Πέμπτη 21 Μαΐου 2020


ΑΦΕΣ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΝ ΘΑΨΑΙ 
ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥ ΝΕΚΡΟΝ


     Ενώ σε εκτέλεσαν τα ίδια τα λάθη σου, το, ακόμα, άθαφτο κουφάρι σου αποπνέει το μεγάλο δίδαγμα ότι εκτός του ακουσίου ή εκουσίου θανάτου ανακύπτει και μία ενδιάμεση κατάσταση, άγνωστη μέχρι σήμερα, μια κατάσταση που φέρει το όνομά σου… Ανεξαρτήτως, λοιπόν, υποτιτλισμού, Νίκο Μιχαλολιάκο,  θ ά ψ ε  επιτέλους τον εαυτού νεκρό διότι η πτωμαίνη σου της οποίας η πνιγηρή οσμή εκπέμπεται από την Πεύκη καταλήγει, μεν, στα …κυπαρίσσια, αφού προηγουμένως προκαλεί την αηδία όσων την οσμιζόμαστε!

     Από σήμερα, λοιπόν, 21η Μαίου 2020, κάθε τι που σε «θυμίζει» απλώς επαναφέρει συνειρμικά τον εφιαλτικό «ρόλο» σου για τον Ελληνικό Εθνικισμό, «σκιαγραφώντας» σε ως τον Κουασιμόδο-ψυχοπομπό των προσδοκιών που επένδυσαν πάνω σου οι σχεδόν 500.000 των πατριωτών ψηφοφόρων!

     Θάψου Μιχαλολιάκο κι άσε πίσω από το θλιβερό εξόδιό σου να αιωρείται μόνον ένα ευχάριστο: Ευτυχώς που τα «…χράμια, τσόκαρα, ταγάρια κι οι ντορβάδες εμπριμέ» δεν συγκινούν όλους τους κατοίκους αυτής της τραγικής χώρας!

     Μετά πνευμάτων …αδίκων τετελειωμένων, την ψυχὴν του δούλου σου, Μαμωνά, ανάπαυσον!


Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737


Υστερόγραφο:

Και για πρώτη φορά, τραγικέ ολετήρα Ιδεών, θα σε παρακαλέσω να εισακούσεις, έστω, αυτή την τελευταία προειδοποίησή μου και να εξαφανισθείς πλήρως από την δημόσια ζωή αποσύροντας κάθε τι που σε "θυμίζει" διότι θα συνεχίσεις να αποτελείς το "αλεξικέραυνο" της προδοσίας εξακολουθώντας να συγκαλύπτεις πίσω από τη "σκιά" σου παρεπόμενους προδότες, κάτι που θίγει τις Ιδέες αλλά και εσένα διακυβεύοντας ακόμη και το "χρυσίο" που ήδη τσέπωσες. Αυτό το τελευταίο σου είναι επαρκές για να προικίσεις και τα δισέγγονά σου οπότε, ...στη τρύπα σου και λάθρα... Και να θυμάσαι ότι "κωφεύοντας" έφτασες εδώ που ...πάτωσες, αλλά τούτος ο "πάτος" έχει και χειρότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.