Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


     Ένα από τα μύρια αποστήματα της ντόπιας δημοκρατίας "στειρώθηκε" αναγκαστικά, της ανάγκης "στειρώσεως" ...φιλοτιμίας ποιηθείσας, λόγω της παλλαϊκής κατακραυγής προ της οποίας, ακόμη και η δημοκρατία αντιλαμβάνεται τα εγκλήματά της.

     Το άθλιο ζεύγος των γραικύλων Bonnie και Clyde, του Άκη Τσοχατζόπουλου και της Βίκης Σταμάτη, αφού καταλήστευσε την εθνική οικονομία και τη κατασπατάλησε στα καταναλωτικά βίτσια της άρρωστης δημοκρατικής νομενκλατούρας που δομεί το διεφθαρμένο μαζοκρατικό σύστημα, οδήγησε στην αυτοκτονία ένα λαό στον οποίο, αφού έδειξαν ένα μακρύ ...κωλοδάχτυλο, πήραν το δρόμο για το πολυτελές κελλί του οποίου η ευμάρεια συνάδει με την όλη "φιγούρα" της σάπιας δημοκρατικής νομενκλατούρας.

     Γέννημα και θρέμμα του διεθνούς αντιφασισμού, ο λήσταρχος Άκης Τσοχατζόπουλος απετέλεσε, όπως ήταν φυσικό, "αγλάισμα" της δημοκρατίας, προωθούμενος στα ανώτατα κοινοβουλευτικά αξιώματα τα οποία κατακτούν, πάντοτε, οι άθλιοι μονόφθαλμοι σε βάρος των τρισαθλίων στραβών ψηφοφόρων τους.

     Με "λίκνο" της ανελίξεώς του το δυτικό επίκεντρο του σιωνιστικού αντιφασισμού, μία χώρα εξωνημένη και υπόδουλη στον "αιώνιο εβραίο", την Γερμανία, ο Άκης Τσοχατζόπουλος εκμεταλλεύθηκε όλες τις δυνατότητες που του εκχωρούσε η αυτομόλησή του στο στρατόπεδο των εχθρών του πανανθρώπινου Πολιτισμού, για να αναρριχηθεί στα ύπατα δημοκρατικά αξιώματα  μέσω της ΠΑ.ΣΟ.Κ.ικής συμμορίας, όπως άλλοι κατάφεραν το ίδιο μέσω των άλλων κοινοβουλευτικών συμμοριών.





     Σε μια περίοδο διεθνούς αντιφασιστικής υποκουλτούρας, όπου οι "λαοπρόβλητες" ζεμπεκιές και τα χασαποσέρβικα αποτελούν ουσιαστικά προσόντα μνημειοποιήσεως "δημοσίων ανδρών", οι δημοκρατικοί ταγοί μπορεί να μην έδωσαν ποτέ ούτε εξετάσεις νηπιαγωγείου αλλά, εν σειρά, έδωσαν επιτυχείς εξετάσεις στο μέγα χοροδιδασκαλείο του ..."Εντελαμαγκιέν" 



     Και από αυτή την αντιφασιστική υποκουλτούρα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ο Άκης-Clyde ο οποίος προικίσθηκε με το κορυφαίο, για την άμυνα της χώρας, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, άσχετα αν ανήκε σε έναν εσμό αστράτευτων δημοκρατικών απατεώνων.


     Με γυροβολιές αλήτη καταγωγίου, ο Άκης Τσοχατζόπουλος "χόρεψε ζεμπεκιές" πάνω στη ράχη ενός ασύνειδου λαού που προσφέρθηκε ως άθυρμα στους μεταπολιτευτικούς του δυνάστες, χωρίς κανείς να ανησυχήσει για την φρενήρη όσο και ξεδιάντροπη "συμπεριφορά" ενός δημόσιου προσώπου που, απροκάλυπτα, έδειχνε δημόσια περιφρόνηση "επιστρέφοντας"  εύλογα την αποστροφή του στους ηλιθίους που έπαιζαν τον ρόλο των ψηφοφορικών υποποδίων του. 



