Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΝΘΕΙ ΞΑΝΑ 
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


     Εδώ και μερικές ημέρες δημιουργήθηκε στο μέσο κοινωνικής δικτυώσεως "Facebook" από Γάλλους πατριώτες μια σελίδα υποστηρίξεως της Ελλάδας υπό τον τίτλο "Je suis Grec" ("Είμαι Έλληνας") η οποία τείνει να λάβει πανευρωπαϊκές διαστάσεις.

     Εκτός από την ενημερωτική της χρησιμότητα, η εν λόγω σελίδα είναι και μια έμπρακτη απόδειξη της ευρωπαϊκής ταυτοτικής αλληλεγγύης έναντι των δοκιμασιών των οποίων διέρχεται η Ελλάς!


     Il y a quelques jours une page de soutien à la Grèce a été créée sur le réseau social "Facebook" par des patriotes français sous le titre "Je suis Grec" et elle est en ce moment en train d'atteindre une dimension européenne.

     Outre son utilité informative concernant les événements à la frontière greco-turque, cette page constitue aussi un signe tangible de solidarité identitaire européenne face aux épreuves que traverse la Grèce actuellement !



ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


Π. Μεσσηνέζης, 14/3/2020, 19:14 μ.μ.

 Μπορεί ο φιλελληνισμός να ανθεί αλλά δυστυχώς "ανθεί" και ο μισελληνισμός των γραικύλων ο οποίος διασύρει τον Ελληνισμό ακόμα και όπου αυτός αποτελεί αντικείμενο σεβασμού από ξένους. Πολύ ωραία η σελίδα αλλά ήδη προσέξατε τα αισχρά σχόλια με χυδαία φρασεολογία ενός γραικύλου ονόματι Konstantinos Boviatsis (σας επισυνάπτω την φωτογραφία του) εναντίον συμπατριώτη μας επειδή ο συμπατριώτης μας που διαμένει μόνιμα στη Γαλλία τόλμησε να διαδηλώσει έξω από το τουρκικό προξενείο της Μασσαλίας υπέρ της Ελλάδας. Με υστερία που δεν δικαιολογείται σε ανδρική συμπεριφορά, ο γνωστός πρώην χρυσαυγίτης Κώστας Μποβιάτσης, συνάδελφος του δολοφόνου Ρουπακιά ως έμμισθος υπάλληλος της Χρυσής Αυγής, επιτέθηκε απρόκλητα και χυδαιότατα εναντίον του ευγενέστατου συμπατριώτη μας με σεξιστικούς χαρακτηρισμούς που συνηθίζονται στη πεζοδρομιακή ρητορική του μορφώματος από το οποίο προέρχεται και εξευτέλισε τον Ελληνισμό στη συγκεκριμένη σελίδα κάνοντας μας να νιώσουμε ντροπή! 


Απάντηση Σ.Ο.:

     Η Χρυσή Αυγή ντρόπιασε, ντροπιάζει και για πολλά χρόνια θα ντροπιάζει τον Ελληνισμό και την Ελλάδα! Και όσο τα ψυχανώμαλα υποπροϊόντα της θα νιώθουν την απομόνωση τόσο η ανώμαλη φύση τους θα τα ωθεί σε συμπεριφορές που θα αποκαλύπτουν την πηγή του προβλήματός τους που δεν είναι πολιτική αλλά η ουσία της φροϋδιανής συμπερασματολογίας.  

________________________________________________________

Χαρ. Τσακίρης, 14/3/2020, 21:24 μ.μ. 

     Είναι πια ολοφάνερο ότι πίσω από τις συμπεριφορές των χρυσαύγουλων υπάρχει μια ανώμαλη σεξουαλικότητα που είναι εμφανής και στις παρουσίες τους. Άτομα με διανοητική υστέρηση που προσπαθούν να επιβληθούν με τα τατού και τον δήθεν "ανδρισμό" που όλα δείχνουν ότι είναι αυτός που τελικά τους λείπει. Κι όσο πιο πολύ κρύβονται στις τρύπες τους κι όσο πιο πολύ υποχωρούν άτακτα τόσο πιο πολύ αποκαλύπτουν τον υστερικό χαρακτήρα τους διαπιστώνοντας ότι το σύμπαν τους φτύνει. Κωστάκη αν έπαιρνες πιο βαθιά εκείνο που θέλεις θα ήσουν χαλαρότερος. Εμπρός λοιπόν και μη διστάζεις. Καλό θα σου κάνει και θα αποφύγεις και τα χειρότερα. Γιατί ξέρεις τι έπαθε ο λαγός που κουνούσε τη φτέρη, ενώ ήθελε να κουνάει τον ποπό του...

