτητη πατριωτική πρόθεση των δύο συνομιλητών αναρωτιόμαστε εν τέλει για την εμμονή τους να ψηφίσουν ένα κόμμα του οποίου η δράση εξαντλείται στις ...τουαλέτες του και συμπεραίνουμε ότι πολλοί εξ αυτών επιμένουν σε μία εσφαλμένη ερμηνεία του κλασικού, εκείνου: "Μeine Ehre heisst Treue". Διότι οι αείμνηστοι του Ευρωπαϊκού ηρωικού παρελθόντος δεν συνέδεεαν ποσώς την Τιμή τους με ...τουαλέτες, ούτε την Πίστη τους με ...πηδήματα και πεοθηλασμούς...

     Καιρός λοιπόν φίλτατοι Συνέλληνες Χάρη και Σπύρο να ξαναδώσετε το ορθό νόημα στις Αξίες και να σκεφθείτε εάν "νομιμοποιείσθε" να αγωνιάτε μήπως θεωρηθείτε ...υπολειπόμενοι χρυσαυγίτες αρνούμενοι να υποκύψετε στη γοητεία ...τουαλετών. Και εμείς, απλώς, θα επαναλάβουμε: Η Χρυσή Αυγή δεν έχει ανάγκη επικριτών, τα καταφέρνει και από μόνη της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.