Σάββατο 25 Απριλίου 2020


ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ 
ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ 
ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΤΕΡΓΑ


     Ενώ η διάσημη Εβραία πολιτικός και τιμημένη με το κορυφαίο εβραϊκό βραβείο “Israel” Shulamit Aloni (שולמית אלוני‎) διεκήρυξε ότι το «ολοκαύτωμα» είναι κόλπο, τα κάτεργα της σύγχρονης δημοκρατίας αποδεικνύονται πραγματικά κολαστήρια σε σύγκριση με τα Ναζιστικά Στρατόπεδα τα οποία, μάλιστα, ως επικεφαλής είχαν Εβραίους! 

"ΚΟΛΠΟ  ΤΟ  ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ"

     Κρύβοντας την απανθρωπιά των μεταπολεμικών δημοκρατιών πίσω από το "σκιάχτρο" του ...Φασισμού, η δημοκρατική κτηνωδία περνά απαρατήρητη χάρη στη δολιότητα της παραχάραξης της αλήθειας που συστηματικά διαπράττουν οι αντιφασίστες από το 1945 μέχρι σήμερα! 


     Πραγματικά  κ τ η ν ώ δ ε ι ς  συνθήκες κρατήσεως, καταγγέλλει το επιτόπιο ρεπορτάζ της "ΖΟΥΓΚΛΑΣ" στηλιτεύοντας έμμεσα τις δικαστικές αρχές για εγκατάλειψη των κρατουμένων του σημερινού δημοκρατικού κατέργου της Πάτρας και καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.


     Η κατάσταση κρατήσεως των φυλακισμένων στο συγκεκριμένο κάτεργο (το οποίο θεωρείται κατά πολύ ...ανθρωπιστικότερο του κατέργου της Κέρκυρας που λειτουργεί όπως χτίστηκε προ τριών αιώνων) δικαιώνει ως ...υποδειγματικά τα Ναζιστικά Στρατόπεδα από πλευράς συνθηκών διαβιώσεως των  τ ό τ ε  κρατουμένων!


     Γι αυτό, ας ξανασκεφτούν πολύ καλά όσοι μιλούν για "Άουσβιτς" και "Νταχάου" διότι εκεί, ακόμη και σήμερα, μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε πολύ πιο ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ στις εγκαταστάσεις τους! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.