Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

ΤΑ "ΑΠΟΝΕΡΑ" 
ΤΗΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ


     Πριν να κλείσει εικοσιτετράωρο από το δημοσίευμά μας το σχετικό με την εξαγγελία της ιδρύσεως του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη παρατηρήσαμε εκτοξευμένους τους δείκτες επισκεψιμότητος του Ιστολογίου μας και έναν καταιγισμό σχολιαστικών μηνυμάτων στη γραμματοθυρίδα μας. Ταυτοχρόνως. ο εκ των μελών της Σ.Ο. κ. Αριστοτέλης Καλέντζης έλαβε μία σειρά προσωπικών μηνυμάτων αναφορικώς με το προαναφερθέν δημοσίευμα. Επ΄ αυτών θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους αναγνώστες:

     α. Το "Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα" αποτελείται από 4μελήν Επιτροπή η οποία είναι και η Συντακτική Ομάδα του παρόντος Ιστολογίου. Οπότε, για ο,τιδήποτε σχετικό με δημοσιεύματα αυτού του Ιστολογίου θα πρέπει να στέλνετε τα μηνύματά σας στην ηλεκτρονική μας "θυρίδα" hellenicnationalsocialistfound@gmail.com και όχι σε προσωπικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

     β. Τα μηνύματα με σχόλια τα οποία λαμβάνουμε τα δημοσιεύουμε μόνον όταν οι αποστολείς τους μας το ζητούν ρητώς, διευκρινίζοντας εάν θα εμφανισθεί το όνομά τους ή ψευδώνυμο και σε ποια θέση θέλουν να δημοσιευθεί, διαφορετικά το αρχειοθετούμε, ενώ σε όλα απαντούμε ατομικώς, όπως ήδη έχουμε κάνει σε πολλά που λάβαμε.

     γ. Το "Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα" δεν διατηρεί σχέση με τον Ηλία Κασιδιάρη ούτε και του μεταβιβάζει υποδείξεις και προτάσεις όπως κάποιοι εξ υμών ζητάτε. Σε κάθε περίπτωση, εάν επιθυμείτε την δημοσίευση προτάσεων ή υποδείξεων προς τον Ηλία Κασιδιάρη στο Ιστολόγιό μας, ευχαρίστως να το κάνουμε εφ΄ όσον τηρήσετε τις παραπάνω (β) οδηγίες.

     δ. Κρίνοντας από την ποιότητα αλλά και τον αριθμό όσων μας απηύθυναν μηνύματα σχετικά με το νέο εγχείρημα του Ηλία Κασιδιάρη θεωρούμε ότι αυτός ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς την προσπάθειά του και από αυτόν εξαρτάται να κεφαλαιοποιήσει αυτό το θετικό δυναμικό που του εμφανίζει ο παρών "ορίζοντας".

     Σε κάθε περίπτωση, το "Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα" παραμένει αυστηρός κριτής του κοινοβουλευτισμού και αυστηρό αλλά και τεκμηριωμένο "βήμα" δημοσίου διαλόγου, έτοιμο να επαινέσει αλλά και να ψέξει αναλόγως! 

Η Σ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.