Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

ΡΗΜΑΞΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

 ΡΗΜΑΞΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΑΙ Η ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ!


      Ναυτική χώρα η Ελλάδα, θαλασσινή, αλλά το μοναδικό Εθνικό Ολυμπιακό Κολυμβητήριο των Αθηνών, σήμερα παραδόθηκε σε εκείνους που τους ξέραμε ως γύφτους και μας τους σερβίρουν σαν ..."ρομά"! 

     Κλειστό να ρημάζει επί χρόνια, το Εθνικό Κολυμβητήριο σήμερα 18η Ιανουαρίου 2023, 13:15  το απομεσήμερο, παραβιάσθηκε από μια συμμορία λιγδομούστακων με κόκκινο Datsun στο οποίο φορτώθηκαν διάφορα σιδηρικά που κάποτε ήσαν δημόσια περιουσία και έφυγαν αφήνοντας πίσω τους την κεντρική θύρα ορθάνοιχτη! Μια θύρα η οποία φέρει μια απατεωνίστικη επιγραφή της κατάπτυστης "Ολυμπιακής Επιτροπής" που παραπέμπει σε ...επικείμενες εργασίες που εκκρεμούν ανεκτέλεστες επί χρόνια ενώ η δημόσια περιουσία καταληστεύεται από περιθωριακούς!

     Στο εσωτερικό του η κατάσταση αποκρουστική, μια θλιβερή εικόνα καταστροφής των πάντων!

     Κατεστραμμένο το θυρωρείο του με απίστευτα σκουπίδια ολόγυρα!

     Σκουπίδια παντού να αποπνέουν μπόχα δίπλα στους Στύλους του Ολυμπίου Διός και σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία των Αθηνών.

     Ρημάδι και η ολυμπιακή πισίνα με όλα της τα πανάκριβα παρελκόμενα σε πλήρη καταστροφή!

     Ετοιμόρροποι και οι βατήρες σε κατάσταση επικίνδυνη για κάθε έναν που θα αποτολμούσε να πατήσει επάνω τους!

     Αποκρουστική εικόνα πλήρους εγκαταλείψεως παντού μέσα στο Κολυμβητήριο που αποτελεί περιουσιακό στοιχείο ενός θαλασσινού λαού ο οποίος δεν έχει που να κολυμπήσει σε μια πρωτεύουσα που λίγα χρόνια πριν είχε φιλοξενήσει Ολυμπιακούς Αγώνες.

     Ακόμη και το πάρκιγκ του με την σαρκαστική πινακίδα, εξυπηρετεί πλέον τους μπαρόβιους πελάτες παρακείμενου κλαμπ! Έτσι οι τράπερ κι οι ράπερ παρκάρουν με ασφάλεια υπό την αιγίδα της αθλίας "Ολυμπιακής Επιτροπής" ώστε ανενόχλητοι να διακινούν τις ουσίες τους σε μία χώρα η οποία, προσδεδεμένη στο άρμα των εβραίων πατρώνων της, μετέτρεψε τον λαό της σε πολτό!

      Ο Αδόλφος Χίτλερ με χρήματα της Ναζιστικής Γερμανίας χρηματοδότησε την Ελλάδα να αποκτήσει τις περικαλλέστατες Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας της Αρχαίας Ολυμπίας! Η σύγχρονη αντιφασιστική και εβραιόδουλη Ελλάδα φροντίζει να εξευτελίζει τον Ολυμπισμό με τον τραγικότερο τρόπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.