________________________________________________________

Π.π. 15/3/2020, 03:38 π.μ.

     Και κάπως έτσι όπως φαίνεται το ωραίο θέμα του Φιλελληνισμού θα σκεπαστεί με τη βρομερή Χρυσή Αυγή που δρα και πάλι προβοκατόρικα. Ας μπαζώσουμε επιτέλους το Μιχαλολιάκο και το αδελφάτο του γιατί όπως φαίνεται δεν θα αφήσουν τον Εθνικισμό να δει Θεού πρόσωπο.

________________________________________________________

Μαρ. Τρ. 15/3/2020, 08:05 π.μ.

     Τώρα αυτό που βλέπω στη φωτο θέλετε να πείτε ότι μπορεί να ανοίξει το στόμα του για να βρίσει; Για κάτι άλλο ναι αλλά για να βρίσει; Δε σας πιστεύω...

________________________________________________________


@guerrillamail.com 15/3/2010, 17:03 μ.μ. (πριν από 19 ώρες)



     Καλησπέρα Συναγωνιστές,



     Το εικονιζόμενο άτομο ειναι γνωστό στους πάντες. Το κανονικό του ονομα ειναι Κωνσταντίνος Μποβιάτσος η αλλιώς "τεν τεν" η αλλιώς ο γυμνοσάλιαγκας της Λαμίας.



     Υπήρξε για μια 5ετια υπάλληλος της Χ.Α. στην Ευρωβουλή όπου και τσέπωσε αρκετά φράγκα. Καπου στη μέση της "θητείας" του εκει τα εκανε πλακάκια με τον Συναδινό και άρχισε να βρίζει το Μιχαλολιακο και όλους τους πρώην συναγωνιστές του. Ο λόγος άγνωστος. Προφανώς οικονομικός. Αλλα, τέτοιοι που ειναι, καλα να πάθουν. Μποβιάτσοι τους αξίζουν.



     Τωρα για τις άλλες "δραστηριότητες" του που εχουν να κάνουν με την "πισω πόρτα" εχουν ακουστεί διάφορα. Αλλα τιποτα χειροπιαστό ακομα. Πάντως εδω στη Λαμία διέδιδε καποτε οτι ηταν παντρεμένος (με γυναίκα κατα περίεργο τροπο). Την σύζυγο-φερετζε πάντως,  κανεις δεν την ειχε γνωρισει η δει....





Απάντηση Σ.Ο.:



     Δύο σε ...ένα λοιπόν: και ...ιδεολόγος και ...mucho, ο εικονιζόμενος! Και ...saloon η πίσω πόρτα να μπαινοβγαίνει άνετα ο cow boy με το ...άλογο, τσεπώνοντας κομματικό παραδάκι από τη ΧΑ (αλά Ρουπακιάς) και σε απόκρυψη με ...φερετζέ! Αυτή η ακροδεξιά ακόμα και στη Λαμία αποτελεί αξιοθέατο πολλαπλών απολαύσεων... Φαντάσου, τώρα, τον σκληρό καβαλάρη να "μπουκάρει" έφιππος στο saloon από την ...παλινδρομούσα "θύρα" και η "αίθουσα" να μετατρέπεται σε επίκεντρο εξάρσεως του εντός ταύτης αρσενικού πληθυσμού, μιας και τότε δεν σύχναζαν θηλυκές υπάρξεις σε εκείνα τα στέκια... Έπος!

________________________________________________________


@merry.pink 16/3/2020,13:42 μ.μ.