     Αποτέλεσμα, φυσικό και επόμενο, ο πλήρης εκφυλισμός του Ελληνικού Στρατού με τον ξεπεσμό του σε επίπεδο πορνείου ενστόλων, με την δικαστική εξουσία, τρισαθλίους δικαστές, να παρακολουθούν απαθώς και "αφ'  υψηλού" τα τεκταινόμενα επί δεκαετίες, συνεργοί στο ίδιο έγκλημα. Διότι στη δημοκρατία και οι τρεις εξουσίες συμπίπτουν στη σαπίλα...άλλοτε με φόντο τη γραβάτα, άλλοτε με φόντο την τήβεννο κι άλλοτε με φόντο τη στολή.



     Και μετ΄ ου πολύ, ο λήσταρχος Άκης Τσοχατζόπουλος άρπαξε ως λάφυρο των "χασαποσέρβικων" ...προσόντων του το Υπουργείο-χρυσωρυχείο για να βουτήξει μέσα από αυτό έναν ολόκληρο εθνικό θησαυρό ρίχνοντάς τον στα πόδια της Bonnie του, της Βίκης Σταμάτη με την οποία ...αντικατέστησε το προηγούμενο "εργαλείο" της πολιτικής ανελίξεώς του, την Γερμανίδα σύζυγο-συν"συμμορίτισσα". Ο αντιφασιστικός αμοραλισμός, πρώτα απ΄ όλα περιφρονεί οικογενειακές και διανθρώπινες σχέσεις, συζυγικούς δεσμούς και άλλα τέτοια ..."ξεπερασμένα". Ο σύγχρονος αντιφασιστικός υπό-Κοσμος είναι εμφανέστατα στειρωμένος από κάθε ανθρώπινο συναίσθημα, αλλά και αυτό είναι παράμετρος ομαδικού ελέγχου.


     Η Βonnie-Βίκη, βλαχάρα από το Ζέλι της Φθιώτιδος, μπήκε επίσημα στη ζωή του Clyde-Άκη στο Παρίσι [η Ελλάδα παραμένει, σταθερά, "μικρή" για τα αντιφασιστικά καθάρματα, όποια και εάν αυτά είναι...] με έναν γάμο που αιφνιδίασε ακόμη κι αυτό το παγκόσμιο jet-set. Η προκλητική χλιδή αυτού του γάμου "τύφλωσε" ΄τον κοσμάκη ο οποίος απεδείχθη, για άλλη μια φορά, άξιος της αντιφασιστικής μοίρας του με στόμα που χάσκει αμήχανα και πεινασμένα παρακολουθώντας άπραγος το μεγάλο τσιμπούσι μπροστά του.




     Ένα σκατό η προσωπική ζωή των επωνύμων της αντιφασιστικής δημοκρατίας. Ένα ξερατό διανθρωπίνων αντιθέσεων ακόμη και στο επίπεδο της οικογενείας. Σαράντα χρόνια παντρεμένος με την Γερμανίδα Γκούντρουν Μολντενχάουερ ο Άκης-Clyde και με δυο παιδιά (η κόρη του καταδικασμένη κι αυτή για καταλήστευση του Ελληνικού λαού)δεν δυσκολεύτηκε να τη πετάξει σα τη τρίχα από το ζυμάρι για τα μάτια της βλαχάρας από το Ζέλι. Κι όταν, συμπτωματικώς, οι δύο κυρίες πρωτοσυναντήθηκαν  στην εξώπορτα του διαμερίσματος της οδού Νεοφύτου Βάμβα 5, στο Κολωνάκι η συνάντηση ήταν τόσο επεισοδιακή που θα ήθελαν να την ξεχάσουν και οι δύο, αφού αντί για τη συνήθη χειραψία, πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε η παρέμβαση αστυνομικών για να χωρίσουν.

     Αυτοί οι κουραδάνθρωποι ενοχλούνται από τον Φασισμό και βολεύονται πίσω το αντιφασιστικό "καθωσπρεπιλίκι", αφού, όπως κι οι ίδιοι παραδέχονται όταν τα σκατώνουν η Ge.Sta.Po. δεν θα τους άφηνε και πολλά περιθώρια να βρωμίσουν τη ζωή και τον δημόσιο βίο.

