Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020


O "ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ"...

ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΟ MICROCHIP, ΑΝΟΗΤΕ!

     Ενώ, χωρίς καμία ιατροδικαστική βεβαίωση κάθε θάνατος αποδίδεται μεθοδευμένα και αυθαίρετα σε «κορωναϊό», οι αμφισβητίες εκείνου που κάποιοι επιστήμονες χαρακτηρίζουν ως «φιάσκο» επικαλούνται το ερώτημα του «πως» δικαιολογείται η διεθνής «παρουσία» του … «κορωναϊού» στις διάφορες κοινωνίες του πλανήτη; Ποιος είναι ο «γενικός παρονομαστής» του ενδεχομένου …φιάσκου;

     Σε προηγούμενη ανάρτησή μας απαντήσαμε και σε αυτό το «ερώτημα» το οποίο έχει δύο σκέλη, το «γενικό» και το «τοπικό».

     Και κατά το μεν «τοπικό» διευκρινίσαμε ότι πίσω από τον «μπερντέ» κάθε κυβέρνηση μπορεί να προωθήσει και προωθεί τις επιδιώξεις της, κάτι φυσικό και αναμενόμενο.

     Ως προς το «γενικό» υπήρξαμε πολύ συγκρατημένοι, αναμένοντας «κρείσσονες αποδείξεις», διότι οι αναρτήσεις του παρόντος Ιστολογίου επιδιώκουν να χαρακτηρίζονται πάντοτε από εγκυρότητα αποδεικτικών τεκμηρίων. Τώρα, αρχίζει να διαφαίνεται μία πρώτη «αναλαμπή» εκείνου που ονομάσαμε ως «γενικού κινήτρου» της ΜΗ πανδημίας, όπως απεφάνθη ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ως ο, καθ΄ ύλην, πλέον αρμόδιος!



     Ένα «προοίμιο» ερμηνείας, η σημερινή αναφορά της ειδησεογραφίας που δίνει ένα «στίγμα» του «πυθμένος» του … «κορωναϊού» ως παγκοσμίου φαινομένου! Και είμαστε βέβαιοι ότι το παραπάνω «προοίμιο» είναι η «κρούστα» του «πυθμένος» η οποία έχει πολλά «υποστρώματα»…   

     Και σιγά-σιγά οι ανόητοι χάνουν τον έλεγχο της «αιδήμονος σιγής» με τους πλέον ηλιθίους εξ αυτών να σιγοψιθυρίζουν τα «απόρρητα» και να αποκαλύπτουν τον «πάτο» του «γενικού παρονομαστή»:



     Εμείς όμως δεν βιαζόμαστε καθόλου και περιμένουμε στη ...γωνία με το «δίκαννο» σημαδεύοντας αυτούς που αβαντάρουν το φιάσκο!

     Εν τω μεταξύ, μετά τον σάλο της επισημάνσεως ότι οι «νεκροί από κορωναϊό» είναι όλοι υπερήλικες με υποκείμενες ασθένειες, άρχισαν να εμφανίζονται και νεώτεροι «νεκροί από κορωναϊό» πάντοτε  χ ω ρ ί ς  διενέργεια νεκροψιών και  χ ω ρ ί ς  έκδοση ιατροδικαστικής βεβαιώσεως αιτίας θανάτου, αφού, ευφυέστατα δεν διεξάγονται νεκροψίες κατόπιν οδηγίας της Ιατροδικαστικής Εταιρίας Ελλάδος!

     Όλοι στο τσουβάλι του «κορωναϊού», λοιπόν, τουλάχιστον μέχρι να φτάσουμε πανευρωπαϊκώς τον αριθμό των 60.000 δικαιολογημένων ετησίως, θανάτων, από …γρίπη! Διότι, παρά την τρομολαγνεία στην οποία ντρεσάρονται οι δυτικές κοινωνίες ώστε να χειραγωγούνται από τον κοινό εξουσιαστή τους, αυτός ο χειμώνας δείχνει ότι από πλευράς στατιστικών εποχιακών επιδημιών είναι μάλλον ...ήπιος και πιο ...ήπιος από τα προηγούμενα χρόνια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.