Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

"ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ": ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ



     Το πλέον επικίνδυνο πλήγμα για ένα κόμμα είναι η αποχώρηση ενός βουλετυτή από την κοινοβουλευτική του ομάδα. Και πολύ χειρότερο πλήγμα εάν ο αποχωρών βουλευτής δεν παραδώσει την έδρα αλλά την κρατήσει ανεξαρτητοποιούμενος. Και τα δύο έγιναν για πολλοστή φορά στη «Χρυσή Αυγή», μετά και την πρόσφατη ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή της Νίκου Μίχου, κάτι επικίνδυνα διαλυτικό για το ακροδεξιό μόρφωμα. Και όμως, ο γελοίος έως και πανύβλαξ υπαρχηγός του και «εκπρόσωπος τύπου» Ηλίας Κασιδιάρης δηλώνει on camera «Εντάξει και τι έγινε;…»  επιβεβαιώνοντας ότι η ηλιθιότητα δεν έχει «πάτο» στη «Χρυσή Αυγή».

     Και όπως ήταν αναμενόμενο και από τον πλέον ανυποψίαστο, μετά την δραπέτευση του βουλευτή Νίκου Μίχου από το μαντρί της Χρυσής Αυγής μια ανεξέλεγκτη κατακρήμνιση σημειώνεται σε όλο το παρακρατικό μόρφωμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, απ΄ άκρη σ΄άκρη της Ελλάδος: Κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο τοπικά γραφεία της «Χρυσής Αυγής» και διαλύονται τοπικές οργανώσεις, υποστηρικτές φροντίζουν να αποσυρθούν από το προσκήνιο αφήνοντας πίσω τους επικίνδυνα οργανωτικά κενά, ενώ ο καημενούλης ο Κασιδιάρης περιμένει απάντηση στο …ρητορικό ερώτημά του.

     Μετά τον Νίκο Μίχο αποχωρεί από το παρακρατικό μόρφωμα και η σύζυγός του, Αλεξάνδρα Μπάρου, η οποία ήταν υποψήφια Ευρωβουλευτής, γραμματέας της Τ.Ο. Εύβοιας και υπεύθυνη των κομματικών γραφείων στη Χαλκίδα που κατέβασαν ρολά πριν λίγες μέρες. Απανωτές παραιτήσεις υπέβαλλαν και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής στον νομό, με αποτέλεσμα να διαλυθεί η τοπική οργάνωση, ενώ εξακριβωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα δίκτυο στελεχών προσκείμενο στον Νίκο Μίχο προβαίνει στις τελευταίες υπονομευτικές ενέργειες του μικρομάγαζου του Μιχαλολιάκου πριν κλείσει πίσω του βροντερά τη πόρτα.

     Εν τω μεταξύ, ο Νίκος Μίχος πολύ πριν επισημοποιήσει την ανεξαρτητοποίησή του από τη «Χρυσή Αυγή» είχε φροντίσει να δείξει τη δύναμή του στον μέχρι τώρα αρχηγό του χειριζόμενος πυρήνες που διατηρούσε υπό την επιρροή του στην επαρχία ώστε να προκαλέσει ένα προειδοποιητικό «κύμα» για ό,τι θα ακολουθούσε. Διότι ο Νίκος Μίχος δεν ήταν εύκολο «καρύδι» για τον Μιχαλολιάκο και πολύ μεθοδικά, από καιρό, έσκαβε το όρυγμά του… Αλλά και πάλι, για τον Ηλία Κασιδιάρη ισχύει το … «Εντάξει και τι έγινε;…».  

     Έτσι, η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Δράμα διαλύθηκε, υποβαθμιζόμενη σε έναν τοπικό ολιγομελή πυρήνα, ενώ τα τοπικά γραφεία στην οδό Εθνικής Αμύνης 55 έχουν κλείσει. Αυτά τα γραφεία είχαν εγκαινιαστεί τον Μάιο του 2014 με ομιλία του Χρήστου Κιτσόπουλου, υποψήφιου περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Ο Κιτσόπουλος, γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Αλεξανδρούπολης και εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος, αποχώρησε πριν λίγα εικοσιτετράωρα [την Κυριακή 15/10/2017] από την Χρυσή Αυγή, με δήλωση παρόμοια με εκείνη του αποχωρήσαντος βουλευτή Μίχου. Αλλά, σταθερά, ο κρετίνος που ακούει στο όνομα Ηλίας Κασιδιάρης επιμένει στο …«Εντάξει και τι έγινε;…»  


     Εκτός των άλλων, η παρακρατική οργάνωση δεν εκπροσωπείται πλέον στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά καθώς ο διακεκριμένος Πειραιώτης και γόνος γνωστής οικογενείας Πειραιωτών επιστημόνων,  δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κατσαφάδος ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

     Εντάξει ρε υπόλοιπα του χρυσοβλακισμού, σε λίγο θα σας κρεμάσουν ανάποδα, αλλά δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε «και τι έγινε;…»  γιατί θα είναι περιττή κάθε απάντηση. Αλίμονο στους απομένοντες ελάχιστους οπαδούς σας που τους εξαπατάτε με φρούδες ελπίδες κι αυτοί επιμένουν να κλείνουν τα μάτια. Αρκεί που τα κονόμησε η οικογένεια Μιχαλολιάκου.

     Και αντί οι χρυσαύγουλοι να παραπονούνται -δήθεν- για την άρνηση των συστημικών Μ.Μ.Ε. να τους προβάλουν, ας τους είναι ευγνώμονες διότι μη προβάλλοντάς τους τους προστατεύουν από την αυτογελοιοποίηση με τα όσα ξερνάνε on camera. και, βέβαια, αυτ΄'ος είναι ένας ακόμα λόγος που δείχνει ότι το σύστημα καλύπτει διακριτικότατα το προϊόν του που λέγεται «Χρυσή Αυγή» από την διάδοση της ανοησίας των στελεχών του.


θ.ν.


ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Λέανδρος, 20/10/2017, 22:16 μ.μ. [μήνυμα κινητού]

Και δεν γνωρίζετε ασφαλώς τι έγινε ήδη μεταξύ χοντρού και Κασ. Δεν υπάρχει πια ΧΑ.
______________________________________________________

Ζωή Μπ., 22/10/2017, 15:36 μ.μ.

Πολύ καλά τα λέει ο Κασ γιατί οι βουλευτές διαλέγονται για να δίνουν το 80% του μισθού τους στη Ζαρούλια υποτίθεται για "κοινωνικό έργο" για το οποίο ποτέ δε μαθαίνουν τίποτα και ούτε και υπάρχει. Όταν ο Μίχος κατάλαβε ότι ο μισθουλάκος του γίνεται τσαντούλα Λουι για τη θυγατέρα πήρε δρόμο κι έφυγε. Κορόιδο ήταν.

Απάντηση Σ.Ο.:

Ευστοχότερο από το "διαλέγονται" δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Φανταζόμαστε τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής με το γνωστό "στυλ" του 

να φωνάζει μέσααπό το γραφείο του ..."Δ Ι Α Λ Ι Ε Χ Τ Ε".
____________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.