     Η δημοκρατία βαράει το ντέφι και ο ήχος του προορίζεται για την ανάσχεση των φυσικών ανακλαστικών επιβιώσεως ενός λαού, όμως, αυτό οι ηλίθιοι δεν το καταλαβαίνουν και το ζεύγος Bonnie-Βίκη και Clyde-Άκης συνέχισε να κατασπαράζει ακόρεστα το δημόσιο χρήμα σκορπώντας το εις επίρρωση χλιδής, ξεδιαντροπιάς και ανοησίας, ενώ ο κοσμάκης συνέχισε να αυτοκτονεί μέσα στην εθνική οικονομική καταστροφή την οποία προκάλεσαν τα αμέτρητα δημοκρατικά και αντιφασιστικά αποστήματα του φυράματος των ...Άκηδων, των Κουτσογιωργαίων και λοιπών δημοκρατικών και αντιφασιστών δωσιλόγων.

     Η ασκήμια, η ποταπότητα και η αθλιότητα ως κανόνες της δημοκρατίας ήταν φυσικό να αναδείξουν ως κοινωνικό "status" το ζευγάρι των δύο ληστών σε μια κοινωνία η οποία ενοχλείται από τον Ναζισμό και τον Φασισμό που χαρακτηρίστηκαν από μία ακριβώς αντίθετη Αισθητική. Η αντιφασιστική και αντιναζιστική ανθρωποχωματερή είναι φυσικό να απορρίπτει κάθε άλλον αφού αποδέχεται ως είδωλα κάθε ανθρωποσκούπιδο όπως οι Τσοχατζοπουλαίοι.

     Μέχρι που η ανάγκη φιλοτιμία ποιηθείσα έφερε τον Άκη-Clyde και την Βίκη-Bonnie στο εδώλιο του κατηγορουμένου ,όχι για την όποια κάθαρση αλλά για το καθωσπρεπικό θεαθήναι της σάπιας δημοκρατίας που, δια της δικαστικής "θωπείας" επεδίωξε να συγκαλύψει την καθεστωτική μπόχα της.


     Σε συνέντευξή της στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ, η Βίκη-Bonnie δήλωσε: «Αν λειτουργούσα με τον γκεσταμπίτικο τρόπο που λειτουργούσε η πρώτη του σύζυγος δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε». Sic transit Gloria …δημοκρατίας και τα υποπροϊόντα της ανεγνώρισαν δημόσια την αξία του Φασισμού και της Ge.Sta.Po. ως μονόδρομου κοινωνικής τάξεως… Στερνή τους γνώση, όλων των αντιφασιστών που επικαλούνται τον Χίτλερ ως σωτήρα όπως οι άπιστοι τον θεό στην ύστατη ώρα τους.


     Η δίκη είχε... οικογενειακό χαρακτήρα διότι στο εδώλιο κάθισαν ταυτοχρόνως η νυν και η πρώην σύζυγος του Ακη-Clyde, καθώς και η κόρη του, μαζύ με τον εξάδελφό του Νίκο Ζήγρα. Έτσι είναι οι αντιφασίστες που δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τον Φασισμό, ληστεύουν οικογενειακώς έναν λαό αλλά παραμένουν δημοκράτες. Αυτή η δίκη που υπήρξε η δίκη του ίδιου του αντιφασισμού και της αισχρής δημοκρατίας διεξήχθη στην αίθουσα …τελετών του Εφετείου Αθηνών όπου ανεδείχθη ένα …χωροταξικό πρόβλημα, αφού θα έπρεπε οι δύο γυναίκες, πρώην και νυν σύζυγοι, καθώς και η κόρη Αρετή, να μη βρίσκονται δίπλα-δίπλα καθώς οι σχέσεις τους δεν είναι οι καλύτερες. Η απόλυτη ξεφτίλα κάθε οικογενειακής εννοίας στην αντιφασιστική δημοκρατία. Κι όμως, αυτά τα αντιφασιστικά σκουπίδια μιλάνε για τα παραμύθια των εβραϊκών σαπουνιών για να μπορούν να συνεχίσουν να ληστεύουν όσους τους πιστεύουν.

