Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

ΤΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΘΡΗΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΥΒΑΛΟ!

ΤΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΘΡΗΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΥΒΑΛΟ!



     Τα ανελλήνιστα ακροδεξιά σκύβαλα θρηνούν τον θάνατο του ντε Γκρέτσια ο οποίος:

. Παρέδωσε τον Ελληνικό Θρόνο στον μητραλοία Κωνσταντίνο Καραμανλή, συνεργώντας στην προδοσία της μεταπολιτεύσεως η οποία οδήγησε την χώρα στη σημερινή εξαθλίωση των Ελλήνων!

. Υπέσκαψε την στρατιωτική κυβέρνηση των Αθηνών και παρέδωσε εθνική στρατιωτική μονάδα (Α/Τ «Βέλος») σε ξένη δύναμη (Ιταλία).

. Κατά δημόσια και on camera παραδοχή του βιάστηκε να νομιμοποιήσει το προδοτικό Κομμουνιστικό Κόμμα παραγράφοντας ατιμώρητα τα εγκλήματά του σε βάρος των Ελλήνων!

. Μεθόδευσε τον γάμο των γιων του με εβραίες και όχι με Ελληνίδες για λόγους οικονομικών συμφερόντων με συνέπεια, ακόμη και σε μία πιθανή παλινόρθωση του Θρόνου οι Έλληνες να έχουν ε β ρ α ί ο  βασιλιά, δεδομένου ότι ως εβραίος λογίζεται ο προερχόμενος από εβραία μητέρα ανεξαρτήτως πατέρα!

. Διατηρήθηκε προσκολλημένος στη μακελάρισσα του Κυπριακού Ελληνισμού, δολοφόνο του Ευαγόρα Παλληκαρίδη, του Γρηγόρη Αυξεντίου και πολλών ηρώων της Ε.Ο.Κ.Α., αλήστου μνήμης Ελισσάβετ, συνεχίζοντας την προσάρτηση της Ελλάδος στο «άρμα» των εγκληματιών Βρεταννών, όπως «δίδαξε» ο μητραλοίας θείος του Γεώργιος Β’ με το τσιράκι του Ιωάννη Μεταξά! Αυτή την ελεεινή δολοφόνο του Κυπριακού Ελληνισμού ο θανών ντε Γκρέτσια είχε χαρακτηρίσει … «φωτισμένη»!

     Η γραικία ζει το δράμα της θρηνώντας προδότες από τους προδομένους και ο Ιάκωβος Φαλμεράιερ δικαιώνεται πανταχόθεν από τα πεπραγμένα των γραικύλων που βρωντοφωνάζουν ότι δεν έχουν ουδεμία σχέση με «Έλληνες» !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.