Σάββατο 18 Απριλίου 2020

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ 
Α Σ Ε Β Ο Υ Ν 
ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΣΕΒΑΣΘΗΚΕ 
Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ




     Η Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους εκτιμώντας την ευσέβεια και το ήθος του Εθνικοσοσιαλιστή Αδόλφου Χίτλερ, με επίσημο έγγραφο που του απέστειλε, του ζήτησε να θέσει το Άγιο Όρος υπό την υψηλή αιγίδα του! Η "καρδιά" της  εκκλησίας που, ανέκαθεν, εκπροσωπούσε η Αθωνική Πολιτεία, με την αποστολή αυτού του εγγράφου εξετίμησε στο πρόσωπο του επικεφαλής της Ναζιστικής Γερμανίας τον άξιο Ηγέτη στον οποίο θα μπορούσε να εμπιστευθεί τις παρακαταθήκες της πίστεώς της και του ανεγνώρισε την ιδιότητα του πολιτισμένου κυβερνήτη ο οποίος σέβεται το δικαίωμα του ελευθέρως θρησκεύεσθαι των πολιτών του! 


     Αντιθέτως, η σημερινή εκκλησία κραυγάζει "ΑΙΣΧΟΣ!" στη σημερινή κυβέρνηση και στο δημοκρατικό καθεστώς της Σακελλαροπούλου και του Μητσοτάκη που καταδιώκουν βίαια τους πιστούς σε προαύλια ναών απαγορεύοντάς τους να προσευχηθούν, κάτι που ποτέ δεν συνέβη στην Ελλάδα ούτε επί κατοχής, ούτε επί "χούντας"!


     Με τις κραυγές "ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!" ο εφημέριος ναού της Χίου αποδοκιμάζει τους ένστολους πραιτωριανούς του διεφθαρμένου καθεστώτος οι οποίοι με πρωτοφανή βία προβαίνουν σε απαγωγή νεαρής κοπέλλας από τον χώρο του ναού για να την οδηγήσουν με χειροπέδες στο κρατητήριο επειδή θέλησε να προσευχηθεί, μια σκηνή την οποία ουδέποτε στο παρελθόν της "βίωσε" η Ελλάδα, ούτε, ακόμη και στην περίοδο της Οθωμανικής κατοχής!


     Eν τω μεταξύ, την ίδια μέρα, ανενόχλητοι οι ρομά κάνουν ...πάρτυ στο Ζεφύρι απολαμβάνοντας την ασυδοσία των επιταγών των ξένων κέντρων εξουσίας που υπηρετεί το ίδιο καθεστώς που καταδιώκει στους χώρους των ναών τους Έλληνες!


     Σήμερα η Ελλάδα και οι Έλληνες ζούμε τη μεγαλύτερη σκλαβιά κάτω από τα σκαρπίνια εσωτερικών κατακτητών που εκτελούν εντολές ξένων κέντρων εξουσίας και χρέος μας είναι η επανάκτηση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ μας!

     ΚΑΜΙΑ "ΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.