Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ 
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
ΔΕΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ


     Για πολλοστή φορά οι παμπόνηροι εβραίοι καταλαμβάνονται να εξαπατούν τις κοινωνίες επικαλούμενοι δήθεν διωγμούς από τους Ναζί και, μάλιστα, με δικά τους δημοσιεύματα στο επίσημο σιωνιστικό όργανό τους "ΧΡΟΝΙΚΑ"!


     Στην επίσημη σιωνιστική έκδοσή τους "ΧΡΟΝΙΚΑ" (τ. ΙΘ', αρ.φ. 142, Μάρτιος-Απρίλιος 1996, σ. 62) οι ίδιοι οι εβραίοι της Ελλάδας παραδέχονται ότι Γερμανοί επί κατοχής δεν διέλυσαν ΚΑΜΙΑ εβραϊκή κοινότητα και η πρώτη εβραϊκή κοινότητα που διαλύθηκε υπήρξε των Σερρών, πολλά χρόνια ΜΕΤΑ τη λήξη του Β' παγκοσμίου Πολέμου το 1957!



     Στην αναλυτική έκθεση περί των πόλεων με εβραϊκό πληθυσμό στην Ελλάδα, αλλά και στις εβραϊκές κοινότητες στη χώρα μας που διαλαμβάνεται στο παραπάνω δημοσίευμα της σιωνιστικής επιθεώρησης, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρεται διάλυση κοινότητος από τους Ναζί στην Ελλάδα! 



     Αντιθέτως, πριν κατασιγάσει και ο τελευταίος πυροβολισμός του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι εβραίοι της Ελλάδας, όλοι αυτοί που θα έπρεπε να είναι "σαπούνια" στα ναζιστικά στρατόπεδα σύμφωνα με τις αιτιάσεις τους, εμφανίζονται ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΙ να απαρτίζουν το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) στις 11 Νοεμβρίου 1944 (!) κάνοντάς το και ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ "πρόσωπο δημοσίου δικαίου" φορτώνοντας όλα του τα έξοδα στη πλάτη του Ελληνικού λαού!

...


     Παρ' όλα αυτά, οι διεθνείς απατεώνες εβραίοι, σε επίσημο φυλλάδιότους που κυκλοφορούν στην Ελλάδα για 'εσωτερική" κατανάλωση εν μέσω ηλιθίων που αναμασούν το παραμύθι του "ολοκαυτώματος" εξαπατούν συνειδητά γράφοντας αναίσχυντα ότι κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου οι Ναζί εξόντωσαν το ...86% των εβραίων στην Ελλάδα! Με αυτά τα κατάφωρα ψεύδη οι εβραλίοι συνεχίζουν στον 21ο αιώνα να σπέρνουν το ρατσιστικό τους μίσος προκειμένου να κυριαρχούν επί των ηλιθίων!

     Διεθνείς απατεώνες οι σιωνιστές, αποδεικνύονται ΨΕΥΤΕΣ για πολλοστή φορά από τα ίδια τους τα "ντοκουμέντα"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.