     Ο εικονιζόμενος Κωνσταντίνος Μποβιάτσος, γνωστός χουλιγκάνος των γηπέδων με το ψευδώνυμο Τεν Τεν είναι διεθνής skinhead ο οποίος διατηρεί στενούς δεσμούς με τους ultras διαφόρων ποδοσφαιρικών ομάδων όπως Millwall και S.S. Lazio. Υπήρξεν μάλιστα στενότατος φύλος του Κωνσταντίνου Μπαϊ(…)(γνωστού και ως Λάμια της Λαμίας ή Κωνσταντίας Ντιμπαϊκούσια). Όπως και οι υπόλοιποι δύο του γνωστού στα 00's τριολέ, Στεφανίνος Γκ(…) και Κωστής Μπα(…), ο Μποβιάτσος ουδέποτε παντρεύτηκε ή είχε σχέσεις με (…), τουναντίον συγκατοικούσε με τον Στεφανίνο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης από το 2002 μέχρι το 2004. Κρίνεται λοιπόν ο άμυαλος και κοπρόστομος Μποβιάτσος όχι μόνο για την ανελλήνιστη ασέβεια που επέδειξε προς το πρόσωπο του διαδηλούντος Έλληνα συναγωνιστή αλλά και για τις αμφιλεγόμενες σχέσεις του με περιθωριακά άτομα όπως ο Γκ(…) και άλλα αγόρια του Άρματος. Αντί λοιπόν να απειλεί και να βρίζει, ο κρινόμενος καλείται να απολογηθεί, δίνοντας εξηγήσεις για την αντικοινωνική του συμπεριφορά αλλά και για άλλες ατασθαλίες του παρελθόντος σχετικές με την έμμισθη σχέση του με την Χρυσή Αυγή.



________________________________________________________


R.R. 16/3/2020, 21:03 μ.μ.

     Με τον εικονιζόμενο υπάρχει σοβαρή εκκρεμότητα και θα ήθελα όποιος έχει στοιχεία για αυτόν να επικοινωνήσει με την συντακτική ομάδα του Καθιδρύματος στο hellenicnationalsocialistfound@gmail.com που θα με φέρει σε επαφή μαζί του. Επείγον και σημαντικό.

________________________________________________________

Πυθέας Μασσαλιώτης, 17/3/2020, 16:08 μ.μ.

     Ο Κ. Μποβιάτσος έγινε γνωστός ως επί σειρά ετών περιφερόμενος παλιάτσος κι έμμισθος υπαλληλίσκος της ΧΑ στην Ευρώπη.

     Τελικώς κατέλειξε, όπως και πολλοί άλλοι, να φτύσει το χέρι που τον τάιζε και του επέτρεπε να κάνει δημοσία δαπάνη διαρκή “αγωνιστικό” τουρισμό.

     Όλως τυχαίως η ρήξη με το κατάστημα Μιχαλολιάκου επήλθε όταν ήταν πλέον ολοφάνερο ότι το χρηματικό μάννα θα κοβόταν κι από τις λεωφόρους των Βρυξελών και των Παρισίων θα επιστρέφαμε στα ορνιθοτροφία του Ζητουνίου και τις γκαρσονιέρες των Αθηνών.

      Όμως πέραν κομματικών εντάξεων οι ποιότητες των ανθρώπων δύσκολα αλλάζουν κι ο πενηντάρης πλέον καθυστερημένος αυτός έφηβος συνεχίζει φυσικώς και πηγαίως να κάνει ότι έκανε πάντα διότι ως γνωστόν άπαξ Χρυσαυγίτης εσαεί Χρυσαυγίτης.

     Δεν είμαστε κακεντρεχείς και κατά συνέπεια δε θα σταθούμε στα πολλά κι ανομολόγητα που φανερώνουν αμφότερες προσωπική αισθητική και στάση ζωής αλλά στα μηνύματα που ο κύριος Κωνσταντίνος Μποβιάτσος αποστέλλει στην υποτυπώδη ελληνική την οποία συνήθισε να χρησιμοποιεί προφανώς στις χρυσαυγίτικες τρούπες.

