Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ 
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ


     Aποδεικνύεται, πλέον, ότι η μεγαλύτερη νίκη του Ελληνικού Εθνικισμού υπήρξε η μη ανάληψη εξουσίας από την "Χρυσή Αυγή" κάτι που εάν συνέβαινε θα είχε πριμοδοτήσει τους εθνομηδενιστές με ισόβια επικράτηση! Μέγα ευτύχημα για τον Ελληνικόν Εθνικισμό η εκατέρωθεν βλακεία, αφ΄ ενός, των εθνομηδενιστών, αφ'  ετέρου, η ανικανότητα του αρχηγού του ακροδεξιού μορφώματος να "ζυγίσει" εαυτόν ώστε να διαπιστώσει ότι, εν αντιθέσει με το σωματικό του υπέρβαρο, το πολιτικό του "ειδικό βάρος" υστερεί τραγικά!

     Στην περίπτωση της "Χρυσής Αυγής" η ηλιθιότητα του πολιτικού συστήματος και των κοινοβουλευτικών κομμάτων λειτούργησε απολύτως προστατευτικά για τον Ελληνικόν Εθνικισμό αποτρέποντάς την από τον φυσικό της δρόμο προς την εξουσία κάτι για το οποίο η περιρρέουσα πολιτική, εθνική και κοινωνική συγκυρία την ευνοούσε επί πολλά χρόνια,με τους Έλληνες να υφίστανται την αγριότερη οικονομική δοκιμασία με αισθητό το φάσμα της πείνας, αλλά και την αποκρουστικότερη κρατική καταστολή με αστυνομοκρατούμενη την κοινωνία μας της οποίας οι πραιτωριανοί "αστυνομικοί" διασφαλίζουν ενόπλως τα συμφέροντα της "άρχουσας τάξης"! 

     Ελάχιστη πολιτική ικανότητα του Νίκου Μιχαλολιάκου, υπ΄ αυτές τις συνθήκες, θα συνεπάγονταν "να πάρει και τα σώβρακα" των κυβερνώντων οδηγώντας την χώρα σε ανάκαμψη, όμως... ε υ τ υ χ ώ ς  που δεν τα κατάφερε διότι η τραγική προσωπικότητά του θα "χρέωνε" τον Εθνικισμό με τα ...χειρότερα και έναντι αυτού οφείλουμε χάριτες στους εθνομηδενιστές που του έβαλαν αποτελεσματικές "τρικλοποδιές" ώστε να εξακολουθεί να χρεώνεται η διεφθαρμένη δημοκρατία για τα αμέτρητα όσα θα μπορούσαν να "μεταβιβαστούν" στον Ελληνικόν Εθνικισμό. Αν οι εθνομηδενιστές ήσαν ελάχιστα έξυπνοι θα ...προωθούσαν με το ζόρι τον Νίκο Μιχαλολιάκο στην εξουσία ώστε μετά από μία δεκαπενθήμερη (το πολύ!...) διακυβέρνηση να απαλλαγούν από όλα τα εγκλήματά τους και να συνεχίζουν να τα διαπράττουν επ΄ άπειρον! Όμως, ευτυχώς, η ηλιθιότητα είναι δίκαια μοιρασμένη ανάμεσα σε εθνομηδενιστές και, δήθεν "εθνικιστές" και η κατάσταση εξακολουθεί να παρέχει προσδοκίες μελλοντικής εξυγιάνσεως!

     εία χάρις" λοιπόν, η αποφυγή αδίκων "χρεώσεων" και ευγνωμοσύνη προς τους εθνομηδενιστές που προστάτευσαν τον ...Εθνικισμό! Όμως, με την "Χρυσή Αυγή" πλήρως διαλυμένη και ριγμένη στο "καναβάτσο", επιβεβαιώνονται, άραγε, όλα τα παραπάνω; Όχι μόνον επιβεβαιώνονται αλλά και επαυξάνονται!

     Ο Νίκος Μιχαλολιάκος παρά τα εγκληματικά, προσωπικά, λάθη του, ενώ παραδέχεται δημόσια ότι το μόρφωμα της "Χρυσής Αυγής" διασπάσθηκε σε  π έ ν τ ε  κομμάτια εξακολουθεί να αμφισβητεί την ...διάλυσή του! Αυτός ο επίδοξος "εθνοσωτήρας" και ...μαθηματικός (έστω και άνευ πτυχίου) αδυνατεί να κατανοήσει την αριθμητική έννοια του  α κ ε ρ α ί ο υ , της  δ ι α ι ρ έ σ ε ω ς , της  α φ α ι ρ έ σ ε ω ς  και του  υ π ο λ ο ί π ο υ  ώστε να αντιληφθεί τον όρο της "διαλύσεως", εξακολουθώντας να καλεί τους ακολούθους του  (σύζυγο, κόρη και, ίσως, σύντροφο της κόρης...) σε ...εξέγερση υπέρ Πίστεως και Πατρίδος ..."Υπερ-πριζουνίκ Μαρινόπουλος"...!


     Αλήθεια, πόση ευγνωμοσύνη χρωστάμε εμείς οι Έλληνες στους εθνομηδενιστές για την αποτροπή της ανόδου στην εξουσία ενός τέτοιου "ελαττώματος" το οποίο είναι ανίκανο να εννοήσει  ακόμη και την "σήψη" του μετά την πολιτική εκπνοή του; Φαντασθείτε τον ως ...αρχηγό κράτους να συνδιαλέγεται με τον Ερντογκάν για θέματα του Αιγαίου; Θα είχαμε χάσει και τα ...φύκια του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.