Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ 
ΤΗΣ 
ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ

     Για άλλη μια φορά επί αμετρήτων, η δημοκρατική "δικαιοσύνη" εμφανίζεται ως παρωδία ...πρωϊνής τηλεοπτικής "ζώνης" παρά ως αμιγής διαδικασία απονομής Δικαίου!

     Με μία πρόεδρο της έδρας να κήδεται ...μητρικώς, ενδεχομένου κρυολογήματος του νεαρού κατηγορουμένου συνιστώντας του να φορέσει την ζακέτα του, θυμηθήκαμε τις αμέτρητες υποστηρίκτριες του Κυριάκου Παπαχρόνη οι οποίες κατέκλυσαν το γραμματοκιβώτιο της φυλακής του με ραβασάκια "συμπαθείας" και όχι μόνον...

     Με μία εισαγγελέα να παραβιάζει κατάφωρα το πρωτόκολλο της εισαγγελικής δεοντολογίας και νε εμφανίζεται στο ...Facebook ως σουμπρέτα δεχόμενη ...ανθοδέσμες από πλευρά διαδίκων και με δηλώσεις από έδρας ανεπίτρεπτες για εισαγγελικό λειτουργό, η κατηγορούσα Αρχή υποβαθμίστηκε σε επίπεδο καφεσαντανίστρας προπολεμικού καμπαρέ!

     Με οψίμως ευαισθητοποιημένο τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου να παριστάνει τον θιγόμενο από ...παρωνυχίδες, όταν ο δικηγορικός κλάδος έχει καταστιγματισθεί με ανεξίτηλα στίγματα επιστημονικής και κοινωνικής ολιγωρίας, ακόμη μία διάσταση φαιδρύνουσα την δημοκρατική "δικαιοσύνη" μας προσέφερε μνήμες ...σκηνικής διασκεδάσεως με στιγμιότυπα, πάλαι, επιθεωρήσεως θεάτρου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

     Με, μονομερώς, τους εκ της πλευράς του θύματος, διαδίκους να εξαντλούνται σε μία σκηνογραφία αποβλέπουσα στο αυτονόητο και, εν πολλοίς, δεδομένο. δηλαδή, την ακραία καταδίκη των πασιφανώς και πασιδήλως και αδιαμφισβητήτως και περιτράνως ενόχων! Και πόσον  ο ι κ τ ρ ό ν  να "εκβιάζουν" με ...ανθοδέσμες δικαστές προκειμένου να δικαιώσουν την μνήμη του θύματος-παιδιού τους γνωστού όντος ότι, έτσι κι αλλιώς, θα επιβληθεί η ανωτάτη ποινή την οποία προσδοκούν όπως αυτό είναι παγκοίνως και εκ των προτέρων "ορατό"!

     Οποίον  χ ά λ ι  δικαστικής αίθουσας, οποίον  χ ά λ ι  Δ ι κ α ί ο υ  η όλη "εικόνα" αυτής της "δίκης", όπου εξ αρχής είναι αναμενόμενη η επιβολή της εσχάτης των ποινών στους δύο ενόχους με περιττεύοντα, έως και περιττώματα, όλα τα υπόλοιπα!

     Εάν δεν είχαμε την τυραννία της αθλίας δημοκρατίας, μία Ελληνική Πολιτεία, με απόλυτη συγκρότηση πνεύματος Δικαίου, με σεμνότητα και σοβαρότητα αλλά και ταχύτητα, μακράν θεατρινισμών "λειτουργών" και θεατροποιήσεως θεσμών, θα είχε οδηγήσει στο ικρίωμα τους δύο ενόχους, κάτι το οποίον ο ί κ ο θ ε ν  ν ο ε ί τ α ι  για μιαν ανάλογη περίπτωση! Δυστυχώς, όμως, η αθλία δημοκρατία των αθλίων ψηφοφόρων της (θυτών και θυμάτων) προορίζεται να κατατυραννά τους πάντες και ημών των αρνητών της συμπεριλαμβανομένων!

     Τουλάχιστον ημείς οι αρνητές της επενδύοτυμε την υφιστάμενη τυραννία σε δικαίωσή μας! Οι πανύβλακες όμως, οι υποστηρικτές της τι κερδίζουν?    

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
[τ. 6977764737]


ΥΣΤΡΟΓΡΑΦΟ:

     Ο Αναγνώστης του παραπάνω κειμένου θα πρόσεξε ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν πουθενά οι όροι "ειδεχθές έγκλημα", "αδίστακτοι εγκληματίες", "κτήνη βιαστές" κλπ κλπ οι οποίοι, κατά κόρον, χρησιμοποιούνται από τους αστοιχείωτους και ηλιθίους εφημεριδοκάφρους στους πηχυαίους τίτλους των ρυπαρογραφημάτων τους. και τούτο διότι ΟΙΚΟΘΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ότι κάθε έγκλημα είναι "ειδεχθές" (όπως και η δημοσιογραφία των tabloeids) και κάθε "βιαστής" είναι κτήνος (όπως οι εφημεριδοκάφροι των tabloeids που βιάζουν την κοινή λογική επί χρήμασι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.