     Με το ξεδιάντροπο ζεύγος των δύο εθνικών ληστών να μπαινοβγαίνει στα κελλιά, το μεν δημοκρατικό καθεστώς "μασκάρεψε" τη σήψη του, ο λαουτζίκος πίστεψε ότι η "δικαιοσύνη" λειτουργεί, τουλάχιστον, ως ευσυνείδητη πουτάνα σε συνοικιακό μπουρδέλο και αμέτρητες παρόμοιες περιπτώσεις κοινοβουλευτικών ληστάρχων περνούν απαρατήρητες, κάτω από τους αντιφασιστικούς κορυβαντισμούς του συστήματος.

     Κάπως έτσι φτάσαμε στο κωλοδάχτυλο της Bίκης Σταμάτη-Bonnie η οποία, αντί να ανεβαίνει παρέα με τον Άκη Τσοχατζόπουλο-Clyde τα σκαλιά της κρεμάλας, θεώρησε καλό να το δείξει ...on camera.

     To κωλοδάχτυλο της δίποδης μπασκλασαρίας που η δημοκρατία την ανέδειξε σε ..."εστεμμένη", αυτής της άλλοτε πεινασμένης που με τη ληστρική λεία της ξέρναγε ...αστακουδάκια ως άλλη μαντάμ Σουσού, αποτελεί και τον αντιπροσωπευτικότερο επίλογο του ζεύγους των δύο ληστών.

     Σίγουρα, το κωλοδάχτυλο της Βίκης-Bonnie, απευθύνονταν στους δικαστές της και δε μας πέφτει κανένας λόγος για συστημικά δεκανίκια τα οποία, έτσι κι αλλιώς εισπράττουν μια παλλαϊκή απαξίωση. 

     Ειδικώς, όμως, για τα συγκεκριμένα συστημικά δεκανίκια, τους "δικαστές" που χειρίστηκαν την υπόθεση της κωλοδαχτυλίζουσας οφείλουμε να εκφράσουμε την οπλήρη αποδοκιμασία μας για την ολιγωρία που επέδειξαν έναντι της αυτεπάγγελτης προστασίας του ανήλικου παιδιού της το οποίο -προφανέστατα- βρίσκεται σε χέρια όχι απλώς ακατάλληλης αλλά και επικίνδυνα αμετανόητης κακοποιού μάνας. Οι συγκεκριμένοι, λοιπόν, δικαστές, θα έπρεπε να είχαν μεριμνήσει ώστε να κινηθεί αυτεπάγγελτη διαδικασία ΑΦΑΙΡΕΣΕΩΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ του, άτυχου, ανήλικου αυτού παιδιού από τα πλέον ακατάλληλα χέρια μιας αδίστακτης εγκληματία η οποία ουδεμία συναίσθηση των εγκλημάτων της έχει  και, αντιθέτως, ακόμη και μετά από μία καταδικαστική ετυμηγορία επί αποδεδειγμένων κακουργηματικών πράξεων, θρασύτατα προβαίνει σε μία άσεμνη πράξη αντί να ζητήσει συγγνώμη. Γι αυτό και μόνον τον λόγο οι διαχειρισθέντες την υπόθεση "δικαστές" κρίνονται ασυγγνώστως ολίγωροι.
  
     Εν κατακλείδι, εκείνο το οποίο εμάς μας απασχολεί είναι η πλήρης αξιοποίηση αυτού του κωλοδάχτυλου το οποίο δικαιωματικά προορίζεται για την ίδια τη δημοκρατία η οποία εκτρέφει κοινοβουλευτικούς ληστοσυμμορίτες "εμβελείας" Άκη-Clyde και Βίκης-Bonnie. Και γι αυτή την αξιοποίηση του κωλοδάχτυλου στη δημοκρατία καλούμε όσους νουνεχείς...




Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ



ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 3/11/2017, 15:13 μ.μ.

Αυτό μάλιστα...κορυφαίο άρθρο!

________________________________________________________________________________

ΜIRK. 3/11/2017, 21:35 μ.μ.

Στη Ρουμανία ο τσαουσέσκου και η γυναίκα του πλήρωσαν με τη ζωή τους τα εγκλήματα τους ενάντια στους Ρουμάνους στην Ελλάδα τρέχουν τα κανάλια για να τους πάρουν συνέντευξη.

________________________________________________________________________________

K. LamerasII , 5/11/2017, 09:26 π.μ.

Συγχαρητήρια στον κ. Καλέντζη. Κάθε λέξη είναι τσεκουριά.

______________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.