     Αντί όμως πραγματικών απειλών εδώ έχουμε άπειρες κι αυθόρμητες ομολογίες σεξουαλικών προτιμήσεων (ορέξεις αρσενικών οπισθίων, ομοφυλοφυλικών βιασμών, φαντασιώσεις Γάλλων “γκόμενων”). Δυστυχώς για τον κύριο Μποβιάτσο αδυνατούμε να του παρέχουμε την παραμικρή βοήθεια ή έστω και να τον συμπονέσουμε μολονότι αντιλαμβανόμαστε πλήρως τη μεγάλη απώλεια της διαβίωσης στις ανεκτικές προς όλες τις κατά φύσιν και παρά φύσιν σεξουαλικές ροπές χώρες της Benelux.






________________________________________________________

Χαρ. Τσακίρης, 18/3/2020, 12:02 μ.μ.

     Με ξεπερνάει το ότι μια τόσο ωραία ανάρτηση για μια φιλελληνική σελίδα καταντάει γκέι πράιτ από τη κάθε λινάτσα. Δε μπορώ να καταλάβω το πουστρομαγνήτη της Χρυσής Αυγής και πόσο θα τον πληρώνουμε. Τελικά οι οργανώσεις λοατκι δε φτουράνε μία μπροστά στο μαγαζάκι του Μιχαλολιάκου.



________________________________________________________

Γ. Μπο. 18/3/2020, 18:26 μ.μ.

     Ελάτε τώρα που ασχολείστε με τον τεν-τεν. Γνωστός φιγουρατζής που το παίζει αριστοκράτης με το μπερεδάκι και μέσα σε αντίκες αυτοκίνητα. Ένα νούμερο και όσοι τον ξέρουν τον δουλεύουν για να σπάσουν πλάκα. Και κανένας δεν τον έχει δει με γυναίκα. Αλλά δεν νομίζω να ήταν σκινάς που λέει κάποιος παραπάνω.




________________________________________________________


Ι. Τουρ.19/3/2020, 00:14 π.μ.

     Κρίμα νέα παιδιά να συμπεριφέρονται τόσο διαταραγμένα αποκαλύπτοντας τόση ανωμαλία. Παρατηρώ τα μηνύματα αυτού του παιδιού και ντρέπομαι για λογαριασμό του. Τέτοια πράγματα ούτε μεταξύ τραβεστί δε λέγονται. Και είναι και ανορθόγραφος. Αυτόν είχαν υπάλληλο; Μα αυτός δεν ξέρει να γράφει.

________________________________________________________

Xάρης Γ. 19/3/2020, 21:09 μ.μ.

     Θυμάμαι τον Γκέκα να έχει αγκαλίτσα ένα κανόνι και βλέπω και τον Μποβιάτσο αγκαλιά με τον τεν τεν και  δε μπορώ να ξεπεράσω τον πειρασμό. Κάτι παραπέρα ρε παιδιά κάτι που να σας γιατρέψει τα ανομολόγητα; 



________________________________________________________


Πυθέας Μασσαλιώτης, 23/3/2020, 19:51 μ.μ.

     Γνωστό φαινόμενο η υστερική εμμονή των θηλέων και των υστερούντων τεστοστερόνης αρρένων αλλά τοιούτες προτάσεις ψωνιστηρίων καταδεικνύουν λαχανάκια Βρυξελλών σε τελικό στάδιο... Ο πρώην Μιλού του Μιχαλολιάκου κρέμεται από το τσιμπούκι του καπετάν Χάντοκ!



Απάντηση Σ.Ο.:

     Ίσως προσέξατε ότι δεν ασχοληθήκαμε ιδιαιτέρως με την συγκεκριμένη περίπτωση της οποίας είναι εμφανής η σεξιστική αγωνία για την οποία δεν μπορούμε να την υπο-βοηθήσουμε. Σε κάθε περίπτωση της ευχόμαστε ανώδυνη υπέρβαση (κατά τον "ανώδυνο τοκετό") διότι ως φαίνεται πάσχει από σχετικές ...οδύνες  για τις οποίες, όσο και εάν η ίδια θα το ήθελε, ουδεμίαν ευθύνη φέρουμε!

________________________________________________________


Θ. Σαρρής, 23/3/2020, 22:07 μ.μ.

