Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Ο ΘΡΗΝΟΣ 
ΤΗΣ 
ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


     Ανακυκλώνοντας τα κομματικά "σκουπίδια" ακόμη και του ακροδεξιού Λ.Α.Ο.Σ. το "νεο-γενιτσαρικό" κόμμα της εθνοπροδοσίας, η "Νέα Δημοκρατία", συνεχίζει να εκχωρεί την Ελλάδα σε ξένα κέντρα εξουσίας, όπως συστηματικά μεθοδεύει από το 1974, με τις ψήφους εκείνων με τους οποίους ο Φαλμεράϋερ θα μπορούσε να ανακηρυχθεί "ειδήμων" της κοινωνιολογίας τούτης της βαλκανικής γωνιάς!

     Ο Κώστας Βαξεβάνης σε μία ρεαλιστικότατην ανάρτησή του δέχθηκε και πολύ ορθά ότι με τον Ηλία Κασιδιάρη μπορείς να αντιπαρατεθείς πολιτικά αλλά όχι και με τον ...Μπογδάνο κάτι που εξώθησε την κομματική "μπαλαρίνα", Πίπη Γεωργιάδη, να χάσει την ψυχραιμία του επιδιδόμενος στα ίδια ψελλίσματα  που ξεφώνιζε όταν οι προδομένοι οπαδοί του Λ.Α.Ο.Σ. τον έκραζαν επί της οδού Καλλιρρόης όταν δραπέτευε από την αγκαλιά του Καρατζαφέρη.

     Ο, κομματικά, "διατοιχιζόμενος" βιβλιοπώλης, μέσα στην "εική και ως  έ τ υ χ ε" κοινοβουλευτική φαιδρότητά του, αδυνατεί να αντιληφθεί ότι όσο κι αν ο νεοδημοκρατικός γενιτσαρισμός μεθοδεύει τον μηδενισμό του πολιτικού ήθους, οι Αξίες εξακολουθούν και θα εξακολουθούν να διατηρούνται στους ρηξικέλευθους πολιτικούς οραματιστές οι οποίοι καταφέρνουν να υπερβαίνουν τις κομματικές παρωπίδες. Και ο Κώστας Βαξεβάνης, εν αντιθέσει με την ιλαρή, κομματικώς, ..."τρανσέξουαλ" οδυρομένη, επέδειξε έμπρακτα ηθικήν ανωτερότητα, ξεπερνώντας παραταξιακές ντιρεκτίβες, προκειμένου να συμπαρασταθεί σε πενόμενο ακροδεξιό στέλεχος του Μιχαλολιάκου, όταν αυτό βρέθηκε κάποια νύχτα εγκαταλελειμμένος σε ένα βουνό κατόπιν εξώσεως από το σπίτι που έμενε φροντίζοντάς τον και σώζοντάς τον από την έσχατη κατάληξη! Αντιθέτως, εξ όσων γνωρίζουμε, ο Πίπης, οδηγεί στην έσχατη κατάληξη ομοϊδεάτη και τέως συνεργάτη του στον οποίο χρωστά χρήματα,τα οποία αρνείται να του καταβάλει και αν το όνομα "Κωνσταντίνος Ποταμιάνος" του θυμίζει κάτι, πολύ θα θέλαμε να μας απαντήσει επί της περιπτώσεως...

     Διότι ο, ήδη ηχών, θρήνος του εθνοπροδοτικού κόμματος της "Νέας Δημοκρατίας", κατά πολύ χειρίστου μιας εγκληματικής οργανώσεως, δεν είναι διόλου ενοχλητικός για μας τους Έλληνες Πατριώτες αλλά λίαν ηδύς, απηχών το ιταμό τέλος της το οποίο είναι επί θύραις με τους εμπεριεχόμενους μητραλοίες να παραχωρούν εδάφη στους Τούρκους δικαιολογούμενοι ότι "για λίγα μέτρα δεν κάνουν φασαρία"... Και την "φασαρία" δεν πρόκειται να την αποφύγουν διότι, είναι ηχηρότατες, οι ριπές των εκτελεστικών αποσπασμάτων που τιμωρούν εθνοπροδότες εκχωρούντες εθνικό έδαφος σε εχθρούς, ασχέτως σχολίων ...Κώστα Βαξεβάνη!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ.6977764737

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.