     Αγαπητοί Συναγωνιστές θα μου επιτρέψετε μια παρατήρηση σχετική με τον Μποβιάτσο και τους όμοιους. Με προκαλεί ότι σήμερα 23 Μαρτίου που για πρώτη φορά ο λαός μας φυλακίζεται στα σπίτια του και η λαθρομετανάστευση αλλοιώνει τον πληθυσμό μας κάποια άρρωστα σκουπίδια στιγματίζουν τη σοβαρότητα των στιγμών που ζούμε και ξερνάνε την ανωμαλία τους όπου βρεθούν. Είναι κρίμα για το Καθίδρυμα να προβάλλει αυτές τις ανώμαλες υπάρξεις που ντροπιάζουν τον Ελληνισμό. Εμείς εκτιμούμε την αρθρογραφία σας και μπαίνουμε στη σελίδα αυτή για να πάρουμε γραμμή και πέφτουμε συνέχεια σε ανώμαλους που τη βρίσκουν να ηδονίζονται πίσω από το πληκτρολόγιο. Μόλις τελείωσα το τελευταίο άρθρο σας για τη δοσίλογη κυβέρνηση που είναι καταπληκτικό και έπεσα πάνω στο Μποβιάτσο. Ξερατό.


Απάντηση Σ.Ο.:


     Φίλτατε Συναγωνιστή, δυστυχώς, η ύλη ενός μέσου επικαιρότητος δεν μπορεί να είναι μονοδιάστατη αλλά να περιλαμβάνει κάθε τι που θα μπορούσε να αποδώσει την κατά τεκμήριο πραγματικότητα. Δυστυχώς, τα πράγματα γύρω μας δεν είναι όλα ποιοτικά ή ρόδινα… Ας αντέξουμε και τους αρρώστους που είναι κι αυτοί μέρος της πραγματικότητος.

________________________________________________________

D. Korologos, 24/3/2020, 19:43 μ.μ.

     Τελικά της βρήκατε γκόμενο της λοίμοξης να ησυχάσουμε ή ακόμα τρέχει αδέσποτη να μεταδόσει κορονοιό;


Απάντηση Σ.Ο.:

     Επειδή εμείς ακόμη δεν ανοίξαμε γραφείο γνωριμιών, αναθέσαμε την εκκρεμότητα στον κ. Τσιόδρα που είναι καθ΄ ύλην αρμοδιότερος.

________________________________________________________

SAteLITE 27/3/2020, 00:04 π.μ.

     Ο τεντεν ποτέ δεν ήτανε Χρυσαυγίτης τσίμπαγε ευρουδάκια και μας λέγανε μακριά από τη γαλιάντρα γιατί ενοχλεί. Γαλιάντρα τη λέγανε στη ΧΑ. Αλλά Χρυσαυγίτης δεν ήτανε


Απάντηση Σ.Ο.:

     Μ΄ αυτά που ακούμε και βλέπουμε ούτε ο Μιχαλολιάκος θα έπρεπε να είναι χρυσαύγουλος.


________________________________________________________

Merten 28/3/2020, 14:56 μ.μ.

     Κάθεστε κι ασχολείστε με το τεντεν που τις είχε φάει από το Κάσι. Μόνο που του φίλαγε τα πόδια το λαμόγιο. άμα τον δείτε να στριγκλίζει και γαμώ τα τραβέλια

________________________________________________________

Μια τσα-τσα που είδε πολλά. 1/4/2020, 10:29 π.μ.

     Καλέ τι ντροπής πράματα να μη ξέρετε ότι ο Τεντεν και στη δουλειά του στο μπ@υρδέλο δείχνει το κόλ@ του στη π@υτάνα. καλέ πως σας ξέφυγε ο Τεντεν τόσο καιρό και γράφατε για τη γοργοΝίτσα της Δανίας όταν το τεφαρίκι είναι έξω από τη πόρτα μας; Τεντεν δείξε κ@λο και σε μας να δούμε αν τον ξύρισες καλά γιατί σου ρχονται πελάτες. Εκείνοι οι Γεωργιανοί ξέρεις εσύ που αφήνουν και μπουρπουαρ τις υπόλοιπες καπ@τες στο κουτάκι.




Απάντηση Σ.Ο.:

     Κατανοείτε, φανταζόμαστε την λογοκρισία της δεύτερης φωτογραφίας και μη μας αναγκάσετε να κλείσουμε και τα εδώ σχόλια... Ήμαρτον!

________________________________________________________

Mασταμπας Κρητη, 5/4/2020, 18:51 μ.μ.

     Ο κωστάκης μουρλάθηκε και βρίζει τον κ. Καλέντζη κατηγορώντας τον ότι βάζει φυτιλιές σε βάρος του. Ψάχνει συμμάχους για αντεπίθεση.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Είναι σίγουρο ότι ο "κωστάκης" γνωρίζει, καν, τον κ. Καλέντζη: Διότι, ο κ Καλέντζης δεν τον έχει καν υπ΄ όψη του! 

________________________________________________________

SAteLITE 25/6/2020, 10:31 π.μ.

     Καιρό είχα να σας ενοχλήσω με τον Μποβιάτσο και δεν θα το έκανα αν δεν έβλεπα ότι η κατάστασή του έχει χειροτερέψει με αποτέλεσμα μπροστά στο φακό να προσομοιώνει αισχρότητες.



     Υποκαθιστώντας άλλο όργανο με την γλώσσα του μας έδωσε σκηνές απείρου κάλλους που ούτε η Πάολα ούτε το Τζέισον δεν θα μπορούσαν να δώσουν.



     Μα αγαπητέ μου τι είναι αυτά που μας δείχνεις on camera, τι "σινιάλα" είναι τούτα, είσαι σοβαρός;



     Kαι μετά μας το γυρνάς στο καρσιλαμά λες και βλέπεις τον σχιζοφρενή χωρίς πριόνι έξω από ιατρείο ψυχιάτρου;



     Παρακαλούνται οι συγγενείς του να τον φροντίσουν διότι προξενεί υποψίες.



      Και περί "ορέξεως" ουδείς λόγος, τα πάντα είναι πια ανεκτά ακόμα και το Τζέισον, όμως καλού-κακού μη πατήσει και καμιά δαγκωματιά σε κανέναν ανυποψίαστο και τον αφήσει σακάτη. 



     Προσοχή! Κανονικά αυτό το λένε μπουλκουμέ αλλά εδώ πως να το πω...



________________________________________________________

Ι. Μακκάς, 26/6/2020, 17:51 μ.μ.

     Θα συμφωνήσω απολύτως με τον SAteLITE έχοντας παρακολουθήσει το τραγικό βίντεο όπου δυο πουθενάδες προμοτάρουν τον τυχάρπαστο Κουκούτση  για να πω ότι ο εθνικιστικός χώρος κατάντησε ψυχιατρείο.

     Δικαίωμα καθενός είναι να προτιμά τις πίπες είτε λέγεται Κώστας είτε λέγεται Μιχάλης (για τον Κουκούτση δε κάνω λόγο διότι γι αυτόν η πίπα θα ήταν το πιο αναμενόμενο) αλλά όχι και μπροστά στη κάμερα ρε παλικάρια.

     Αυτό δεν ήταν εκπομπή αλλά η ξεφτίλα του εθνικισμού μετά την ΧΑ. Και σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα να βλέπεις και τον Μποβιάτση να κάνει γκριμάτσες παλαβού επί δύο ώρες κάτι που ούτε ο πιο αντίπαλος σκηνοθέτης δεν θα σκαρφίζονταν. Τι νούμερο!!!!!!! Και αυτό το νούμερο εμφανίζεται σε ξένους εκπροσωπώντας τον Ελληνικό εθνικισμό; Τι ντροπή κλείστε τον σε ψυχιατρείο να αποφύγουμε την εθνική ξεφτίλα.

     Ένας άτιμος συκοφάντης που κατασκεύασε το μύθευμα του γκαράζ της Βουλής, μια τρελάρα που δεν κρατιέται ούτε στιγμή χωρίς κάτι στο στόμα κι ένας χαμένος στα χρέη που παριστάνει τον παράγοντα. Αυτός είναι ο Ελληνικός Εθνικισμός; Tι ντροπή!

________________________________________________________


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.